• header

OUR WEDDING DAY – THE PREPARATIONS

Photos by Fabian Wester

Den mest nervösa morgonen i mitt liv. :-))))) Jag tror jag sov 4 timmar kanske? Ändå bra, jag trodde att jag inte skulle lyckas sova en blund haha. När klockan ringde vid halv sju på lördagsmorgonen så HOPPADE jag upp ur sängen och kollade ut genom fönstret. SOOOOL!! Jag väckte tärnorna (vi sov ihop) och så åt vi frukost i en av slottets salar. Efter frukosten så anlände hår- & sminkteamet, och så kom Mirre upp från sitt rum för att sminka mig. Eftersom vi redan gjort provsminkning och provuppsättning så blev allt som planerat. En lätt och naturlig sminkning och en slarvig håruppsättning med hårsmycke från the Wild Rose och örhängen från LWL Jewelry.

När vi alla blivit fina så åt vi lunch och skålade med champagne innan det var dags att hoppa i brudklänningen. Här började jag bli riktigt nervös, eller mer stressad kanske. Tiden bara flög förbi och plötsligt stod jag där i min vackra klänning jag designat med Ida Sjöstedt och väntade på att få åka iväg och möta min blivande man. Där slog det mig att nu var det dags. Jag skulle gifta mig med mitt livs kärlek, den finaste mannen i hela världen. Min andra halva. Och jag kan ju säga såhär, så fort jag fick syn på hans ryggtavla från bilen så brast det för mig…. Nästa bröllopsinlägg får handla om vår “first look”! :-)

// The most nervous morning of my life. :-)))) I think I slept maybe 4 hours? It was pretty good though, I thought I wouldn’t be able to sleep at all haha. When the alarm went off around 6.30 am I literally JUMPED out of the bed and looked out the window. SUNSHINE!! I woke the girls up (we slept together) and then we had breakfast in one of the salons of the castle. The hair and make up team arrived after breakfast, and Maria came up from her room to do my make up. Since we had already done a make up & hair test, everything turned out as planned. A natural make up look and a messy hairdo with a hair piece from the Wild Rose and earrings from LWL Jewelry.

When we were done we had lunch and had some champagne before it was time to put on my wedding dress. This is when I started to get really nervous, or maybe it was more stress. The time just flew away and suddenly I was standing there in my beautiful dress that I had designed together with Ida Sjöstedt and waited to go and meet my soon-to-be husband. It hit me right there that it was time. I was going to marry the love of my life, the most beautiful man in the world. My other half. And let me tell you this, as soon as I saw him from the car I started crying…. The next wedding post will be about our “first look”! :-)

1

69 Comments

Tereza

Kenza, I repeat it again and again but every time I look on your wedding photos I can’t help and start crying. Both of you looked so incredibly beautiful and I feel so much love ❤️ You are big inspiration for all of us and I wish you all the best.
Ps: How did it go with your vow? Was it a crying party? (If yes I really understand haha) :))

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Thank you sweetie!! :-) Yes it was a big crying party haha, our guests and Aleks cried more than me though. :P

Reply
Selin

Du ser så fin ut Kenza! Btw du och Alex är bara goals!! Man kan verkligen se att ni va gjord för varandra. Vackratse paret ever!

Reply
Sanna

Du är verkligen otroligt vacker. Blir helt lycklig av att läsa om ert bröllop! Ni har verkligen tänkt på ALLA detaljer. Kärlek.

Reply
Amber

I haven’t commented in awhile, but I’ve been reading and everything looked so beautiful! It really seems like it was a perfect weekend, I love the monogrammed robes!

Reply
Sofia

Åh gud blev helt rysig av detta inlägget och vid sista meningarna bara tårades mina ögon <333

Reply
Helene

Hei Kenza! Utrolig flott bryllup, og en utrolig nydelig brud :)

Kan jeg spørre hvor du har kjøpt bryllupsskoene dine?

Reply
Dixi Wonderland

Vill aldrig att dessa inläggen ska ta slut <3 Så vackra bilder :D
Hade varit kul om du gjorde ett inlägg som handlar om endast bröllopsklänningen. Dina tankar kring designen, vad de svåraste valet var (antar det var vilken spets du skulle ha haha) och hur lång tid det tog från start till slut med att skapa den :)

Reply
A

Vet inte varför men börjar typ gråta av dina brööllopsinlägg?? men bara happytears :D Ser så himla vackert ut och du och Aleks är så himla fina tillsammans så man känner verkligen för er! tack för att du delar med dig av eran stora dag!

Reply
Annika

Finns det något stiligare än karlar i frack?! Din klänning var som en dröm. Tror att jag måste gifta om mig. :-)

Reply
Aleksandra

Congratulations Kenza! I hope it was amazing time for You and Alex. ;)
Me and my Husband got Weeding at exactly the same Day 29th July 2017! Congrats to You again! Happy Marriage Life;)

Reply
Matildis

Jättefina bilder. Ni verkar haft det helt underbart!
En fråga bara; Varför gör du reklam för Zoo i Köpenhamn? :/

Reply
Iva

Kenza, everything looked so beautiful and sophisticated!
Many kisses from Montenegro ♥

Reply
Andrea

Varför ville du gömma håret sådär i en knut? Såg bara fett ut framifrån. Du som egentligen har ganska långt hår. Synd tycker jag.

Reply
Elisabeth L

Such a beautiful post <3 I´m really amazed by the fact that you´re on a road trip around Europe, do you stay at hotels every time you come to new places? Can you please consider making a post about your honeymoon and road trip tips?
Just saw on Instagram that you are heading to Venice, and I just came home from a very nice one-week-vacation from there. Are you guys planning to stay at a hotel, since it´s a city without cars? and where are you planning to park your car then? :) We stayed at hotel Palazzo Veneziano, which opened in May I think, and the standard and the room size is so much better than others places in Europe I´ve ever traveled to. The junior suite with jacuzzi is just fabulous and gives a honeymoon feeling. Staying a little bit outside from the center was an excellent choice for us, we really enjoyed finding peace at the evening away from the tourist area, and just walking along the water where we stayed after dinner. Around 9-10 pm almost every night we saw the Cruise ships passing by too, such a nice experience<3 2 minutes away it´s a food market where you can get daily ingredients if you get hungry at nights, and it´s a high-class restaurant beside the market calls Riveria too, which serves amazing gourmet food. And from the hotel, it´s about 15 minutes walk to the center, such as St.Marks square, and not too far to the Ponte di Rialto bridge either. The area around the bridge has very good shopping opportunity too; such a little nice break from the "old village" feeling that you get everywhere in Venice. Besides the hotel, there are 2 waterbus stops, and if you have time, I really recommend you to try taking the waterbus to Burano. People usually take the waterbus to Murano, Burano, and Torcello, but we skipped Murano cause we´re not very interested in glass making, but Burano is really a must, with those beautiful pastel painted house all over the island <3 or if you don´t have time for waterbuses and stuff, just simply enjoy the city by itself, everything looks amazingly just like a painting, enjoy your honeymoon :)

Reply
Anonymous

I am a very long time reader and this is my first comment. I cried when I read your post; you deserve all of this and even more Kenza. You went through a lot and kept fighting, working hard and stayed nice no matter what and all that you have you deserve it. May God bless you and Alex.

Reply
hazelette

And I truly love this comment. She truly is. Love the second picture, in black and white. Borde hängas upp med bums!

Reply
Gitta

I just could start crying by reading and seeing this. Soooo absolutely gorgeous! I looove your love story <3 Just amazes me and always reminds me of that there is something like REAL LOVE. Aleks looks so handsome, so do you – of course ;) Can't wait to see more picture of the best day of your life :)

x Gitta // http://www.gittawitzel.com

Reply
Mia

Vacker klänning men varför så tråkig håruppsättning? Jag slänger ihop en sån med hårsmycke ibland till vardags. Alltså inte lika stort hårsmycke men annars likt. Det finns såå många fina håruppsättningar. Och du som har råd att sätta pengar gör typ en gratis håruppsättning och gratis sminkning? Förstår noll. Som någon skrivit förut dina data to day är du snyggare.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag betalade för håruppsättningen och det blev precis som jag ville ha det. Vi alla har olika smak! :-) Kram K

Reply
Ella

Så himla fina bilder verkligen! Ni hade så otroligt fina fake fur jackor förra året på ivyrevel, kommer lika jackor komma in igen eller andra fake fur jackor och isåfall vet du ca när? Tacksam för svar! Du är underbar.

Reply
My businesswoman

Magiskt vackra bilder Kenza.
Jag kan verkligen hålla med om att den dagen man gifte sog är en helt speciell känsla och minnena blir likaså. En gång i livet, helt underbart!

Reply
Paulina

Love reading all your wedding-related posts! ♥ Since I’ve been following your blog for years, it feels like I was a part of my good friend’s wedding haha. You looked so so so beautiful – couldn’t design more beautiful dress – so classy and subtle and perfectly matches your personality.

Paulina

Reply
Jennifer

Så himla fint! ? jag drömde (av någon väldigt konstig anledning) att du är gravid, måste varit att jag läste din blogg innan jag somnade, men jag brukar ha sann-drömmar ?

Reply
MARKETA FRANK

Omg I literally cried when I was reading this.. So damn beautiful! I think I’m gonna die when the “first look” post is up haha.. <3

Reply
Blueberry

Pure happiness is reflected in your face, same in your husband’s ^^ Love the dress, it’s soo beautiful! *,* Best wishes, hope it remains <3

Reply
Elin

Underbart, alltihop från börja till slut (eller iaf slutet av detta inlägg hehe) avis! All lycka!

Reply
Lisa

Fint men ändå ganska förvånad över att håret va som uppsatt som en vanlig toffs och inget syntes framtill och sen är jag ganska förvånad över hur täckande din klänning var. Känns inte som din vanliga stil faktiskt. Trodde den skulle va utan armar och visa mer hud generellt. Du va mycket häftigare och snyggare i den med axelband som du visa när du prova klänningar med dina vänner.

Reply
Monika

OMG! Kenza, you looked perfect! I’m in love with your wedding dress!!! <3 I like your make-up and hairstyle too. :) Alex always looks so handsome but here much more! If it's possible. ;) Photos are fantastic too! I hope you are satisfied. :)

Reply
Anonym

Så himla fina bilder! Hoppas verkligen att ni hade en fantastisk upplevelse!

Tänkte höra vart din samt dina tärnors wedding monogram silk robes är ifrån? Så himla fina :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*