• header

5 THINGS…

b-1-2

…ni kanske inte visste om mig!

– Jag har ketchup på ALLT. Ok, inte pannkakor, pizza eller thai, men annars så. Tacos, lasagne, lax, grytor.. Allt! Aleks skrattar alltid åt mig när han har stått och lagat värsta maten och jag tar fram ketchupflaskan och öser på på min tallrik.

– Jag tycker inte om smaken av alkohol. Öl är ok. Jag kan säga med handen på hjärtat att när jag dricker, så dricker jag för att bli full (sånt fick man ju absolut inte säga när man var tonåring. “ehhh nej?? jag dricker för att det är SÅ gott!!” *håller för andan när man tar en klunk*) för inte fan är det gott iallafall. Jag har verkligen försökt gilla vin och ta ett glas “bara för att” men nej, det går inte. Är det något man lär sig tycka om? Med åldern? Typ vin till maten har jag verkligen försökt uppskatta men vad fan, hela maten smakar ju alkohol då?!

– Jag blockerar folk på Instagram som inte kan bete sig. Varför ska jag dela med mig av mina bilder till idioter? Sedan gör jag väl dem en tjänst också som blockerar dem så att de slipper se mina “fula bilder”. Det är också fruktansvärt många män som skriver äckliga kommentarer. För inte så länge sedan la jag upp en bild där jag pussade min systerdotter på kinden. Då var det en man som skrev att han önskar att han kunde byta med henne *blink*. Asså, EUW.

– Jag (och Aleks) äter godis, chips eller glass varje dag. Vi har alltid något hemma vilket är sjukt farligt, hur kan man INTE äta då liksom? Grejen med mig är att jag behöver bara stilla mitt sötsug efter middagen så för mig kan det räcka med bara 4 bitar Marabou eller en god glass. Aleks däremot kan inte sluta så han vräker i sig hela chokladkakan. Och så är det mitt fel haha.

– Jag kunde prata flytande franska när jag var liten. Jag kom och tänka på det nu för på tv visas det Vänner-avsnittet där Joey låtsas kunna franska för att få en roll haha. Jag tycker det är så sjukt tråkigt att jag glömt både arabiskan och franskan. Fan vad coolt det hade varit att kunna det nu! Jag tror att jag vill (när jag är äldre och det finns mer tid) plugga båda språken igen. Jag valde av någon anledning spanska i skolan, men sista året gick jag över till franska och då började det komma tillbaka. Försvann dock lika fort när kursen var slut.. ;P

// ….you may not know about me!

– I put ketchup on EVERYTHING. Ok, not pancakes, pizza or thai. But on tacos, lasagna, salmon.. Everything! Aleks always laugh at me when he’s been cooking some really nice food and I bring out the ketchup bottle and pour it on my plate.

– I don’t like the taste of alcohol. Beer is ok. I can seriously say that when I drink, I drink to get drunk (that was something you definitely couldn’t say when we were teenagers. “ehhh no?? I drink cause it’s SO good!!” *holding your breath while taking a sip*) because it sure isn’t delicious. I’ve really tried to like wine and have a glass “just because” but no, it’s impossible. Is that something you learn to like? It comes with age? I’ve really tried to appreciate wine to dinner but wtf, it makes the food taste like alcohol too?!

– I block people on Instagram who can’t behave. Why should I share my pictures with idiots? And I guess I’m also doing them a favour so they don’t have to see my “ugly pictures”. It’s also a lot of men who writes nasty comments. Not so long ago I posted a picture where I kissed my niece on her cheek. A man wrote he wanted to switch with here *wink*. EUW.

– Aleks and I eat candy, chips or ice cream every day. We always have something at home which is really dangerous, it’s impossible NOT to eat. The thing with me is that I just need to satisfy my sweet tooth after dinner so for me it can be enough with like 4 pieces of chocolate or an icecream. But Aleks can’t stop so he eats the whole chocolate bar. And then it’s my fault haha.

– I could speak perfect French when I was a kid. I came to think of it now because they’re showing that Friends episode on tv where Joey pretends to speak French to get a part haha. I think it’s so sad that I forgot both Arabic and French. It would have been so cool to know now! I think I want to (when I’m older and have more time) study both languages again. For some reason I chose Spanish in school, but in the last year I changed to French and everything started to come back. But it went away just as quick when the course was over.. ;P

 

146 Comments

Ellinor

Åh, skönt med nån annan som tycker att vin bara smakar alkohol. Dricker bara i berusningssyfte. Önskar ibland att jag kunde ta ett glas “bara för att”, men det är ju typ en pina. Haha. Tacka gud för cola till maten! :)

Reply
Laila

Hej Kenza! Jag har en fråga bara. Jag undrar om du kan prata marockanska? Själv är jag halv ttunisier och kan prata väldigt bra.
Jag följer din blogg och läser varje inlägg! !

Tycker du är en härlig tjej och älskar ditt livsstil.
Önskar dig all lycka

Reply
Viktoria

det där med alkoholen är precis samma för mig! EXAKT så. Alla pratar om “ett vin till maten” och jag bara, fyfan vad äckligt, vaddå förstöra en så god måltid?? Haha!

Reply
Alice

Sånahänä inlägg gillar jag massor!! Det är roligt o få veta om dej mer som annars inte skulle komma upp, MERA!;) o du e så vacker♥ om ja bara var lika vacker som du :D

Reply
Sarah Moberg

För nåt år sen drack jag aldrig vin, i så fall för att bli full. Men idag dricker jag det till mat, och njuter :p har till och med börjat gilla att “sällskapsdricka” rött vin ^^, tror du är äldre än mig men det kanske kommer med åren :)

Reply
ida

ville bara hojta och säga att jag tycker du verkar vara en så himla fin och jordnära person. jag älskar att du vågade säga att du är feminist, att du delar med dig av personliga saker och att du verkar vara bara dig själv. bra, klokt och jag tror du är en utmärkt förebild för så många. XO

Reply
UK

i have the same problem with alcohol taste, never liked it. the only thing i can stand is cider because it tastes like soda :)

Reply
magda

With alcohol… I remember the time when I tasted red wine for the very first. It was my name day (yeah, we have something like that in Poland :D) and I was 13? 14? I dont remember but that was THE MOST AWFUL FLAVOUR IN THE WHOLE WORLD.
Now I cant imagine my girls nights out in Warsaw without a bottle of wine somewhere in the city or before :D
So I think its the age and ppl just need to grow up to wine. Dont worry, u have time for that :D

Kisses!

Reply
Elisabeth

Haha, jag var precis som du med vin/alkohol innan, men nu älskar jag verkligen rött vin! Så himla gott på helgen att ha till en riktigt god middag. Låter nyttigt att käka godis lite varje dag, istället för att moffa i sig sen på helgen liksom.

Roligt nät du delar med dig sånt här!

Reply
Katrine

Så moro å vite litt mere om deg! Jeg selv er ikke så glad i alkohol, men jeg kan ta meg et glass vin til maten, men da liker jeg å ha et glass brus vedsiden av også, hahah! Så forstår deg veldig godt der ihvertfall :-)

Reply
Moa

Drick vin med mindre alkohol i till maten, funkar skitbra. Jag gillar inte heller att dricka vin till maten just för att det bara smakar alkohol men har man 8 eller 7% alkohol i vinet funkar det asbra. :)

Reply
Sandra

Kenza jag har en fråga som måste besvaras!! För jag har nämligen tänkt på det här med Instagram, hur gör du när det poppar upp likes typ varje sekund? Med tanke på att du får tusentals per bild. KRAM

Reply
Sandra

Oj, glömde ju säga att jag syftade på mobilen, det borde vara lite jobbigt i längden att ständigt få inrullande grejer o kommentarer. Mobilen lär ju vara kokhet! Hhaha

Reply
Gianna

ooh that was a fun post soo cool…do more of them I loved it..hehehe
and Im soo similar

I love ketchup and eat it with everything (yes also with fish and nudles and rice…and stuff like that)

I hate alcohol I cant have a glass of wine just because or a glass of chamagne while im liying in the bathtub..I only drink cocktails which taste like juice actually so i dont taste the alcohol in it haha

and the ig think you are complitely right…I read sometimes the comments you get here…and Im like wtf how can you manage to be soo sweet to us when some be sooo soo rude to you???

and the candy part…Im like aleks…how can you manage to eat only a few pieces ooooh im soo jealous I wiiiish i could stop myself and have more selfcontrol about that…i always have to eat the whole bar :(

Reply
Dixi Wonderland

Jag vet inte hur många äckliga kryp som jag skällt ut på insta för att de skriver de mest vedervärdiga sakerna man kan tänka sig! Vem fan skriver till honom hur man skulle vilja göra både de ena och de andra med personen, så jävla äckligt!

Reply
Ellinor

Gillar du inte ens de där riktigt översöta 8-procentiga vita vinerna (Typ Black Tower)? Förmodar att du har testat redan men om inte så gör det :) De smakar ju mer socker/saft än alkohol. Tänkte eftersom att du skriver att du har ett stort sötbegär och så.

Reply
N

Det där med att inte gilla alkohol har jag också tänkt mycket på. Har ofta behövt leta efter en ursäkt när folk erbjuder vin, drinkar med sprit i, shottar och öl då jag inte klarar av smaken. “Vadå inte ens rose?!”, nej inte ens rose. OM jag dricker (vilket blir mer sällan ju äldre jag blir) så dricker jag smirnoff ice, cider eller andra alkoläsker typ. Och ju mer jag har tänkt på det, desto mer kopplar jag det till att min pappa varit alkoholist större delen av mitt liv (förnekande dock). Bara doften av alkohol, som när pojkvännen varit ute och kommer hem och luktar sprit, får mig att må illa…

Reply
caroline

Hej :)

Jag tar studenten i år och jag skulle vilja ha ivyrevels klänning med rosor på från förra året. Kommer den komma in igen?

xoxo Caroline :)

Reply
Maryam

Hej världens bästa kenza!
Omg att du kunde arabiska :O asså jag finns för att lära dig <3 ;) (på riktigt)

Reply
Elin

Coolt att du kunde franska när du var liten! Jag pluggar Franska nu och tycker det är väldigt svårt.
Min lillasyster har också ketchup på allt & vi små skrattar lite när hon också alltid ska ta fram den och ösa ner maten, haha undra om det ens är nyttigt? :P

Reply
Agnesita

Åh det där med alkohol förstår jag inte. Förstår varför man kanske vill bli full någon gång ibland men skulle aldrig dricka alkohol om jag tyckte det var gott. Iofs så dricker jag inte vin men alkohol på fest eller after work smakar faktiskt gott. Hur klarar du av att dricka alkohol så att du blir full om amaken inte är bra. Undrar också varför det är så viktigt att bli full så du dricker fast det smakar äckligt.

Reply
JJ

Hey thats funny what you said about alcohol, I am EXACTLY the same, so is my sister.
I hate the taste, and no matter how hard i try i never enjoy it.
I think thats the way it is going to be forever for you. At least you will be healthy!!
Alcohol is disgusting and its makes it so hard for me when friends ask me to “come for a drink!” Because I know I am not going to enjoy the drink at all!!

Reply
Cornelia

Haha, min pojkvän är exakt likadan när vi äter något gott! Alltid mitt fel att han inte kan sluta äta ;)

Reply
Anne

Är jag sjuk i huvudet, eller är det något mer än jag som inte förstår det förskräckliga i att en man skrev att han ville ha en puss på kinden av henne? Vad missförstod jag? *puckoo*

Reply
EN BLOGG+OM+5+SYSTRAR+-+Systrarna+Backström+❤+❤+❤

wöööö! Jag har dock ALLTID sagt att jag dricker alkohol för att bli full. Jag personligen tycker det är onödigt att ta ett glas vin/cider till maten. För vad ska man med massa onödig giftig alkohol i kroppen om man ändå inte ska bli full ;)?! Då är det bättre att ta allt på en gång ;D hahah / Ida

Reply
Sara

Tro mig, du är inte den enda som dricker alkohol för att bli full! Jag är precis likadan haha. ( Kan tillägga att jag då inte är en fjortis, utan 21 år) Det är en skön känsla av att vara full ibland, att bara släppa allt och bara go crazy, göra vad man vill utan att tänka på konsekvenserna av sina handlingar. Och NEJ, det handlar inte om att jag inte kan eller vill ta ansvar, ibland är det bara skönt att vara som i en helt annan värld, full av glädje hela tiden under den tid som alkoholen verkar, och leva i ett bekymmerslöst tillstånd. Så nej, du är inte den enda som dricker för att enbart bli full haha. Men liksom, tänker man efter, är det väl så med majoriteten som dricker alkohol, liksom, hur många på en skala tycker om att sitta och klunka vodka med cola?? Typ 1 av 10, om ens det…Människor dricker för att det är skönt att komma bort från alla stress, oro, ångest, problem och bekymmer. Och för att vara helt ärlig, behöver man det ibland,( inte för att alkohol ska ses om löningen, men många tar ju det som en utväg( mig själv inkluderat) Så ja, det är så verkligheten fungerar.

Och jag kan säga att jag är som dig, HATAR allt vin, både vitt som rött som rosé, har verkligen försökt att tycka om det, men fy vad det smakar beskt!! Mår inte alls bra av det heller, bara en klunk och jag mår illa typ, haha. Ett glas vin för mig till en utgång förstör verkligen hela kvällen; jag mår SÅ ILLA! Så nej, du är inte ensam där heller :p . Kan inte förstå för mina sinnes fulla bruk hur min kompis kan tycka att vin är GOTT??! Det är helt orimligt för mig!

Nej, alkohol är INTE gott..:/ men tyvärr tvingar man sig i det ibland iallafall, sjukt ändå? o.O haha..

Reply
LenaMagdaSpot

The thing I can’t forgive you is number one! I would never understand people putting ketchup on everything, especially when I cook something delicious and somebody just ruin that in one second putting it on. Oh god ;))

Reply
abbz

Jag uppskattar det SÅ mycket att du erkänner att du inte gillar smaken av alkohol. Det känns som att du precis växte i mina ögon för det är inte många som erkänner sådant som anses vara avvikande mot samhällets normer.

Cred to you, my dear.

Reply
Amanda

Hej! Jag gillar inte heller alkoholsmaken.

Somersby päron cider 4,5 % är dock väldigt god! (ingen alkoholsmak där, så gott det går). Den dricker jag varje gång :)

Kram Amanda

Reply
Linda

Jag drack alltid bara alkoholläsk, cider och goda drinkar förut och önskade att jag kunde gilla vin för det känns lite mysigt med “ett glas vin till maten”. När jag började jobba så blev det att jag inte orkade be om något annat när vi hade företagsfester så då satt jag och smuttade på det (äckliga) vinet. Sedan en dag så gillade jag det helt plötslig!
Sedan någon sommar började jag testa rosévin och gillade det också. Och slutligen efter rosé så skulle jag testa rött och då gillade jag det med (nu är det favoriten). Nu kan jag istället inte dricka sliskiga drinkar/cider som jag gjorde förr!
Brukar tänka på att det är sjukt hur smaksinnet kan förändras från att tycka något är hemskt till gott och tvärtom.
Så det är inte kört för dig (om du nu vill lära dig) :)

Reply
t

haha gosh, älskar dig lite för att du skriver det om alkohol. kände likadant när jag var tonåring. nu är det tack och lov ok att säga “nej det är äckligt”. kan gilla att tex. ta en kyld ginger joe (du måste prova!) men annars? nej. vin? hell no. Till tacos måste en bara ha cola. allt annat sabbar bara maten.

helt rätt att blocka those asses. är folk obehagliga och skriver skit, blocka.

förresten, kan inte du börja med inlägg “ur mina garderober” igen? Det var roligt (: Att läsa om små knäppa eller roliga historier som du har om dina plagg (:
ta hand om dig, ha det bra

Reply
alice

hej
hoppas du kommer skriva mer sånt här,för detta ät verkliegn kul att läsa
kram

Reply
Zarah-Lou

Jag är 27 och klarar inte av vin. Har försökt lära mig, men det går bara inte..

Fram för groggar, goda drinkar eller alkoläsk säger jag! x)

Reply
isabella

Hur kommer det sig att du ofta skriver “vi drack goda drickar” eller liknande ifall du inte tycker om smaken och endast dricker för att bli full och inte för att det är gott?

Reply
Linnea

Kolla gärna in på min blogg där jag skriver om ätstörningar, depressioner, hur det är att va dödligt underviktig men att sträva mot ett lyckligt liv och viktuppgång! Kram! <3

Reply
Alma

Hej Kenza! Skulle vara grymt snällt om du kunde svara på den här frågan! Jag har nämligen tänkt beställa en triangl bikini och de fraktar ju dem ifrån Australien eller något och då tillkommer tull och moms. Skulle jag bara kunna fråga hur mycket tullen och momsen kostade för dig eftersom jag vill beställa men har inte obegränsat med pengar ;) tack på förhand!

Reply
Sarah

Alkoholpreferenser har nog inte med åldern att göra, jag är 19 och kan absolut avnjuta ett glas vin till maten. När jag är ute dricker jag dock för att bli full, inte fan lägger jag massor av pengar för att det är gott!? Då kan jag lika gärna köpa en cola på Hemmakväll. ;)

Reply
Monika

It’s nice to know that! :)

I like ketchup too but not on everything! ;)
I hate beer! If I drink something I chose martini or gin.
And I have the same… I must eat something unhealthy almost in every day! ;)

Reply
Rebecka

Angående 1an hehe, du tycker alltså inte att du är lite oförskämd när du “förstör” de smaker med ketchup han (aleks) antagligen lagt tid på att få till när han lagade maten? Då kan man ju liksom strunta i att krydda maten helt och hållet haha..

Reply
Sara

Hej Kenza! Kan du snälla lägga upp ett youtube klipp där du sminkar dig från grunden till färdig sminkad? Skulle verkligen uppskattas :) du är sååå vacker!

Reply
Sara

Hej Kenza! Kan du snälla lägga upp ett youtube klipp där du själv sminkar dig från grunden till färdigsminkad? Skulle uppskattas väldigt mycket :) Ps du är såååå vacker!!

Reply
Damla Dokuyan

Oh god haha! So many of your habits reminded me of myself :D btw: me and my boyfriend’s hobby is eating and if it’s not sweets we’re eating, we eat really delicious dishes cooked by him!

Love your blog!

Reply
Kristiana

Okay, we are soulmates when it comes to alcohol, haha! I really thought I was the only one who didn’t like the taste. There are exceptions though – I try to find nice coctails with minimum alcohol. Today I tried black vodka mixed with banana juice – sounds weird but SO delicious and tasted like some kinda smoothie thing, haha.

http://www.kristianavasarina.com

Reply
Linnea

Hej! Jag har en liten fråga :) Hur reagerar Aleks när du fotas i underklädeer och så? Stör det honom inte?

Reply
sandra

Jag trodde jag var den ända som inte gillade alkohol :D blivit dissad av många vänner pga detta då man direkt får stämpeln “tråkig” i pannan när man inte dricker.

Reply
Ewe

Men drinkar borde du väl gilla? Många brukar ju inte ens smaka alkohol om de görs på rätt sätt :)

Reply
geffroy pauline

You should start to learn French again, it’s difficult but also very nice!! I’m french and I would love to see you wrote some sentences in French on your blog !! Have a great day Kenza!

Reply
Kajsa

Jo, vinsuget kommer plötsligt när man närmar sig trettio. Så gick det åtminstone för mig själv o. min pojkvän, ett år satt vi o skratta åt äldre syskon som drack vin till maten i helgerna, nästa år gjorde vi det själv….

Reply
Jessica

Hur kan du inte ha ketchup på pizza då om du är en ketchupoman som mig?? :) svingott ju!

Reply
Diana

Hi Kenza ! I realized that you get cold or flu very often and sometimes you post your food ideas and what’s the worst amount of sugar and rubbish food like ice cream or ketchup etc. i know everyone loves it, but there is a huge connection between them and your immune system. Even though I personally don’t know you I love your blog and worrying about you hehe. So guys, don’t eat that much sweets! :p Above it, languages are big power, so if you only have chance, study those as much as possible, good luck :)

Reply
Maria

haha my boyfriend also puts ketchup on everything and my brother is even worse: he puts ketchup and remoulade and all kinds of sauce on EVERYTHING even on his breakfast :D

i understand the alcoholthing…i mean it makes even more thirsty, doesn’t it? but i love sweet cocktails! what about you?

btw i follow your blog for a few years now and i wanted to thank you for writing in english for a while now. finally i don’t have to use this stupid google translater any more ^^

lots of love from germany <3

Reply
Johanna

Jag och nin sambo har också alltid nånting hemma, vi kan ha flera öppnade chipspåsar bara för jag är lite sugen!

Reply
Deep

Vad kul att du börjar bli lite mer personlig i bloggen. Det gillas! Vore kul om du kunde hissa och dissa också :)

Jag är tillbaks! En blogg som handlar om mig, en 17-årig tjej, vars liv är åt helvete. Djup depression, GAD, Panikångest, hypokondri och självskadebeteende.

Reply
Emilia

Usch jag avskyr när folk slänger ketchup på allt. För mig som älskar att laga mat känns det som ett hån varjegång jag har lagt ner tid och smakat av osv och så över någon på ketchup (samma med folk som saltar och pepprar innan de ens har smakat å maten).

Reply
A.

I really like these posts, for it gives us the opportunity to get to know you better!

I wrote an article on my blog about fashionblogger who really influenced my own style. And you are one of them! For your blog always inspires me!
It is in Dutch so you probably don’t understands what is says but just wanted to let you know :)

happinessisanoutfit.blogspot.com

Reply
Therese

Haha jag är likadan när det gäller alkohol!!
Dricker endast för att bli berusad/full/lullig U name it!
Gott?? Näää..Cola är GOTT! Vin är fan inte GOTT!
Väljer alltid alkoholfritt till maten också.

Reply
Tja

“Jag är vacker, självsäker, godhjärtad, stark och framgångsrik” Detta skrev du den 13 juli 2009 inlägget hette TAKE THIS HATERS!
Du är underbar :)

Reply
Malin

Vilket roligt inlägg! Bra att du blockerar människor på IG, kan man inte bete sig så har man inte där att göra!

Reply
michelle

Haha Magda we have namedays too! :)

KENZA du bara måste köpa ett vitt sött vin och blanda med sprite. Iskallt! Så sjukt GOTT faktiskt. Det är en smak man bara kan bli sugen på sådär! Kram

Reply
Elisabeth

hej du!
Har du provat ketchup på stekt ägg med toast?
det är det godaste du kan föreställa dig! kram

Reply
Mia Elisa

Förstår att det känns tråkigt med språket. Men jag tror helt säkert att det kommer tillbaka om du börjar träna på det igen. Läs lite böcker, titta på filmer och så vidare, så kanske du inte ens behöver plugga. Bonne chance! :)

Reply
Josefine

Haha, jag är EXAKT likadan med alkohol (är 19). Föräldrarna dricker vin till maten varje helg och jag roffar bara åt mig colan och tänker “fy jävla fan vad gott det här är”. För det första är smaken av alkohol vidrig, och för det andra ser jag inte poängen i att dricka alkohol till maten “för att det är gott” när jag lika gärna kan dricka något godare som inte är giftigt. Nä, alkohol dricker man för att bli full, annars är det totalt onödigt! Tänkte i alla fall tipsa om två vinsorter som är söta och riktigt goda. Varm & Kall är ett äppel- och kanelvin som smakar äppelkaka (not kidding) och skulle säkert räknas som ett dessertvin men jag tycker inte att det är sött nog för att kännas som ett sådant (supergott att dricka iiiiskallt på sommaren). Det andra vinet heter Aurora och är ett svartvinbärsvin som egentligen inte smakar alkohol, det smakar bara väldigt stark outblandad saft. Så jag brukar blanda det med vanlig svartvinbärsdryck i tetra så smakar alltihop som ett glas god svartvinbärssaft i princip! Dessa är mina räddare i nöden då jag varken klarar av att dricka öl (som jag gillar) eller cider en hel kväll pga kolsyran. Magen blir ju helt kaos av det!! Så dessa viner kan jag starkt rekommendera! Puss och kram

Reply
Moa

Haha jag gillar inte heller smaken av alkohol! Inte i någon form. Skulle aldrig bara kunna ta en cider. Eller dricka alkohol till maten. Dricker jag är det för att bli full, och då är det all in som gäller! ;)

Reply
Matilda

Haha ketchup förstör ju smaken på maten!! Egentligen är det sorgligt att man dricker alkohol bara för att bli full, det gör ju jag med, men när man tänker på det låter det så fel. När jag håller mig nykter har jag lika kul ändå men släpper loss mer på dansgolvet när jag druckit ;P
Och mitt sötsug försvinner alltid efter jag ätit mig mätt på en måltid, verkar vara så olika från person till person :) om jag är svinhungrig är det första jag tänker på chips eller godis, men sen märker man att det är mat man egentligen vill ha!

Reply
Mia

Haha, klart man dricker för att bli full! Annars hade man kunnat ta ett glas juice på krogen istället för drink. Smakar typ samma och mkt billigare! Det där med vin är nog en åldersgrej. Jag tycker på senare år (är 28) att rött vin är gott till maten (inte vitt lika mkt). Rött vin passar väldigt bra till kötträtter, och detta hände för ca 2 år sedan. Så det finns hopp!!! Hahah

Reply
Cassandra

Att gilla vin kommer deffenitivt med åldern. jag började gilla rödvin när jag var 23. Började dricka i Grekland så gott rödvin där. sen dess har jag bara gillat det mer och mer. nu njuter jag verkligen av ett glas rött till middagen eller hemma i soffan. Mmm..!

Reply
fru josefine

Jag har också ketchup på tacos och lasagne och blir alltid retad för det :P
Samma sak när det gäller alkohol, jag kan inte dricka det till mat för det smakar inte gott. Enda gångerna jag dricker alkohol är för att bli full, inget annat.

Reply
Marisia

Hahha älskar at d också kollade på den, jag bara satt och skattade åt han!Sen var det kul när man förstod vad hon a Man känner sig as smart!lol Men om du är omringad med folk som pratar arabiska och franska kommer du lära dig lätt;)

Reply
Christie

I’m the same as you… except with mayonnaise, yum yum!

You should definitely learn Arabic and French again. The fact that you knew it once will mean you’ll be able to pick it up more easily than you think.

A lot of the stuff you think you’ve forgotten is just hiding in the memory banks and needs a reboot. :D

Reply
A

Är det inte onödigt att dricka då över huvudtaget ? Personligen fattar jag inte grejen med alkohol det är inte nödvändigt för mig i alla fall. Alkohol är för människor som inte kan ha roligt och släppa loss utan att dricka, just sayin. För då gör folk saker som de aldrig skulle ha gjort de inte var påverkade! Man kan ha roligt utan alkohol…..

Reply
Laerke

I see why you block people on instagram with bad comments, it’s weird how some people behave on social platforms.
Well anyway, I just wanted to tell you that we are a lot of fashion students in Denmark who loves your blog – a lot of happy thoughts and good karma from DK.

Reply
emma

det här är sååå mycket roligare än dina outfitinlägg, för nu består din blogg av outfits till 100%, skittråkigt med bara sånt, mer sånt här! :D

Reply
Malin

Yeah I know the feeling. I was really good at both Italian and French a few years ago but now I have forgotten a lot!

Reply
Karin

Du har inte testar rätt alkohol om du inte gillar smaken:) På Bryssels flygplats finns en lyxig affär med choklad, ostar och så: Gaulain (=stavning?) flaskan som ser ut som en sjöhäst smakar choklad och är såååååååå god!!:)

Reply
Melimaz Salehi

Fin bild!
Gå gärna in och läs på min blogg med. skriver om studentlivet här i Milano. Pluggar fashion design & skriver om mode och annat skoj :)

Reply
Anna, New York – My Bite of the Big Apple

Kul att läsa! Ett av mina barn vill också ha ketchup på det mesta, haha.

Angående smaken så kan den ju ändras med åren. Jag kunde verkligen inte dricka kaffe när jag var yngre men nu kan jag inte vara utan. :)

När det gäller viner, så tycker jag vissa sorter är odrickbara medan andra verkligen förhöjer måltiden. Berätta om ditt “problem” och be om tips på Systembolaget! De brukar vara riktigt kunniga.

Kika gärna in på min New York-blogg för tips och inspiration om staden som aldrig sover!

Reply
Hanna

Ååh det är så kul när du skriver såna här inlägg!! Tycker verkligen om när man får lära känna dig lite mer :)
Kram!

Reply
Alva

Blir så lättad”och glad när du skriver att du äter godis/sötsaker/ “onyttigheter”. Du ser helt fantastisk ut och jag är själv en tjej på 15/16 år som har ätstörningar. Jag tycker om godis och sådant men med mitt problem undviker jag det för jag tror att jag blir stor och tjock. Jag erkänner att det är så och när du som ser helt normal ut, tränar och äter vad du vill peppar det mig att ta mig ur mitt problem. Kan du kan jag, right? Du är en stor inspiration för mig att fortsätta kämpa.
Tack :)

Reply
Tanja

Hahah jag är också beroende av ketchup!!! OMG kebab med ketchup, brunsås med ketchup aqhrjrt dreglar<3

Reply
Emelie

Hej! Du kanske inte ska dricka alkohol då när du ändå inte tycker om det menar jag? Vad är meningen med att bli full egentligen? Särskilt när beroendesjukdomen och alkohol missbruk är ärftligt/genetiskt så bör du vara extra vaksam! Var rädd om dig

Reply
Gabrijela Dragic

håller helt klart med dig om alkohol! kan bara dricka skiten när jag är riktigt full. förra helgen tog jag med mig värsta vodka flaskan när det vankandes utgång, då jag har fått för mig att vodka är gott. det första jag gör när jag är nykter är att ta en shot med ren vodka och fy i helvete vad jag höll på att spy! nej fy fan, det gör jag nog aldrig om igen. ;)först get drunk och sen börja med vodkan ;)

Reply
ajša

åh, jag pluggar arabiska. Sjukt svårt, men det är så coolt språk!! Tror det är lättare att lära sig det om man kunnat det innan.

Reply
Timea

Hi Kenza, i don´t like the taste of alcohol as well!!! But i mix it with soda or any kind of non-alcoholic drink. For example i mix red wine with coca cola, and it tastes very good! Or try white wine with Sprite or grape juice. :D

Reply
Carolin

Det där med alkohol gav jag upp för några år sedan. Så jäkla gött att slippa skiten. Kanske lite mindre socialt då jag inte gillar att vara bland folk som är fulla men jag tycker det är så jäkla värt det :)

Reply
Anna

Har man svårt med vin till maten kanske man inte har provat “rätt” vin till rätt mat. Det är stor skillnad! Jag är inget fan av att dricka rött vin men rätt rött till exempelvis oxfilé är riktigt gott. Jag kan dricka både öl, vin och drinkar för det är gött. Berusningskänslan är så klart ett plus ;)

Reply
Tips

Hej Kenza.
Jag tänkte tipsa dig om ett vin som kostar 59:-
På systemet och smakar saft! Barefoot, rosé.
Wünderbar. Kyl ner den rejält o häll i några bär i glaset, mums!

Reply
Sofia

Haha, jag och min pojkvän är exakt likadan, jag är nöjd efter 4 godisbitar medans han kan äta en halv godispåse + en chipspåse och dricka en hel cola själv! + att jag jobbar på Hemmakväll så de finns alltid något gott att ta med sig hem efter jobbet ;)
puss o kram från Norrland!

Reply
Ofelia

Samma sak med mig! Dricker jag är det för att bli full och inte för smaken. Något min kille tycker är väldigt synd då han gör raka motsaten. Men det går fan inte! Tror aldrig nån kommer lyckas få mig gilla alkohol, haha! Jag vet inte om du upplever/upplevde samma, men eftersom jag inte uppskattar smaken och knappt dricker fick och får jag tummen ner av många i min omgivning. Önskar folk kunde respektera att alla inte dricker like mycket lite mer. Nåväl… (:

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*