• header

OCEAN

KenzaZouiten_bluetrench_st-1

KenzaZouiten_bluetrench-1

KenzaZouiten_bluetrench-3

KenzaZouiten_bluetrench-2

KenzaZouiten_bluetrench-4

T-shirt from IvyRevel // coat from Chicy.se // Céline bag // old shorts // watch from Marc by Marc Jacobs // Prada sunglasses // white Air max 90s

Hade egentligen inte tänkt fota dagens idag men gjorde det ändå för att visa vår snygga ocean-tisha. :-) Blev precis färdig med förberedelserna inför bloppisen imorgon, så nu blir det tv-spelskväll här hemma! Ha en fin lördagskväll :* ♥

// I wasn’t planning on taking outfit pics today but I did it anyway to show you our nice ocean tisha. :-) Now I’m done with the preparations for tomorrow’s flea market, so now we’re having video game night at our place! Have a nice Saturday night ♥

43 Comments

Nina Mimii

i was like huh an update on her blog? ah maybe she timed it…then i read it..huh, no she didnt timed it, she is gonna have a video games night today…thought you are going out with your dance crew hahahhaha ANYWAYS have a niiiice saturday evening <3
love the outfit, super nice blue colours :)

Reply
Nikki

Så himla fin blogg du har! gillar den skarpt!

Det hade varit jätte kul om du kollade in min! :) jag ger ut en rabattkod med 15% rabatt från MadLady.se. min blogg: Nattstad.se/Niccis . Kram!

Reply
Ebba

Hej underbara Kenza, skulle betyda silver om du läste detta och guld om du svarade på det.
Jag såg att Peter08 hade kritiserat dig ihop med en massa andra bloggare, han har verkligen ingen rätt att säga att din blogg är tråkig och du verkar som en tråkig och dålig människa, jag menar what? Dålig blogg? Puhh…han är bara avis på att du har lyckats bättre med din blogg än hans, myyycket bättre. Har även hört hur andra bloggare säger att du har en tråkig blogg för att du inte delar med dig så mycket av ditt privatliv, men liksom hör på namnet PRIVAT-LIV, Varför ska man dela med sig inför 1milj läsare om sitt privatliv om man inte vill? Privatliv är ju till för att vara privat, ingen ska få pressa ut ens privata saker! När ska omvärlden fatta det? Privatliv är privat och man väljer själv om man vill dela med sig om det, asså gud Kenza du är så himla stark som faktiskt orkar att klättra längre upp i livet p.g.a allt som har hänt tidigare.
En anledning til varför människor opererar sig är för att bli lika perfekta som dig. Älskar dig Kenza! Puss ;*

Reply
Julia

Kan du inte visa hur dina garderober ser ut? Och hur och var du förvarar solglasögon och smycken och sånt? Och alla dina skor? Hur får du plats med allt? Hade varit kul att veta och se

Reply
elisabeth

fan va fräsch vår outfit! ska köpa en tshirt till nästa månad :D Ivy revel!

Reply
sarah

åh skorna!!! jag har letar som en galning på dom, hitta icke! kan inte du länka vart man kan beställa såna?:)

Reply
Elsa

Tänkte att jag skulle beställa en av dina t-shirts från ivyrevel och har nu letat igenom dina inägg för att hitta vilken storlek du har på dem, utan framgång haha. Så nu frågar jag istället vilken storlek du har på de vita t-shirts med ett stort V på. Tack för bästa bloggen för övrigt! Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*