• header

TODAY’S

todays_Velocie-1 todays_Velocie-2 todays_Velocie2-1

Hann bra knäppa av lite snabba bilder idag innan träningen.. Bättre än inget iallafall! Allt jag har på mig är från Acne förutom brillorna från Prada, skjortan från Gant & Céline-väskan. Är så glad över att jag bestämde mig för att behålla den här jackan. Funderade på att sälja den när jag köpte den svarta men sedan kom jag på att vi har faktiskt en ganska lång vinter så två varma jackor skadar väl inte.

Nu ska jag upp till Alexandra och fixa naglarna. Sitter just nu på kontoret och håller på att somna, är så sjukt trött.. Får tagga till lite för ikväll har vi AW här på kontoret! :-)

// I only had time to take some quick photos today before workout.. Better than nothing I guess! Everything I’m wearing is from Acne except the Prada sunglasses, the shirt from Gant & my Céline bag. I’m so happy I decided to keep this jacket. I was thinking about selling it when I bought the black one but then I remembered that we have a pretty long winter here so two warm jackets doesn’t hurt. Now I’m gonna go to Alexandra and get my nails done. I’m at the office right now and I’m almost falling asleep, so tired.. I need to get in a better mood cause tonight we’re having an after work here at the office! :-)

71 Comments

Anette Starby

Vilken tur att du inte sålde jackan för den är sjukt snygg! Jag har flera stycken jackor som jag varierar mellan & en super varm när det är 20 minus. Det är bara bra att ha några så man inte tröttnar som jag haha!
Mvh Anette Starby

Reply
Nev

Hej!

Vet att du var intresserad av att sälja din ljusa Velocite förut, är du fortfarande det?

Reply
Linnea

Du är en av mina största inspirationskällor, eller hur man ska förklara. Dina bilder är alltid jättefina och din stil är enligt mig perfekt! :)

Reply
Paulina

Hej Kenza,

jag tycker du är fantastisk. Så otroligt vacker men samtidigt ödmjuk inför den du är och din omgivning. Ärligt talat så såg jag dig från början mest som en “modebloggare i mängden”.. men det var innan jag verkligen tog mig tid att läsa din blogg, “lära känna dig” och följa dig lite mer(Lets dance, Malou). Många gånger finns det en sorts avundsjuka bland tjejer men idag ser jag dig mer som en förebild och stöd för många unga.

Jag själv kämpar i nuläget med psykiska problem. Skriver på en nystartad blogg öppet om min reumatism och ätstörningar(något som precis uppdagats). Vad jag egentligen ville säga är tack. Tack för att du är en av dem offentliga personer som vågar stå för den du är, vågar vara vacker utan att bete sig “överlägset”, för din ödmjukhet och din värme.. för det är så jag uppfattar dig, en jordnära människa. Jag beundrar att du tycks hålla fötterna på jorden när det verkar vara lätt att “flyga iväg” som offentlig person. Du är stark!

Och inte minst, tack för en rolig och intressant blogg som alltid ger en sprudlande läsning.

Kram från Paulina

Reply
ISA

guuud vad jag känner igen platsen du är på, haha men kan inte placera det! jag tror jag bott i närheten? haha fett irri att jag inte kommer på

Reply
Adhdbarn

Hej tack för att du kollade in min blogg. Jag blev så glad när jag kollade på min mobil och märkte att du hade varit inne och kollat<3 det gjorde min dag:D

Reply
josefin

Jag hoppas att den här tjejen förlorat allt, sitt jobb och lägenhet samt pojkvän och vänner och att hon blir så pass deppig så att hon inte länge pallar leva. :)

Reply
Opella

Vi har utvecklat en hårvårdsolja från grunden vid namn Opélla. Vår affärsidé är att hjälpa personer med kort hår att få det längre. Nu har vi äntligen vår olja färdig som erbjuder ökad hårväxt på endast 7 dagar. Produkten är gjort på 100% naturliga oljor vilket inte medför några skador på håret.

Följ oss på instagram (@opellauf) för mer information!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*