• header

DAYTONA

daytona -3

daytona st-1

daytona -2

daytona -1

daytona -5

daytona -6

daytona -4

Dress from IvyRevel (I’m wearing size XS) // jewellery from Glitter

Har ni haft en fin helg? Jag sitter just nu och försöker hitta lite julklappar på nätet. Soffan är fööör skön och kaffet är fööör gott, orkar inte ge mig ut på stan idag igen och trängas bland alla människor. Är ni färdiga med alla julklappar? Om ni har något superduper julklappstips så dela gärna med er! Så kan jag och alla andra som har hjärnsläpp kolla bland kommentarerna här och kanske hitta något. :)

PS. Fraktfritt på ivyrevel.com tills ikväll. Beställ innan torsdag för att få hem paketet innan jul! :*

// I hope you had a great weekend! Right now I’m trying to find some Christmas gifts online. My couch is waaay too comfy and the coffee is waaay too good, and I’m too lazy to go down town again with all the people. Are you done with all the gifts? If you have some good ideas when it comes to gifts, please share! So that I, and all the other ones with zero ideas, can check the comments here and get inspired. :) PS. Free shipping at ivyrevel.com ends tonight.

111 Comments

Maja

Hej Kenza! Jag undrar om du fortfarande går på balsammetoden eller om du har slutat? Kände du att det hjälpte mot frissighet? Tänkte nämligen börja med det :)

Kenzas svar: Jag slutade för ett år sedan hehe, det funkade bra för mig men jag gillar att locka håret och det fanns inga bra stylingprodukter som höll för det… :/ Kramar

Reply
Hanna

Hej Kenza! Jag skulle så gärna vilja ha några tips på fina julklänningar som man kan ha på sig till jul. Kan inte du göra ett inlägg med julklänningstips? Kram från mig <3

Reply
A

Smycken, kläder, parfym ( nordiqfeel.se är bästa sidan för sånt!! ) Victoria Secret, Hugo boss saker osv :)

Reply
Alexandra

Kommer ni att få in Tracy-toppen i XXS eller XS igen? Puss

Kenzas svar: Yes den är påväg! Kommer in i början på nästa år :)

Reply
Ana

Har faktiskt köpt lite kläder från Ivyrevel, tror det kommer uppskattas väldigt mycket! Sen har jag köpt en Miley biljett till min syster. Annars funkar det alltid att ge lite personliga grejer, till mamma har jag fixat ett fint iphone skal med bilder på oss. Är väldigt dålig på julklappar faktiskt så skulle själv behöva lite tips! Kram

Kenzas svar: Älskar sånna personliga presenter! Bra tips :) Kramis

Reply
Linnea

Till min syster som älskar leopardmönstrat ger jag en leopardmönstrad bomberjacka från monki. Min andra syster får jätte coola örhängen som är stora blåa stenar med skalbaggar från asos (smyckesmärket säljs också på vero moda) och hon fyller år kort efter jul och då får hon ett balsam från lush för lockigt hår.

Min mamma får presentkort på massage.
Till min systerson som behöver lära sig att prata ger jag en bok som handlar om “babblarna”. Till min andra systerson ger jag en my little pony för han har börjat samla på dem.

Min pappa får en bok om humorprogrammet Nile city som gick på nittiotalet.
Till min ena svåger ger jag en superstor twix från TGR och den andra får en sushibok och små fat som är till för sushi från lagerhaus. Han fyller också år runt jul så han får en både en snygg och liten skärbräda i trä.

Min låtsaspappa får en bok om champagne från lagerhaus för han gillar sån nördig fakta. Han fyller också år nära jul och får en ministekpanna i svart från Åhléns för varje hushåll kan behöva en sån. Speciellt han som alltid lagar ägg.

Min pojkvän får en vit skjorta med små små isbjörnar på och en halsduk med ett mönster på ena sidan och ett annat mönster på den andra sidan från asos.
Hoppas det här gav dig i alla fall liiite inspiration! Jag känner mig så nöjd över årets julklappar så jag kände mig manad att dela med mig.

Kenzas svar: Haha ja du SKA känna dig nöjd!! Jäklar vilka bra klappar. :)

Reply
sara

Åh! vad är det för fint läppstift du har? Namn och nr tack! :)

Kenzas svar: Jag har inget läppstift. Har försvarets hudsalva samt lite highlighter (cream color base från Mac) :) Kram!

Reply
kajsa

Konsertbiljetter! gå tillsammans med någon du tycker om, skriv ett litet kort, “du och jag ska gå på XXXkonsert”. Jättebra, då får man en present själv också ;) I denna stressade värld tycker jag att det är schyst att ge bort lite av sin tid, det är så lätt att glömma bort att fixa tid att hänga med sin mamma tillexempel, men om man då går på en konsert tillsammans får man en rolig kväll man kan prata om resten av året :)

Reply
laura

Jag som gillar att fota och har massor av bilder har beställt bilder på mig och alla mina kusiner och syskon och köpt ett album, så att jag kan göra ett stort kusinalbum till min mormor och morfar :3 En jättebra, kreativ och personlig julklapp tycker jag!

kram!

Reply
Melissa

Jag kan inte hitta Higlightern från MAC som både du & Maria använde er av. Vet du vart jag kan få tag på den?! Kramis

Kenzas svar: Det är för att den är slutsåld ://

Reply
th

Har köpt grejer från coolstuff.se och roligaprylar.se.

Tror min pojkvän kommer uppskatta the bro code boken från how i met your mother – hans favvo serie! + massa andra roliga, wierda och användbara grejer.

Reply
Anna

Presentkort funkar alltid bra om man verkligen inte kommer på något. Dock vet jag faktiskt inte riktigt vad man kan ge till sin brorsa och pappa. Några ider?

Reply
Liselotte

Jag bakar mycket i år. Chokladpraliner, matbröd, bullar och slår in fint :) sånt är väldigt uppskattat och personligt.

Reply
Ida

Mitt bästa tips är att inte köpa julklappar, i år gör vi inte det i min familj för det är bara sån stress och det är ju som att man byter pengar egentligen.
Så det är de bästa tipset, jag tycker det är så skönt att slippa all hets i år och fokusera på allt annat som hör julen till ist. :)

Reply
Cajsa

Köp en fin liten anteckningsbok och skriv små gulliga uppmuntrande hälsningar lite här och var i boken! Kraaaam!

Reply
Maja

Hello Kenza,
I love getting something special, personalized. I saw this photo album where you chose the pictures you want and they make a ‘book’ out of it. Here in Ireland it costs 30 Euro, it is VERY well made and im sure your loved ones will appreciate something so thoughtful much more than an expensive present… a memory book like this lasts for years and means much more than something expesive – i think:) Other than that i think concert tickets/ weekend away is alway a good idea!
Happy christmas :)

Reply
Sarah

Hej Kenza! Vet att du jobbar väldigt mycket nuförtiden och inte har samma tid för bloggen som förr, men om du någon gång saknar inspiration för vad du ska skriva så har jag ett förslag. Satt nämligen och läste gamla inlägg och då slog det mig hur kul kategorin “ur mina garderober” var.
Så jag önskar ett inlägg om ett plagg som får dig att tänka “vad tusen tänkte jag när jag köpte det här..?”. Kram! :D

Reply
Nina

Vet inte om det är tips men jag har i alla fall köpt detta åt mina närmaste:

Halsduk från desigual till min mamma, de har alla möjliga olika slags mönster och är superhäftiga
Fotobok till min pappa, olika fotografer har fotat bilder från olika delar av världen, alla är tagna samma dag, sjukt fin bok
The pacific till min bror som älskar serier, han har redan sett band of brothers som är gjord av samma personer
Ett läderarmband till min pojkvän från p.a.p som, förutom armband, har sjukt snygga saker så som väskor, ipad/dator-fodral, mobilfodral och ja, allt!

till mig själv köpte jag en apsnygg partytopp från tiger of sweden hihi

Reply
Jennifer

Det är fördelen med att ha barn, vi ger bort fina foton av barnen, fotoböcker och fotoalmanackor till föräldrar och svärföräldrar och de vill absolut inte ha något annat! Är det något barnen har gjort själva blir de ännu gladare ;) Till de andra vuxna blev det blandad kompott med en del kroppsvård, modellbyggset och böcker. Och sen bara en massa leksaker till barnen. Till minstingen som firar sin första jul köpte vi några mysiga julböcker, han bryr sig inte så mycket om leksaker ändå. Lycka till med julklappsjakten!

Reply
emelie

angående klänningen, hur känns den, sitter den bekvämt, är den för kort i för att gå omkring i på nyår. eller vill du beskriva den lite hur den är ? rättså desperat

Reply
s

Jag har köpt : råsaft centrifug, etanolkamin, resa för mig och min pojkvän, örhängen, kläder, studentkokbok, andra böcker, ett hudvårdskit från the bodyshop och lite annat smått :)

Reply
Linda N

Jag har köpt alla mina julklappar på fyndiq.se i år, finns aaaallt där! Både till min bror och kusin vart de mini bluetooth högtalare, kan jag verkligen rekommendera!

Reply
simmarsmulan

Mamma får en teburk från Sibyllans tehandel, eftersom hon är en temaniac.
Min ena lillebror får en Harry Potter-bok, eftersom han älskar Harry Potter så mycket (och så slipper han ta sönder mina…)
Den andra får 500 till sin nya tv som han sparar ihop till, eftersom det var det enda han önskade sig…
Pappa får en skjorta och whisky (som mamma får köpa eftersom jag inte är 20 än)

Reply
Marianne

Jag har köpt et fotbad till min mamma för hon gillar att ta sådana men använder en snuskig balja just nu… Min syster får en filt med ärmar för hon fryser alltid och pappa ett spel som heter: Det borde man ju veta! Finns även ett annat som heter Idiotkunskap. Dom verkar sjukt roliga! Och pojkvännen fick en nyvinterjacka (i förtid för han fryser alla utåtgående kroppsdelar av sig), tråkig men nödvändig!
Sen är den bistra sanningen att folk blir glada över saker man gjort själv men det är jobbigt… Och OJ vad snygg du var i den frisyren, inspiration!
KRAM

Reply
Linnea

Min pappa ska få välja en valfri skjorta när vi åker till new york. Mamma ska fö ett läppstift som hon tycker om. Och min storasyster ska få en chloe parfym

Reply
Emilia H

Kolla upp Malins Änglar! Varje halsband kostar 100kr och 50kr går oavkortat till forskning för att hitta något botemedel till Diabetes!

Sen kan jag rekommendera ungcancer.se, deras webshop. Eller välgörenhet överhuvudtaget!

Reply
Anna

Hej! undrar bara vad för mascara du använder. Du får så sjukt fina ögonfransar!! hoppas att du svarar. för jag har också långa ögonfransar som du och den jag använder idag är sådär. och lycka till nu med julklapparna vet att det är as svårt har tyvärr inga tips att ge dig. //Anna 18 år

Reply
Amanda

Jag har alltis supersv[rt med att hitta julklappar till alla, denna jul ska min mamma och pappa f[ ett stort fotografi med hela familjen p[ i en fin ram.
Min ena syster ska f[ en j””’tte stor tekopp med ett gott te till. Den andra ska f[ en fin gesomskinlig sk[l frn Indiska med en ljusslinga till att stoppa i sk[len, super mysigt med s[na ljus till julen!
Kramen

Reply
Love peace and understanding

vilken fin klänning, passar verkligen bra på dig. :)Du kan ju köpa saker från Bodyshop eller presentkort i någon butik som du vet att personen/personerna brukar handla i eller köp något som du vet någon behöver. Biobiljetter är alltid uppskattat med. =) Till din karl kan du ju köpa någon snygg tröja eller någon snygg kedja eller klocka kanske? =)

Reply
Yang~

Jag kommer inte fira jul hemma i år så det blir inget julklappsbyte i familjen… MEN jag älskar att vara kreativ så jag brukar ge något som jag har gjort till folk!
Till exempel så ska jag faktiskt börja måla och dekorera en mugg till min pojkvän nu :D Annars brukar jag måla en tavla eller rita en teckning.
Ett annat kreativt tips om du inte orkar ta fram målargrejer är att göra en pärlplatta av ett foto. Man lägger in fotot i ett speciellt program, så visar den vilka färger du ska använda och hur pärlorna (vanliga, färgglada “rörpärlor” av plast som man använde som plutt :P) ska sitta. Dock är det väldigt tidskrävande (brukar ta runt 7-10 timmar att göra färdigt ett).

Hoppas det där var till hjälp! Om du inte hinner i år så kan du iaf tänka på dem till nästa år :)

Reply
Cami

Helt klart Rituals, spa produkter uppskattas alltid! Luktar alldeles underbart o man känner sig sig så avslappnad efteråt! Älskar speciellt deras shower gel och body lotion

Reply
Theresé

Hej! Om du har någon tjej kompis eller familjemedlem som gillar smink, så kan du köpa din favorit produkter och ge som en liten goodiebag :)

Reply
Ada

Man kan också strunta i att ge materiella ting till de som redan har så mycket. Du kan skänka till musikhjälpen, önska en låt som passar till den du ska ge till. Eller så kan du skänka till någon annan organisation, man kan köpa en åsna eller är get typ. Det blir i alla fall jag jätteglad av.
Kram!

Reply
Gabriella

Jag är ju mycket för personliga presenter! Till min mamma har jag gjort en scrapbook där jag skrivit ut bilder på oss samt från olika resor och lite minnen. Skriver dessutom in fina peppande, fina ord som hon kan läsa om hon någon gång skulle känna sig nere. Det tar lite tid att göra, men det är så underbart att ge bort något man lagt ner tid på.

Min bästis ska få ett USB där jag samlat fina fotografier på oss, våra favoritfilmer, lagt in en spotify lista med “vår musik” som man skapat minnen till.

Min pappa ska få en “scrapbook tavla” med lite resebilder och annat kreativt :)

Reply
Danielle

Trodde att du äntligen hade köpt dig en riktig klocka när jag läste rubriken. Skämt å sido ;)

Reply
Julia

Böcker (antingen skönlitteratur eller typ kokböcker, cocktailböcker, bakböcker osv), smycken, något kul från tex coolstuff.se, krämer och bra saker från The Body shop alternativt apoteket.

Det bästa jag tycker man kan göra är att komma på något personligt till varje person, och strunta i om det kostar mycket eller lite. Det är ju inte pengarna som spelar roll. :)

Reply
Emma

Jag köpte ett smyckeskrin i trä på panduro som jag sedan målade och slipade (försökte få det att se shabby chic ut) och sedan satte jag personens initialer utanpå. Blev faktiskt väldigt bra. :)

Reply
Dixi Wonderland

Jag har valt att ge bort en kalender till min mamma med min hund på (tidigare var han våran gemensamma hund) vilket jag vet att hon kommer bli överlycklig för. Till 2 av mina vänner har jag framkallat två bilder var på deras katter som jag hoppas ska ge dom glädje och sen har jag köpte en klocka till min sambo och sen lite parfymer och smink till resten av familjen. Blir kanske att köpa något gott på systemet och ge bort också. Tycker det är svårast att ge bort julklappar till min sambos föräldrar + mor och farföräldrar. Lycka till Kenza ;D

Reply
Marysia

En vetekudde (som man värmer i micron) är en perfekt bra julklapp, särskilt till värk! Som ryggvärk,mudskelvärk och mensvärk!:D Passar dock bäst till kvinnor då antar jag:P Kram!

Reply
nekira

En biljett till soran ismail och magnus betner ” En skam för svergie” turné.
Svergies två roligaste personer tillsammans, kan inte gå fel!
Gå in på ” enskamförsvergie.se “

Reply
Edith

Hej Kenza!

Har kikat på den där klänningen och den är jättefin på dig och modellerna MEN man ser ju redan på dig att varenda “linje” på din mage syns i och med tyget och modellen. Förstår du hur jag menar?

På dig spelar det ju ingen roll för du har ju i princip inga “väck” och är så smal i övrigt. Men har du någon bild på hur klänningen ser ut på en lite mulligare person? För kan tänka mig att om den bli sådär på dig som är väldigt smal, hur blir det då på en person med mage… :/

Reply
Annie

Hej! Vore jättekul om du ville göra nån slags review på kameralinsen som du köpte som man kopplar till iphone. Den är ju en toppenjulklapp(om den är bra såklart) :) Kram

Reply
sofia

Ett kul tips är att köpa en fin korg eller liknande och fylla med blandade saker som passar personen.

Har bland annat fått det själv och då var det en korg fylld med olika baksaker då jag älskar att baka.
Har även gett det till en kompis och fyllt med bara rosa saker.

En lite kul grej och lätt att variera priset på! :)

Kramis! :)

Reply
Antonia

Hej Kenza!
Mamma vill verkligen att jag ska hitta en vinterjacka och jag försöker men hittar verkligen ingenting! Jag hittar jackor för 2000kr men det är lite för dyrt för mig..vet du nån bra sida?? Uppskattas! :D

Och sen julklappar, till pappa har jag bara köpt enkla kallingar och sen en lite tjockare tröja!
Mamma köpte jag några doftljus,tjock stickad halsduk och strumpor haha!
Till min syster köpte jag en klänning från nelly,snygga trosor från top shop!
Pusss<3

Reply
Olivia

Till min pappa har jag köpt en resehögtalre som han önskat sig. Sen ska jag ge mina föräldrar ett fotoalbum med massa bilder på vår familj, fast inte uppradade familjeporträtt utan tokiga bilder med massa glädje i som man kan lyckas fånga ibland. Sen ska de även få ett album med bilder från vår Zanzibar resa.

Resten han jag inte kommit på än och det börjar bli väldigt tight om tid nu!

Ett tips till är en Roll Up! Jag och mina kompisar har som slut projekt i skolan att starta ett UF-företag så nu säljer vi sk. Roll Ups som automatiskt snurrar upp ens hörlurar. Så slipper man det ständiga trasslet och att de mosas av massa andra saker väskan.

http://www.yourvismawebsite.com/roll-up-uf/shoppa?acr=1

Reply
Vilma

Hej Kenza. Jag har ett bra julklappstips som dessutom inte kostar mycket pengar. Jag hittade en guldig tavelram här hemma. Sedan klippte jag till ett snyggt spetstyg som jag sedan häftade fast på baksidan av tavelramen så att det ser ut som en spetstygstavla. I den tavlan kan man sedan hänga in sina snyggaste örhängen eller hänga in ett örhänge och sedan ge i julklapp. Det blev verkligen jättesnyggt. Så en snygg men samtidigt billig julklapp är ju aldrig fel!

/ 15 årig läsare

Reply
Rana

Hii Kenza,

You could make a ”Christmas packet” (That’s how we call it in Dutch) with personal stuff. Stuff, which caracterise the people. For example someone who really loves make up, you can make a make up packet. I think that people love to get something original, like handmade things. You can make pictures and then put in an album. You can also look for inspiration at Tumblr or Weheartit etc.

X Rana

Reply
Jossi

Jag har köpt en pulsklocka till min sambo, eftersom att han är ute och springer var och varannan dag och det är ett bra verktyg för att effektivisera sin träning.

Min mamma får alla delat av Odd Mollys hudvårdsprodukter då hon tjatat om dem sedan hon fick med ett prov på en duschtvål från dem i någon tidning.

Min storebror får en japansk kock-kniv från cleancut.se, de har riktigt bra och prisvärda knivar till den matintresserade.

Min pappa får en parsleymönstrad, suuupergo halsduk i kashmere.

Och jag får ett klippkort på en massagestudio nere på stan. ;) Minst en julklapp till sig själv tycker jag att man kan unna sig. :)

Reply
Bella

Då vi väntar vårt första barn som är beräknat 20/12 så har vi sagt att vi inte ska köpa jättemycket julklappar…
Men till mamma har jag köpt en skinnväska hon jättegärna vill ha, till min sambo har jag köpt en “att bli pappa” bok, mjukisbyxor och en tröja han kan ha på gymmet http://www.shirtstore.se/m/product/6213#product/6213 han gillar lite geek serier och gammalt tecknat och älskar att träna :)
Kläder till mina klädtokiga killkusiner, så nu ska vi bara handla lite till vår lilla mops <3

Reply
Sandra

Hej Kenza!

Jag har ett julklappstips som jag tror Aleks skulle gilla nämligen roliga flugor med urbansk touch, Le Bow! Det är jag och min pojkvän som precis startat hemsidan. Gå in och kika och se ifall du hittar någonting du gillar! :)

http://www.lebow.se

Reply
elisa

Usch vad svart med julklappar. Doft ljus och typ lite spa produter inslagna fint funkar ju till tjej kompis. Haha jag vet inte men halso mat typ olika notsmor, halsosamma snacks inslagna lite fint och sant de flesta brukar fa nan idea att bli halsosamma efter jul haha. Finns ju massa fitness grejer att ge bort. Armband mer personliga om man lyckas hitta nat. Watches, sen ar de ju sa kul med upplevelser! Typ saker man kan gora tillsammans. Kram och god jul! Jag hoppas fler ger tips pa julklappar for jag tycker de ar skit svart! Bocker ar ju kul, finns nat for alla. Sen kanske en hederlig cd med personligt vald musik el nat. :D. Haha lycka till

Reply
Agnes lycke+Mode+inspiration

Till tjejkompisen så tycker jag man antingen kan köpa några fina underkläder, gta, parfym från escada eller varför inte bjuda på en skön middag och sedan bio till det? Alltid kul med upplevelser! :D

Reply
elisa

Nat annat man ge ar en donation I personens namn till nan organisation och sla in en symbolisk grej med fakta om vart pengarna gar till. De ar fint. Och ibland tycker jag de ar sa kul om nan annan har stoppat ihop olika latar musik. Speciellt om man har minnen tillsammans till dem :) kan ha I bilen typ.

Reply
Johanna

Lite julklappstips

Asos.com har en “flik” som heter gifts. Fliken finns för både “kvinna” och “man”. Där hittade jag en massa roligt och fint, speciellt på “kvinno”sidan. Hinner man nog få hem om man väljer expressleverans.
Andra tips är att gå in på ticnet och kolla om det finns någon spelning som nån av dina nära skulle vilja gå på. Köp biljetter till det eller typ en komikershow eller liknande. Roligast tycker jag är om man hinner beställa hem biljetterna så man får riktiga biljetter som personen i fråga kan öppna upp i ett riktigt paketet på julafton och inte bara att det är utskrivna från ens egna skrivare.

Sällskapsspel, kolla akademibokhandeln, dem har massa. Bra att ge till ens föräldrar om de gillar sånt.

Zara Home på birgerjarlsgatan/biblioteksgatan har väldigt mycket fint eller PUB som någon annan skrev här tidigare.
Jag har även beställt hem lite grejer från Amazon.com (tänk på expressleverans, USA) finns även amazon.uk från england då går det ju fortare. Hur som, dessa har typ allt i serie/spel/bok väg. Om någon du ska köpa till har ett stort intresse för tex boxning eller skidåkning eller vad det nu kan va så kommer du nog definitivt kunna hitta det här.

Mitt sista tips är butiken LUSH. som säljer allt möjligt för kropp och hår. Roliga och fina presenter som är lite speciella. Tex någon som vill liva upp sitt hår lite men intr har hunnit eller orkat färga det, har dom som någon slags hårbomb för detta och allt ska vara helt naturligt. De har även någonting som ska hjälpa mot torr och kliande hårbotten etc etc.. Fina och nödvändiga presenter tror jag :) Hoppas du kan ta del av nåt tips i alla fall! Kraaaam

Reply
Jen

Detta är vad jag har köpt till mina nära och kära i år, men även tidigare år. Hoppas du inspireras :)

Mamma: Jag har beställt en stor kalender med våra egna personliga bilder, från fujidirekt. Fujidirekt har faktist en hel del roliga julklappar som man enkelt gör personliga t.ex mobilskal, skärbrädor, kuddar, kalendrar, förstoringar, gosedjur osv. Jag har även köpt en regn/vindjacka till henne. Av mina styvpappa ska hon få ett par sköna tofflor och av mina bröder nya sköna kuddar.

Pappa: Han ska få lite mobiltillbehör som mobilskal, mobil”väska” osv. Han ska även få ett presentkort så han kan köpa sig några kuddar till sin soffa. För någor år sedan fick han en musmatta med en bild på mig, min bror och pappa.

Styvpappa: Han älskar att baka och laga mat så jag har köpt bunkar i bra kvalité, han ska dessutom få en skön pyjamas. Vi funderade även på ett läderskärp och ett par snygga vantar, men det får kanske bli nästa år istället.

Brorsan, 21 år: Han ska få ett smörgåsjärn av mig. Vet att han även vill ha simglasögon, köksmaskiner, träningsbänk och snygga kallingar.

Brorsan, 12 år: Han ska få ett par basketskor då han spelar basket. Han ska även få träningskläder, svettarmband och annat träningsrelaterat. På hans önskelista finns bl.a ritblock och pennor, biobiljetter, jeans, simglasögon, böcker och godis. Förut har han fått mobil, dator och cykel.

Farmor/farfar: Jag har köpt hemmagjorda godisar fint inslagna och så har jag ramat in en förstoring på mig, min brorsa och pappa. Förut har de fått en fotobok med blandade bilder och lite köksprylar som fina kökshanddukar, grytlappar osv.

Till mina tjejkompisar har jag satt ihop “paket” med grejer som de gillar och passar dem, så som snygga toppar, smycken, bilder på oss. Har även gett dem fotoböcker med massor av bilder på oss, det uppskattades väldigt mycket!

Reply
Katrin

Du ser ikke ut om den gamle glade kenza på bildene dine den siste tiden..håper du har det bra <3

Reply
Jess

Barncancerfonden har jättefina smycken till bra pris, där viss del av pengarna går til forskning ! :)

Reply
Alice

Jag har en present kvar som ska vara till min mamma. Men jag här ingen aning om vad jagälskarjul köpa… Jag vill inte bara köpa någon tvål eller liknande för det känns inte så personligt. Några tips?

Reply
Katrine

For en nydelig kjole du har på deg over her! Nydelig du også er :-) Jeg er ferdig med alle julegavene ja, deilig er det! :-)

Reply
Cecilia

På min student så fick jag en fotobok av min bästa kompis, det var nog det finaste någon gjort för mig. (Börja gråta)
Det var bilder på oss två från att vi var ca 2 år och fram till studenten!
Nu har jag gjort en fotobok i julklapp till mina föräldrar, från att dom träffades och fram till jag är ca 6 år, en kort sammanfattning av deras liv kan man säga!
Det är otroligt lätt att göra och det går ganska snabbt också! Jag gjorde min på smartphoto men önskefotos program är också lätt att förstå sig på!
Det var min bästa julklappsideé!
Du är bäst Kenza! Kram och God jul!

Reply
Isabelle

Åh vad snyggt!! Kan inte du berätta hur du fick till frisyren sådär snyggt bakåtslickat? :))

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*