• header

SOME MORE ANSWERS

j-1

From a shoot with Johannes Helje. Do you also want a tutorial on these brows? Haha no? ;P

(Use Google Translate for the ones in Swedish)

What does romance mean to you? Flowers? Movie? Trip together? What romantic acts does Aleks do for you? And what is the best one you can remember?

Answer: I love those little surprises. Like when he comes home with roses and chocolate (he actually does that quite often, if I say I’m having a bad day he comes home with chocolate and cooks for me), or when he just sends me texts at work “JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET MIN PRINSESSA!!!” (I love you so much my princess) I don’t need much, I just want to feel loved. One thing he did for me (us) a few years ago was really sweet, I got home from a trip and he had redecorated the whole livingroom. That was really sweet! :)

Du sa att den musik du lyssnar mest på är Rihanna, Beyonce och Bruno Mars, varför gick du inte på Rihannas konsert i somras, den var ju toppen hehe!

Svar: Jag önskar att jag kände mig bekväm med att gå på konserter och festivaler för det är ju hur kul som helst, men det blir lite svårt när det är så mycket folk och där de flesta är unga tjejer och känner igen mig. Självklart är det kul att träffa mina läsare, men det kan bli väldigt mycket och rätt påfrestande (både för mig och personerna jag är med) när det är så många. De flesta är jättesnälla och lugna när de kommer fram, men det finns även en del som drar i en, kysser (!) en, ropar saker osv. Speciellt när det är alkohol inblandat.

Jag vet att du inte har någon kontakt med din pappa, men har dina syskon det? Och om inte, är det av samma anledning som dig?

Svar: Ingen av mina syskon eller min mamma har kontakt med honom. Vi alla av samma anledning – trötta på att ha blivit svikna en miljard gånger. Han har inte ens träffat sitt barnbarn och verkar inte bry sig om det heller.

Har du varit i Montenegro? Om du inte har varit där, vill du åka dit?

Svar: Nej det har jag inte! Närmsta jag kommit är Belgrad/Serbien hehe. Ja jag skulle absolut vilja åka dit!

Hur kan ett typiskt träningspass se ut för dig? Och hur ofta kör du konditionsträning?

Svar: När jag kör med PT (som jag gjort hela hösten/vintern) så kör vi 2-3 gånger i veckan och då börjar jag passet med att värma upp 10 minuter på löpbandet, sedan kör vi styrketräning. Bland annat marklyft (vanliga eller raka), knäböj och utfallssteg med vikter (kettlebell eller stång), chins & dips (med hjälp såklart, kan inte göra med hela min kroppsvikt haha), magövningar med vikter, dra en tung jävla släde (haaaatar den haha) osv osv. Ibland avslutar vi med boxning, bara för att det är så kul. :) Kör inga rena konditionspass för då tappar jag vikt, så vi satsar på pulshöjande styrketräning istället. Allt är jäääkligt tungt och mina ben skakar efteråt!

I want to know what is your job because when you say I go to the office I think that you are behind a desk. Your job is related to fashion??

Answer: I am the co-founder, owner and the Creative Director at the clothing label IvyRevel. I’m responsible for the collections (everything from what they should look like to trying out samples, changing measurements and getting the final product, so it’s a lot of work since we’re always working on like 4 collections at the same time) and all the other creative parts like photoshoots, campaigns etc. I also have another company which involves my blog & everything around it and “Kenza” as a brand.

-I think you’ve probably answered this, but I can’t remember, has Aleks lived in Sweden for a long time (I think he was actually *born* in Serbia, not just Serbian heritage) so that he speaks absolutely fluent Swedish? Do you ever speak his language, if Swedish isn’t his first language? Or does that interfere with how you can interact with his family due to language barriers?

Answer: Aleks is born in Sweden, he speaks perfect Swedish. No I don’t speak Serbian, but all of them speaks Swedish so it’s ok. ;P

När tror du att du kommer sluta blogga? Skulle en graviditet påverka det beslutet eller har du någon uttänkt tid då du känner att du har gjort ditt i bloggvärlden?

Svar: Jag har alltid tänkt att jag kommer sluta den dagen jag bildar familj, då jag absolut inte skulle vilja visa upp barnet i bloggen. Jag tror inte ens att jag skulle vilja skriva om barnet vilket isåfall skulle bli ganska svårt eftersom att jag ändå varvar modeinläggen här med mer personliga inlägg. Hur ska man då låta bli att skriva om det som fyller hela ens liv, och hela ens hjärta? Får väl nischa om mig till en renodlad modeblogg. Tycker ju om att blogga liksom. Men det är inte dags förrän om ett par år så det behöver jag inte tänka på nu. Men jag är nyfiken på vad ni (som är i min ålder och uppåt) tycker om det. Hade ni velat visa upp ert barn för en halv miljon människor?

Vad gör du?

Svar: Haha jadu förutom att svara på frågor så sitter jag just nu på kontoret och kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska gå iväg och träna eller inte? Har inte tränat på typ 10 dagar men har verkligen ingen orkkkk! Ska dock träna mycket hela våren så kan lika gärna vila upp mig lite. :) Puss på er!

114 Comments

Astrid

Jag tycker att Blondinbella sköter det snyggt men den mängd hon visar upp av sitt barn på sin blogg. Barnet är närvarande men inte i fokus på vissa bilder, vilket jag tycker är trevligt.

Reply
Clara

Jag har skrivit litenfrågar men ingen svar. Ibland kommer det inte ens upp något för ingenting. Jag har inte ens skrivit något fult eller nåt liknande ;( Skriver bara positiva saker men inget kommer upp på bloggen? :(

Reply
-

Du postar ju bilder på din systerdotter då och då, det är ju liksom samma sak. Varför skulle du då inte kunna lägga upp bilder på ditt barn?

Kenzas svar: Jag är inte min systerdotters mamma. Jag frågar min syster om lov innan jag lägger upp en bild, och så får hon säga ja eller nej. Nu när min systerdotter börjar bli stor så säger hon nej till bilder där man ser ansiktet för tydligt. Det är helt upp till henne, det är hennes barn.

Reply
joanne

when you and alex were decided to start living together and he moved in to your apartment?

Reply
Hanna

Hej! Jag kan inte låta bli att fråga; hur mycket begränsas ditt liv av ditt kändisskap. Just som du skrev så känner många igen dig och vill tala med dig då dom ser dig, vilket säkert kan bli jobbigt i längden. Känner du att det gör att du begränsar ditt liv (på fler sätt än att bara skippa vissa konserter) för att du inte orkar med jobbiga situationer som kan skapas? Och, rör du dig alltså mera fritt utomlands? Jag har märkt att du t.ex. inte är ute på klubbar så ofta längre, i alla fall inte i Sverige. Ursäkta om kommentaren är osammanhängande, jag håller på och skriver på min avhandling och har en kort paus på din blogg. Mina tankar är inte klara längre ;)

Reply
C

I’m going to answered the questions about “would yo show your baby to a milion of people?” that you asked in a question. If I were famous, I would deff not showing my kids, so they don’t get recognize in school and in such situations. Also because I don’t want them in the public media, because that is something that I chose, maybe they dont want to be that famous and just live a normal live, like for example your brother and sister. Firstly you didnt want them in your blog (which I think it was correct, not saying that that is wrong), but by and by you showed them to us. Imagine those crazy girls drunk as hell (as in the question of why didnt you go to rihannas concert) screamin to your brother in a disco (?!) so the same with your son/daughter
In resume, I wont do it. but as this is a fashion blog, I would show his/her little clothes or something like that if I had time, beacuse I would be deff with her/him all the time haha :)
I guess this is it, hope you reach to read it. And to finish, pretty as usual in the ElLE Gala Kenza, you looked incredible with that dress

Reply
josefin

Jag tror inte jag hade valt att visa upp mitt barn. Med tanke på hur mycke konstiga kommentarer du kan få genom att bara lägga upp en bild på dig själv, vare sig det är här eller på instagram, så skulle jag nog inte vela “utsätta” mitt barn för det. Jag skulle dock uppskatta att du skrev om ditt barn, inte kanske “personliga” saker men mer hur livet ser ut i allmänhet när du skaffar barn, det tycker jag är riktigt intressant, men där finns det också mycket tyckande… Det är svårt det där, men hur som helst tror jag att du gör rätt val :)
KRAM!

Reply
Linda

Alltså vet du lustigt att du frågade det där med barn, för jag hade mina traditionella kvällsfunderingar igår på kvällen när jag int kunde somna, och offret för mina tankar blev Blondinbella. I början blev jag så irriterad och tyckte det var helt löjlit att hon inte visar Gillis ansikte. Men sen började jag fundera på mig själv, hur jag skulle känna i hennes fall. Jag menar, HON har blivit hårdtrakasserad och förföljd, hon har blivit utsatt för så otroligt mycket jobbig kritik (som ni alla andra storbloggare) etc., så nu när jag tänker efter så skulle jag nog som Blondinbella inte heller, ens i mina vildaste drömmar, visa upp mitt barn så att hen kunde bli röstad söt på en skala 1-10, eller ta risker ätt det är någon äckelmänniska bakom rutan som missbrukar bilderna. Eller ja, vad som helst. Jag kom underfund med att tillochmed jag när jag blir mamma (hoppas snart), som inte ens är en officiell person, skulle göra min instagram och alla facebook-bilder privata så att ingen jobbig utomstående skulle kunna ha något med mitt barn att göra, så förstår och tycker jag att om man har möjlighet att som en väligenkänd person beskydda barnets integritet så skall man nog göra det. Punkt på den långa åsikten och 1000 stavfel. Kram på dig Kenza!

Reply
Daniella

Heej Kenza, jag har en fråga angående gymnasium. Eftersom att jag är sjukt intresserad av mode och gärna skulle vilja bli lika framgångsrik som dig så undrar jag vilken gymnasielinje du valde. Jag går just nu i åttan och ska snart välja gymnasium, dock vet jag inte riktigt vad jag vill hålla på med förutom att jag vill jobba med mode osv. Skulle bli otroligt tacksam om du kunde svara på den här frågan :)

Reply
lina

förstår dig absolut. allstå, har man en liten personlig blogg med några hundra läsare känns det väl bra att visa bilder, vissa har ju bloggar som fokuserar HELT på barnen. för att kunna gå tillbaka, titta bilder. sånt skulle vara kul.
men en blogg som din som är ändå ganska “ytlig” och opersonlig (menar inte detta på ett negativt sätt)
skulle jag aldrig, aldrig vilja lägga upp bilder om något så heligt som mitt barn (!)det är klart dina läsare vill se hur barnet ser ut och så vidare och det skulle vara roligt, men nja, tar avstånd från det.

Reply
Jovana

Hi Kenza! I’ m from Belgrade and I feel so proud becouse you mentioned my town. :)

Reply
emma

hur tämjer du då när du lägger upp bilder på din systerdotter? eller är det din syster som bestämt? ;)

Reply
fanny darling

åh, svaret på första frågan alltså <33 angående barnet så hade jag inte hellerr velat visa upp det i bloggen (speciellt inte om bloggen varit stor), men kanske skulle det funka att göra som blondinbella, dvs visa väldigt lite av bebisen, typ benen. förstår hur som helst verkligen din tanke, men personligen älskar jag dina personliga inlägg så himlahimla mycket så jag skulle sakna dem enormt ifall du bara skrev renodlade modeinlägg.

Reply
Edith

Vad roligt att du svarar på frågor! :D Dock ingen av mina frågor :((((

Angående att visa barn i bloggen tycker jag som du. Jag är lika gammal som du. Jag tycker att det är hemskt att alla idag lägger upp bilder på sina barn på FB, blogg och instagram. Nån enstaka gruppbild där bebisen är med är väl okej I guess, men många lägger upp ALLT. Bebisen har ätit, bebisen har spytt, bebisen är naken, bebisen badar, bebisens nya kläder ooooch så vidare.

Mammabloggar är ju hemska – särskilt de stora. Jag läser innajs blogg bland annat och hon har rätt många läsare. Hon har en ettåring och en fyra(?) åring. Det är bilder på barnen i vartenda inlägg och detaljerat beskrivet hur de utvecklas, trotsar, leker, tycker, tänker osv. Jag kommenterade det en gång i hennes blogg, typ “hur ser du på det här?” och då blockade hon mig från att kommentera.

Det som Blondinbella gör tycker jag är bättre men fortfarande konstigt. Hon lägger upp bilder på bebisen varje dag men klipper bort öga-näsa-mun. Hon berättar massor om honom, vad han väger, hur lång han är, hans utveckling och så vidare. Men det är väl bättre än hela ansiktet och så I guess.

Reply
Sofia

Det är jätte kul att läsa dina svar å våra frågor! På tal om det där med barnet, jag fattar att du kanske inte vill visa upp ditt barn för alla dina läsare. Men kan du när du får barn (jag vet att det är några år kvar) fortsätta blogga om kanske jobbet, mode och sånna saker! Jag bara är 13 år och vet ju inte hur det är att ha barn, men du är så jäkla bra på det du gör och du ska bara veta hur vi läsare uppskattar dina inlägg! Skulle kännas så sorgligt om du sluta blogga. Vill inte ge dig press eller så hehe, självklart gör du som du själv vill, men att läsa din blogg är typ som en daglig rutin. Komma hem från skolan, öppna datorn, kika in på din blogg. Jaja lite konstig och rörig kommentar heh

Reply
Marta N

Hi Kenza!
I love your blog,a few days ago I read that you are coming to Valencia.Valencia is actually my hometown…trust me, you are gonna love it!I would recommend you to visit the City of Arts and Sciences, it is stunning, besides George Clooney and Hugh Laurie are filming the upcoming Disney film “Tomorrowland” right there!
You should visit the Palace of the Marques de Dos Aguas as well, it is located in Poeta Querol street, one of the best shopping areas with brands such as Louis Vuitton, Michael Kors,Zadig and Voltaire,Ferragamo,etc; and it is not far from the town hall.
Hope you enjoy the city, see you soon ;)xx

Reply
ajsa

om jag hade en blogg skulle jag visa upp min unge (om jag hade en) såsom alla gör på facebook, samma sak tycker jag. Har varken blogg eller facebook nu..MEN om jag var du skulle jag inte göra det. Det jag menar är att jag inte är någon offentlig person. Det finn så jävla många idioter där ute och eftersom du blir igenkänd finns det, tyvärr, folk om vill dig illa av olik anledningar. Tex genom dina barn..
hänga ut, förlöjliga, kidnappa, runka till osv ursäkta språket men det är så verkligheten ser ut tyvärr.
Tycker synd om tex Daniel och victoria som måste lägga ut bilder.-

FÖRSTÅR DÄRMED DIG FULL UT ATT DU INTE VILL BLOGGA OM DIN BARN

Reply
Johanna

Jag skulle inte kunna lägga ut bilder på barnet :) Jag skulle inte gilla det om jag växte upp och fick veta att det finns massa foton på mig från när jag var bebis ute på nätet. Det känns för privat! Kanske att jag hade kunnat lägga ut någon bild där man t.ex håller i barnet så andra får se hur han/hon ser ut men inte mer än så, skulle vara extremt obekväm med det.

Tycker inte det är något fel att andra gör det, men skulle aldrig göra det själv.

Reply
L

jag tycker att såsom Blondinbella gör funkar super! Barnet är där, många bilder osv- men vi vet inte hur det ser ut =)

Sen har vi ju även Sofi Fahrman. Hon skriver ju knappt om sin dotter, men det är även bilder och texter om henne ibland. Men jag tycker egentligen att man vänjer sig vad du än kommer att välja. Det är ju helt upp till dig, haha! :D

Reply
Julia

Jag förstår verkligen att du inte vill visa upp framtida barn på bloggen. Men APtråkigt om du skulle sluta blogga. Men fattar dilemmat, barn tar ju upp all ens tid…

Reply
Sara

Jag förstår mig inte på föräldrar som lägger upp mängder med bilder på sina barn, jag tycker synd om barnen! Däremot så ser jag det inte riktigt som en anledning för dig att sluta blogga, man kan sköta “barnbloggandet” på ett snyggt sätt. Tex du har nämnt att du brukar lägga dina kläder på golvet för att matcha outfits -det kan man göra med bebisens kläder också! :) Du är bra på att skriva om din vardag utan att bli för privat, ochjah tror du skulle klara “bebisbloggandet” utmärkt av den anledningen. Titta på tex Stinalee! Man får se outfits, händer, fötter och höra om vissa roliga/gulliga saker barnen gör, men inte se barnens ansikten och hon berättar aldrig mer privata saker om barnen.

Oj, förlåt för lång kommentar men jag tror jag fått fram poängen -din blogg behöver inte dö ut bara gör att du växer upp och blir mamma! Och tänk alla snygga gravidoutfits vi skulle få se :D

Reply
Sarah

Spana in Spiderchick, hon sköter det suveränt med att visa/inte visa upp barnen. Tror att Blondinbella har börjat köra lite samma stil som henne; inga tydliga ansiktsbilder utan foton bakifrån eller som bara visar en hand/fot och vad som händer i bilden i övrigt. Tror Spiderchick skrev någon gång också att hon inte ville dela med sig av information som kunde bli pinsam längre fram för barnen. Riktigt grym är hon!

Reply
elisabeth h

her i Norge har Caroline, kvinnen bak Norges største blogg, Fotballfrue.no, nettopp fått barn, og det har vært en fryd å følge henne gjennom svangerskapet. Som deg, blander hun innlegg om trening,mat & oppskrifter/recepter, hverdagsliv, mote/fashion & interiør, hn er utrolig proff og har en høy kvalitet på bilder og tekst.
Da datteren kom, skrev hun om fødselen, og har etterpå vist flere bilder av datteren, MEN IKKE vist datterens ansikte, bare typ bortvendt ansikte. Hun og hennes mann vil ikke eksponere henne slik at hun kan kjennes igjen. Det er en fin balanse, synes jeg.

Reply
Jossan

Apropå barnfrågan, jag är född 1990 och är nu gravid med vårt första barn. Jag förstår verkligen om du inte vill lägga upp bilder på ditt barn på internet. Min man och jag har kommit överens om att vi inte ska göra det. Man kan ju lägga upp bilder på söta kläder man köpt och på barnrummet och saker man hittat till sitt lilla mirakel. Och jag känner att de som jag vill ska se bilder på mitt barn är de allra närmaste och jag skulle aldrig lägga ut bilder på FB på mitt barn och jag har knappt 200 vänner på FB. Tänk då dig med så många läsare! Nä, jag tycker det är väldigt klokt att inte lägga ut bilder på sitt barn. Dock tycker jag att du absolut inte ska sluta blogga om personliga saker bara för du får barn. Du kan säkert hitta fina saker att skriva om som inte är allt för personliga! :)

Reply
Amarah

Hej kenza, Angående din fråga om vad vi skulle ha gjort om vi var i dina skor, förstår jag dig till hundra procent. Jag skulle inte vilja vara öppen när det gäller om mitt barn, jag vill att mitt barn ska kunna leva ett normalt liv som de bara går. Jag är även väldigt privat av mig så jag förstår vad du menar.
Besök gärna våran blogg :D

You go girl

Reply
Amanda

Du vet att du förlorar vikt med pulshöjande styrketräning också.. all träning kan få dig att förlora vikt.

Reply
Gianna

Its your choice if you want to show your baby or not. but i think the most of us absolutly love you and what would be bad to show your baby to us? what are you afraid of would happen?
I mean world stars like Beyonce show their babys also on their on blogs.. but you could of course just contuine your blog writing about you without showing photos of your baby…i mean you dont have to upload photos here if you dont want to! but just because you are a mother than dont mean you cant have your blog any longer :)

Reply
Frida

Hej!

Vill börja med att tacka för en helt underbar blogg! Inspireras av dig varje dag, både på “privata” plan men självklart hur mycket mode som helst också!

Jag undrar om du skulle kunna skriva var den “graffiti-väggen” finns i Malmö där du brukar fota? Bor i Malmö och älskar att fotografera till min och andras bloggar, så hade varit så sjukt snällt! Hade varit en jättetjänst!

Kramisar <3

Reply
Elle

Hi Kenza! Would you please do a tutorial on your brows in the picture above?! That would be life altering! :D

Reply
Malin

Jag förstår verkligen hur du menar med att visa upp ett barn på bloggen, speciellt när bloggen är så stor och du är en offentlig person. Sen kan man ju självklart välja ut bilder som du/din syster gör om man vill visa något men långt ifrån allt. Jag tycker beslutet är upp till var och en och jag skulle förstå om du skulle välja att utesluta det från din blogg eller till och med lägga ner bloggen. Sedan skulle ju jag gärna läsa om din familjeliv men det är ju som sagt upp till dig att ta såna beslut :)

Reply
Carolina

Det med barn är klurigt. Jag valde själv att ha helt låst blogg under större delen av graviditeten och även efter, trots att jag bara hade runt 2000 läsare/dag. Vissa var ju nämligen hatets och ingen skulle få chansen att kritisera mitt barn.

Efter ett halvår skapade jag en helt ny blogg på annan plattform om mammalivet för att kunna få utbyte med andra föräldrar via bloggar. Bloggar nu om vårt barn delvis, men försöker fundera en gång extra vad jag lägger ut, är ganska restriktiv med bilder osv och håller det privata just privat på en annan låst blogg för familj. Nu har jag ju inte så många besökare och de jag väl har är själva föräldrar så man kan få utbyte av varann.

Hade jag varit du, nej, då hade jag inte heller velat visa upp mitt barn för hela världen, för det är ju lite så det blir i just ditt och andra kända personers fall.

Reply
Sara

Hej Kenza! För att svara på din fråga, jag hade inte velat visa upp mitt barn inför så många människor. Det är för privat och något som man inte hade velat utsätta barnet för tills han/hon sjölv är gammal nog att bestämma. Däremot hoppas jag, som några skrivit ovan, att du fortsätter blogga? Kanske inte allt för privata saker om barnet men outfits och andra mer “ytliga” ämnen :) Tack för en bra blogg!

Reply
Sarah Moberg

Det där om att du var nyfiken på om man skulle kunna visa upp sitt barn på bloggen, jag hade kunnat göra de. Men jag har inte många läsare. Jag hade aldrig gjort de om jag haft så många läsare som du.

Reply
M

Hej du sa att du inte körde rena konditionspass för att du då förlorar vikt. Varför är det så att du inte vill det? Skulle vara jätte tacksam för svar då jag själv vill träna men är ganska smal och jag vill inte bli smalare utan mer tonad.
Keep up the good work <3

Reply
lollo

Kinza kenza kinzella;) hur gör du och Alex med ekonomin? delar ni eller har ni gemensam?

Reply
En blogg+om+5+systrar+-+Systrarna+Backström

Jag skulle nog inte visa upp barnet i bloggen om jag var i din sits (med tanke på hur många som faktiskt läser den) men jag (som är ett år äldre) skulle så gärna vilja läsa om ditt mammaliv också, när det nu kommer. Typ lite så som Blondinbella hanterar bloggen och mammalivet. Det vore så tråkigt att inte få följa dig och ditt mammaliv. Jag har inte barn själv (det kommer nog om något år) men jag älskar att läsa om andras “ha barn-liv” och dig har man ju följt så himla länge. Du är ju som en kompis. och en kompis graviditet/mammaliv vill man ju inte missa ;-) haha (creeepy läsare låter jag som)

Reply
Amanda

Kan du inte skriva ett inlägg om varför du har sagt upp kontakten med din pappa? Du kanske har gjort det förut, men för nya läsare :) Det är kul om det är lite personligt i bloggen också och inte bara mode!

Bästa bloggen,kram! :)

Reply
Ingrid A

Hvis jeg hadde en kjent blogg og så ble mamma, ville jeg nok absolutt holdt babyen en god del unna bloggen. Bildene som jeg eventuelt hadde lagt ut ville nok vært veldig anonyme, typisk av meg som holdt babyen mens dens ansikt er vendt mot kroppen min og ikke mot kamera :) det er jo vanskelig å fortsette HELT som før, man har jo skapt et menneske liksom! Men jeg ville nok ikke gjort som mange mammabloggere som legger ut hele photoshoots av den nakne babyen sin på et teppe, om du skjønner. Man må tenke at det er en liten person som om noen år kanskje ikke syns det er så gøy at hele barndommen ligger på nettet :)Men jeg har aldri følt at du har “overshared” her på bloggen, Kenza! Så den balansen hadde du nok fint funnet :)
KRAM (hehe)

Reply
Martin

“Ska dock träna mycket hela våren så kan lika gärna vila upp mig lite.”
Haha! Bra inställning ;-)

Reply
Ea

Ska du vara med i Let’s Dance? Du har skrivit innan att du kommer ha sjukt mycket att göra i vår och nu skrev du att du ska träna hela våren?!! :) Vore askul!

Reply
Emma

Jag kan inte riktigt sätta mig in i det eftersom jag varken har barn eller en sådan stor blogg.. Men hade jag varit du så hade jag nog aldrig visat ansiktsbilder eller berättat för privata saker om barnet.

Jag tror att man blir mer beskyddande när det väl gäller. Även fast det antagligen skulle klia i fingrarna att visa upp sitt barn för hela världen!

Ens barn kommer ju vara det finaste man vet, men tyvärr finns det ju andra som inte tycker det.. Jag skulle nog aldrig palla att se idioter som sitter och kommenterar om t.ex. hur fult ens barn är.

Reply
Lola Reggy

Love that picture of you, yellow is like exploding out of the image and that face so fierce L O V E!!!!!!!

Reply
Jennifer

Det där med barn frågan… Jag är bara 16 år så har ju egentligen inte så mycket erfarenhet, men jag kunde inte låta bli att kommentera!

Jag förstår att du inte vill blogga om ditt barn, jag hade aldrig gjort det! Speciellt inte när det finns så många haters som jag definitivt inte skulle vilja ha något att göra med mitt barn! Men samtidigt blir jag nästan lite tårögd, haha. Att du skulle sluta blogga är så svårt att förstå. Det är liksom min dagliga rutin att kolla in, bli lite avundsjuk och få extremt mycket med inspiration!

Så en 100 % modeblogg låter inte så dåligt, inte i mina öron i alla fall! :)

Kram Jennifer!

Reply
Agens

Jag tycker att det vore tråkigt om du la ner bloggen. Även om de är om ett par år. Samtidigt tycker jag det är bra av dig att inte visa upp ditt lilla barn för flera miljoner, det ska vara (enligt mig) något som barnet får välja själv. Men jag tycker Blondinbella har gjort det bra, hon har inte visat upp ansiktet men kanske en liten gullig bild på ett par bebis fötter mm.
Kram <3

Reply
Karin

Om jag vore känd (vilket jag hoppas bli en dag) så hade jag visat upp mina barn. Jag förstår varför vissa inte vill visa upp dom men jag hade helt klart visat upp, det är ju lite svårt att dölja :3

Reply
Karin

Och jag skulle faktiskt vilja se hur du gör dom ögonbrynen på bilden – det hade varit kul att kunna :)

Reply
Daniela

Hello Kenza =)I discover your site a few days ago, and i must say: i´m totally addicted!!!!!!! I love these kind of sites and your’s is on my top list. You have a lot of style and great sense of fashion. The dress you wore at ELLE GALA, just stunning!!! About the question, i love these photoshoots(you look beautiful in the photo above), so it would be great have more tutorials like that ;)
Keep up the good work!
Kiss kiss from a new follower from Portugal.

Reply
Elin

Jag skulle nog inte vilja visa upp mitt barn för så mycket människor men jag tycker inte du ska sluta blogga för det :D Sofi Fahrman gör det ju lite lagom sådär till exempel :)

Reply
A

Hej Kenza!
Om Aleks skulle propose, vad skulle svaret bli då?
Vad tycker du om giftemål? Varför känner du att du vill gifta dig? :)

Reply
Isabelle

Alltså, jag tänker såhär kring att visa upp barn i bloggar! En bebis på några månader, upp till ett år, ser ut precis som alla andra bebisar i stort sett. De är alla lika fina, gulliga och söta och har för det mesta liknande ansiktsdrag. Visst, en kan diskutera hur moraliskt det är med tanke på att bebisen själv inte har något att säga till om men så länge barnets utseende är svårt att skilja från andra barn skulle jag tycka det var ok!

Däremot när barnet blivit äldre (som du skrev om din systerdotter i ett svar ovan), när barnet utvecklat egen personlighet och har säregna ansiktsdrag och ett unikt utseende, är bilder en helt annan sak. Då kan helt plötsligt andra människor känna igen hen och då kan det påverka barnet negativt.

:)

Reply
johanna

NEJ snälla sluta inte blogga den dag du blir gravid!! Har ju längtat efter att få läsa om gravida Kenza, och jag tycker dina personliga inlägg är dom absolut bästa. Din personlighet skiner fram på ett helt otroligt sätt när du skriver om Aleks, din familj och din hund. Sen tycker jag självklart att man ska vara försiktig med att visa upp för mycket av ens barn på nätet. Men man kan skriva om sånt ändå, utan att avslöja alldeles för mycket “personligt” om just bebisen (just för att den ska få välja själv vad som finns ute osv.) och biler kan man lägga ut utan att visa hela bebisen tycker jag :) Kram <3

Reply
Emma

Jag läser flera bloggar där det skrivs om mode och inredning, där tjejerna som skriver har barn. Jag stör mig inte det minsta på att de väljer att ha barnen helt utanför bloggen.
Men jag kan tänka mig att många skulle bli sådär irriterande övernyfikna, det ser man ju på BlondinBellas blogg nu, hur folk kommenterar dagligen och undrar varför de inte visar pojkens ansikte. Respektlöst.

Reply
Nathalie

Hej!
Ville bara ge tips ang träningen.. Jag är lite som du, ibland tappar jag motivationen HELT, oftast beror det på att jag väntar för länge mellan träningspassen.. nästan så att kroppen och hjärnan “glömmer” hur jävla bra man mår efteråt ;) så mitt tips är att försöka att inte ha så många dagar mellan varje pass. så försöker jag köra, för egentligen, det jobbigaste med själva träningen är, av någon konstig anledning, det som ska ske innan.. att byta om och pallra sig dit ;)

Stor kram!

Reply
Ebba

Hej! Jag förstår dig fullt ut angående visa upp barnet på bloggen. Du har ändå en halv MILJON människor som följer dig och ett barn är så oskyldigt. Däremot tror jag att om du fortfarande hemskt gärna vill blogga, i alla fall i en mindre utsträckning, att så som Isabella Löwengrip och Ebba Von Sydow gör är så bra. De visar aldrig ansiktet på deras barn, utan endast små delar av kroppen – och alltid när barnen har kläder på sig. Detta tycker jag är ett praktexempel som föräldrar idag borde följa ifall de ska posta bilder på barnen online. Bilderna kommer finnas där för alltid och barnet har själv inte valt att vara med på bloggen helt öppet.

I slutändan kommer det alltid vara upp till dig och jag tycker att man ska aldrig göra något som känns dåligt. Självklart skulle det vara tråkigt för oss som följt dig så länge om du skulle sluta blogga men jag tror att de flesta skulle ha överseende med det ;) Det är ju ändå ditt liv!

Kram, fortsätt som du gör!

Reply
Alison

Jag tänker på alla kändisar som visar sitt barn liksom, vet att du bor i Sthlm o det är litet jämfört med LA och du har inte massa bodyguards , så förstår klart om du inte vill visa upp ditt barn. Men såklart hade det varit SÅ roligt att få följa med dig i den delen av ditt liv i o med man följt dig så länge, och klart man VILL ju se ert barn för den kmr ju att vara så sjukt jäkla söt! Haha :D

Reply
Sara S

Jag håller helt med dig! Jag skulle aldrig blogga om min son. Jag lägger inte ens ut bilder på FB. Det får bli hans beslut när han är stor nog, huruvida bilder på honom skall finnas på nätet eller ej!

Reply
Angelica

Jag är ett år yngre än dig och jag skulle nog kunna tänka mig att visa mitt barn första 5 månaderna ungefär. Då jag tycker att dom fortfarande bara är spädbarn, inte utvecklat så mkt personlighet & utseende osv om du fattar. Senare är den liksom verkligen en människa en egen vilja osv, kanske låter lite konstigt men typ som alex schulman gjorde med bloggen om charlie.
Puss!

Reply
Johanna

Även om brynen inte är så balla till vardags kanske (hehe) så diggar jag verkligen bilden! Lite annorlunda och ball :)

Reply
e

Tycker verkligen inte du ska sluta blogga :)
Blondinbella gör det bra tycker jag, hon visar inte hela gillis i sin blogg.

Reply
K

Jag skulle absolut kunna skriva om barnet. Du skriver ju inte ut allt som är personligt idag, så det finns ju ingen anledning att göra det om dina barn heller. Men att berätta om mammalivet generellt eller säga att han/hon åt som en häst idag är ju inget som “avslöjar” eller gör något pinsamt för ditt barn i framtiden.
Det där med bilder kan jag dock förstå att många låter bli. Visst skulle man vara extremt nyfiken på hur barnet ser ut, men det funkar ju att inte lägga ut några bilder på barnets ansikte fram tills att det är stort nog att bestämma själv. Om blondnbella (som nog fler personer i fler åldrar känner igen) klarar av att ha barn och blogg så tror jag att du kan det med, om du vill såklart ;)

Reply
rania

Hej kenza jag är en mamma själv och tips till dig när du skaffat barn. VISA ALDRIG BILDER ELLER BLOGGA ALDRIG OM BARNET. Du har miljoner läsare världen över och du är en ( rik ) människa och för barnets säkerhet så gör inte det . Du vet inte vilka sjuka människor det finnns idag som skulle kunna göra allt för pengar och du sätter din familj i fara. Familj är privat oavsett hur mycket pengar du tjänar på att visa ditt barn så gör aldrig det :)

Reply
Sara

Träna mycket hela våren hmm…. kan det vara så att det nya stora projektet är Let’s Dance? ;)

Reply
Amanda

Tror man tränar för lite och äter för kasst om man läser “chips och dip” istället för “chins och dips” flera gånger på rad och försöker klura ut vafan du menar att det har att göra med träning, innan man slutligen inser att man läst fel xD Borde kanske börja satsa lite mer på chins och dips istället för chips och dipp…

Reply
Neih

Hi Kenza ! I have a question, hoping you can answer ! Well first of all I just want to say that we are very similar loll I’m 22, I looveeeee fashion and many pieces from Zara that you have I also have them haha. But I was just wondering if you were following some fashion blogs that inspire you or just normal people that have a nice style and if yes, could you please name them?

Thanks ! Greatly from Canada :) xxo

Reply
Elle

Som blondinbella gör tycker funkar bra! Inga ansiktsbilder men bilder på Gillis outfit, händer, fötter osv.

Reply
Dixi Wonderland

Jag hoppas verkligen inte att du slutar bloggar även om du får barn. Hellre att du bloggar om enbart mode än ingenting alls. Tänker bara på hur tomt det skulle bli utan din blogg som jag ändå följt från start :(

Jag kommer aldrig visa bild på mitt framtida barn. Jag är stenhård redan nu och lägger aldrig upp bilder på nära och kära mest för att skydda dom. Sen beror det kanske lite på. Någon bild ibland med vattenstämpel känns ändå okej speciellt när barnet fortfarande är väldigt litet men just nu tror jag aldrig att jag kommer lägga upp bild på mina framtida barn.

Reply
Serbia

Will you come back to Belgrade soon? Maybe some meet up with your Serbian readers? :)

Reply
Amanda

Hihi på träningsfrågan trodde jag det stod “chips och dipp” först. Tänkte: men vad najs träning med chips och dipp! yum!

Reply
Cecilia

Jag är 29 år och har en son på 6 mån. Nu har jag inte ens en blogg men gillar att läsa andras. Om jag vore stor bloggare så skulle jag inte lägga ut bilder på barnet iaf inte så man ser ansiktet! Kanske köra på blondinbellas linje men skriva ännu mindre om barnets personlighet. Om jag hade en vanlig sketen liten blogg skulle jag nog skriva mer om barnet och lägga ut bilder men ändå vara restriktiv med ansiktsbilder!

Reply
Matilda

Aww jag har densamma situation med min pappa, Det är synd att din pappa inte kommer att få se sina barnbarn, men jag antar att det är den enda lösningen. En del människor kommer aldrig att lära… Kram! och hälsningar från Finland! :)

Reply
clara

Du och Aleks borde gifta er snaaaaaart! Fatta vilka fina bröllopsbilder ni kommer få med tanke på hur snygga ni är! :)

Reply
Linnea Maria "Kung" Ahti

Jag tycker du kan och ska försöka fortsätta blogga mer personligt även om du blir en mamma och sådär, MEN absolut inte visa barnets ansikte eller närbilder på bebisen i bloggen om du inte vill det!
Gör som Blondinbella, hon visar inte bilder på Gillis nära, inget ansikte utan mer söta detaljer. :)
Sluta aldrig blogga!

Reply
Liza

Själv känner jag att jag inte skulle vilja visa upp mitt barn så där på bilderna för alla och det tycker jag att du och Aleks ska hålla för er själva! För det kommer tyvärr alltid att finnas dumma människor. Och till den snälla andelen som mycket gärna vill se era barn kan ju bara föreställa sig hur fina och vackra dem kommer att vara (för det tvivlar jag verkligen inte på, jag menar … SE PÅ ER! Ni är för söta och vackra tillsammans! så era barn kan ju bara bli sötare)!!
Men lite “Pregnant-Mode” och sedan “Mamma-Mode” vore inspirerande att se om du skulle fortsätta med bloggen! Puss och ta hand om dig! ❤

Reply
Alex

Jag är 25 och gravid och skulle inte heller visa bilder. Spiderchick, Stinalee och Blondinbella är några exempel på att det går att skötas snyggt! Spiderchick har ju inte ens skrivit vad hennes två söner heter. Också helt ok! Hade dock tyckt det vart roligt att läsa om när du väl skaffar barn, blir väl så när jag följt bloggen sedan vi båda gick på gymnasiet :)

Reply
Towie

Tänker som Jennnifer ovan. Är också bara 16 år än så länge men skulle nog själv avstå från att posta bilder på mina framtida barn! Skulle kanske kunna tänka mig att göra som Bella, och inte visa ansiktet/bara visa “någon” bild på hela familjen som verkligen är fint tagen med en riktig kamera.

Jag är själv en person som värderar min integritet ganska stort, och skulle inte t.ex vilja att det fanns massa bilder på mig som småbarn ute på nätet och svävade – bara för att mina föräldrar la ut dem när jag var liten. Jag frågar också alltid kusinernas föräldrar om det OK om jag t.ex lägger ut en gruppbild på mig och kussarna och mig. Fast skulle ALDRIG lägga ut t.ex bilder som kan “bli” jobbiga för barnen i framtiden. T.ex badkarsbilder, blöjbilder, bilder där barnet gråter osv. Jag tycker alla människor ska ha rätt att bestämma vilka bilder som de vill visa på nätet och inte. En bild försvinner aldrig och vem som helst kan “spara” dem.

Reply
Simone

Jag är 22år, Jag har ingen blogg och den ända jag känner som har det är min farmor 82år ; p hon har fått lägga upp en bild på deras fötter men mer än så har vi inte velat lägga ut våra barn (tvillingar) på internet alls. Varför ska dom ligga ute här? Varför ska folk jag inte känner ha tillgång till de? Nä bra tänkt där.

Reply
Lisa

jag förstår helt att du inte vill lägga upp bilder på dina framtida barn! Finns sjuka människor därute vilket är väldigt läskigt :( Jag tänker verkligen inte på att det är så många som läser din blogg haha, känns som det är jag som sitter och läser. Men det är ju sjukt många! Så förstår verkligen varför du blivit mer privat i bloggen. Hoppas du fortsätter blogga när du fått barn och under graviditeten, skulle var kul att läsa ändå :) modebloggar tycker jag däremot är rätt trist.

Reply
amanda,

Sååå SJUKT vacker är du kenza! Men denna bild var nog legendarisk, gillar din blogg och har gjort det sen du började hehe. Grym är du, fortsätt så ;)

Reply
Sofia

Som bebis hade jag nog kunnat visa upp han/hon för alla läsare, men när barnet blir äldre kanske jag hade varit mer försiktig med det. Hur du än gör kommer nog bilder på barnet ut ändå, om du inte kör en Michael Jackson och kör en blanket over Blanket (hehe).

Keep up your good work!

Reply
Ina

Om du lägger upp bilder på din systers dotter så kan du väl lägga upp bilder på ditt barn? Hmm hur tänkte du där?

Reply
Ellen

Ok 1000 svar men jag svarar också på dedär m barn i blogg. Om jag hade bloggat så hade jag inte visat upp mitt barn i bloggen. Den enda orsaken till att jag skulle vilja göra det hade varit för o visa världen vilket vackert barn jag “gjort” “fått”. Men ingen annan behöver se för en mamma tycker alltid (förhoppningsvis) att hennes barn är vackert. Sen vet man inte vad barnet själv vill och barn har enligt mig all rätt o säga till om saker mär de kan.

O de absolut värsta; jag hade inte klarat av om något skrivit en dum kommentar om mitt barn. Alla vet vi ju att folk kan skriva fruktansvärda saker bakom datorskärmen :(
Det kan gå illa i slutändan på många sätt. Men det är ju upp till varje förälder och jag tycker personligen inte det är fel att visa upp sitt barn i sin blogg.
Jag hade dock visat barnvagn o barninredning för det hade jag inte kunnat låta bli!

Reply
Vivian

Hey Kenza!
I also have a question, it would be so nice of you if you could answer them :-) I’m really interested in how you do your workout..? What exercises do you do, how often, etc…?

Thank you! Very dear greetings from Germany :-)

Reply
Mayssa

oooo my good !! j’adore ton blog , j’adore ta maniére de t’habiller, j’adore aussi la mode. Je regarde tous les jours ton blog pour me crée de nouvelle inspirations dans mes tenue. J’aimerais un jour avoir la chance d’avoir la meme carriére que toi. Bisous

Reply
Linnea Ahti

Jag tycker du kan göra så som Isabella Löwengrip (Blondinbella.se) gör, hon visar ju inte ansiktet på sin son eller för privata detaljer utav hennes son. Hon visar bara små söta detaljer så sol fötter, händer och foton där hon bär honom men där hans ansikte inte syns och ibland bakifrån.
Du kan ju höra likadant så du behöver ju inte visa upp hela din bebis här utan mer små söta detaljer samtidigt som du skriver om ditt liv som mamma och be ett eget barn, eller? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*