• header

BEACH LOOK

– In paid collaboration with Chiquelle –

KenzaZouiten_chiquelle-3 KenzaZouiten_chiquelle_c-1 KenzaZouiten_chiquelle-1 KenzaZouiten_chiquelle_l-1 KenzaZouiten_chiquelle-2 KenzaZouiten_chiquelle-4

Wearing the Fiji Swimsuit from Chiquelle HERE!

Jag har knappt tagit upp kameran sedan vi kom hit (känns sjukt konstigt och känner mig nästan lite taskig mot er, men lovade ju mig själv att försöka ta lite riktig semester denna gång) men igår bad jag Aleks hjälpa mig med lite bilder på min strandlook i samarbete med Chiquelle. Älskar denna baddräkt! Har burit den tidigare i vitt och rosa men nu fick det bli den nya färgen för säsongen. :-)

Nu väntar ännu en dag med sol och bad med hela gänget! Vi har det himla bra här nere, vi bara njuter av vädret, all god mat och sällskapet. Igår sa Miranda (Aleks yngsta brorsdotter, snart 7 år) att hela veckan känns som en dröm, att det känns så overkligt att vi är här och har såhär kul. Mitt hjärta smälte. <3

// I haven’t been using my camera since we got here (it feels a bit weird and I almost feel mean to you guys, but I promised myself to try to take some real vacation this time) but yesterday I asked Aleks to help me take some photos of my beach look in collaboration with Chiquelle. I love this swimsuit! I’ve worn it before in white and pink, but this time I chose the new color for this season. :-)

Now it’s time for another day with sun and sea with the whole team! We’re having an amazing time down here, we’re just enjoying the weather, all the delicious food and each others company. Yesterday Miranda (Aleks youngest niece, almost 7) said that this whole week feel like a dream, that it feels so unreal that we are here and having this much fun. My heart melted. <3

  • This post is in collaboration with Chiquelle.

41 Comments

Dixi Wonderland

Njuuuuut av din semester! Klart man saknar uppdateringen men du kan uppdatera när du kommer hem. Detta är ändå er första semester med Aleks borsbarn om jag inte är helt ute och cyklar så njut av tiden ni har i värmen :)

Reply
Jolien

Dear Kenza, you deserve a real vacation so don’t worry, we will wait for you but anyway thanks for your post, it keeps me going during these stupid exams!! ;-)))

Greetz from Belgium

Reply
Josefine

Vart har du köpt klänningen du hade på senaste insta fotot???? Blå vit randig långklänning. Sååå fiin ? Snälla svara. O ha en fortsatt underbar semester!

Reply
Ymka

Pleasd do not feel guilty!! Enjoy your vacation and get a good rest. You deserve it. We will wait for you!

Reply
Sanna

Slappna av, vi finns kvar! ? Himla fin färg på baddräkten när man har gyllenbrun färg som du. Du är fin som vanligt, klär i allt. Kram

Reply
Sissi

Hej Kenza! Jag och en vän vill åka på en solsemestersresa med massa god mat, bra strand och underbar miljö. Du som har rest runt så mycket, har du någon rekomendetion på vart vi kan åka inom Europa som du bara helt å hållet älskar?

Reply
Jade Mercedes Fraser

Miranda’s comment is the CUTEST! <3 I think it's really great that you are managing to take time out to actually relax on your holiday, good for you! BTW I always really like the cut of your full body swimsuits. They always fit you really nicely, especially in the chest. I have a hard time finding swimsuits that don't make me look flat chested but yours always seem to cut away at the side just enough to show a hint of 'side boob' which I think is nice since I don't have a massive cleavage – I will look for this cut from now on! Jade xx

My ‘Luxe for Less’ Blog: Jade With Envy | My YouTube Channel

Reply
Emma

såg nyss reklam att du ska vara med i Det stora tårtslaget nu på torsdag :) kul

Reply
VF

Even if i’m dying for somme more news on your blog, take the time you need to relax and don’t worry about updates too much.

Reply
Sonia

Vet att du vill krossa pengarekord för din blogg (you go girl!) men lite för mkt reklam på sistone..

Reply
Saga

Känn dig inte inte taskig mot dina läsare. Du behöver inte visa oss allt. Försök att slappna av och njut ordentligt! Kram

Reply
Laura

I’ve been looking for a perfect swimsuit and thanks to you, I found it! What do you think about Chiquelle sizes? Smaller, normal or bigger?

Reply
Ella

Alldeles för mkt reklam på sistone, förstår inte hur ni tänker och är extremt tråkigt för oss läsare. Inte trovärdigt eller kul det minsta :(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*