• header

TUESDAY

IMG_5716KenzaZouiten_slfc-1

Tuesday selfies in shirt from Zara. Will post the full look later!

Hej bloggen! Hoppas ni mår bra idag, jag mår finfint! Jag har plåtat av lite samarbeten med Stella och så har jag och Aleks träffat Johanna och gått igenom schemat för bröllopshelgen och lite annat. Allt börjar falla på plats nu och det känns så himla bra!! Om en stund kommer vår vigselförrättare förbi kontoret också för att testa lite outfits som jag valt ut till henne. Blev överlycklig när hon sa att jag fick välja vad hon skulle ha på sig haha! Jobbigt om hon hade dykt upp i typ en neongul kostym eller något.. ;-)

// Hey guys! I hope you’re fine, I’m great! I’ve been shooting some collaborations with Stella, and Aleks and I also had a meeting with Johanna. We went through the schedule for our wedding weekend and some other stuff. Everything is starting to fall into place now and it feels so damn good!! In a little while our wedding officiant is coming by the office to try on some outfits I’ve chosen for her. I got so happy when she said I could choose her outfit haha! It wouldn’t have been fun if she showed up in like a neon yellow suit or something… ;-)

20 Comments

ISA

men kenza hur göööör folk (läs: du) för att få till så snygg sminkning!? Du kan väl inte ha en MuA varje dag? så fuskigt, superfint! <3

Reply
Linnea

*Går och byter om från min neongula kostym som jag tänkte ha på mig ikväll*

Haha, skoja ?

Reply
Sandra

Alltså va? Bestämma vigselförrättarens kläder? Och varför skulle det vara jobbigt med gult? Fattar inte problemet här. Jösses

Reply
Evelina

Alltså håller faktiskt med dig här. Lite larvigt att bry sig så EXTREMT mycket. Som vad någon annan har på sig? Låt henne ha på sig vad hon vill liksom.
Ni gifter väl er för kärlekens skull o inte för att det ska se snyggt ut på bild eller.

Reply
L

Vem klär sin vigselförrättare?! Är det så viktigt att allt ska vara picture perfect? Ganska säker på att hon är van att klä sig passande för bröllop. Klär du gästerna också, så att ingen har på sig fel kläder?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Men det var ju HON som bad mig bestämma! Lugn nu.. Så jag valde ut flera klänningar till henne som hon fick testa och välja vilken hon ville ha och hon tyckte det var jättekul. Ni får det att låta så hemskt haha.

Reply
tp

haha du verkar så himla rolig och charmig! hoppas ert bröllop blir super bra! men man vill ju ha mer backstory hur du fick din vigselförrättare att gå med på en bestämd outfit? tänker bara hens reaktion när du ringer och säger “får jag bestämma din outfit?” haha! :) är det någon ni känner eller någon från kommunen? trodde aldrig kommun nissar var så flexibla. tells us more dör av nyfikenhet haha!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Nej vi känner inte henne, men någon rekommenderade henne och hon är assoft! Hon bad alltså mig bestämma hennes klädsel och då valde jag ut ett gäng klänningar till henne som hon fick prova och välja. :-)

Reply
Ebba

Det handlar kanske mer om delen att du blev “överlycklig” över det faktumet och beskriver hur jobbigt det hade varit om hon dök upp med “fel klädval”. Slappna av. Du gifter dig inte för att visa världen att ditt bröllop är perfekt. Kärleken till din framtida man som du ska spendera alla dina dagar med tills ni dör, det är det ända viktiga.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hmm näe folk verkar mer upprörda över att jag “bestämmer” vad hon ska ha på sig (som jag nu förklarat att hon bad mig göra) och inte låter henne ha på sig “vad hon vill”. Jag älskar mode och tycker om när saker känns estetiskt tilltalande för ögat, men jag gjorde blinkgubben efter för att visa att jag inte riktigt var helt seriös med den delen… Hade ju inte avbrutit vigseln om hon dök upp i en neongul kostym haha.

Reply
Julia

Skulle du kunna tagga dina plagg nedanför inlägget så man finner dom? När du hinner då såklart!! Vill så gärna ha den vita toppen från zara men finner den inte på hemsidan. Måste bara säga också att du är så himla bra på det du gör!!! Kram, Julia

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*