• header

WEDNESDAY

KenzaZouiten_carselfies-1

New tan on! My faux fur is from River Island.

Hej blöggen! Näst sista dagen på året idag. Jag har levt i 2016 ett bra tag nu (eftersom att vi jobbat med nästa års kollektioner hela det här året) så jag är väldigt redo för ett nytt år. :-) Just nu sitter jag på kontoret och jobbar men jag ska snart iväg. Först ska jag fota av dagens med Madde (hon har varit hemma på Åland över julen så därför har ni inte fått så mycket outfits på sistone hehe) och sedan till tandläkaren. Ska även till Marre och ta ut löshåret jag haft i några veckor nu. Ska bli skönt att slippa det för det har kliat ett tag nu.. Vet dock att jag kommer klaga på hur tunt mitt hår känns efteråt, men det är bara att vänja sig! Vi ska klippa lite också för mitt hår har blivit väldigt långt och lite slitet…

Ha en fin dag så hörs vi senare. Puss!

// Helluuu bloggy! Second last day of the year today. I’ve been living in 2016 a while now (since we’ve been working on next year’s collection this whole year) so I’m very ready for a new year. :-) Right now I’m at the office working but I’m gonna go soon. First I’m gonna meet up with Madde to take outfit photos (she’s been away during Christmas so that’s why I haven’t posted so many outfits hehe) and then to the dentist. I’m also gonna go to Marre to take out the extensions I’ve had for a few weeks now. I’m looking forward to it because it’s been itching for a while now… I know that I will complain about how thin my hair feels after though, but I just have to get used to it! We’re gonna cut it a little too cause my hair is so long now, and a bit damaged..

Have a nice day, I’ll update again later. Hugs!

23 Comments

Sally

Dina dagens outfit är inte dagens outfit längre, det är stylade outfits. Kom tillbaka snälla till “hej hej här har ni dagens” och inte bara superstylade sessions med fotograf

Reply
Sofia

För ett par månader sedan skrev du att du skulle börja skriva “fake fur” istället för “faux fur”?

Reply
Anki

Vet du. Jag tror du skulle passa awesome i att vara blek också. Blek med mörkt hår! Men du passar iofs i allt.

Reply
elin

Hej, Vad är det som är fel på dina texter du skriver? de är stora och små bokstäver, vissa meningar är på engelska och å,ä,ö är utbytt i vissa meningar

Reply
Julia

Hahaha asså “Mirre, Marre och Madde”. När jag läste detta och inlägget under så trodde jag att det var samma person först för blandade ihop dom så mycket haha!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*