• header

COPPER

– In collaboration with Ivyrevel –

Jacket from Ivyrevel HERE (I’m wearing size 36) // old Zara pants // Prada sunglasses // Gucci bag // shoes from Jennie-Ellen

Den här dagen började inte bra. Jag vaknade upp med huvudvärk igen och fick verkligen kämpa mig upp ur sängen för att komma iväg till min tidiga läkartid (ej för huvudet utan för mitt ena öra som krånglar), och när jag kliver in på kliniken så visar det sig att de har bokat av min tid. Får skylla mig själv som aldrig svarar på okända nummer men ett litet meddelande på telefonsvararen hade man väl kunnat få haha. Jaja det var bara att vända om hemåt för att käka frukost, klä på mig (dagens har ni ovan!) och sedan dra in till kontoret. Så idag har jag jobbat, fotat, haft ett gäng möten och lunchat med Humlan. Känns så sjukt att ha henne hemma nu, men SÅ kul! :-)

Nu har jag precis kommit hem, svängde förbi Malika efter jobbet och fick nya fräscha naglar inför FW imorgon. Ska rota i garderoberna om jag har något fint att ha på mig och sedan se ett GoT-avsnitt. Vi har ju vari borta så vi har precis börjat se senaste säsongen och den är SÅ JÄKLA BRA!!

// This day didn’t start well. I woke up with headache again and I really had to struggle to get out of bed and go to my early doctor’s appointment (not for my head, but for my ear), and when I stepped into the clinic they said they had cancelled my appointment. Well I guess I only have myself to blame since I don’t answer unknown numbers, but they could have left a little message haha. Anyway I turned back home to eat breakfast, get dressed (today’s look above!) and then I went to the office. So today I’ve been working, taking photos, had a couple of meetings and a lunch date with Alexandra. Feels so weird to have her home now, but SO much fun! :-)

I just got home now, I went by Malika’s after work to get some new fresh nails for FW tomorrow. I’m gonna check my closets to see if I have something pretty to wear tomorrow and then watch an episode of GoT. Since we’ve been away we just started watching the latest season and it’s SO DAMN GOOD!!

31 Comments

Dixi Wonderland

Denna säsongen var utan tvekan den BÄSTA någonsin! Det händer saker hela tiden och det är såååå spännande. Det var över 16 miljoner människor som såg sista avsnittet OCH DET VAR SÅ JÄVLA BRA! Nu gråter jag i smyg för att jag måste vänta 2 år innan sista säsongen börjar som endast kommer ha 6 avsnittet :'(

Reply
My

Du har inte åkt på bihåleinflammation vännen?
Hade det utan att veta det, hade också sjuk huvudvärk och tryck i huvudet men var inte alls snorig.
Finns en tablett på Apoteket (receptfri) som heter Sinupret forte.
Trycket i huvudet släpper :)
Hoppas du mår bättre snart!

Reply
Kasia

ohhh I envy you !! you can watch all the episodes at once now when I couldn’t sleep for weeks thinking what was goinig to happen next ;) you deserve little spoiler for that !!! ….. no, just kidding :) kisses from Poland :)

Reply
Tamasté

I wish your headache will be ok tomorrow and enjoy FW. You look great with this jacket !! Hmm new tv serial GoT? I heard something but donm’t know what is it about .. must check it.

Reply
Elin

Hej!

Skulle du kunna tipsa om lite snygga höstskor? Dvs boots, stövlar osv :-)

Tack på förhand!

Reply
Emma

Kan du inte visa före/efter-bilder (eller åtminstone efterbilder xD) på resten av lägenheten? sååå nyfiken haha :)

Reply
truecaller fan

Får jag tipsa om appen true caller.. då kan du se på numret och se att de är sjukhuset som ringer och så slipper du missa såna samtal samtidigt som du kan ignorera de andra jobbiga samtalen :)

Reply
ida

Oftast när det är telefonförsäljare så ser man ett nummer. Men om det är sjukhus/vårdcentral/tandläkare som ringer så står det oftast bara “inget uppringnings-ID” :) jag svarar aldrig heller på okända nummer men står det så svarar jag ifall att det är från läkare!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*