• header

YELLOW LACE

Dress from By Malina, old sandals from Zara

TBT till Marrakech när jag hängde på sötaste riaden klädd i en gul spetsdröm från By Malina. Antar att jag hade en dille på gult under denna resa, bar det varje dag hehe.

Tack förresten för era fina och stöttande ord, och för ert tålamod. Det är så jäkla svårt att balansera allt just nu. Balansera alla känslor, oro och sjukhusbesök med ens “vanliga liv” med jobb och allt sånt, framförallt när en del av ens jobb handlar om att dela med sig av sitt liv. Men jag kan inte göra det just nu. Det är jobbigt och förvirrande redan som det är och jag är inte stark nog att dela det med er ännu. Men vi kämpar på. Pappa kämpar på och mina syskon kämpar på. Vi tar en dag i taget och hoppas på det bästa.

// TBT to Marrakech when I hung out at the cutest riad dressed in a yellow lace dream from By Malina. I guess I had a thing for yellow during this trip, I wore it everyday hehe.

Thank you by the way for your kind and supportive words, and for your patience. It’s so hard to balance everything right now. Balance all the emotions, anxiety and hospital visits with my “normal life” with work and all that, especially when a part of my job is to share my life here. But I can’t do that right now. It’s already as tough and confusing as it is and I’m not strong enough to share it with you yet. But we’re fighting on. My dad is fighting on and my siblings are fighting on. We’re taking one day at the time and hope for the best.

78 Comments

Dixi Wonderland

Kenza ta en paus! Ibland kan det vara skönt att jobba för att slippa tänka men är det värt det? Man märker så tydligt i inläggen att du inte är ditt glada jag. Är det inte bättre att du tar ledigt på riktigt och bara spenderar dagarna med nära och kära? Vi finns alltid kvar och vi stöttar dig hela vägen men du mår inte bra och det är okej. Låt dig själv vara ledsen, arg, glad och allt vad du känner och när du känner att du orkar kom tillbaka för vi väntar här på dig. Förstår att du kanske inte kan ta ledigt från Ivyrevel men du kan faktiskt skippa att uppdatera bloggen/instagram om du inte har ett samarbete planerat. Var rädd om dig och tiden du har <3

Reply
Jessika

Starkt att förlåta och starkt att finnas där för honom, trots det han gjort mot er. Hoppas att det blir bättre för er. Du är en fin människa Kenza, kämpa på! Styrkekramar <3

Reply
Julia

Sending you and your family lots of love and strength. I think I know what is going on. I hope it is not the case. ?

Reply
Chanel

Ta din tid!! Här får du massa stöd och kärlek från mig; ❤️❤️?????????

Reply
SARA

HOLA KENZA, SOY LA CHICA QUE TE PIDIO UNA FOTO TU ÚLTIMO DÍA EN MARRAKECH! AUNQUE PIENSO QUE MUCHAS LO HICIERON, JEJE.
MUCHO ANIMO EN TODO LO QUE ESTÁ PASANDO, NO HAY NADA MALO QUE DURE MUCHO EN ESTA VIDA.
UN BESO.

Reply
Sara

Ta inte modellbilder nu när man ser hur otroligt dåligt du mår, blek och sjuk. Det blir inte vackert.

Reply
Dixi Wonderland

Sparka på någon som redan ligger ner, mår du bra av det? Kenza är hur vacker som helst men om du av någon anledning upplever att du kan se att hon inte mår bra är det inte bättre att skriva något snällt då? Man behöver inte skriva allt som man tänker och tycker. Speciellt inte när en person öppnar upp sig och berättar vilken fruktansvärd situation personen befinner sig i.

Reply
Line

Alltså vad fan är det för fel på dig? Hur kan du kommentera hur hon ser ut och “hur fult” det blir när du i samma mening nämner att hon mår dåligt? Du är den fula här, idiot.

Reply
Bella

Stäng av datorn/telefonen Sara och försök lägga dig i tid ikväll. Förhoppningsvis känner du dig gladare och trevligare imorgon så du kan skriva något snällare.

Styrka till dig Kenza! Lägg ner bloggen ett tag och fokusera på dig själv och Ivy Revel. Allt annat finns kvar! Kram!

Reply
Miranda

Fan vad taskig kommentar, om du tycker det kan du behålla det för dig själv.

Reply
Caroline

“Trevlig” kommentar. Vem tusan skriver så till någon som precis gått ut med att hon mår dåligt?

Kenza är vacker som få oavsett. Dessutom verkar hon vara lika vacker på insidan som utsidan.

Reply
Liis

Ditt hjärta kan omöjligt vara vackert om du känner att du behöver skriva sådana kommentarer. Skäms du inte.
Kenza och hennes syskon är bland de vackraste som finns, som ens orkar fortsätta och finnas där för någon som inte alltid gjort detsamma. Och det vackra i dem lyser igenom, till skillnad från dig

Reply
Kim

Vilken sjukt onödig kommentar. Tänk på att det du skriver ska läsas av en verklig person med riktiga känslor.

Reply
Melli

@Sara. Du verkar lite retarderad. Skriv inte här när du mår dåligt. Det blir inte trevligt.

Massa kramar till dig Kenza!

Reply
Gaby

WOW!!! Att det finns människor som du!! Så jävla själviska.Inte konstigt att det finns så mycket hat och våld i denna värld. Kenza du är vacker oavsett! Fokusera på dina nära och kära???

Reply
Gaby

WOW!!! Att det finns människor som du!! Så jävla själviska.Inte konstigt att det finns så mycket hat och våld i denna värld. Kenza du är vacker oavsett! Fokusera på dina nära och kära???

Reply
Louise

Men alltså, vad är det här för skev kommentar? Kan en kvinna få leva, eller??? Sara, du gör bättre att hålla en sådan bitter och negativ kommentar för dig själv.

Reply
Matilda

Vad är det här för vidrig kommentar? Fruktansvärt okänsligt skrivet. Kenza: du är lika vacker nu som alltid, ta en paus om du behöver, vi finns kvar när du kommer tillbaka ❤️

Reply
Mimmi

?? have a sit! Hon kan göra precis som hon vill!!! FYI så är hon VACKER oavsett.

Kenza, you are a strong girl, heja dig! ??

Reply
Amanda

Vilken vidrig människa du är som kommenterar något sådant när inlägget handlar om en fruktansvärd situation som de befinner sig i.

Reply
K

Ful kommentar, Sara… Kenza är skitsnygg som alltid, och inte ett dugg blek. Du är bara avundsjuk.

Reply
LindaEd

Skriv inga kommentarer nu när du tydligen inte klarar av att vara vänlig och empatisk. Det visar bara vilken liten person du är.

Reply
Sara

Styrka och kärlek till dig Kenza! Vi är starkare än vi tror, du klarar det här ❤️

Reply
Sara

Take all the time you need and don’t feel like you have to share anything with us that you’re not ready to share. I’m sorry you’re going through all this ?

Reply
Julia

Tänker på dig hela tiden, du är så fantastisk stark Kenza. Glöm inte bort att du bara är mänsklig och vi har tålamod och väntar tills du vill dela med dig. Känn inte press även om jag förstår att det är svårt med tanke på att det är ditt jobb. Massa kärlek till dig <3<3<3

Reply
Bella

Hey Kenza, i have so unbelievable much love for you. I have been following you since almost 8 years now and i wish you only the best. you feel like a friend to me and therefore i advise you smth i would also recommend any other friend of mine. take a break. i can feel that you are exhaust. exhaust because of all the emotions and because of your state of health right now which on top of that takes energy from you. I dont know how much less you can work at ivy revel because there are sure things which need to be done and only you can do. but as far as your social media do only as much as you really want to and not put more stress on your shoulders with worrying about that you havent updated your blog or so. We are here. We will wait. We will always be here for you. Biggest hug. I hope everything will be better soon <3 <3 <3 And i really hope that you and your family will come to a bit of rest during the upcoming holidays. much love to you and your family.

Reply
Taleen

I could feel your pain in your recent posts and it makes me so sad
take all the time you need You really deserve some privacy and “me-time”
Sending lots of love

Reply
Camilla

Det finns inget i denna värld som är värre än att få cancerbesked I familjen. Jag tänker på dig och din familj och ber en tyst liten bön om att allt ska gå bra ❤️

Reply
Lucy

Hi Kenza! I read about what you said to us and I’m sorry… I’m sending all the strenght to you and your family. Even if we don’t know each other I keep you in my prayers. Keep ‘being strong, girl’ and for now, focus on trying to live each day with all your heart. I know it’s hard but you are strong.
Lots, lots of love!

Reply
Kate

Hello Kenza,
I have never commented on your blog posts, but now i have to – two years ago my grandma had cancer. For our whole family it was the worst time of our lifes. To see how a loved human beeing suffer and fight something she does not deserve, beeing depressed and thinking about every day beeing the last one. Beeing in the hospital every week, nervous about what the doctors will say. Now, two years later, she is not as healthy as she was before but she fought the cancer.
I hope it gives you and your family hope. You are not alone.
Wishing you all the best and a lot of power,
Love from germany
Kate

Reply
Savannah

Looking lovely as always! Stay strong, you are not alone. Take everything one thing at a time, sometimes we tend to try and cope with everything But we are only human and can only take so much at once, take it easy, look after your health x http://www.justsavxnnah.com

Reply
Maja

Älskar bilderna, klänningen och omgivningen!

Det är så tråkigt att läsa om att du inte mår bra och att det händer så mycket just nu. Men vi är så många här som läser varje dag och stöttar dig! Ta den tid du behöver och försök att tänka på det som faktiskt är det viktigaste här i livet. Att du och dina nära och kära ska må bra! Massa kärlek<3

Reply
Aleksandra

Stay strong, life is challenging you and you will conquer it,after the rain the sun always comes out ?

Reply
Aya

Jag älskar dig Kenza.

Du är värdefull och ta din tid till vila upp dig nu. Känn ingen press!!❤❤ Styrkekramar❤❤

Reply
Alexandra

Skickar en massa styrkekramar! Förlorade min mamma efter en kort tid med cancer, från att hon blev sjuk till att hon gick bort så fick hon inte lämna sjukhuset en enda dag. Det var riktigt tufft att försöka plugga och jobba på som vanligt, att städa eller diska, och till och med träffa vänner kändes tufft när man bara ville vara vid hennes sida hela tiden. Men man orkar inte allt, och det är ok. Bara andas och försök vila så mycket du kan. Och var med din pappa och din familj så mycket du vill. Allt det andra finns kvar sen.

Reply
Nina

You’re in my thoughts and prayers Love. I know you’ll come out of this even stronger than you already are!!

xx Nina

Reply
christine

You look absolutely beautiful! I read your post from the other day regarding Thailand. Hua Hin was really pretty, but Krabi was probably my best memory. (Because of the beach eg.,) But it really depends if you are staying in one place or planning to travel. I also read some of the comments in the thailand post. It makes ME SO ANGRY that people leave some of the comments they do. I know this probably nothing the same, but I had some bad blood test when I was going through something really bad. And they said if it didnt improve I had to start medication. Mine improved because I changed up my diet (I was always healthy, but some things my body just couldnt process) Have you considered going to a naturopath? It would be worth a try. It worked for me. Besides, you are beautiful inside out. Thank you for bringing us on your journey <3

Reply
Anna

Hur kan Kenza fortfarande vara så smal när hon har underproduktion av sköldkörteln? Brukar man inte gå upp i vikt då? Eller det kanske är olika? Jag har 3,0 på TSH och läkaren säger att det är normalt, är de verkligen det? Har inga symtom som viktuppgång eller så.

Reply
I

Man kan inte jämföra då alla får olika symtom. Jag har medicinerat i 8 år och har aldrig gått upp i vikt tvärtom har jag haft problem med att gå upp i vikt. Det finns olika bud om vad värdet bör ligga på. 2,5 är det vanligaste utan medicinering men det finns många läkare som anser att 4 är ok. Jag mår som bäst när värdet är 1-1,5 med medicin. Går det över 2,5 mår jag inte alls bra. Men man måste se till symptomen, hur man mår i övrigt.

❤️ Du kommer må bätte K men det tar tid innan kroppen kommer i fas igen.

Reply
Sara

Vilket fantastiskt rum!

Jag förstår att det du går i genom är jättejobbigt! Känn verkligen ingen press vad gäller bloggen!

Reply
Vilma

Har alltid följt din blogg och varit väldigt imponerad av vilken stor människa du verkar vara, stark och förlåtande. Om det stämmer att det är din pappa som är sjuk, är du en större människa än jag någonsin kunnat tro. Att ha förmågan att förlåta en människa och stå vid dennes sida är oerhört starkt, all heder till dig!! (du är självklart väldigt stark, och situationen lika hemsk, oavsett vem det är som är sjuk!)

Reply
Ellinor

Vet inte om jag läser lite för mycket mellan raderna nu.. men hur som helst så går din familj genom något tungt, något jag vet på tok för mycket om. Förlorade min älskade mamma för 4 månader sen i cancer, efter 3 års kämpande. Det är otroligt jobbigt att hitta sin plats i ett sånt besked. Det är svårt att försöka vara snäll mot sig själv medans man vill ge hela världen till personen som är sjuk och när man går med en konstant oro och en konstant ilska inom sig. Man frågor sig gång på gång, varför vi, varför du, varför jag. Det finns inget rätt och fel sätt att bete sig eller känna, man får helt enkelt ta dag för dag, nej, timme för timme och följa med i känslostormarna. Pausa så mycket man behöver, spelar ingen roll vilket jobb man har. Allt det blir meningslöst när det handlar om folk man älskar. En grej som hjälpt mig genom åren är att försöka glömma sorgen kring sjukdomen och bara älska och umgås med personen. Det är det vackraste man kan ge sig själv och personen som är sjuk. Va stark. Det finns ljus i allt ❤️

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*