• header

WEDNESDAY

Kenza_Zouiten_Lunchbreak_01

Apparently I’m in a good mood today haha!

Tjohooo! Jäklar vilken träningsvärk jag har idag. Körde Barre igår igen och satan vad det känns i ben och rumpa! KUL är det också, vilket är det viktigaste för mig för annars kommer jag inte iväg till gymmet. Nu är vi några stycken på jobbet som går och tränar tillsammans och då blir det ännu roligare. :-) Ikväll ska vi köra boxning!

Nu måste jag fortsätta jobba. Det är så mycket som pågår nu inför en stor förändring som sker i mitt liv om några dagar. Både positivt och negativt. Ni kommer förstå snart…

// Helluuuu! Damn my muscles are so sore today. I did Barre yesterday and I can really feel it in my legs and butt now! And it’s FUN too, which is the most important thing for me, otherwise I can’t get my ass to the gym. Now we are a few at the office who work out together and that makes it even more fun. :-) We’re gonna do boxing tonight!

I’ve got to continue work now. There’s so much going on right now because of a huge change that will happen in my life in a few days. Both positive and negative. You will understand everything soon…

51 Comments

Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Det är på tiden att vi ska få veta detta stora du pratat om i så många månader! Nästan elakt av dig att säga A men inte B med så många månaders mellanrum men det ska bli kul att få veta vad det handlar om. Dock blir jag fundersam när du skriver både positivt och negativt :/

Reply
Mire

Är jag den enda som dör av att få veta vad det är som häänderrrr i ditt liv Kenza? ? Vad är det för slags förändring som kommer att ske? #NyfikenSomFanSedanFörstaGångenDuNämndeDet

Jag gissar på att IvyRevel ska ha en alldeles egen fashion show? Eller att ni kommer att börja sälja skor, eller smycken, eller väskor – eller så är det helt enkelt så att Victoria Secret äntligen kontaktat dig och vill att du ska vara en utav deras änglar – och det negativa att du måste flytta? I dont know. Jag sitter iallafall spänt på att snart få veta och håller tummarna för det bästa för dig!

Kram,
Mire – @mires.se

Reply
YTA

I’m so excited but I hope the negative aspect of the big change won’t be you stopping to blog !!!

Reply
Julia

Hej Kenza!
Jag har en fråga angående IvyRevel, det är så här att jag har beställt varor för två dagar sen men fortfarande inte fått något mail om att varorna är skickade/postade. Jag ville kontakta IvyRevel via mail men varje gång jag vill komma till sidan så står den är offline för tillfället. Jag har kollat sen igår kväll och det står fortfarande så. Vad ska jag göra?
Hälsningar, Julia :)

Reply
Annie

Åhhh, så nyfiken på vad du har på gång. Du är fantastisk, ta hand om dig!

Reply
Anna

Det är verkligen roligare att träna tillsammans med vänner :D Då går det inte att undvika det på samma sätt heller haha…

Reply
Sandy

Ta ett djupt andetag, Kenza. :) Tror vi alla är nyfikna på vad som komma skall.

Reply
Silvija

Hello! please, do some spring favorites of clothes !! Spring is coming, need to be ready before that ? Love, from Norway.

Reply
Anonym

Varför är ivyrevel hemsidan nere??? Så synd och när kommer den vara fungerande igen? :(

Reply
soska

Ärligt talat jag är så nyfiken på din nyhet! Seriöst bara lägg bomben vi har väntat i flera månader!!!!! Jag tänker att ivyrevel ska börja säljas i en butik antingen en egen butik eller på givna tricot. Berätta bara!!!!!!

Reply
Sanna

Hej! Kan du inte göra ett inägg med fina lite större skinn eller mocka väskor? Datorn ska få plats :D

Reply
Lina

Härligt!! Har själv kommit igång med träningen nu och det känns ju för jävla skönt när man väl börjat sakna det!

Reply
Ebba

Hoppas du vågar möta förändringarna på det bästa sätt du kan. Det är läskigt när man inte ser hur slutet kommer bli men du kommer lösa det. Det är just förändringarna som gör att vi utvecklas. Heja dig, du kommer klara det. Kramar i mängder <3

Reply
Josefin

Varför måste man ha användarnamn och lösenord för att komma in på ivyrevel?

Reply
Sarah

Good morning Gorgeous,

I love all these pictures they are so much fun and you look GORGEOUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Love,

Sarah

Reply
Caroline

Efter att ha följt dig i snart tio år är jag sjukt nyfiken. Möjligtvis orimligt nyfiken. Hoppas på att det blir bra oavsett!

Off topic: Chanel öppnar ju i Stockholm nu i maj (Chanel har verifierat datumet till mig mejlledes). Jag älskar Chanel och hade någon form av dröm att landa en inbjudan till invigningen. Jag lever efter mottot att “man kan aldrig få mer än ett nej” (samt “det anstår mig inte att göra mig mindre än jag är” och “om du bara väntar kommer du aldrig fram”) så jag frågade. De kommer dock bara bjuda “fashion proffessionals and press” så moderedaktörer från Elle och co således. Har du fått en inbjudan, du kvalar ju in som en fashion proffessional? Du känner inte för att typ tävla ut din plus 1 på listan? Jag vill ha (och är redo att köpa) en classic double flap jumbo med caviar läder och gold hardware men risken är ju att de säljer de få de har på öppningskvällen och jag orkar inte med en väntelista (vill ha en nu, nu, nu). Om du är bjuden och vill gå med en fellow Chanel lover (och inte behöva välja vilken vän du ska ta med dig och riskera att göra någon av de andra ledsen i ögat, hehe) – mejla mig!

Kram
Caroline

Reply
Linnea

Ska du och aleks bli föräldrar? :D = du slutar blogga? :( alltså både positivt och negativt. En kan ju bara spekulera ;)

Reply
Annika

Alltså jaaaa längar efterr att få veta! Såå länge som du ha hållit det privat så ska de bli kul o få veta va denhä stora saken e! Jag tippar på att du ska flytta ti paris :O

Reply
Pernilla

älskar när du lägger upp vardagliga kläder!! Berätta vad du har på dig??? vilka är skorna?
Ha det världsbäst!!
(vill ha din garderob plis)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*