• header

BUDVA

KenzaZouiten_budva-4 KenzaZouiten_budva_m-2 KenzaZouiten_budva_m-1 KenzaZouiten_budva_n-1 KenzaZouiten_budva_l-1 KenzaZouiten_budva_c-1 KenzaZouiten_budva-3 KenzaZouiten_budva_l-4 KenzaZouiten_budva_l-3

Mixed photos from Montenegro! Pink bikini from H&M, orange bikini and slipper from Ivyrevel. The beach bag is from a market!

Var ju inte sådär jätteflitig med kameran på denna resa, men lite bilder fick jag ihop iallafall! Och massor med fina minnen. <3 Så glad att vi åkte tillsammans med Dejan och barnen (och Ines och Daniel!) Det var så mysigt! Äntligen hade jag några som ville bada och hoppa från bryggan med mig också, haha. Kunde dock inte sluta tänka på hur mysigt det hade varit om min syster och barnen var med också. Saknar dem så mycket. Jag, Aleks och Dejan har pratat lite om att köpa lägenhet/hus (eller helst bygga hus!) där nere inom en snar framtid och då kommer alla kunna komma ner och hänga. DRÖM!

// I was a bit bad with the camera on this trip, but I manage to get a couple of photos for though! And lots of beautiful memories. <3 I’m so happy we went together with Dejan and the kids (and Ines and Daniel!) It was so cozy! And I finally had someone that wanted to jump and play in the water with me, haha. Couldn’t stop thinking about how nice it would have been if my sister and the kids were there too. I miss them so much. Aleks, Dejan and I have been talking a bit about buying an apartment/house (or build a house!) down there in the near future and then everyone will be able to come and hang out. SUCH A DREAM!

23 Comments

Hanna

Alex verkar vara en fin person Kenza! Han kommer säkert bli en bra pappa se bara bilderna hur han håller om barnen. Fint par :)

Reply
Anja

Haha, det liknar att Aleks är naken på en av de sista där han pussar den söta lilltösen!

Ps. Han hade passat otroligt bra i papparollen! ;)

Reply
J

Heej! Snälla svara på om det va längesen du köpte bikinin på hm? Alltså så fiin ?? hittar den varken på hemsidan eller i butik… du vill inte sälja din?????? *desperat tjej som ska på smekmånad snart*

Reply
Ebba

Så härliga bilder! Förstår att resan måste ha varit fantastisk! Aleks verkar så fin, blir så glad av att se er och barnen. Ni två kommer, om ni får den chansen, bli underbara föräldrar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*