• header

CURLING IRON

Curling iron from Babyliss

Så det var dags att köpa en ny locktång. Min gick sönder för några dagar sedan, den höll ändå i några år (jag tror jag fick den i julklapp av mamma år 2009) så jag är nöjd ändå. Min nya är även den 19 mm, hoppas den är lika bra!

Den mest frågade frågan någonsin här i bloggen är hur jag lockar mitt hår. Knepet är att inte använda klämman (det finns även locktänger utan klämmor), utan vira håret runt hela locktången (börja vid rötterna och utåt) och tvinna slingan lite grann medan du virar den runt locktången. Då blir det mer vågigt och inte krulligt.

// So it was time to buy a new curling iron. Mine broke a few days ago, but I had it for a couple of years (I think mom gave it to me for christmas in 2009) so I’m happy with it anyway. My new one is also 19 mm, I hope it’s good! The most frequently asked question in my blog is how I curl my hair. I don’t use the clamp (you can also buy one without a clamp), I put my hair around the whole curling iron (starting at the roots and out) and I also twist the hair a bit while I put it around the curling iron. That makes the hair more wavy and not curly.

62 Comments

Jennifer

Kan du inte göra en film och lägga upp så man får se? Eller om du fotar i olika steg hur du gör håret.
Snälla!

Reply
aszija

Great company-Babyliss. I’ve got the straightener of them and is brilliant, recently I was doing wave curling iron burns-is less than the curlers;)

Reply
U

Jag köpte en grym locktång när jag var i London!! Behövs ingen hårspray alls utan lockarna håller sig i flera dagar ändå! Den är GRYM! Om du en dag vill borsta ut lockarna men sen ångrar dig är det bara att rulla längderna med fingrarna så kommer dem tillbaka. Även livstidsgaranti! Från Aria beauty

Reply
bella

Hej vackra du.
Skulle vara så himla fint om du tog dig tid att lyssna på denna eller en av de andra låtarna som finns på sidan. Det är min otroligt begåvade storebror som gör egen musik. Han är så fantastisk och färtjänar verkligen den lilla studen en låt är. Så ta dig gärna tid och lyssna, du kommer inte ångra dig! <3

https://soundcloud.com/simontorstensson/never-been-bruised

Reply
hej :)

Kan inte du lägga upp en video där du lockar ditt hår? det blir så fint :))

Reply
Nathalie

Hej,
Jag har haft stora problem med urinvägsinfektioner hit och dit under min uppväxt och med en pappa som är läkare fick jag bra hjälp. Jag har ett tips till dig när du får sådär ont, det hjälper lite grann att ta en alvedon och en ipren, tillsammans. Och att försöka att dricka så mkt vatten som möjligt och blutsaft kan jag rekommendera.

Lycka till, och krya på dig
/Nathalie

Reply
Larry

You posted a vid how you do your curls. Could you post the link again? I can’t find it :(
Love your blog!
Greetings from Germany!

Reply
Sofia

Ska du köpa en ny, så rekommenderar jag VERKLIGEN Remmington pearl wand! Den är ruskigt bra, inge hårspray och mina lockar från i lördags ser ännu nygjorda ut!! :)

Reply
Marica

Jag kan verkligen inte få fina lockar i mitt hår, och om jag lyckas någon gång så försvinner det efter en kvart. :/

Reply
Hanna

Kenza, kolla in Kissies blogg! Har den där Sara vart dum mot dig också?? Isf borde du lägga ut bild precis som Kissie! Den där Sara måste stoppas!!

Reply
MONA

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
Monasworld.blo.gg

Hej alla gossip readers! Om ni ändå surfar genom bloggar så rekommenderar jag er att ta en titt på min blogg och lämna nån go’ kommentar! Ha det gött

Reply
Sohohousewife

Jag har en likadan locktång & jag använder alltid klämman men det blir bra ändå ;)

Gillar ni USA? Planerar ni en resa hit eller vill ni bara drömma er bort ett tag? Kika då in min blogg om mitt liv i världens bästa stad New York! Delar tips, sights mm plus att ni får följa med på mina resor jag gör titt som tätt!

http://www.sohohousewife.com

Love från SoHo

Reply
Therese

Hej Kenza! Såg reklamen på Facebook som använder en bild på dig fortfarande ligger uppe, himla irriterande att dem vågar använda den. Men det som gör mig mest arg är dessa vuxna människor som sitter och kommenterar kränkande saker om din kropp det är fasiken oacceptabelt och det är inte små osäkra flickor som kommenterar utan gamla tanter dem borde ju ha mer vett i huvudet!! Jag har nu anmält inlägget och jag hoppas att fler gör det så vi slipper se dessa elaka kommentarer! Må så gott!

Reply
Jojo

Dina lockar blir alltid så fina! Man får väl ta och prova på någon gång så som du gör det ;D<3

Reply
elin

Bilden på dig ligger fortfarande uppe på kvinnors hälsotips. Se till att den tas bort kanske?

Reply
Mia Malene

Could you by any chance write a review once you’ve had it for a while? I’m on the lookout for a new curling iron and I’d like to hear what you think about this – if it’s any good or not? :)

Reply
Sarah T

Maybe you could do a video how you style your hair with the curling iron – that would be great!

Love from Germany,
Sarah

Reply
Karina

Can You please do a video to show how you curl? Your hair is always sooooo perfect!

Reply
saranda

älskar din blogg!!!

kolla gärna in min blogg där jag skriver om min vardag, musik, handboll, mode, skönhet och så mycket mer! Kolla gärna även in mitt senaste inlägg som handlar om de TVÅ nya iphonesen som har släppts :D

Reply
Anja

Vet inte om du brukar sammarbeta med L’oréal men kände att jag var tvungen att fråga om du kommer vara med att välja ut inför miss glossy tävlingen?
Kika gärna in min profil isåfall :D
http://missglossy.se/profil?id=1017
Du är grym btw! min kläd inspiration kommer enbart ifrån dig!
You Rock!!

Kram

Reply
Anna

prova nyss med en likadan locktång som du hade förut men jag kan verkligen inte! tycker jag gjorde exakt som du skrev men det blir liksom inga lockar/vågor… :(

Reply
canon s110 powershot

After looking into a handful of the articles on your blog, I
seriously appreciate your technique of writing a blog.

I book marked it to my bookmark website list and
will be checking back soon. Take a look at my web site too and tell me your opinion.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*