• header

#DOYOU

– In paid collaboration with Puma and Stadium – 

I’m the face of PUMA’s new LUXURY PACK – exclusively for Stadium!

När Puma hörde av sig och frågade om jag ville bli ansiktet utåt för deras DO YOU-kampanj och samtidigt fronta deras nya kollektion så sa jag bara JA JA JA. Jag har varit ett Puma-fan sedan högstadiet och att få jobba tillsammans med ett såpass stort varumärke känns riktigt kul. Det känns även bra att ställa sig bakom DO YOU-kampanjen som handlar om att tro på sig själv och våga vara sig själv, även om det inte alltid faller inom samhällets normer. Jag brukar säga att i slutändan har du ingen annan än dig själv, så var snäll mot dig själv och älska dig själv.

Kollektionen, som säljs exklusivt hos Stadium i butik och online (Sverige, Finland och Tyskland), släpps i butik på torsdag men redan nu kan ni shoppa den online HÄR. För att fira vårt samarbete kommer jag finnas på plats i Stadium-butiken på Drottninggatan nu på TORSDAG den 21a mellan 16-18. Hoppas att få träffa er där?!?! Kom och kläm lite på kläderna och kramas med mig. :-)))

Det här är det första jag gör tillsammans med Puma, men absolut inte sista. Jag är så himla peppad på vårt samarbete och jag hoppas att ni gillar det också!

// When Puma asked me if I wanted to be the face of their DO YOU campaign and front their new collection, I was like YES YES YES. I’ve been a Puma fan since I was a kid and to work with a huge brand like that is so much fun. It also feels great to stand behind the DO YOU campaign which is about believing in yourself and to dare to be yourself, even though it’s not always what society say is “normal”. I always say that in the end you have none other than yourself, so be kind to yourself and love yourself. 

The collection, which is sold exclusively at Stadium in store and online (Sweden, Finland and Germany), will be out in store this Thursday but you can already shop it online HERE. To celebrate our collaboration I will be in the Stadium store on Drottninggatan on THURSDAY 21st between 16-18. I hope to see you there?!?! Come and feel the clothes irl and get a hug from me. :-)))

This is the first thing I do with Puma, but definitely not the last one. I’m so excited about our collaboration and I hope you like it too!

– This post is in collaboration with Puma and Stadium.

47 Comments

Alice

älskar palmen på armen!!!! och att den ser ut som en toaborste upp och ned <3

Reply
noor

I’ve tried the green sport bra too but it didn’t fit. But it felt really nice and it was very supportive!
” I always say that in the end you have none other than yourself, so be kind to yourself and love yourself. ” something I have to remember :-)

Reply
A

Dessa bilder är så himla häftiga! Älskar alla plagg! Speciellt tightsen med puma skrivet i guld (?) runt midjan. RIktigt snygga!

Reply
lolla

vilken storlek bär du på sista bilden..? Har samma former som dig och vikt. Snälla svara :) För inte enkelt o beställa online utan o pröva..vill beställa fort som möjligt..kram

Reply
a

“Det känns även bra att ställa sig bakom DO YOU-kampanjen som handlar om att tro på sig själv och våga vara sig själv, även om det inte alltid faller inom samhällets normer.” OK? Men varför väljer de då en modell som faller inom samhällets normer och lever upp till de orealistiska kraven? Det är lätt att slänga ut dessa ord, Kenza och vad spelar det roll för dig, du är ju idealet och blir rik på det so why not…men tänker du någonsin på de hundratusentals tjejer och kvinnor som ser dessa bilder och som kämpar med maten, träningen, självförtroendet för de vill så gärna se ut som dig men vad de än gör så slutar det bara med att de mår ännu sämre..och så slänger du in kommentar om att det är viktigt att älska sig själv men så ser de dessa bilder och jämför med hur de själva ser ut och dina ord får en meningslös effekt. Jag önskar istället att jag hade läst ett inlägg där du berättar att du blev erbjuden ett kontrakt med puma som du tackade nej till för att du inte vill bidra till den äckliga hetsen som finns kring den perfekta kroppen och att du istället bad dem ta kontakt med någon som faktiskt inte faller inom samhällets beauty norms.

Reply
ALINA

Vad jag är trött på sånna här kommentarer. Vissa väljer verkligen att se det negativa i allt. Som att det är fel av Kenza att se ut som hon gör. Liksom, hade det varit bättre om hon varit tjock? Jag tror att hon gör det HON kan för att peppa och inspirera, sen är det väl upp till var och en på vilket sätt man tar till sig.

Jag är tjock. Jag är lat. Faller inte inom samhällets normer överhuvudtaget, men inte fan tänker jag gå runt och muttra för att jag inte gör det. Det är inte Kenzas fel. Hon uppmuntrar träning i detta samarbete och det är fan alltid bra! Sen att hon är smal och har sådan kroppstyp, och alltid haft, är väl inget fel. Alla människor är olika och vi bör uppmuntra alla former.

Jag väljer att bli inspirerad av Kenza och jag tycker verkligen att hon har lyckats i denna plåtning.

Reply
Af

Men ge dig. På vilket sätt bidrar hon till hetsen? Visst hon råka ha en rätt smal kropp naturligt. Men utöver det? Hon tränar himla lite, vad man ser i blogg äter hon verkligen och hälsosam eller “dietig” mat. Människor som råkar fall in i vad du tycker är idealkroppen måste väl också få finnas med på bild, eller ska vi se till att bara mulliga kroppar duger i framtiden?

Reply
PR

Alltid någon avundsjuk människa som ska sitta och klaga. Får spel, hon tränar och bidrar till att hennes kropp ska må bra och se ut som den gör även om moder natur välsignat henne med en slank figur så är de ändå hon själv som ser till att behålla den. Om du vill kan du också träna så kan du också få en sådan figur, och vill du inte de och är nöjd med hur du ser ut så är det också jättebra. avundsjuka på hög nivå. Ät bättre mat och börja träna så kan du också se ut så. Sluta koka. Peace

Reply
Jessica

Jag tycker Kenza passar jätte bra för den här kampanjen. Riktigt snygga bilder och kläder. Dock tycker jag att dem kunde ha med olika modeller istället för bara 1 som representerar olika kroppstyper, eftersom det handlar om att våga vara sig själv/älska sig själv och samtidigt uppmuntra till träning.

Alina bara för att du inte “muttrar över det”, så finns det hur många tjejer som helst som är osäkra och mår dåligt. Jag är naturligt smal men mår ändå dåligt över all denna kroppshets. Det är ett stort problem som måste lyftas fram.

Reply
ALINA

Men det är ju ett problem som ni måste ta tu med själva.. vad tusan har det med en kampanj som Kenza gör? Liksom.. get real.

Reply
Linda

Jag håller inte alls med. Jag tycker att Kenza står för något sunt och naturligt snarare än hets. Detta bottnar inte i hur hon ser ut och vilken storlek hon drar utan att hon lever normalt. Hon försöker äta vettigt, hon tränar men är inte extrem på något sätt. Därtill förstår jag att hon är högst mänsklig som emellenåt smäller i sig både ditt och datt. :-)

/Linda

Reply
Michaela

Will be this absolutely stunning collections available in Europe for example in Slovakia?

Thank you for answer :)

Michaela from Slovakia

Reply
Diana

Men jädrar i gatan vad du är snygg. Vilka otroligt vackra, snygga, sexiga och coola bilder!!!
Jag älskar Puma sedan jag var mycket ung, ett av mina första “märkes” märken. Sen har jag bara glömt bort med tiden.
Du rockar på alla de där bilderna, på alla!

Reply
Iselin

Daaaaaaamn girl!
You look awesome! FIERCE!
Love it!
You´re such an inspiration!
Love ya :)

Reply
Caroline

De hade inte kunnat hitta nån mer passande. Du är så vansinnigt snygg, kvinna!

Reply
Ann

DAMN girl! Du ser helt fantastisk ut!
Vill köpa allt typ och jag tränar inte ens haha!
Kram

Reply
ALINA

Åh Kenza!!! Detta är den snyggaste plåtningen du någonsin gjort! Så otroligt vackert snygga bilder. Älskar färgskalan tillsammans med din gyllenbruna hy. Asså seriöst #girlcrush
Och så himla mycket damn GIRLPOWER!

Reply
elvira

Hade kanske varit mer passande om någon som inte föll inom samhällets normer blev ansiktet utåt för kampanjen?

Reply
lisa

håller med a, om de gör en kampanj för att stötta de som ej faller inom samhällets normer bör de kanske också använda sig av någon som inte gör det… Annars blir det ju bara tomma ord med en sån kampanj, typ “alla behöver inte följa normerna så länge man ser ut som Kenza”.

Reply
Dixi Wonderland

Tycker dessa bilderna är helt magiskt fina :D Otroligt roligt samarbete och det ska bli väldigt kul att se vad ni kommer hitta på i framtiden. Ignorera alla negativa och tråkiga personer. Bara för att många av oss ser Kenza som perfekt så betyder inte det att hon i sina tonår inte hade komplex och liknande. Alla, oavsett hur vacker man än är har någon gång upplevt komplex. Tycker budskapet är väldigt bra och det passar Kenza perfekt!

Reply
Johanna

Håller med ovanstående om att det är konstigt val av modell. Förstår att det är ytterst välvilligt från både Puma och Kenza, men det baktänder. Beskyller inte Kenza för detta men hon måste ju inse att hon är i princip exakt samhällsnormen för kvinnor i hennes ålder, och på så sätt skiljer sig inte den här kampanjen från någon annan. Dessutom ser bilderna rätt retuscherade ut vilket maxar ironin i detta. Hennes armhålor t.ex. kan omöjligt vara så… icke existerande. Skulle mest vilja höra Kenza och Pumas tankar om detta. Det skulle vara riktig aktivism, till skillnad från detta poserande statement.

Reply
Ronja

Vilka fantastiska foton! Hade kunna sälja in mig på vad som helst egentligen. ÄLSKAR verkligen de två där leendet skiner och leken glittrar i ögonen, såå bra jobbat!

Reply
Nadja

Jättefina bilder:) Måste fråga om skorna.. hittar ej på stadiums hemsida. Hoppas att de kommer sen?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*