• header

WORLD WAR Z

Igårkväll var gamle paret ute på dejt! Vi gick på bio och såg nya filmen World War Z med Brad Pitt.Och Mireille Enos som spelar Linden i vår favvoserie the Killing, henne gillar jag. :) Hur som helst, filmen var ju GRYM! Ok, nu är ju både jag och Aleks riktiga zombie-fantaster och älskar filmer som har med virus och sånt att göra, men fan va bra den var! Lätt bästa zombie-rullen på läääääänge. Jag brukar inte tycka att zombie-filmer är så “läskiga” men här hoppade jag till väldigt många gånger. Den var både läskig och spännande, och så var den i 3D vilket jag föredrar. Se den om ni gillar zombies!

På tal om zombies så vill jag även se den där filmen som handlar om en zombie som blir kär i en levande tjej. Haha, vad heter den nu? Juste, Warm Bodies. Har ni sett den? Den verkar lite….annorlunda. ;P

// The old couple were out on a date last night! We went to see the new movie World War Z with Brad Pitt. And Linden (Mireille Enos) from our favourite show the Killing, I like her. :) Anyhow, the movie was AWESOME! Ok, both Aleks and I love movies with zombies, viruses etc, but it was really good! The best zombie movie in a loooong time. I usually don’t think zombie movies are “scary”, but I have to say I got scared a couple of times watching World War Z. It was both scary and exciting, and it was in 3D which I prefer. If you like zombies, you should see it! Speaking of zombies, I also want to see that movie about a zombie who falls in love with a living girl. Haha, what’s the name of it? Oh, Warm Bodies. Have you seen it? It seems a bit….different. ;P

Ready for the cinema in a comfy outfit! Sweater from Issue 1.3, old skirt, sneakers from Zara & my Balenciaga bag.

127 Comments

Nora

Warm bodies är definitivt värd att se, och boken är absolut värd att läsa. Första zombiehistorien jag sett/läst där berättelsen går ur zombiens perspektiv, underbart! ^^

Reply
irina

Your outfit looks amazing! I reallyreally loove your blog :—-)
oh, and the warm bodies movie? You should definetely watch it, i saw it when it had just opened in theaters, and it was freaking awesome!! :D and yes it was a bit different like u said xD

Reply
Malin

Warm Bodies är en bra film. Den är inte läskig alls den är mer rolig men inte som en komedi. Tyckte att det var en riktigt bra film rekommenderar den´:)

Reply
Sara

Ja, Warm bodies är grymt bra också. Men förvänta dig inte en läskig zombie-film utan mer en zombie som gör parodi på hur det är att vara en zombie. Sjukt kul :D

Reply
Carolin

Jag har sett Warm Bodies… Och jag verkligen avskyr zombie-filmer men den var faktiskt bra!! :D Tror även zombie-fantaster kan gilla den! :D

Reply
Sofia Nolberg

Har sett Warm Bodies, och rekommenderar den verkligen. Den är romantisk men som du säger, annorlunda. Inte så läskig. Fick till några skratt t.o.m! Bra film iallafall.

Reply
Felicia

Warm bodies är underbar! Lite annorlunda som du säger men det är det som gör den så bra :)

Reply
Emilia

Personligen tyckte jag Warm Bodies var jättebra! Den var spännande och rolig :)

Reply
Mette

You should really watch Warm Bodies. I was very positively surprised and my two friends I watched it with were too. I didn’t think the story would be strong enough to keep me entertained through a whole movie, but I was wrong :)

And since you love The Killing maybe you should give the original one another try – the Danish language can’t be THAT bad listening to xD

Reply
Julia

Jag har sett Warm bodies, tycker den var lite kul ;) Jo men den är sevärd dock inte den bästa, men bra ändå ;)

Men World war Z vill jag jättegärna se, kul att höra någon som har sett den! Ska få med mig någon kompis på den bara..

Reply
Elin

Warm bodies är bättre än vad man tror, du kommer inte ångra dig när du väl sett den :)

Reply
Ellinor

Warm bodies är skitbra! Tycker verkligen du ska se den. Hela det här zombies tar över världen och det är grupp överlevare som blir mindre och mindre sen dör är rätt uttjatat nu, så denna var något annorlunda men kreativ!

Reply
Orkidé

Jeg har sett Warm Bodies, den er utrolig bra. Veldig annerledes, og hysterisk morsom :-) Anbefales og sees!

Reply
Linda

Warm Bodies ÄR den bästa zombiefilmen :) du kommer förstå, den är fantastisk, se den!

Reply
Louise Joli

Jeg kan kun anbefale Warm Bodies – den er så god!! Virkelig anderledes end alle andre zombiefilm, så selvom man ikke er til zombier vil man elske den :)

Reply
meniharry

ahahhah du menar den verkar mycker annorlunda, warm bodies var nog en ganska bra film för att vara en xombiee film, mrn inte bättre en world war z!

Reply
Emilia

Warm Bodies handlar också om ett virus som tar över en stad typ! Den är lite udda men faktiskt rätt bra, lite twilight över den hela!

Reply
Priya

Såg Warm Bodies för ett tag sen hemma. Det händer typ inget i den. Så rekommenderar inte den…

Reply
EVELINA

Såg också World War Z igår men tyckte inte den var så läskig (lite för härdad kanske när det gäller skräckfilmer), men helt klart en bra film och en av Brad Pitts bättre =) Warm Bodies är tråkig. Den har fått bra betyg men jag somnade innan slutet och jag brukar inte ens somna mitt i filmer …

Reply
Rebecca

Längtar på att se Wolrd war Z! Älskar zombie filmer, och trailern ser ju rikigt spännande ut.

Har sätt Warm bodies, och den var ju inte super-läskig, men den enligt mig var bra gjord ect, och tyckte om den.
Om/när du ser den hoppas jag du gillar den! ^^

Reply
Natalie

Warm bodies är BÄST! Älskar den och låtarna som spelas under filmen! :D
Du mäste se den

Reply
Fideli

Haha jo jag har sett Warm Bodies, ehhm ja den är ju lite sådär annorlunda! XD Den var bra men det finns bättre tycker jag! ;)

Reply
Maija

Jag har sett warm bodies :D den var lite skum, kunde inte riktigt ta den på allvar… Man skulle lätt göra en parodi om den liksom! Men varför inte, se den om du känner för det :)

Reply
jennie

läs boken, den är ännu bättre och väldigt annorlunda eftersom de har fått göra om massor pga politiska skäl i filmen :)

Reply
Anneli

Warm Bodies är jättebra! En riktig feel-goodfilm. Inte så läskig, men man får se den som en komedi. Och bra kärlekshistoria.

Fin blogg du har förresten. :)Läser den ofta och gillar din klädstil.

Reply
Kaisu

The movie Warm Bodies is really good! I definitely recommend it :-)

Hälsningar från Finland!

Reply
elin

men hallå vad hände med min svenska?! okdå, jag har sett warm bodies, den sög verkligen, men den var fin :) så.

Reply
Astrid

Åhh nu vill jag kolla på den. Jag gillar nämligen också Linden i The Killing.
Warm Bodies är superbra. Mer en “romantik komedi” än zombie film. Men den är riktigt bra tycker jag. Lätt en av de bästa filmerna jag har sett på länge. (Kanske bara för att jag gillar Nick Hoult som spelar huvudpersonen).

Reply
Louise

åååh, warm bodies har jag sett och den är sååååååååååhääääääääääääääääääääääääääär bra!!

Reply
Johanna

Jag har sett Warm Bodies och den var superbra! Den är ganska udda och ganska djup för att vara en zombiefilm. Men verkligen sevärd!
Kram :)

Reply
Maria

Hörru! Kan du inte lista några bra virus/zombie/ världen går under filmer.. Älskar också såna :)) du verkar ha koll på en hel del såna filmer.

Reply
Sara

Kollade faktiskt på den nyss, riktigt bra film om förbjuden kärlek! Trailen är dock största skämtet då de valt ut alla “skämt” scener ur filmen så det skulle kännas som en riktig B-film. Den är värd att kolla på, och jag avskyr zombie filmer..!

Reply
Anonym

Hej!
Jag har sett Warm bodies och jag måste säga att den var riktigt bra men annorlunda som fan:) men jag rekomenderar dig att se den:)

Reply
erica

‘Warm Bodies’ var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Lite halvt komisk sådär!

Reply
Philippa Nilsson

Hej fina Kenza! Jag drar snart iväg med min familj till Alghero, Sardinien. Jag vet att du var där i fjol och jag undrar om du har några bra tips på butiker jag kan besöka? Kram Philippa

Reply
Sanna

Warm bodies är superbra, den borde du definitivt se! Den är riktigt gullig och rolig, och som du sa är den annorlunda och inte bara samma gamla vanliga handling som jag ofta känner med filmer..

Reply
Amanda

Jag har sett warm bodies. Den är faktiskt bra fast inte direkt så läskig och “Zombig” som anda zombie filmer är. Mer romantisk och annorlunda. Den är iaf värd och se tycker jag:)

Reply
Alison

Jag älskar också zombies och har tom en zombie survival kit, haha! Älskade också world war z men warm bodies va så sjukt fattig, och jag gillar Teresa palmer men blev väldigt besviken faktiskt., haha :/

Reply
Alexandra

93 kommenterer.. Så du kommer förmodligen inte se den här,

men WARM BODIES är grym! Men inte så udda, om man jämför med FIDO, en zombifilm som utspelar sig på 50-talet där man har zombies som husdjur och betjänter bla. Grymt bra!

Reply
Maya

Hej kenza!
Du måste se serien The Walking Dead om du gillar zombiefilmer av olika slag! Den serien är bättre än pretty little liars,gossip girl och allt annat!
Rekommenderar! :*
Ps : Du är så vacker

Reply
Courtney

I usually end up thinking zombie movies are funny, they just seem too unreal to be scary. I like your street style outfit

Reply
Michaela

Warm bodies är helt okej, jag gillade humorn i den. Dock blev jag besviken på den, den nådde inte ända upp till förväntningarna så försök hålla dina låga. ;)

Reply
emma

warm bodies är skitbra! men mer en twisted comedy än läskig. men otroligt charmig

Reply
Sandra

Warm bodies är underbar ! Den är verkligen charmig och har mycket humor, och så är det ju Nicholas Hoult som är huvudperson och berättarröst, han är härlig ! Han gjorde huvudrollen i serien Skins och spelar även The Beast i X-men filmerna ;) Och så var han den lilla pojken i About a boy ^^

Reply
Isabelle

Jag tycker inte att warm Bodies är super bra, kan bero på att det är sämst kvalite på den. Jag trodde den skulle va grym men blev besviken på hela filmen, fett synd faktiskt. Hade också velat se world war z spännande med en ny film med Brad Pitt i.

Reply
Pernille

Hvis du liker zombier. MÅ du du kjæresten din se serien “The walking dead”. Hvis du ikke allerede har sett den. Veldig bra! Mye zombier og virus :)

Reply
Ellen:)

Warm bodies är den bästa filmen jag sett!! En perfekt blandning mellan humor,kärlek,lite sorligt och ZOMBIES!! :D

Reply
Carrooo

Warm bodies är awesome! Miljoner bättre n Twilight(som f.ö suger) :) W.B är inte bara lite romantisk och sorglig utan har också skön humor!

Reply
Linn Andersson

Du som älskar zombies borde verkligen se “ZOMBIELAND”! Det är en action-komedi om hur man överlever mot zombies som tar över världen ;)

RIKTIGT grym och rolig film, värd att se! Ett tips bara :)
Kram <3

Reply
Jasmine

You definitely should see Warm bodies! It’s funny and lovely too, idk :3 Hope you enjoy it!

Reply
Hanna

Warm bodie är som du skriver lite udda men jag gillade den starkt, väldigt rolig och helt klart värd att se!

Reply
Alexandra

Warm Bodies är inte så udda om man jämför med Fido, en zombiefilm som utspelar sig på 50-talet, där man har zombies som husdjur och betjäner bla. Jag älskar den!

Reply
Frida

Warm bodies var väl okej men boken är mycket roligare än filmen. Vad kan slå en sarkastisk zombie? :p

Reply
Svan

Skulle jag sett den på stan skulle jag lätt ha plockat stolpen till höger med panna

Reply
Natta

Från ett zombie freak till ett annat. Måste hålla med dig om World war z, den va creepy. Jag är inte lättskrämd när det gäller zombies, har antagligen sett för mycket på The walking dead. Men i WWZ så va det mer överasknings moment, vilket gjorde den mer creepy. Warm bodies är en söt romantisk-skräck-komedi. En film man blir glad av :D

Reply
Ninnie

Warm bodies är bra men inte nåt vad jag skulle kalla zombie-film men en komedi om hur det är att vara zombie- sen är den lite förutsägbar. Men den är absolut sevärd :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*