• header

CACTUSES

Top from By Malina

Tjoho! Denna tisdag har gått i ett. Fick en chock när jag såg att klockan redan var fem, måste röra mig hemåt snart så jag hinner duscha innan jag ska förbi Klara på en liten spraytan! Under vintern gör jag det med jämna mellanrum, antingen var eller varannan vecka. :-)

Har bara jobbat på kontoret hela dagen, men mamma kom iallafall förbi på födelsedagslunch! Hon fyller 55 idag. Det är så sjukt för jag minns när mamma fyllde 37, för då gjorde jag en hjärtformad kudde till henne på syslöjden som det stod 37 på. Och Aleks fyller liksom 33 snart… Känns så konstigt på något sätt. Att vi typ är där nu. Det är bara några år kvar till jag fyller 30 och det var ju SVINGAMMALT förut. Men precis som mamma sa idag så kommer man nog alltid känna sig mycket yngre! :-)

På tal om födelsedagar. GRATTIS TILL BLOGGEN som fyllde 11 i onsdags!!

// Hey guys! This Tuesday went by so fast. I was shocked when I saw that it’s 5pm already, I have to go home soon so that I can take a shower before dropping by Klara for a spraytan! During winter I do it more often, every week or every other week. :-)

I’ve just been working at the office all day, but mom came by for a birthday lunch! She’s turning 55 today. It’s so crazy because I remember when my mom turned 37, cause I made her a heart shaped pillow in school with 37 on. And Aleks is turning 33 soon…. It feels so weird somehow. That we’re kinda there now. It’s just a few years left until I turn 30 and I used to think that was SUPER OLD. But just like my mom said today, guess you will always feel much younger! :-)

Speaking of birthdays. HAPPY BIRTHDAY TO MY BLOG that turned 11 last week!! 

28 Comments

Kenzafan

OMG! Har jag läst din blogg i 11 år? Oh herregud. Snacka om att Jag kommer få depression när du slutar blogga.. den dagen den sorgen…

Måste bara berätta en sak.. hahah brukar alltid säga till min man ååh vi måste göra äta där eller resa till Spanien (exempel) o då brukar han säga “aha är det kenza som varit där nu och nu måste vi också dit?” Hahahah alltså han skämtar såklart. Men tycker det är så roligt för alltid när jag kommer med nya idéer oftast så brukar han säga “aaahh nu har kenza varit där så vi måste göra samma sak” hahahaha Låter verkligen mycket roligare i verkligheten. Hahaha Love u girl!

Reply
S

Undrar hur många kommentarer du kommer få om att det heter cacti i plural, haha! (Båda är listade som rätt inom det engelska språket) KRAM /S

Reply
Siiri Enoranta

Did you know that the plural of the word “cactus” is “cacti”? “Cactuses” is correct too, it’s just that cacti is one of my favourite words, and you so rarely get to use that word that I’m sad that you didn’t now that you had the chance :D

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Hahaha Yes I googled it! But I don’t know cactuses sounded better. ;P

Reply
Wilma

Alltså du är så vacker!! Oj, vad sjukt att bloggen har fyllt 11 år. Jag minns inte riktigt hur länge jag har följt din blogg men tror det var någon gång i mellanstadiet jag började skicka in här. Nu går jag första året på gymnasiet, det är ju helt galet hur snabbt tiden går!

Reply
Fröken Minimalist

Förstår precis vad du menar. Jag inser att jag börja komma upp i åldern då man är “vuxen på riktigt”, fastän jag bott själv i över tre år. Men det känns bra att bli äldre tycker jag, livet blir lättare :)

Reply
Maria

Yesterday was my mom’s bday too :) I was 4 years old when my mother was at my age and I feel myself like a child trapped in an adults body hahahah. Yeah, even my mom (she is 49 now) said that she feels like 35 years old max.. And she recognized that she is almost 50 only when she looks at the mirror.. I don’t want to grow old!
Happy Birthday to your mother and blog :)

Reply
steff

hey kenza, i tried it twice and i cant stand the smell of my skin after it..and it really doesnt go away….do you have any tips- as you do it almost every week you should know :))

thank you

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I think it goes away after 2 days, but I don’t think it smells so bad… :P

Reply
Frida

Känns sorgligt det här med åldersnojor.
Hemskt egentligen att folk går och mår dåligt över att typ “nu är jag 25, 35, 45… osv.
Man är väl inte dålig för att man är ett visst antal år eller?
Det känns även som att man “förlorar tid” i livet genom att tänka så.
Njut och lev varje dag i stället (tiden går som den vill i vilket fall) och var alltid nöjd med dig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*