• header

MISS CLARA

KenzaZouiten_missclara_breakfast-3 KenzaZouiten_missclara_breakfast_c-1 KenzaZouiten_missclara_breakfast-2 KenzaZouiten_missclara_breakfast-1

Breakfast at Miss Clara this morning! ♥

Imorse vaknade vi upp på hotell Miss Clara i en sån skön säng att jag “råkade” stänga av alarmet och klev upp 45 minuter för sent haha. Vi hann iallafall äta frukost innan den stängde! En jäkligt god en. :-) Sedan drog Aleks iväg och tränade och jag plåtade ett jobb med Madde som kom förbi.

När jag var klar hämtade jag upp Aleks och Mani (som hade varit hos Aleks pappa över natten) och nu har vi precis kommit hem. Vi ska käka en sen lunch nu och sedan kommer barnen över för adventsfika! Hur sjukt att det redan är första advent?!?! Det känns som att det nyss var jul..

// We woke up at hotel Miss Clara this morning, in the most comfy bed ever so I accidentally turned the alarm off and got up 45 minutes later haha. But we did have some breakfast before they closed it! Such a delicious breakfast. :-) Then Aleks went to workout and I had a little photoshoot with Madde who came by.

I picked up Aleks and Mani when I was done and now we just got home. We’re gonna have a late lunch now and then we’re having the kids over for some Advent celebration with saffron buns & gingerbread! Isn’t it crazy that it’s already the first day of Advent?!?! It feels like it was Christmas just a few months ago…

17 Comments

josefin

Hej kenza! kasnke en ointressant fråga men ändå viktig! Tar du upp mer mat på tallriken för att det ser finare ut på bild och slänger hälften eller äter du upp allt som du tar? Blev lite chockad att kissie skrev att hon oftast slänger hälften och hon tror de flesta bloggare gör så?? Det är ju viktigt att vi påminns om att 224 000 ton mat slängs i Sverige varje år när det samtidigt är 5 miljoner barn som dör i svält varje år :(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*