• header

TODAY’S

KenzaZouiten_beigecoat-1 KenzaZouiten_beigecoat-4 KenzaZouiten_beigecoat-3 KenzaZouiten_beigecoat_st-1 KenzaZouiten_beigecoat-5 KenzaZouiten_beigecoat_c-1 KenzaZouiten_beigecoat-7 KenzaZouiten_beigecoat-2 KenzaZouiten_beigecoat-6

Scarf from IvyRevel (don’t miss our winter sale!) // Weekday coat // Balenciaga bag // Monki jeans here (adlink) // shoes from Jennie-Ellen // iPhone case from Merskal // sunglasses here (adlink) 

Phjuuu… Vilken dag! Haft så sjukt mycket att göra på jobbet idag, är helt vimsig i skallen nu. Kom precis hem och ska försöka varva ner lite, äta tacos, titta på film och vräka i mig chips. Hann iallafall fota lite snabbt idag! Kappan lånade jag från Klara, visst är den fin? Såg ni “nagelringen” också? Haha bröt av nageln häromdagen så den passade ju perfekt där över! ;P Tror den är från Björg.

Nu ska jag stänga ner datorn och försöka koppla av. Hoppas ni får en mysig fredagskväll!♥

// Phuuu… What a day! I’ve had so much to do at work today, I’m so sick in the head right now. I just got home and I’m gonna eat tacos now, watch a movie and eat chips. Did have time to take some quick photos today though! I borrowed the coat from Klara, pretty huh? Did you notice the “nail ring” as well? Haha I broke my nail the other day so it was perfect to put it on! ;P I think it’s from Bjorg. Now I’m gonna shut down my laptop and try to relax. I hope you’re having a cozy Friday night! ♥

72 Comments

lana

Läste nyss på Angelicas Blick blogg att hon blev rånad i Thailand ( Bangkok ) Hon blev av med sitt pass!! Var försiktig När du åker ner med familjen ♥♥♥

Reply
Martina

Jag går in på din blogg dagligen för jag älskar din blogg och hur du klär dig! Speciellt hur du klär dig och din stil och personlighet har fått mig att våga vara den jag är och klä mig som jag vill men grymt besviken på dig då du visar upp din iPhone som en del av din outfit! Väldigt insatt i mobilvärlden och teknikvärlden och att visa upp din iPhone fick dig att sjunka i mina ögon!

Reply
Rebecca

Hej!!! Jag är jättesugen på o köpa ivy revels halsduk du har där på bilden. Såg att de va rea men de går inte klicka hem den :(
Är den slut?
Du är snygg! Puss

Reply
D. DeMarkey

Åh alltså den där stilen dödar, den är så snygg, den är så stilren och elegant. Helt klart något jag kan tänka mig att ha till jobbet, perfekt!!!!

Reply
Leta

Great look! I love all the items and details.

Fashion blogger, freelance stylist and photographer, interior designer, photo model and music production student. Check out my fashion blog http://letucc.blogspot.com/ Great and big things are coming!

Reply
Nicolina Ojala

Hej Kenza! Jag ser dig som en av mina största inspirationskällor inom mode. Som tack för att du är så intressant att läsa om och klär dig så otroligt snyggt har jag målat ett porträtt av dig! Jag skulle mer än gärna villa att du såg det, tavlan finns på min blogg under kategorin konst. (Direktlänk: http://nouw.com/nicolinaojala/painting-x-kenza-16157535 ) Tack ännu en gång för att inspiration och motivation du ger mig och så många andra! Du är bäst!

Reply
Jennifer

hej! skulle du kunna göra ett inlägg med alla dina tatueringar och skriva vad var och en står för? du kanske har gjort det innan, men jag hittar det inte isåfall :/ hade varit super kul!!

Reply
Iman

Jag har försökt hitta den vackra kappan överallt men har inte hittat :( inte ens på weekdays egna sida. Snälla kan du säga vart man kan köpa den online?
Tack snygging!

Reply
Marlene

best outfit so far. :) wanted to get the scarf so badly. any idea when it will be restocked ?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*