• header

1:A ADVENT

KenzaZouiten_advent-2 KenzaZouiten_advent-4 KenzaZouiten_advent-1 KenzaZouiten_advent-3

Cozy times with the kids! ♥

Vi har finbesök här! Vi har fikat, spelat spel, slängt ut mamma och pappa (bokstavligen, tjejerna ba “snälla kan inte ni gå nu?” haha), ätit pizza och massvis med godis. Det får man göra när man hälsar på farbror Aleks och faster Kenza. :-)) Nu har Aleks nattat barnen (blir alldeles varm i hjärtat av att se honom med sina brorsdöttrar. när det är dags för oss så kommer han bli världens bästa pappa!) och jag ska hoppa in i duschen. Sedan lär vi väl somna till någon film eftersom att vi sover på soffan. :-)

Puss & godnatt!

// We’re having the kids here! We’ve played games, kicked out mom and dad (literally, the girls were like “please can you leave now?” haha), had pizza and lots of sweet. That’s ok when you’re visiting uncle Aleks and aunt Kenza. :-)) Aleks put the girls to bed now (it warms my heart so much to see him with his nieces. he will be the best dad ever when it’s time for us to have children!) and I’m gonna take a shower. Then we’ll probably fall asleep while watching a movie since we’re sleeping on the couch. :-)

Goodnight babes!

1

30 Comments

Lydia

Kenza!!! Jag är verkligen jättenyfiken på hur ditt hem ser ut. Skulle vara så himla kul att se hur du inrett och så vidare! Puss och kram

Reply
Karla

this looks and sounds SOOOOO cozy. so so so sooo lovely and cozy. see kenza, the wintertime doesnt have to be frustrating and stupid. every single season has its beauty. sure its cold and it gets dark so early buuut you can make it cozy at home with hit tea or cacao and cookies and it is the time for cuddeling and family&friends <3 <3 <3

Reply
Elena

That’s so lovely, really! There is no better thing than spending cold adventdays at home, eating sweets and drinking hot chocolate! I am only 20 and I really don’t want to have children right now.. but I am already looking forward to the time when I am old enough and ready to get my own loves with my best boyfriend of the world!!<3
Puss :)
Elena
________________________________________
http://annelenafashion.com/

Reply
Paula

Hej! Kan inte du snälla snälla göra ett inlägg om din lägenhet/inredning? Pleeeeeez :D<3^^

Reply
Johanna

Åh så mysigt! Visst blir man alldeles varm i hjärtat när man ser sina framtida barns pappa busa och mysa med kusiner och syskonbarn? Love it! :)

Reply
Amanda

Du anar inte hur glad jag blev när Aleks kom in hos mig på Lindquist för att köpa den saffranslängden! Började nästan gråta efter dig! Du måste komma in med honom nästa gång du har ett helt gäng fans (Personal) inne på Lindquists! :D Kram Amanda!

Reply
Matilda Norling

Du kommer bli världens vackraste gravida kvinna när det väl blir dags !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*