• header

SATURDAY NIGHT AND WE IN THE SPOT

2

8

1

7

Bilder från stureplan.se

DON’T BELIEVE ME JUST WATCH! Haha besatt av den låten.

Jag och Aleks har en riktig mysbakisdag här hemma. Vi är lite småslitna efter igår så vi har bara legat på soffan, tittat på film och ätit toast. :-) Igårkväll firade vi en av mina bästa vänner som fyller 24 imorgon. Vi började kvällen hemma hos henne med vänner, mat & musik och sedan drog vi in till stan och dansade hela natten lång. Tror vi kom hem typ halv sex imorse? Haha hjälp. Kul var det iallafall! Lämnade kameran hemma för jag ville bara släppa allt sånt för en stund, men hittade dessa vimmelbilder.

Nu ska vi åka hem till mamma på middag. Puss och kram! Ha en mysig första advent! ♥

// DON’T BELIEVE ME JUST WATCH! Haha obsessed with that song. Aleks and I have a cozy hangover day here at home. We are a bit tired after last night so we’ve been on the couch all day, watching movies and eating toast. :-) Last night we celebrated one of my best friends who turns 24 tomorrow. We started the night at her place with friends, food & music and then we went into the city and danced all night long. I think we got home around 5.30 am? Haha help. But it was so much fun! I left my camera at home cause I just wanted to take a little break from all that, but I found these photos. Now we’re going home to my mom’s for dinner. Have a cozy first advent! ♥

28 Comments

Marie Skara

Sorry ! I’ve just post a comment with a drawing that I’ve made of you but I think there is only the link and… nothing else !! very interesting, isn’t it ? so maybe, if you want you can go on Facebook and have a look on my page : skarabé illustration.
Have a nice sunday evening bella ! ;)
Bisou !

Reply
Anette Starby

Du gjorde rätt i att lämna kameran hemma för att släppa loss istället. Jag förstår att ni är slitna idag eftersom ni var hemma vid sex. Hade jag kommit hem så sent så skulle jag ligga död i en vecka. Ha en fortsatt mysig kväll!
Mvh Anette Starby

Reply
Evelinn

Black Friday hos Ivyrevel gäller till Söndag eller Söndag också? Hur får en isåfall rabatten? Någon som vet?

Reply
Alicia

Är så sugen på att köpa vinterkappan hos er på ivyrevel men ser att den är slutsåld.. Kommer den komma in igen och isåfall när?? Väldigt tacksam för svar! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*