• header

BACKLIGHT

KenzaZouiten_greenbomber-6 KenzaZouiten_greenbomber-3 KenzaZouiten_greenbomber-2 KenzaZouiten_greenbomber-5 KenzaZouiten_greenbomber_c-1 KenzaZouiten_greenbomber-1 KenzaZouiten_greenbomber_St-1 KenzaZouiten_greenbomber-4

Benie from IvyRevel // sweater from Wang x H&M // bomber jacket from Zara // Adidas shoes // bag from Whistles // rings from H&M

PS. Vi har Cyber Monday-sale idag! Rabatter på massvis med plagg. :-) www.ivyrevel.com

Och ja, piercingen är fake.. Men hålet är fortfarande kvar 7 år efter att jag tog ut min piercing haha. Tror inte det någonsin kommer försvinna? Tur att det inte syns så bra såvida man inte kollar nära. Något som däremot syns är det stora hålet efter min navelpiercing. Så fult! Åh vad jag ångrar att jag piercade naveln när jag var 14..

// PS. We have Cyber Monday sale today! Discount on lots of items. :-) www.ivyrevel.com

And yes, that piercing is fake… But the hole is still there after 7 years without piercing haha. I don’t think it will ever go away? But you can barely see it, if you don’t look closely. Something you can see though is the big hole after my belly button piercing. It so ugly! I really regret that I pierced my belly button when I was 14..

87 Comments

Maria

Most of the people looks not so beautiful at the close up portraits but it’s my fav kind of photos from you! And without the glasses *_* Your eyes are amazing! Love love love this shooting!

Reply
paulina

Detta alltså FASIKEN VAD SNYGGT! Den klänningen var min favorit från AW- kollektionen men hade aldrig tänkt mig den på det viset med ljusa jeans, khaki-jacka och vita accessoarer. WOW!

//hundredkitchenstories.blogg.se

Reply
Zandra

Funderar du på att ta bort någon av dina tatueringar? Det är så svårt att få bort, har skälv hamnat i den sitsen nu :( Gjorde en när jag var 15 som jag ångrar nu :( PS. Du glömde skriva var jeansen är köpta <3

Reply
Angélique

I loooooove these photos ! I loooooooove this outfit ! And i loooove this eye shadow !
What’s the color of this eye shadow ?
Air force are my favorite sneakers ever !
Love from Paris Kenza :*

dslvfr.blogspot.fr

Reply
W

Vart har du köpt din näsring? Skulle gärna vilja ha en fake då jag inte vågar ta hål.

Kram

Reply
Dixi Wonderland

Galet fina färger på dessa bilderna :D
Jag är sååååå glad att min mamma sa nej när jag ville pierca naveln (bara för Britney hade de haha) för dom ärren är inte att leka med. Tycker dom är så stora om man jämför med att det ändå är ett litet hål :/

Reply
Mire

Faaasen så snygga bilder!!! Jag hade verkligen uppskattat om du hade lust att berätta vilken kamera (+ objektiv) du använde till dessa bilder samt vilket program du brukar fixa dina bilder på?

Jag hade verkligen uppskattat om du tog dig tiden att svara!!

Snääääälla!

Reply
Karolina

BEST pics of you ever!!!! OMG this one with the full outfit is OMG…soo hot and in the same time a lil bit gansta haha gosh i love this pics

Reply
Therese

Jag undrar vad du använt dig av för smink? Vore roligt om du skrev mer om det i dina inlägg

Reply
tova

Älskar piercingar i öronen, sugen på flera, men när jag var mindre ville jag ha i tungan och i navlen, SÅ glad idag att jag inte gjorde det :p

Reply
thess

Du passar i näspercing :) Så du kan fortfarande sätta i en percing om du vill? Då jag perciade så tappa jag den under en kväll och de läkte ihop skitsnabbt :/ Kunde inte ens trycka igenom haha…

Reply
maha

it have been a while that i’m reading you’re blog..in all your outfits this is the best one !! Believe me!!

Reply
Desiree

Jag sydde faktiskt igen min piercinghål förra månaden i Sthlm, finns en dam som är ögonläkare som kan fixa det. Supernöjd att slippa ha fula piercing ärr fast man tog ut piercingarna för många år sedan (sydde både ögonbryn, läpp och navel) :)

Reply
fanny

Men varför säger du så om din navelpiercing.. jag har också ett hål efter den. Tycker inte det är fult och du borde ej säga så för det finns flera som har likadant

Reply
Anette Starby

Åh jag älskar enkla & lite sportiga outfits med stil & här gjorde du det bra. Jättefina bilder & sådär vill jag också se ut idag!
Mvh Anette Starby

Reply
DeMarkey

Du är galet snygg, älskar din stil och den hade jag LÄTT burit om jag hade vart några år yngre! Du är så fin.

Reply
Tova

Jag älskar när du gör lite såna här nya, häftiga outfits och briljerar med din talang att kombinera kläder. Det är sjukt inspirerande!

Reply
Isabella

Riktigt fina och fräscha bilder! Du är så galet snygg och inspirerande Kenza!

Reply
Camilla Lövgren

FYFAN VAD SNYGGA BILDER! Och jag läser inte ens din blogg för dina bilder eller outfits eller mode, läser för du verkar down to earth, bra människa och de få inläggen som är från ditt innersta gör att jag klickar mig in hit varje dag för att stödja din karriär

Reply
Sophie

Jag kan inte handla på nätet synd allt ska köpas på nätet finns i butik är det så dyrt man har inte råd alla är inte riks

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*