• header

SHIMMERING

KenzaZouiten_ivyrevel_Dresses-1

Two photos from SOLO magazine, by Carl Wilhelm Klingspor. Clothes from IvyRevel and shoes from River Island.

Två bilder från SOLO-tidningen som är ute just nu! Både klänningen och setet med topp & kjol är från IvyRevel. Klänningen är en av mina absoluta favoriter, jag bara älskar skärningen där fram! Och paljett-toppen är himla fin att bära till typ ett par höga byxor också, antingen tighta eller vida. Lite partytips såhär på kvällskvisten! Vi har just nu en frifrakt-kampanj men den avslutas ikväll vid midnatt så passa på. :*

// Two photos from the SOLO magazine! Both the dress and the set with top + skirt are from IvyRevel. The dress is one of my favorites, I just love the cut-out in the front! And the sequin top is also so nice to wear with a pair of high waisted pants, both tight or wide. Some party outfits idea from me! We have a free shipping campaign going on right now but it ends tonight at midnigt so go for it. :*

16 Comments

Sandra

Kenza do you wear the top and the skirt in size 34 or 36?? Please answer I want them but don’t know which size will be the best!

Reply
Julia

Jag köpte toppen när det var 30 % men den var alldeles för stor och nu är den sjukt mycket dyrare :(

Reply
Tove

Så fina!!! Kommer det kanske en liten jultävling med presentkort på ivyrevel? hehe
Älskar verkligen den silvriga toppen som liknar den guldiga klänningen på bild. Får väl se om csn håller med.

Reply
Linnea

Kenza varför är det så dyra priser på Ivyrevel? Det är få studenter/ungdomar/tonåringar (som jag antar är majoriteten som läser din blogg) som har råd att köpa kläder för så höga priser, så det vore bättre för alla om priserna kunde gå ner iallafall lite, tror inte ens att du skulle förlora på det du skulle snarare få fler kunder. Nu vet ju inte jag något om er tillverkning eller erat företag och vad priserna utgår ifrån men jag skulle bli så glad om även jag hade råd att handla på från ditt sjukt grymma märke, det är ju så jäkla snygga kläder så det känns så surt att inte ha råd :( / Fattig ungdom
KRAM!

Reply
Isabell

Hej Kenza! Jag undrar om du har några tips på outfits för skolan? Jag går på gymnasiet och jag vill ha bekväma kläder som samtidigt är snygga och moderiktiga. Hur var du klädd till skolan? Skulle vara jättekul med inspiration eller tips! Tack på förhand!

Reply
meni

Kenza du är så fin, jag vet att du är naturlig smal, men hur håller du dig så fit, din kropp är ju to die for. :)

Reply
Alicia

Asså måste bara fråga, hur uttalar man IvyRevel? Är det Ivy-Revel eller IvyRevel? Eller hur är det?! XD

Reply
Felicia

Era klänningar är så hiiimla fina men det vore superkul om ni någon gång kunde ha andra modeller än bara bodycon. Alla känner sig inte helt bekväma i det och det är supersvårt att hitta fina nyårsklänningar då det knappt finns några i skatermodell utan öppen rygg(för alla kan ej gå utan bh) till exempel.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*