• header

SVAREN

Tack för alla frågor! Här kommer ett gäng svar. :D

// Thank you for all the questions! Here are a bunch of answers. Please use google translator for the ones written in swedish.

Vad är det din kille jobbar och tävlar som?

Svar: Han jobbar med marknadsföring. Han tävlade i svenska landslaget i karate förut men har tagit en paus nu.

Do you wear high heels for every day? Or just some special occasions?

Answer: Not every day, but I have a bunch of really comfy heels (from JC) that I prefer to wear since they are almost as comfortable as flats. :)

Är du nervös att prata inför folk osv? Några tips för att bli mindre nervös när man ska hålla tal och redovisa i skolan?

Svar: Det där går lite i perioder. I skolan kunde det vara riktigt jobbigt vissa gånger och andra gånger gick det hur lätt som helst. Försök att bara slappna av! Med största sannolikhet finns det flera i din klass som också tycker att det är jobbigt. Försök prata lite innan och peppa varanda.

Bästa träningstipset?

Svar: Måste säga grupp-passen! Man går dit, gör som man blir tillsagd och sen är det klart haha. Sen är vissa pass så roliga (t.ex. zumba) att man helt glömmer bort att man tränar.

Vad tycker du om Grekland?

Svar: Grekland och Italien är i topp när det gäller mina favoritländer i Europa. Maten, kulturen, naturen….ahhhh!

Hur sent brukar du äta middag? Äter du något mellanmål efter lunchen eller så, för du verkar alltid äta så sent!

Svar: Ja vi äter rätt sent, eftersom att vi båda tränar ibland och så. Därför äter jag alltid ett ordentligt mellanmål några timmar efter lunchen. Om jag tränar så äter jag även någon frukt eller något direkt efter träningen. Middag äter vi runt åtta-nio.

Varför kallas din kompis för Humlan?

Svar: Haha, jag tror både hennes Playahead (minns ni det?!) och mailadress var någonting med huuumlaaaan eller något. Så jag och Nadia började kalla henne för det när vi var runt 15 och sedan dess har det hängt med. Jag kallar henne för Alexandra ibland också, men Humlan känns mer rätt. Det jobbiga är dock när folk kallar henne för Alex, för jag tror alltid att de menar min pojkvän Aleks då. ;P

Ska du designa mer för Guldfynd?

Svar: Nej, tyvärr inte! Jag har valt att sluta designa för andra eftersom att jag startat eget klädmärke.

Vad jobbar du med Kenza? Förstår att du designar kläder och så, men är du din egen boss eller går du till ett ”vanligt jobb” och designar kläder?

Svar: Jag är delägare och Creative Director på ett klädmärke som lanseras inom kort. Det är även jag som designar kläderna. Märket har vi startat upp helt själva från scratch. Jag tillsammans med de andra i företaget jobbar ihop på ett kontor i centrala Stockholm. :)

Brukar du träffa tjejerna från Modelljakten? När var det senast du träffa dem?

Svar: Jag har nog sprungit in i nån på stan, men annars så följer jag deras karriärer litegrann. Det har gått så bra för många av dem och jag är SÅ glad för deras skull! Vinnaren Julia går stora visningar över hela världen för gigantiska klädmärken.

I vilken ålder vill du ha barn?

Svar: Det vet jag inte, jag är inte redo än men jag vill inte heller vänta för länge. Jag hoppas att när vi väl är redo så funkar allt som det ska och vi får en liten familj. Jag älskar barn och längtar tills jag får mina egna. Men just nu vill jag bara vara ung. :)

Håller du fortfarande på med balsammetoden?

Svar: Nej jag slutade för några månader sedan. Jag tycker att det fungerade bra och mitt hår mådde jättebra, men jag älskar att styla/locka håret och jag hittade inga godkända produkter som var tillräckligt bra för det tyvärr.

När kommer ditt klädmärke lanseras?

Svar: Vi lanserar snart!! Håll ut! :)

Hur lång tid tar det för dig en typisk morgon att bli klar?

Svar: Jag är SJUKT seg på morgonen. Jag vill äta min frukost i lugn och ro och titta lite på tv. Sedan tar ju det lite tid att rasta hunden och göra sig i ordning också. Kanske blogga… Jag brukar se till att gå upp 2 timmar innan jag måste åka iväg. Och ändå får jag stressa röven av mig ibland haha. Hur lyckas jag?!

Vad är det BÄSTA med sommaren tycker du? Du får bara välja en sak!

Svar: Oj, vad svårt! Hm det måste vara att det inte behövs så mycket för att en dag ska bli bra. På sommaren är det bästa gratis. Att bara hänga i parker med vänner, grilla och spela kubb. :)

Hur mycket röker du?

Svar: Jag röker inte varje dag, om jag gör det blir det nån cigg eller två om dagen. Lite mer om jag går ut festar. Sen blir det ju tyvärr mer så fort sommaren kommer och uteserveringarna öppnar…

I inlägget Blue står ju skorna på en hög med tidningar. Är det sådana tidningar du är med i och har sparat?

Svar: Bland annat, men även en hel del andra tidningar. Tror jag fann ett par Illustrerad vetenskap där också. Aleks dårå haha.

Hur fick du namnet Kenza? Vad betyder det och är det ett vanligt namn i Marocko? Vad skulle du vilja heta om du inte hette Kenza?

Svar: Jag har ingen aning. Jag tror det var min farfar som kom med det förslaget, men jag är inte helt säker. Kenza betyder skatt (som i en skattkista full med guld, inte skatteverket haha). Ja det är ett rätt vanligt namn i Marocko. När jag var liten HATADE jag mitt namn (kanske för att jag blev mobbad för “Kissa”) och ville helst byta till ett vanligt svenskt namn, men nu skull jag aldrig byta.

Varför uppdaterar du bloggen så lite nu för tiden?

Svar: Jag har ett jobb där jag jobbar 9-17 varje dag och har tyvärr inte tid att blogga lika mycket längre som jag gjorde när jag bara hängde hemma liksom. Jag skriver 3-5 inlägg om dagen med fina bilder och jag tycker det räcker. Jag föredrar kvalité framför kvantitet i min blogg. :)

Vad tycker du om andra bloggare såsom Hanapee och Egoina?

Svar: Älskar dem ♥♥♥ Bloggarna dårå, känner ju inte dem. Men Egoina har jag träffat ett par gånger och hon är go.

Tittar du på prislappen innan du köper något plagg?

Svar: Känns lite pinsamt men….nej. Bara om jag kollar på designerväskor t.e.x.

Hur och när träffades du och Aleks första gången? Och hur lång tid tig det liksom innan det blev ”ni”?

Svar: Vi träffades på ett event februari 2009. Han var den snyggaste jag någonsin sett och jag skrev till och med i bloggen dagen efter att jag träffade “min framtida man”. Tänk att det blev vi!! Vi dejtade hela sommaren men blev inte ett par förrän hösten. Vi ville ta det lugnt och kolla hur seriöst det var mellan oss innan vi gick ut med det.

Har du gett ett namn till din bil? Istället för att du kallar den ‘min mini’ :) ex som Torsten haha

Svar: Haha nej jag säger bara min bil. Ni får hjälpa mig komma på ett roligt namn! :D

Tycker du att du förtjänade priset för mest personliga blogg, då din blogg egentligen inte är speciellt personlig? Du skrev själv att det är en pytteliten del av dig du skriver om i bloggen. Tycker du inte andra bloggare, som är mer personliga, bör fått de priset?

Svar: Jag tycker min blogg är bra och förtjänar de priserna den får, eftersom att det är ni som röstar och bestämmer. För vem ska annars bestämma, om inte läsarna? :)

Köper du statistik?

Svar: Haha alltså.. Jag har bloggat sedan jag var 15 år. Bloggen är inte längre mitt liv, min enda sysselsättning eller det jag andas för. Om intresset för min blogg går ner, vilket den har, så är det helt förståeligt. Jag är fortfarande på toppen, men om det skulle ändras så är det ingenting jag skulle bli ledsen över. Det är liksom bara en blogg, en hemsida. Så nej, jag har ingen anledning för att köpa statistik. Hur tusan man nu gör det?!

Har du alltid haft många vänner? När du var tonåring?

Svar: Jag har alltid haft väldigt få vänner. Få men OTROLIGT nära. Mina bästa vänner är fortfarande samma bästisar som jag hade i mellanstadiet & högstadiet. Jag har lite svårt för att släppa in nya människor i mitt liv. För jag orkar inte öppna upp mig själv för folk om och om igen, jag orkar inte berätta hela historian igen. Jag tror mycket sitter i från när jag var yngre. Jag ville inte ha nya kompisar som jag var tvungen att ta hem till mig, för jag visste att jag då skulle bli tvungen att svara på frågor som “hihi, vad konstigt.. varför ligger din pappa och sover på soffan nu?” Jag orkade inte fnissa tillbaka och ba “äh han är bara lite trött!” när sanningen var att han låg och sov bort sin fylla. Varenda dag. Nadia och dem har ju alltid vetat allt. Nu menar jag inte att jag fortfarande umgås med dem för att det känns tryggt, för de ÄR fantastiska tjejer allihop och jag vet att de finns där för mig oavsett vad.

What are you using on your eyebrows?

Answer: I’m using the eyeshadow “deadly” from Make up store. I put it on with a small brush.

Varför ler du aldrig riktigt på bilder? Det enda jag ser är ett stelt leende. Undrar om du får rynkor under ögonen när du ler på riktigt?

Svar: Eh? Det är sådär jag ser ut när jag ler. Men tack för den! Du som verkar vara proffs på att le. Vill du dela med dig av några tips?

KAN DU HÄLSA PÅ DIN FRUGA SNART?????

Svar: HAHA lovar att komma nästa vecka Tyra ♥

Tränade du någon sport när du var mindre?

Svar: Jag spelade lite fotboll först men sög på det. Sedan höll jag på med cheerleading i ett par år och det var mer min grej. Jag gick även på karate i 2 veckor när jag var 8 år. Jag tvingade mamma att köpa en dyr karatedräkt till mig. Och så gick jag i två veckor… Ha….ha..

Vad tycker du om vita Air Max 90?

Svar: Sjukt snygga! Ska du köpa dem?

Vad är det bästa köpet du har gjort den här månaden?

Svar: Måste nog säga min zebrakappa!

Du är sjukt smal! Bantar du eller tränar du bara sjukt hårt?

Svar: Varken eller. Jag äter bra mat och tränar 2-3 gånger i veckan.

Var köpte du dina Nike Air Max 90? Alltså vilken affär i Frankrike?

Svar: Nästan helt säker att det var inne på Footlocker!

När du gymmar, märker du av att folk sneglar åt ditt håll hela tiden, smygtittar på hur många kalorier du förbränt osv? Hur hanterar du sånt?

Svar: Jag är inne i min lilla värld när jag tränar. Men ibland kan det vara ett par yngre tjejer som tittar lite och fnissar. Men jag hade också fnissat om jag såg mig själv bakifrån när jag dansar zumba, haha. Det kan inte vara vackert.

Do you know how your blog became so known? Did you advertise it or was it just a coincidence?

Answer: I guess I started my blog in the right time. The blog thing wasn’t so big here back then (2007), so my blog grew a along with the whole blog phenomenon.

Många skriver att du är snyggast i Sverige osv.. Vad tycker du om det?

Svar: Haha, asså det är jag ju verkligen inte. Men om folk tycker det så får jag väl säga tack. <3

Har för mig att du har snackat om att du har/har haft någon slags hörapparat. Stämmer detta eller är det jag som inte riktigt har alla indianer i kanoten?

Svar: Japp, jag har en in ear-apparat till mitt högra öra. Jag är dock sämst på att använda den. Jag tycker det är så ovant men jag vet ju att jag måste använda den för att vänja mig… :S

Vad är det konstigaste ett fan någonsin gjort mot dig/gett dig?

Svar: Förut fick jag konstiga brev hem. Om en tjej som påstod att vi var systrar och hon undrade varför jag inte kom och hälsade på henne på sjukhuset. Det var lite läskigt, men de breven slutade efter några veckor. Annars så en rolig men såklart lite konstig grej jag fick hem förra veckan var en teckning på mig och Aleks. Med rumpor som ansikten. Och så stod det KenzASS och ASSleks. Haha..

Will you ship outside Sweden?

Answer: Of course we will! We want all of you awesome girls out there to be able to wear our clothes! :D

What are your three biggest fears?

Answer: I only have one big fear and that is to lose someone I love…

How many times have you been to Spain and which cities have you visited? Did you like them?

Svar: I’ve been to Malaga, Barcelona, Sevilla and Mallorca. I love Spain, you have delicious food!

Skulle du kunna säga på ett ungefär vad du tjänar i månaden? Vad är en ”dålig” och en bra lön för dig?

Svar: Jag tar ut 50 000 kronor i lön varje månad från mitt egna aktiebolag. Aktiebolaget drar in ett par hundratusen varje månaden på bloggannonsering, sedan kommer det även in från andra håll också så som mina designsamarbeten, plåtningar, event m.m. Så jag låter det mesta ligga kvar i bolaget för tillfället.

Kan du inte ha en matdagbok varje fredag där du ger oss läsare lite goda råd inför en hälsosamt nyttigt gott mat man kan göra inför helgen? Du kan variera mellan att denna fredag är det frukost innehållet viktigt och nästa fredag kanske lunch och därefter middag. Dina matbilder och din man verkar göra så himla god mat. Blir alltid sugen på själv göra sådant god mat som ser lockande ut. Dela dela dela dina Goa recept med oss läsare. Det gillar vi (i alla fall jag :) )

Svar: Ni är många som efterfrågar recept så jag ska absolut börja dela med mig av våra maträtter! :)

What exactly is your job? I mean I know that you have your own office but do you design clothes?

Svar: I started a company together with some other amazing people and we’re launching our clothing label soon! I’m the Creative Director and yes I also design the clothes. Stay tuned! :)

Vad är det man tjänar mest på som bloggare? Antal träffar? Reklam?

Svar: Det är annonserna man tjänar mest pengar på och där handlar det om sidvisningar, om hur många gånger den annonsen syns.

Vad tycker du om skvallersidor om er bloggare?

Svar: Jag tycker att det är väldigt…..intressant haha. Att någon lägger ner tid på att skriva en blogg om nån som skriver en blogg? Wow…

Brukar Aleks läsa din blogg? Dina vänner? Din familj?

Svar: Jag tror de kikar in någon gång ibland, men de följer den inte. Min mamma däremot är väldigt insatt och hon läser till och med era kommentarer. Det är ofta hon blir ledsen och upprörd när någon skriver något taskigt och jag försöker lugna ner henne hehe.

Do you already have something planned for your birthday, it’s like just a bit more than 2 weeks from now? :*

Answer: Oh you remember! Well actually, we might have to shoot on my birthday or the day before my birthday. The big photoshoot for our clothing label. So I don’t know if I will have time to do anything at all.. But we’ll see! :D

Bästa pizzan?

Svar: Hawaii. Som jag doppar i vitlökssås haha.

Favoritgodis?

Svar: Sura colanappar, colaflaskor, sån choklad med gegga i, kokosprickar. Jag tar alltid en sur godis, sen en choklad bit, en sur godis, en chokladbit osv haha.

Hej världens underbaraste och bästa bloggare! Hur mår du? (förutom att du är sjuk)

Svar: Haha hej bästa läsare! Jo förutom det så mår jag bra. Det känns som att allt börjar gå åt det bättre hållet igen. Hur mår du?

Vilken person i ditt liv litar du på mest?

Svar: Aleks. Utan tvekan. Oj. Jag tänkte inte ens efter innan jag skrev det där haha. Jag litar självklart på min familj och mina vänner också, men det är jag och Aleks som (förhoppningsvis) ska bygga upp ett liv ihop och en framtid med barn och hela faderuttan. Så självklart litar jag på att han alltid kommer ställa upp för mig. Om inte så får han stryk av er, eller hur? ;-)

140 Comments

Cornelia

hahahah nej vad roligt, jag äter exakt likadant när jag äter godis, en sur, en choklad, en sur osv.. :)

Reply
sly

vad fint <3 jag hoppas du och aleks är tillsammans för alltid <3 <3 <3 (ta i trä)

Reply
elina

Vad fint det sista svaret var! Blev riktigt rörd, och så känner jag inte ens er, haha :)

Reply
Saga

Du verkar vara en riktig snäll och trevlig person, Kenza.Och du ska veta att flera unga flickor ser upp till dig! Om din nu mamma läser det här; Du borde vara hur stolt som helst över din dotter!

Reply
Lisa Petrusson

Kan inte du berätta lite mer om hur du och Aleks träffades? Lixom lite mer detaljerat? Du skrev ju “min framtida man” på din blogg, gick han in på den och såg det eller hur va det? Kan du berätta lite mer? :D Vet ju att du har ett privatliv oxå oså så du behöver verkligen inte, men det skulle vara jätte intressant och roligt att läsa! Älskar din blogg! Kram <3

Reply
Sofia

Min bil heter Turbovåfflan! Turbo kommer från att det är en slö liten Clio, lite ironi. Våfflan kommer från att jag var så jäkla trög att jag undrade varför det luktade våfflor i min nya bil. Min kära sambo undrade om det var min wonderbaum med jordgubbsdoft jag menade, haha. Den luktade ju jordgubbssylt ;)

Reply
Bella

Det var länge sedan du skrev så himla bra svar som nu kände jag efter att ha läst de här. Det kändes enkelt men ärligt. Det var kul att läsa! Kram

Reply
Alice

Pratar/pratade du med någon om din familj när du växte upp? Jag har själv väldigt svårt för att prata med människor på grund av att jag inte gillar att visa mina känslor och jag vet inte riktigt hur jag ska komma över det haha

Reply
...

Blev så ledsen när jag såg frågan om du alltid har haft många vänner, när du var tonåring. Jag vet precis hur det känns att ha en pappa som alkholist. Man ska inte låta en sån person förstöra sitt liv! Jag är bara 12 år och jag har ingen kontakt med honom och det vill jag inte ha. Men jag tror folk kan tänka sig att se sin pappa full vid 6-årsåldern(och det pågick länge)… Det är något man aldrig vill se.

Reply
Linda

Kenzas mamma:
Det var inte illa, denna unge du bar på i 9 månader!
Kenza verkar vara en jordnära och mycket genuin person och vi, hennes läsare älskar din dotter!
Bara så att du vet;)
Kram!

Reply
hanna

du är cool kenza, har jag alltid tyckt. stå alltid på dig som du gör, så kan du rocka hela världen. krya på dig och trevlig helg!

Reply
Cornelia

Kul att du tar dig tid att svara!

Svara gärna på min viktiga fråga i senaste inlägget! :*

Xx, Cornelia

Reply
Sara

Kenza jag har en fråga du verkligen MÅSTE svara på, gärna i ett inlägg så vi ser. Hur kommer priserna vara på klädmärket? Kommer “vanliga” folk ha råd???

Reply
Ida - mysteriesjuk livsfilosof

Hejsan!
Antar att du kanske kikar lite mer bland kommentarerna nu när du är sjuk, så jag passar på;)

Jag hade rätt svårt för den här lilla förändringen av din blogg och dess upplägg i början och klickade inte in här lika ofta.
Men nu måste jag säga att den långsamt liksom vuxit i mina ögon, och jag nu tycker att “slutresultatet” är ett riktigt lyft!
You go girl!

Krya på dig!

Reply
steffie

Såg en bild på weheartit nyss på dig bakifrån när du står på en klippa i kapstaden och håller ut armarna du vet? Tycker den är så fin.. Men i alla fall var det väldigt synd för någon hade lagt till en text på den som löd “suicide?” Vilket jag inte gillade! Den bilden ska ju representera frihet och glädje och inte alls något sådant hemskt.. Ville bara låta dig veta det!
Puss du är bäst!

Reply
alicia

Läste igenom ditt arkiv från juni 09, i ett inlägg skrev du att du fått en stjärna från A. A är efter dig med!

Reply
Linnea

Alltså SNÄLLA söta rara Kenza, kan du visa upp teckningen med era rumpansikten? Skrattade så jag grät :D

Reply
Louise

Haha var bara någon dag sedan jag kommenterade angående recept men skulle vara jättekul om du delade med dig utav mer matgrejer för allt ser och verkar ju såå gott!! Gillade när du delade med dig av hur en dag såg ut :)

Reply
mb

svaret på frågan om dina vänner gjorde ont att läsa. beklagar verkligen att du var tvungen att gå igenom det och det som hände nu senast. det är konstigt hur “påverkad” man kan bli som läsare, för trots att man inte känner dig känner man ju med dig. kanske för att man kan känna igen sig lite. inte just alkoholdelen, för i mitt fall handlade det om deprimerade/sjukskrivna föräldrar, men den där känslan av att behöva förklara för alla och spela den vuxnes roll när man egentligen borde få leka som alla andra barn. hursomhelst, tror det är därför jag fortfarande läser din blogg, för att du alltid har varit.. ja vad ska man säga.. mänsklig haha. det har aldrig känts som att du spelar en roll. blablabla. ville bara säga att jag beklagar att din pappa svek dig både då och nu. inget barn förtjänar det.

Reply
Ellen

OJ. Detta är nog första gången det känts som att det varit en människa som suttit och skrivit där bakom. Obs, detta är inget negativt. Men har aldrig fått en sådan här känsla efter att ha läst din blogg innan!

Reply
Madelief

Dear Kenza, I’m from the Netherlands and I fell in love with you, your style and your stories. I don’t really know the story about your father, but I really recognize the part of a father who is not a real father to you. Mine had a burnout and was an alcoholic, but fortunately he went to a clinic a few weeks ago and he is clean now. I’m really glad he did this, but sometimes still have problems with him. It’s a good thing for me to hear about your life and you showing your imperfections too and talking about your home. I never had this before, but I really see you as a role model. I wish you all the best and love reading your blog. This may sound a little bit creepy, but that is not my intention haha! Kiss from the Netherlands

Reply
Martina

Hej Kenza! Jag älskar dig och din blogg och drömmer om att få träffa/se dig nångång. Jag missar alltid dina frågestunder men hoppas på att du svarar på detta. Kan inte du ha en “läsarträff” eller vad man nu kallar det i stockholm nån dag?? Skulle vara såååååå kul !!!! Love yaa <3

Reply
Rebecka

Måste bara säga att jag älskar verkligen hur du “connectar” med dina läsare och att du verkligen bryr dig om hur vi mår.. Ååh älskar hela dig och din blogg!! :)

Reply
Kira

jamen det är klart att vi ger stryk åt någon som kan karate eheh. Hoppas för din och vår skull att det inte behöver hända.

Reply
Frida

Haha vad bra att du svarade på min fråga, och du är faktiskt snyggaste tjejen i Sverige! Du är awesome:)

Reply
Malin

Åh vad roligt det är att läsa dina frågestunder! Du känns så äkta (vet naturligtvis att alla bloggare är äkta människor men du känns äkta rätt igenom bloggen liksom) Hoppas att du kryar på dig Kenza!

Reply
Anna-Ida

Najs! Äter också godis så. Först nån choklad sen en som inte är choklad osv. Måste inte va en sur imellan men typ en napp eller gelegodis typ. loveya ! :)<3

Reply
Ida

Samma godissmak som jag :D (tror du menar center när du skrev choklad med gegga haha) Du är så otroligt härlig och helt klart världens finaste människa och även fast jag bara “känner” dig genom din blogg så verkar du ha en så himla fin personlighet. Du är min förebild och jag vet helt ärligt inte hur jag skulle klara min vardag om du slutade blogga (går minst in 10 gånger om dagen haha) <3

Reply
Valeria

Kenza you’re such a nice girl! You totally inspire me to work hard, and try to make the best out of life!

Reply
Anonym

Kenza! Jag måste fråga, vilken är din favoritserie, of all times? Sedan måste jag propagera för min egen favoritserie, Downton Abbey. Den är suverän, jättevackra miljöer, bra plot och skådisar. (: Krya på dig!

Reply
Linda Lind

Hoppas du mar battre snart Kenza. Jag ar ocksa sjuk och det suger verkligen :(
Om du vill ta en liten paus fran PLL och gora nagot annat kolla garna in min nya lat och video som jag slappte igar pa YouTube :) Hoppas du gillar den!

Videon hittar du har: http://youtu.be/RWnJoaf_a4Y

Reply
Agnes

Åh nej hade velat fråga vad som hände med din lilla rosa Mercedes. Alltid undrat haha..

Reply
Amanda

Förlåt men jag kunnde inte låta bli.
Hej Kenzas mamma! Du verkar vara en jätte snäll trevlig och goe mamma (så som min<3) Tycker om din dotters blogg jätte mycket och hon verkar vara en bra och goe tjej, du måste vara så stolt?! Fortsätt vara lika goe kenza det är det vi tycker om med dig, att du är dig själv rak och ärlig, en riktigt fräsch bris i blogg-motsfären. Och igen till kenzas mamma era grey's kvällar och allt, jag får intrycket av att du är en riktigt härlig och omtyckt mamma. Tänker på min och blir lite varm i hjärtat, hon är också så där toppen<3 det är tur att morsdag finns eller hur? Best Wishes //Mandy

Reply
Anna, New York My Bite of the Big Apple

Kul att läsa dina svar. Du är en stor inspirationskälla och du känns väldigt ödmjuk jämfört med en del andra bloggare.

Hoppas du och ni andra kan få lite New York-inspiration av dagens inlägg: En vårmorgon i New York.

Trevlig helg!

Reply
Emmy

Måste säga att detta var de bästa och roligaste svaren på läsar-frågor jag läst! Haha, orkar nästan aldrig läsa igenom ett helt sånt inlägg, men tycker det var både intressanta frågor och svar denna gången. Känns verkligen som att du var ärlig med! Keep up the good work :D

Reply
Hanna

Hej kenza! Jag har väldigt få “vårkläder” och mest huvtröjor, eller stickade, och kan inte köpa hur mkt kläder som helst, vad ska man köpa för att få en sån bra vårgarderob som möjligt?

Reply
Evelyn.c

Haha en sak som fastnade i mitt huvud var “sån choklad med gegga i” haha så roligt…LÅter inte speciellt gott men jag fattar vad du menar ;) Haha tyckte det var jättekul…! Vilken humor man har haha…

Reply
Pierre

Hej!

Kenza, varför gör du inte snygga biker mc jackor till killar?! finns ju knappt såna snygga mc biker jackor för killar längre. ser bara en massa raka tråkiga modeller.

Skulle önska att du gjorde en Kenza 9 jacka men fast till killar! Hade köpt den direkt! = )

Reply
Yasmin

Haha så klockrent! Varannan choklad och varannan sur, så gör jag med! ;) Choklad och sura är dom bästa! Kram hoppas du får en bra dag<3

Reply
lydia

Kan inte du ta fram dina favorit studentklänningar för iår?? :) jag behöver hjälp ska ta studenten

Reply
Amanda

Hej Kenza:) skulle bli jätte glad om du visade några snygga outfits ned din vita kappa från zara, har precis köpt en :) vill veta hur man ska använda den på snyggast sätt ! Kram

Reply
Belieber

Vet du några riktigt bra och kända modellargenturer i Sverige? Förresten älskar din blogg:)

Reply
Nicky Behshad

Hej Kenza!
Jag hann inte fråga under frågestunden, men jag har alltid undrat en grej.
Du vet den känslan man får när man ser någon känd/en idol, alltså känslan alla vi får om vi träffar dig irl. Får du, som kändis, också den känslan när du träffar en annan kändis? Typ när du träffade Mischa Barton? Eller var det typ, mjeh, she’s just another person?
Du är bäst!
KRAM

Reply
:)

hej kenza kan du ge tips på bal klänningar??
överdrivet tacksam för svar!!!!
/ ledsen tjej som ej kan hitta balklänning

Reply
Linda

Blev ganska rörd när du skrev om din pappa Kenza. Hade ingen aning om att han drack. Och det får mig att tänka att det kanske är därför som du blivit så snäll och givmild.

<3

Reply
Nia

Svårt för att släppa in människor?? En fråga, du åker ju utomlands med vilken tjej som helst känns det som så länge du kommer utanför landet, hur länge kände du t ex angelika blick innan du hoppade på ett plan med henne?

Reply
Pernilal

Gillar när du svarar så personligt :) Förstår att du inte kan blogga 10 ggr om dagen, folk skulle kunna tänka efter lite och inte bara klaga! Ha de bra, H.Pernilla från Finland

Reply
Ellen

Du är sjukt vacker Kenza! Och jag kunde inte undgå att läsa att du hade gått på cheerleading! Jag går på cheerleading och undrar bara vilken förening du gick i och lite sånt. (Lag, vilken ålder du var i, hur länge du gick på det, eller det kanske du skre….?)

Reply
Ninii

Du är bäst, jag är tretton år och du är min förebild!
Du är så vacker ! De som skriver hat kommentarer är bara avundsjuka , tror du har hört det innan :) jag älskar din blogg det är den bästa bloggen man kan ha, önska min blogg också var lika bra o hade lika mycket läsare:(

Ps jag älskar kokosprickar hhaha :), jag tar också en sur godis sen en chocklad en sur godis i chocklad haha :)
Puss bästa kenza !

http://Www.niiina.devote.se

Reply
Sofia

Åh, jag varierar också mitt godis sådär haha!! Choklad – sura/söta godisar, choklad – sura/söta godisar. Jag tror det har blivit någon form av OCD för jag MÅSTE göra det varje gång haha. Kram fina du. Lycka till med din lansering!

Reply
Rebecca

Hej! Jag är en glad tjej på 16 år som älskar mode och shopping. Skriver om detta i min blogg, tillsammans med saker ur min vardag, resor och andra saker ur mitt liv. Ta er en titt! Kram :)

Reply
Isabelle!:)

Bra svar!
Kan inte du visa i en video hur du sminkar dig till vardags någon gång?
Kolla gärna in min nya blogg: bellasfotoliv.blogg.se
Där tar jag massor av bilder!
Skapade den igår, så om du vill följa den så kan du ju börja nu;)
Massor av kramar BELLA!

Reply
Marielle

Väldigt bra frågestund och personliga svar! Jättekul att läsa =)


läs min blogg om att vara sångerska och entreprenör i Stockholm!
kram /Marielle

Reply
Lazifa

Aw, I loved this post! Good thing that Google Translate exists, haha. By the way, about the question about you not posting a lot, from all the blogs I follow, you post the most frequent posts and I love that, so thank you! One of my favorite bloggers :)))

Reply
Maja

Hej Kenza! Jag undrar bara hur du håller din hy så ren? Det ser ut som att du inte har kvisslor och finnar. Så vad har du för tips? Nån hemlig metod? Hehe kram!

Reply
charlotte

fun to read, and im also sick on the couch!
would you maybe once make a makeup tutorial?

Reply
Klara

Hej Kenza! Kan du inte ordna lite fler tävlingar i bloggen? det skulle vara jättekul om du kunde ha en tävling där man kan vinna någon av dina jackor osv. :-) kram till dig finis!!

Reply
Elin Bergner

Haha härligt att höra att det inte bara är jag som häller vitlökssås på hawaiipizzan. Det är verkligen supergott!
Jag tyckte att det var bra det du sa om kvalitet framför kvantitet.Din blogg har bara blivit bättre och bättre med åren och 3 till 5 inlägg om dagen tycker jag låter väldigt vettigt då du kan lägga ner mer tid på varje enskilda inlägg.
Keep up the good work girl!

Reply
Elsa

Oerhört starkt av dig att skriva på sättet du gör om din pappa. Jag är/var i samma sits, kunde inte heller ta hem folk pga min pappa. Men skillnaden för mig är att ingen vet, jag håller det hemligt. Jag är 25 år och fortfarande är det jobbigt. Att prata öppet om det är som att erkänna att något är fel, och jag är inte redo för det ännu.
Men starkt av dig att bryta med din pappa, förstår att det inte kan ha varit lätt. Kram

Reply
Sara

Julia som vann modeljakten har häst i samma stall som mig och hon är i stall i princip varje dag. Så frågan är när hon går dom där visningarna du skriver om?

Reply
vixen

åh, sjukt kul med frågestund! önskar att jag hade sett det lite tidigare så att jag själv hade kunnat ställa en fråga. är nämligen jättenyfiken över en sak som jag vill veta hur du, som en helt vanlig tjej som nu nått framgång och får jobba med något du är älskar och är intresserad av, reflekterar kring.

hur tänker du rent etiskt kring produktionen av kläderna du/ni skapar? miljö-aspekter (t ex material ni använder), arbetsförhållanden (t ex vem som syr kläderna för er), kvaliteten och pris (ju billigare desto bättre, men det brukar ofta betyda sämre kvalité)

vill inte ställa dig mot väggen alls, jag är helt enkelt bara nyfiken eftersom du är i en sån makt-position och man faktiskt kan få ett svar utav dig! :)

läste det här inlägget om en tjej som skriver om fast fashion nu och hon är lite inne på samma spår som jag: http://kottkriget.wordpress.com/2013/04/06/forlorarna-del-3/ (för att förtydliga min fråga ytterligare).

ha det fint!

Reply
A.

Asså.. du e så härlig! Jag håller inte alltid med om allt som du säger eller gör, men jag gillar dig ändå. Just för att det verkligen syns på dig att du är så ärlig och har fötterna på jorden. Sällan man ser sånt i världen, speciellt i bloggvärlden där allt verkar vara så falskt nuförtiden.

Men you go girl.

Reply
JAS

Gör samma sak med godis när jag väl äter det haha
Å beklagar de där med din pappi vet hur det är min mor är exakt likadan, jobbigt att bo hemma :(
Du är rolig! Stor kram

Reply
Maria

Hej Kenza! Jag har en fråga som jag tror du kan vara värdig att svara på. Jag hoppas verkligen att du läser kommentarer och svarar på dem så här också, utan en frågestund. Iaf, hur “gör” du för att behålla eller upprätthålla dina relationer? Du skrev att du har få men nära vänner. I mina ögon har du ändå ganska många som du skriver om regelbundet och som träffar på tu man hand. Så vad jag förstår är du lyckligt lottad att du både har kunnat behålla kontakt med gamla relationer och skapat nya (tyra tex). Eftersom du hade en strulig barndom känns det spontant som att det skulle ha varit svårare att verkligen hålla kvar tilliten för dina kompisar i yngre tonåren då allt handlar om “spel” och jämförelse osv. jag förstår att du slapp det, men har du några bra råd till mig och andra som inte lyckades undankomma seperationer? Du kanske inte är någon psykolog, men eftersom du varit med om tråkiga saker; Hur gör man alltså för att våga lita på sig själv igen och bygga upp sin självkänsla inför andra människor för att kunna skapa nära vänskap? Jag har längre varit och känns som jag fortfarande är i det jobbiga stadiet när kontakten kvarstår som “ytlig”, fastän jag vill ha det djupare.

Reply
Alma

Hur stylar du ditt hår till vardags? Så det blir sådär lockigt/vågigt och fint?:D

Reply
Annie

“Men jag hade också fnissat om jag såg mig själv bakifrån när jag dansar zumba, haha. Det kan inte vara vackert.” hahaha! :’)

Reply
Anna

Hej Kenza! Be inte om ursäkt för framgång. Det gör du väl inte helt och hållet med tyck inte det är pinsamt att inte kolla på prislapparna, du arbetar och tjänar pengar och är en framgångsrik stark kvinna! Och bloggen har inte ‘bara vuxit sig stor av sig själv’ det är ju DU som har skrivit i alla dessa år och folk förälskar sig i din härliga stil och personlighet. Och jag är definitivt en av dem! Du driver denna hemsida och du gör det GRYMT BRA. Jag önskar dig och Aleks all lycka i framtiden. Stor Kram

Reply
Stella

Kan du inte visa hur din garderob ser ut någon gång? Du har ju så sjukt mycket kläder och skor! Skulle vara kul att se var och hur du förvarar allt och så! :D

Reply
Mari

Hej Kenza! Jag har inte följt din blogg på några år nu pga motgångar i livet, inte haft en bostad och så vidare. Mitt liv kanske är påväg att ordna upp sig just nu, lite halvt åtminstone, och jag har fått mer och mer tid att slappna av. Varje gång jag återvänder till din blogg känns det som att du är en gammal vän, lite läskigt kanske men på ett sunt sätt såklart. Jag kan känna igen mig så mycket i de lite mer personliga saker du skriver. När du skriver dem. Du verkar vara en sådan ödmjuk tjej och förtjänar framgången!

Ville bara säga tack för att du delar med dig av dig själv till alla. Det inger lite hopp, att det går att fixa till saker och ting och livet kanske inte är helt hopplöst. Det kanske löser sig, bara man håller ut tillräckligt och vågar kämpa. Heja dig, och mig, och alla andra som kämpar.

Reply
anonym

känner lite samma sak, orsaken till att man inte vill släppa in nya personer …

Reply
Mikaela

Hej Kenza! Tycker du verkar som en jätte go tjej. Du är bar så perfekt i mina ögon, önskade jag fick träffa dig men ag bor i gbg. Jag har en liten fråga, vart fixade du dina ögonbryn? Dom är så sjukt fina. Du är verkligen världens bästa förebild! Kram på dig

Reply
Josefine

Skulle du kunna lägga upp en bild på din mamma någon gång! Är så nyfiken på att få se hur hon ser ut! kram finaste du <3

Reply
Ellen

Ååh jag älskar när du svarar så här, du verkar vara en jätte härlig person! :D <3

Reply
jag

har du några speciella favorit affärer, på nätet räknas också då? :)
hur mycket handlar du för i veckan ungefär??

Reply
Jessica

Om Italien och Grekland är fina favorit länder i Europa kan du omöjligt varit i Kroatien!! Det är heeeeelt fantastiskt! Slår de båda länderna med hästlängder!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*