• header

SUNDAY BREAKFAST

KenzaZouiten_morningggg-2 KenzaZouiten_morningggg-1 KenzaZouiten_morningggg-3

Good morning!

Kan inte sluta tjata om hur mycket jag trivs här i nya lägenheten redan. Vi var över i gamla lägenheten igår för att frosta av frysen och förbereda för flyttstäd och medan Aleks la sig på gamla soffan och ba “åh vad jag saknar att ligga här och titta upp mot himlen!” så kände jag ba näääääe, jag vill härifrån och tillbaka till vårt hem! :-)

Igår eftermiddag var vi på Ikea och handlade lite grejer till garderoberna och lite annat smått, och på kvällen hade vi vänner och barnen över. Det är full rulle här på kvällarna haha, folk på middag varje kväll. Älskar det! Idag ska vi fortsätta fixa här hemma, just nu har vår walk in closet blivit lite av ett skräprum där vi slängt in sånt vi inte vill se så idag ska vi ta itu med den! Jag har ju lovat er att visa bilder före och efter renovering och tänkte ta det rum för rum. Det enda rummet som är helt klar nu är badrummet så jag tänkte fota av det sen!

// I can’t stop talking about how much I love it here in the new apartment. We went by our old apartment yesterday to fix some stuff and while Aleks was on the couch and like “oh I miss lying here watching the sky!” I was like nooooo, I want to get out of here and go back to our home! :-)

Yesterday afternoon we were at Ikea to shop some stuff for our closets and some other small stuff, and in the evening we had friends and the kids over here. It’s full house here in the evenings haha, we have people over for dinner every night. I love it! Today we will continue to fix things at home, right now our walk in closet is some kind of trash room where we’ve put stuff we don’t want to see, so today we’re gonna deal with that! As you know I’ve promised you to show you photos from before and after the renovation and I’m gonna do it room by room. The only room that is completely done now is the bathroom so I’m gonna take pictures of it later!

28 Comments

Ninni

Sjukt snygga nyheter på Ivyrevel! :) men jag lyckas inte köpa “Serena pants” för länken funkar inte :/ sidan laddar i evigheter

Reply
noor

Oh the look of Mani’s face! The new apartment is so beautiful, cant wait to move myself :-)

Reply
@inredningsdesign på Instagram

Alltså jag tycker det är SÅ spännande med din lägenhet!! Jag är själv sugen på att flytta, men utbudet här i Hässleholm är lika med noll. Så jag inkräktar på din blogg och lever på dina bilder haha. :)

Reply
ISA

Mmmh, vilken färgglad frulle! lycka till med sista flyttfixet nu, såå roligt verkligen med nytt och större :)

Reply
Najma❤️

Härliga bilder och vilken underbar frukost! Vill först och främst säga att jag hoppas ni haft en underbar resa i Zanzibar och välkommen tillbaka hem till er underbara nya lägenhet! Kenza du är en av mina största förebilder och vardags inspirationer! Så fort jag känner mig osäker i mig själv så räddar du mig! Jag uppskattar dig jätte mycket och din blog är något som jag ser fram emot att läsa dag efter dag! Jag lägger mig med att skrolla runt bland din blog och jag vaknar med att kolla alla dina ny inlägg. Du är verkligen väldigt inspirerande för mig ska du veta! Jag har en kort fråga till dig, din blog är inte det ända som jag uppskattar utan din youtube kanal är något av det bästa som finns! Tror du att det kommer upp mer videos inom kort? Har du kanske filmat lite vloggar i Zanzibar som kommer upp? Jag skulle uppskatta alla nya videos som kommer upp på din kanal:)
Fortsätt med det du gör cuz your amazing!! Love u<33 Kramar

Reply
ELENA

Hello Kenza.
Please don’t publicitize my post. I think you really wont after you read it.
I am architect and interior designer working in different countries of Europe. I love your choise of furinture in your new apartment. This dark blue sofa is excellent, but please find some graceful and more elegant legs for that sofa. Rollers doesn’t fit there :)
Best regards
Your reader Elena

Reply
Hanna

Åh så mysigt Kenza, blir alltid så inspirerad av dig!
Jag har en fråga kanske en konstig fråga men själv har jag föräldrar ifrån Indien men jag är född här i Sverige, men jag känner mig varken svensk eller indisk haha. Jag har typ svårt att identifiera mig i vare sig det ena eller andra. Jag tänkte bara fråga dig hur du känner i och med att du är halv svensk och halv marockan? Känner du dig helt svensk?
Kram <3

Reply
Lilla z

En supertrist fråga men: hur tar ni hand om era fina golv? Torkar ni med vitsåpa?

Reply
Chandra

Ahh that looks delicious!! May I ask what are you eating? Do you think you could you make a post telling what you usually eat for breakfast in Sweden because it looks so healthy and filling! :)

Reply
Jenny

Heeeej,
Så fint ni har det! Älskar soffan! :) ooooooch apropå soffan. Har suttit och stirrat på den bilden ett tag nu och tänkte vem är jag att påpeka detta men jag ser det som ett råd eller nåt.. hehe. Jag har samma behandling på mina golv som ni har (nu vet jag inte om era är lika sköra som mina) men om dom är det så är mitt råd att sätta soffan på genomskinliga (tror det även finns i guld och ev andra färger också) pianounderlägg. Ni hittar det i vanliga musikaffärer. Det är så tråkigt om man någon gång ska byta plats på soffan och det är stora märken efter den.. (been there). Och juste de, GRATTIS till lägenheten, har nog glömt att säga det :) kram på er!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*