• header

KIMONO

KenzaZouiten_IvyRevel_kimono_skirt-4 KenzaZouiten_IvyRevel_kimono_skirt-3 KenzaZouiten_IvyRevel_kimono_skirt_c-1 KenzaZouiten_IvyRevel_kimono_skirt-1 KenzaZouiten_IvyRevel_kimono_skirt-6 KenzaZouiten_IvyRevel_kimono_skirt-2 KenzaZouiten_IvyRevel_kimono_skirt-5

Kimono (size 36) and skirt (XS) from IvyRevel (our free shipping campaign ends tonight!) // top from Topshop // Chanel boy bag // Prada sunglasses

Here’s one of those annoying and bragging post were I will tell you A but not B. I have just received the craziest and the best news ever, I don’t even know what to do. This will be my biggest achievement ever in my career and I feel like the last 2-3 years with stress while working my ass off is a piece of cake now that I know what’s waiting around the corner. Oh I can barely wait until I can tell you what’s going on backstage right now. You’ll probably have to wait until fall, but you won’t even believe it when you hear it. I barely believe it myself.

End of annoying post haha. I’m sorry. Now Aleks and I are gonna cuddle down in the couch and watch American Horror Story. I’m completely obsessed with that show! I’m gonna go to bed early tonight though so that I won’t be tired tomorrow when I’m gonna shoot with the coolest 17 year old in Sweden, Zara Larsson. ♥

// Här kommer ett sånt där sjukt jobbigt & skrytigt inlägg där jag kommer säga A men inte B. Jag har precis fått sånna bra nyheter att jag inte vet var jag ska ta vägen. Det här kommer vara det största jag någonsin gjort karriärmässigt och jag känner att de senaste 2-3 åren där jag stressat och jobbat röven av mig är en baggis nu när jag vet vad som väntar runt hörnet. Åh jag bara längtar tills jag får tala om för er vad det är som händer bakom kulisserna just nu. Ni får förmodligen vänta till hösten, men ni kommer inte tro era öron när ni får höra det. Tror knappt på det själv.

Slut på jobbigt inlägg haha. Förlåt. Nu ska jag och Aleks mysa ner oss i soffan och titta på American Horror Story. Har blivit helt besatt av den serien! Ska dock försöka gå och lägga mig tidigt ikväll så att jag är pigg imorgon när jag ska plåtas med Sveriges coolaste 17-åring, Zara Larsson. ♥

59 Comments

Maria

Give us a hint! It’s about IvyRevel or about Kenza Zouiten? :) I think the first one? IvyRevel on Stockholm’s Fashion Week? Offline store? Hm… I don’t know… No, you said that you ‘just received’ the news, so I think I’m wrong. You will be in Hollywood film? Ahh I wanna know! Haha

Reply
Dixi Wonderland

Älskar Amerikan Horror Story! Andra säsongen är helt klart den bästa och läskigaste! Vågade inte vara ensam hemma när jag såg den xD Första är fer sure den sämsta så tycker du om den första kommer du älska de andra :D Såg precis klart på Freak Show förra veckan.

Reply
Alma

Har precis gjort ett inlägg om klänningar till konfirmation, skolavslutning och student på min blogg

Reply
Hedvig

Åh vad spännande! Stort grattis! Tror det har något med Ivyrevel att göra :D

Reply
well

nothing against you, but i think you don’t know what it means to work extremly hard.
I study full-time and have a job next to it to afford living on a low standard. After university i go to work and after this I study, like many other people I know in your and my age. A nurse in a hospital, a young doctor in hospital, edile… hard work with the hands.. and normally noone can’t afford to take as many free days for travelling as you do, as many days off when you are tired or not feeling 100% well – every normal person would be fired like this. I love your blog and i can imagine that it takes you also a while doing this, but we should define “hard work”.

Reply
Sandy

Men ÅH Kenza! Ska försöka glömma att jag läste detta, blir ju så hemskt nyfiken annars. Haha. Oavsett vad det är är jag glad för din skull! :)

Reply
Helene

Hum. När jag ser hur mycket reklam du gör för Chanel (alltså varje dag) är jag nästa saker att du håller på med att göra en stor samarbete med dem. Kanske blir du även ambassadör/égérie… är jag rätt? :)

Reply
Cristina

Omg Kenza i’m so proud of you! You deserve the best!! You are literally my role model, you work your ass off and you are body goals jejeje, can’t wait till fall to know what it is!!!
Love from Barcelona!

Reply
fernanyi

OK NOW THAT IS REALLY ANNOYING KENZA!!!!! I want to know!!! Fall is like a million years away!! it’s not fair :(((((( Hahahah either way i’m proud of you and can’t wait to find out! Bye you little sneaky girl hahahah HUGS

http://lauest.com

Reply
E

CONGRATS beauty queen. I am so excited !!! Can’t wait to hear your news. But you REALLY deserve all the success that’s coming your way cuz you’re PERFECT.

good night xoxooxoxoxoox

Reply
Linnea

Så snyggt! Vad spännande det där med nyheten! Längtar så tills du kan berätta. Hoppas du får en bra dag imorgon :)

Reply
Emma

Gud vad kul Kenza!
Du förtjänar verkligen detta efter allt slit :) Längtar tills vi får veta vad det är!

Reply
Karoline Gren

Du förtjänar all lycka Kenza, du är så driven och inspirerande för så många och förgyller dagarna med din energi! Jag är säker på att du redan är det, men ännu en påminnelse om att du ska vara så jäkla stolt över den du är och det du gör!
Kram Karoline

Reply
Elina

well:
I have no idea how Kenza’s days looks like (and I presume you don’t know either); she might be a hard worker or not. However, don’t forget how much money she earns by blogging. With those sums, I don’t think it’s too difficult for her to “take a break” and travel. I haven’t been a long-time reader, but I guess Kenza runs Ivy Revel as well – so if she wants to travel, she’ll let someone else take care of her tasks while she’s gone. And running a company is not an easy task.
Also, don’t forget that the recent trip to Cape Town was together with Nelly, which means not only fun but job as well –> she’ll earn money.

Lucklily I’m a student who still lives at home, so I don’t have to pay bills or cook my own food if I don’t want to. So I don’t have any job beside my studies. Don’t forget you’re not alone though, many students around the world do the same thing as you. It’s difficult from time to time, but it’ll be good in the end. :)

Reply
Rebecca

Grattis Kenza! Kul!! Nu vill jag inte låta som en typisk svensk och få det att låta som att jag är avundsjuk på din framgång. MEN i ärlighetens namn, hur kan du säga att du jobbat EXTREMT hårt de senaste åren? Du kämpar säkert en hel del, men du är ju ledig hela tiden? Ofta “tar du en dag ledigt” för att göra något med dina vänner/mamma/pojkvän, eller så reser du iväg flera veckor och weekends. Jag säger inte att du inte jobbar hårt – men att alltid klaga på att du har såååå mycket att göra samtidigt som du nästan jämt är ledig – blir lite tröttsamt att läsa om.

Precis som någon här uppe skriver tror jag inte du vet vad det innebär att jobba häcken av sig. Att plugga och jobba 24/7 och inte ha tid för något annat, ALLS, är en annan femma.

Reply
Joke

I agree 100% with ,,well”. I like your blog also, but using a word ,,hard job” is .. like a joke, really. I mean, what kind of job do doctors, fire-fighters, minors – super, extra hard? Working 12 per day for and having one week of holidays through a whole year that might be a hard work. Definitely not yours. Think about it sometimes when you mention what kind of tired you are. Sometimes it’s annoying.

Reply
Sarah

IVY REVEL IS GOING TO BE FEATURED IN H&M???? UR GONNA BE IN THE NEXT AVENGERS MOVIE??? U GON TRAVEL IN SPACE? I HATE U KENZA WHY YOU DO THIS OMG

Reply
Linda

kanske victoria secret ?? de ska ju få in flera nya tjejer nu varav en svenska ;)

Reply
And

@Elina uhm Cape town was a hard working job? Please just dont… ilmao. @well and @joke I totally agree with the both of you it’s truth if you like it or not

Reply
Sarah

Well: i dont wanna start a debate, as much as i understand what youre saying (im a student) you need to wake up and realise you and kenza dont have the same problems. Kenza is a self made girl and everyday of her life (well anyway a while ago because now shes good) she worries either shed make it or not. she started up ivy revel and wasnt sure she was going to succeed. she made this blog she had no idea she would sustain it so far and people would read her. What im saying is that she got off school at a young age and took risks and her parents NEVER helped her. Trust me thats why i keep on reading her blog, because yeah she kinda “brags” but she has reasons to. Im not saying your argument is wrong, but lets be real, if you werent sure you would make it and you finally did, wouldnt you tell the world world?

Reply
Nathalie Rönn

Är det något med stockholm fashionweek? Det hade vart såååå ballt och du hade passat som handen i handsken där!! Ivy revel for president!

Reply
Sofie

1. Du har ingen aning om hur det är att jobba hårt. Säg till när du är student pluggar heltid och jobbar samtidigt för att överleva månaden ut. Eller när du har 3 olika jobb för att kunna försörja din familj. Sluta prata om att DU JOBBAR HÅRT FÖR SÅ ÄR INTE FALLET. Blir så jävla trött på att läsa om det.

2. Hon kan inte bli en victoria secret. Hon har aldrig gått på en catwalk, hon har inte kroppen vikten längden leendet för det.

Reply
Clara

Hallå Kenza nu får du ta o berätta vad det här handlar om?!?! Det är ju snart november :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*