• header

ACNE STUDIOS

KenzaZouiten_acne_n2-1KenzaZouiten_acne-1 KenzaZouiten_acne-3 KenzaZouiten_acne-6 KenzaZouiten_acne-9 KenzaZouiten_acne-2KenzaZouiten_acne-7 KenzaZouiten_acne-4 KenzaZouiten_acne_n-1

At the Acne Studios store this morning!

Hellooo! I’m at the office working while having lots of coffee. I’m so damn tired today! Ok I’m always tired but more than usual today, I just want to go home and sleep haha. I was up early this morning to take some photos with Madde before we went to the Acne store. They offered some breakfast and a presentation of their new collection with silk pajamas! I had my eyes on something else though. Can you guess what? ;P

Now I’m gonna go on a little walk with Mani and then go and work out with my PT. I “accidentally” said yes to a challenge with tough workout and no (!!) sugar. Only for a few weeks but I don’t know how the hell I’m gonna make it, it’s been fine so far but it’s really hard in the evenings because that’s when I always eat like chocolate or chips. But it’s good, my body needs to rest a bit from all the sweets. And hopefully it will help my poor little stomach as well.

// Hej hopp! Sitter på kontoret och jobbar, och häller i mig kaffe. Är så sjukt trött idag! Eller det är jag väl alltid men mer än vanligt idag, vill bara hem och lägga mig haha. Var uppe tidigt imorse för att hinna fota lite med Madde innan vi drog till Acne-butiken. Där bjöds det på lite frulle och en presentation av deras nya kollektion med sidenpyjamasar! Jag hade dock mina ögon på något heeeelt annat. Kan ni gissa vad? ;P

Nu ska jag ut och rasta vovven och sedan sticka iväg och träna med min PT. Har “råkat” hoppa på en utmaning med stenhård träning och inget (!!) socker. Bara i några veckor men vettefan hur jag ska klara det, det har gått bra hittills iallafall men det är tufft på kvällarna för det är då jag alltid äter typ choklad och chips. Men det är bra, min kropp behöver vila lite från allt godis. Förhoppningsvis hjälper det min stackars lilla mage också.

32 Comments

Dada

Varfōr gōr du inte ett insamling till barnen i Nepal? Du kan lansera en kampagne där imorgen dagens 20% av intäkterna av Ivyrevel går tillvälgörenhet? Eller nåt i den stilen! Det är synd att med så många läsare och influence som du har borde du göra någonting mer “nyttig”…
Kanske göra en auktion där man kan spendera en dag med dig och pengarna går till ett välgörenhet. Du borde hitta på nåt kul och fiffig som samlar in pengar 1 gång i månaden!
Här är några saker som du kan göra:
1. Loppis
2. Ordna ett välgörenhet fest där alla gäster betalar ett inträdde
3. Ordna ett lotteri som kostar antal x kr till ett urval kläning, byxa, skor ect av ditt kaderob.
4. Du lagar mat fōr ental x läsare som betalar inträde. Kul för läsarna och dessutom samlar ni tillsammans pengar till barn i världen.

Jag håller tummarna att du tänker pā saken!

Reply
Johanna

Kan ju ana att det är den vita skinnjackan… Haha! Otroligt snygg i alla fall! Pyjamasarna ser riktigt fina ut med! :)

Reply
Netti

Har du fått kläder nu igen din lyllos! Den vita skinnjackan är verkligen snygg och den hade jag inte heller tackat nej till :-D

Reply
Ch

Jag vet att detta är en stor och överväldigande omställning när man först hör det men jag vill säga det ändå. Jag har haft grymt mycket problem med magen sen jag var 10 år gammal (22 år nu) och jag har provat hit och dit, utan laktos, utan gluten, inget socker.. blablabla. Det som har hjälpt mig absolut mest är en vegan kost, alltså verkligen. Väntaaaa.. få inte panik. Jag är inte helvegan, jag äter vilt och ibland någon mjölkprodukt. Men när man tar sig ur standard tankesättet och sätter sig in i vetenskapen bakom det så blir det bara så logiskt. Du har ju skrivit ett par gånger om din lilla mage så jag ville mest bara dela med mig. :-) Sen att det dessutom är grymt för miljön och djuren också är en stor bonus. ;-) Btw, man kan va onyttig vegan och nyttig vegan också, viktigt att inte dra alla över en kam. Dock så upplever jag att även när det åker ner nåt skit som är utan något animaliskt så mår jag ändå bättre än om det vore skit med animaliskt. Just en parentes hehe..

Reply
Frida

Hej!
Ser den där supersnygga väskan överallt och jag undrar vart hittar jag den??

Kram!

Reply
Jennifer

Hej Kenza ! Först och främst Tack för en superbra blogg ! Och min fråga är om du fortfarande röker? Hittade något gammalt inlägg från 2013 där du skrev att du inte rökt på 2 månader men undrar om du har slutat helt nu ?
Tack på förhand! Kram

Reply
Emma

En liten fråga; om du och Aleks skulle råka bli gravida nu, skulle du göra abort då? Eller skulle du känna att det “väl vara meningen” helt enkelt? hehe.
Kram

Reply
jenni

Jag utmande mig själv till en månad helt utan socker och färdigmat och att fortsätta med träning 4 dagar i veckan. Den första veckan var helt klart svårast, sen är det som att allt sug efter socker bara försvinner helt! Jag blir fortfarande inte alls sugen på något sött eller salt sen jag slutade i februari. Blir det svårt så ta en kopp grönt te, hjälper jätte bra mot sötsuget! Lycka till! Du kommer må så himla bra efteråt med massa energi! :)

Reply
Lina

Ett tips mot sötsug på kvällen; Värm en kopp med vatten, pressa i citron och riv i ingefära och drick. Stillar sockersuget, är gott och dessutom bra för immunförsvaret! Om honung är ok för dig så är det gott att ha i lite också :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*