• header

SATURDAY

lordag-3 lordag-2 lordag-1

3 bilder från min lediga dag. Gått runt på stan med min kärlek och käkat indiskt till lunch. Det är ju rätt tråkigt när det är mörkt ute och klockan är tre, men ändå mysigt nu när de satt upp all julbelysning i stan.. Iallafall, vi köpte också ett nytt tv-spel! Super Smash Bros. :-) Har ni testat det? Vi ska testa det imorgon för nu måste jag börja göra mig i ordning för kvällen. Är egentligen jättetrött och vill bara stanna hemma i soffan, men det kan nog vara bra för mig att komma ut och träffa lite folk.

Vill också säga tack för era kloka ord. Det är skönt att veta att man inte är ensam. ♥

// 3 photos from my day off. I’ve been walking around down town with my love and ate indian food for lunch. It’s so boring when it’s dark and it’s only 3 pm, but still cozy now with all the Christmas lights.. Anyways, we also bought a new video game! Super Smash Bros. :-) Have you tried it? We’ll try it tomorrow cause now I have to get ready for tonight. I’m really tired and I honestly would love to stay home in my couch, but it might also be good for me to get out and meet some people.

I also want to say thank you for your wise words. It feels good to know that I’m not alone. ♥

39 Comments

Nina

Åh indiskt! Så GOTT :) själv sitter jag och trycker macarons/saffransgifflar/bubbelvatten och allt möjligt för att dämpa min hemtenta-ångest! Ha det så fint ikväll

Reply
Anette Starby

Vad mysigt! Det är verkligen härligt med en sådan dag då man bara är & tar allting som det kommer. Förstår att du vill vara hemma ikväll för det är det bästa som finns. Men ha en kul kväll ändå!
Mvh Anette Starby

Reply
ross

Jag undrar alltid vart Mani är när du/ni är ute på fest eller borta hela dagen (som detta inlägget tyder på)? Han är väl inte hemma själv hela den tiden hoppas jag?.. Är säkert fler som undrar så de hade varit schysst om du berättade om hur ni gör med honom typ såna här dagar när du och din kille är hemifrån hela dagen! ha de bra!

Reply
Orryginal

Glad you feel better! Well, people should know that happiness has absolutely NOTHING to do with what you have but what you FEEL. Hapiness is an inside job – no matter how beautiful or how rich you are. I’m glad I come from a poor country so I grew up with appreciating the little things in life and spending time appreciating and knowing what life is truly about.

Reply
Sandra

Hej! Vad heter rätten du äter på bilden? Försöker hitta den i menyn på restaurangen här hemma men kan inte komma ihåg! Tack du är bäst! Kram Sandra

Reply
Du är värdefull och älskad, så var snäll mot dig själv.

Du vet väl om att du är värdefull
att du är viktig här och nu
att du är älskad för din egen skull
för ingen annan är som du.

Reply
Elin

Jag har följt din blogg i alla år, men jag tror dock inte att jag har kommenterat någon gång. Men nu kände jag mig bara så sugen på att skriva! För jag har också tänkt mycket på vad meningen med livet egentligen ÄR… (Våra liv är fulla med saker, men ändå kan det kännas så tomt…) Skickar med en länk som jag tycker är intressant, kanske du också tycker det. :) http://www.jw.org/sv/bibelns-praktiska-v%C3%A4rde/fr%C3%A5gor/meningen-med-livet/

Kram på dig och tack för att du är så jordnära.

/ Elin

Reply
mariam

Hej Kenza.
Läste ditt förra inlägg.
Hoppas du finner det din själ söker efter. För när man mår skit handlar det just om det, själen får ej näring. För inga skor, märkeskläder, smink eller pengar mättat själen. Lycka till på din väg. Alla vi söker. Hoppas vi en dag finner ro i själen.

Reply
Nathalie

Jag kände igen mig så mycket i ditt förra inlägg, har känt så hela hösten och det har inte blivit bättre. Började plugga på en ny skola och jag trivs liksom inte, men jag vet att jag måste klara av det ändå för att jag ska kunna fortsätta plugga det jag faktiskt vill sen efteråt (svårt att förklara) 3 år går ju fort men är det meningen att jag ska må som jag gör i 3 år? Ingen verkar förstå mig heller och det gör mig så ledsen och frustrerad och jag känner mig nästan konstig. Ska resa iväg snart så får hoppas på att det ändras och jag börjar känna mig som mig själv igen.. Tror att man helt enkelt måste komma iväg från sin vardag då och då, bara det att man går i skolan/jobbar och det är inte alltid så lätt för alla. Tack iallafall för att du skrev ditt inlägg så man fattade att man inte är ensam om det här, hoppas det blir bättre snart!

Reply
Maria

Dear Kenza, Took a quick glimse at your post from yesterday, I have one advice: Take vitamine D. (highly underrated) This will make a big change! Check your levels at the doctor(blood) and find out what your levels are, and increase them by taking good vitamin D.
Good Luck.

Reply
Sandra

i got the new smash bros last week and I’m loving it! It’s so much fun!!! Have you ever played any Legend of Zelda games? I’d highly recommend you tried The Wind Waker on the WiiU

Reply
Danskeclara

Hej Kenza.
Jeg må simpelthen vide hvor din flotte lange frakke er fra? Leder efter en magen til.
Knus Clara

Reply
JJ

Åååååh jeg elsker det spillet! Er det på Wii U eller Wii? Veldig bra i allefall. Gøy som drikkelek :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*