• header

Q/A – PART I

Delar upp det i två delar! Del två kommer en annan dag.

// I will post part II another day! Use Google Translate to translate the questions and answers in Swedish.

Vilket land som du inte har besökt skulle du allra helst vilja åka till?

Svar: Oj vad svårt. Det finns många länder jag inte besökt som jag verkligen vill åka till! Men om jag bara får säga ett så blir det väl…. Japan. Bara för att Aleks har hypat det som fan! Och typ alla länder i Karibien.

Favoritlåt från Beyoncés nya skiva?

Svar: Flawlessssss! Blue är också fin.

Du berättade för några dagar sedan att du kunde prata flytande franska förut. Hur kommer det sig?

Svar: För att jag bodde i Marocko några år när jag var liten och då pluggade vi franska i skolan!

Ska du inte fortsätta göra dina videos?

Svar: Jo! Jag lovar! Men jag hittar inte tiden just nu, det får nog bli när jag är färdig med “projektet” jag har pratat om. Då jäklar ska ni få videos!

Hur gick det för dig när du tog körkortet? Var du nervös och hur motverkade du i sådana fall nervositeten?

Svar: Haha asså jag var så sjuuuukt nervös att det var stört! Hela benet skakade så när jag skulle släppa upp kopplingen så hackade vi fram. Jag hade också hört att många blir underkända för att de inte tittar tillräckligt noga i alla speglar så jag tittade nog en miljard gånger. ;P Jag tror man helt enkelt får försöka tänka att det inte ÄR hela världen om man kuggar. Då får man testa igen. Jag har en kompis som kuggade jäkligt många gånger och hon var så nära på att ge upp, men tillslut gick det!

Reklamfilmen du gjorde i ett annat land med Aleks, när får man se resultatet och kommer du att lägga upp det direkt då?

Svar: Hehe den är ju svingammal nu ju. Här bloggade jag om den! Den andra scenen med mig och Aleks tillsammans kom dock inte med.

What do you think is the most important thing in life? What has been your proudest moment so far?

Answer: To love and be loved. No doubt! My proudest moments so far… Hmm… I think that’s a question that takes a bit time to think through but if I’m gonna answer really quick I would say my first magazine cover (I think I was 16 or 17 and I couldn’t really believe it), when my niece came to the world, when I bought my apartment, when I took my drivers license and when we launched IvyRevel.

Det sägs att du är väldigt avundsjuk som tex när Blondinbella fick MTV jobbet för du fick sjuk, och du blev arg för att de inte sagt att du var förstahandsvalet, så arg att det tom blev en artikel. Är det sant eller är det bara förvrängt?

Svar: Haha hur kom du att tänka på det? Det var ju typ 4 år sedan? Ja jag minns att jag blev sur för det, men sedan var jag 18 år också och det finns massvis jag tyckte/tänkte och gjorde då som jag inte gör idag.

When you were a fan of Tokio Hotel, who was you favourite member of the band? Which songs were your favourite?

Answer: I had a huge crush on Tom haha! It was crazy, I even had dreams about him. I loved Ich bin nich ich, Reden, Break away, Forgotten Children, Hilf mir fliegen (well obviously since I have it on my neck ;P) and like all on Schrei, Zimmer 483 and Scream. Humanoid wasn’t as good as the others..

Vad lyssnar du på för musik i nuläget? För någon månad sedan upptäckte jag bandet The 1975 som släppte sitt debutalbum i september. De är såå bra!! Har du hört något av dem? Annars borde du lyssna.

Svar: Tack för tipset! :) Alltså jag lyssnar på typ ALLT. Vad som än spelas för mig. Bruno Mars, Rihanna & Beyoncé är favoriterna men ibland kan jag även sitta och sjunga med till Miley Cyrus, One Direction och Justin Bieber hehe. Jag gillar musik man kan sjunga med till, så house är inte riktigt min grej.

How long do you workout? With your trainer and alone on saturday?

Answer: Always one hour!

Vem hade klarat sig längre i hunger games, du eller Aleks?

Svar: Haha Aleks utan tvekan! Inte pga döda-biten (han vill inte ens döda en geting), utan för att han är så jäkla smart.

Har du sett Chris från devetdu instagram post om dig hahaha? Om inte, kolla! Nu; vad tyckte du?

Svar: HAHA jag såg det nu! Sjukt kul! Hälsa dem att de får komma fram och hälsa nästa gång. Jag är inte så farlig som jag ser ut. ;-)

Where did you and Aleks meet? Is he from Serbia? You two make such a sweet couple!

Answer: Thank you! :) Aleks was born in Sweden but his parents are from Montenegro. We met at an event in februari 2009. He came up to me to introduce himself, he worked (and still works) at the advertisement company I work with on my blog. Next day he sent me an e-mail and then we started flirting on texts haha. :-)

Jag undrar hur du får plats med alla (nya) kläder!

Svar: Jag brukar (för det mesta) köra på 1 plagg in, 1 plagg ut. Så spar jag i källaren tills det är dags för bloppis igen. :)

Har du knarkat någon gång?

Svar: Jag har testat att röka på, men det var inte min grej. Jag skulle aldrig ens våga testa på tyngre droger, jag tycker liksom att det är läskigt att vara så full att jag inte har full kontroll på mig själv.

Om du kunde ha en superpower (typ flyga, bli osynlig, förstå alla språk, läsa tankar… osv), vilken hade du helst haft?

Svar: Flyga! Ni förstår inte hur ofta jag drömmer att jag kan flyga. Och det är så verkligt att när jag vaknar så är jag helt säker på att jag faktiskt kan det haha.

I was wondering, are you religious? Do you believe in God?

Answer: No I don’t. Sometimes I wish I did though.

Vad brukar du och Aleks göra för roligt tillsammans när ni är lediga?

Svar: Vi brukar ta sovmorgon, göra en stor och god frukost, slappa framför en Disney-film (vi båda älskar Disney-filmer haha. senast såg vi Röjar-Ralf och den var asbra!), sedan kanske vi åker in till stan och tar en promenad. Aleks brukar vilja gå till SciFi-bokhandeln eller Akademibokhandeln och köpa böcker så jag hänger på. Våra intressen är typ mat & film så vi brukar käka middag på något trevligt ställe och gå på bio, eller så går vi hem och myser framför en film. Eller bjuder in vännerna på middag & brädspel! Vi båda jobbar mycket så när vi är lediga vill vi bara koppla av.

Hvorfor er du nesten ikke med den gamle tjej-gjengen din lenger? Nadia, Dilay osv.. Det er veldig dumt å bli en kjærestedame som bare er med kjøresten hver dag..

Svar: Jag var med Nadia igårkväll och resten av tjejerna för bara några dagar sedan. Jag umgås med dem fast jag inte bloggar om det. Det händer mycket i mitt liv som jag inte bloggar om..

Jag undrar hur du redigerar dina bilder? Vilket program använder du?

Svar: Jag redigerar i Lightroom, det är bäst! Det är helt stört vad man kan göra med bilderna och hur mycket finare de kan bli. Det tog mig en liten stund att lära mig allt (jag tittade på videos på Moderskeppet) men nu är det superlätt.

Hur är din kontakt med Aleks föräldrar?

Svar: Aleks mamma är död (att jag aldrig hann träffa henne gör mig jätteledsen..) men hans pappa är vi och hälsar på då och då och äter mat (han lagar fantastisk mat!). Han är lika gammal som min mormor så jag ser honom typ som en morfar. ;P Han brukar göda Mani (som han kallar för Måålååå) och så kallar han mig för Kinzella. Haha, han är inte så bra på namn. Men han är väldigt snäll. :)

Efter att du träffat Aleks första gången skrev du ju att du träffat mannen i ditt liv. Hur visste du? Var det bara en enorm fysisk attraktion eller var det på riktigt kärlek vid första ögonkastet? Är sjukt fascinerad av sånt där…

Svar: Jag vet inte! Det är ju lite läskigt nu när jag tänker efter haha. Hur kunde jag veta det? Under hela kvällen drogs min blick till honom. Jag bara visste att vi skulle ses igen och att jag ville ha honom. Han var det snyggaste och charmigaste jag någonsin sett. En riktig MAN tänkte jag då, fast han bara var 24 och såg jätteung ut om man jämför med nu. ;P

Vilka frågor får du oftast? Vilka frågor är du mest trött på?

Svar: Frågan om hur lång jag är och vilken mascara jag använder. Flera gånger om dagen, varje dag i flera år. Google hallåååå?! ;P Testa googla på Kenza längd, Kenza mascara, Kenza locktång…. Så kommer alla svar upp. Man kan hitta allt med Google. ;-)

1

51 Comments

frida

Åh the 1975 är asbra! Såg dom live i London i maj! Grymma, Alla borde lyssna på låtarna sex, you och chocolate! :D

Reply
Olivia

Hej! Vi är nyfikna på om du och Alex vill skaffa barn? Eller förlova er/gifta er?

Reply
Sofia

Riktigt intressant frågestund! Och du ska ha en eloge till din ärlighet, som t.ex på knarkfrågan. Du lyckas fortfarande ha en väldigt bra avvägning mellan personligt och offentligt, som passar både dina läsare och dig själv. Ett riktigt framgångsrecept!

Reply
an

thank for answer on my question!:)have fun in Berlin.and have a coozy afternoon:):)

Reply
R

Har du och Aleks en gemensam eller separat ekonomi? Betalar han alltid för dig eller delar ni på allt? Hur gjorde ni i början av ert förhållande?

Reply
Lisa

Hej Kenza! Jag har också ett litet låttips. ‘For The Love Of A Daughter’ av Demi Lovato. En ganska sorgsen låt när man inte riktigt är på topp..

Reply
jo

Hallå, angående att du inte tror på en Gud. Föreställ dig detta bara, om någon pekar på en stol och säger att den inte har någon skapare och att den kom från ingenstans..visst låter det lite crazy och då är det inte mer än logiskt att ett så komplext planet som jorden måste ha skapats av någon med högre makt, att solen ger oss dagen och natten i sitt frånvarande vilket tillfredställer våra grundläggande behov såsom sömn osv. Att de har ett syfte och inte är bara för att.
Jag hoppas du förstår vad jag menar och att det kanske kan vara en tankeställare.

Reply
Julia

Kan du inte lägga upp lite gamla bilder från när du och Aleks träffades? Han var ju hemlig i början så minns inte riktigt om vi fått se så mycket från just början? :D

Reply
Jossan Eriksson

Om ni tycker om Disneyfilmer så mycket så MÅSTE ni se Frost, så himla braaaaa! Ja, ni måste se den så ni ser hur bra den är, jag är typ frälst!

Reply
Kimberly Isaksson

Älskar att du svarar ärligt i alla svaren :) Inte många bloggare som gör, eller ingen alls. Du är grym!

Reply
Maria

I looove when you talk about Aleks! We all knows just 5% of our relations, but you are seems so ideal couple! Wish you will be together forever <3

Reply
Nicole

Jag undrade just om han var från Montenegro. Du borde åka dit någon gång, det är världens vackraste och mysigaste land. I ena hörnet har du stränder och fina hav, tre timmar bort ligger gröna berg och underbar natur.

Reply
Maria

Men var det inte du som sa att du träffade Aleks på ett gym första gången? Jag blandar säkert ihop dig med någon annan bloggerska nu :P

Reply
Hanna

Vad beundransvärt ändå att du svarar och svarar ärligt på en del frågor. Skulle nog inte andra storbloggare göra.(tror jag)

Reply
Hanna

Vad roligt det skulle vara om ni åkte till Japan!
Men vill bara passa på att tipsa att om ni åker till Japan så borde ni ha med någon som kan Japanska (eller lära er själva, om nu inte någon av er redan kan Japanska). Det är grymt vad mycket kul man missar på att inte kunna språket när man reser till Japan (eftersom det är så många Japaner som är “rädda” för engelska, och att försöka göra sig förstådd på engelska).

Självklart tror jag dock att det finns läsare som mer än gärna skulle vilja hjälpa (mig en av dem). Men kan även tänka att det måste vara läskig att lita på någon man aldrig har mött.
Hoppas i alla fall att ni tar er till Japan någon gång!
P:S Om ni har några frågor ang. Japan så svarar jag gärna!

Reply
Diana

Hej Kenza! Skulle bara berätta att tjejen som leder bloggen theblondesalad aka chiara ferragni. Kommer också vara där i berlin, hon kommer leda showen b.la! Hur kul?! :D
P.s jag hade läs hela Kenzas blogg marathon häromdagen, då jag såv er två tillsammans. Därför kom jag att tänka på det.
Ha det så roligt

Reply
Ida

Måste vara SÅ tröttsamt att folk tar förgivet att du ex inte umgås med dina vänner längre för att du inte skriver det i bloggen…
Alla sociala medier visar ju bara en del av den man är. Väljer man tex att instagrama träning 1 gång i mån, då tränar man bara, bloggar man frukostbild 1gång/v då äter man baraaa nyttigt OM det är vad den visar. Det finns ju så mycket utanför bloggen :) Tycker det är extremt jobbigt när andra tar sådant förgivet!

Du verkar vara så lättsam och härlig! Fortsätt på samma sätt:) Kram

Reply
Cam

Hum… I tried the Swedish->French translation…no comment, unless of course, if one of your answer really begin with “It’s an old pig now!”, I guess I’m going to forgot about the translation :D

Reply
Lola

“(som han kallar för Måålååå) och så kallar han mig för Kinzella.”

Hahahhhah Målåå och jag dör. Kinzella haha låter nästan som Godzilla eller något. Kan se se bilden i huvudet hur du nickar och ler artigt så fort han kallar dig för “Kinzella”, typ “Kinzella kom hit” hahahah har inget liv. Men han är söt. Byeee lol

Reply
Ida

tänkte bara säga en sak om ditt svar på en av frågorna, om du inte visste hihi.. drömmar man om att man kan flyga betyder det att man får väldigt mycket ‘success’ i livet.. alltså en jättebra sak, och det verkar som att det är sant.. om du har drömt om det många gånger, och ditt liv verkar vara helt perfekt så nu börjar ja fan tro på det själv haha.. lite random men aaa :))

Reply
Roza

Hej snygga du! jag undrar om du brukar rodna? Jag förstår ju att alla för det nån gång men jag menar typ när träffar nytt folk eller så? jag ser faktiskt inte en ända anledning till att du skulle rodna (ifall du nu gör det) för att du borde vara så bekväm med dig själv som det bara går! Hur var du som ungdom? rodnade du ofta då? tyckte du om att synas, höras o.s.v? kan du snälla berätta lite om dig och hur du va som person i skolan? :) älskar din blogg, sååå grym!

Reply
Sara

Hej, skulle typ dö om du svarade min fråga! Hehe ;)
Min fråga är….
Hur öppnar man ett klädmärke och hur bestämde du vad det skulle hetta eller enligt företag typ. ;? Hur mycket kostar det! Att öppna ett eget klädmärke/företag? Plagg som du tar hem från Ivyrevel behöver du betala för dem eller är det några andra som också får eller bara du?

TA INTE MED DETTA MEN OM DU SER DETTA HÄRA FÖRLÅT OM DEN VAR SÅ LÅNG OCH INNEHÅLLDE LITE ANDRA FRÅGAR. VILL OCKSÅ ATT FOLK SKA FÅ MED SINA :)

Reply
Sara

Hej!

Kan jag få skriva till del 2? :)

Isåfall om det går bra är mina frågor; Är du medlem i någon hjälporganisation, så som WWF, UNICEF, Rädda Barnen etc??

Och äger du något plagg från ett utav Sveriges mest kända märken; Hunkydory? Har dock aldrig sett dig bära något från deras kollektion, kanske inte är din stil? :)

Sedan undrar jag också över; vad använder du för hårvårdsprodukter? Skulle behöva lite tips för mitt hår, då jag aldrig hittar de rätta produkterna, haha.

Kram Sara

Reply
Zifa

Just as a suggestion – when you do these Q&A posts (which I love, by the way!), perhaps you can organize part 1 and 2 according to Swedish vs. English questions. So, one part is only questions in Swedish, and then the second part is only in English.

Reply
Shirley

Oh My! It took me nearly one hour to read thru these by copying and pasting to google translate. Anyway it was fun reading them though.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*