• header

KENZA X ANGIE

Me and my baby girl 

Imorgon ska ni få ett gäng bilder från plåtningen vi gjorde men jag ville börja med dessa porträtt som är mina favoriter. Hur fin är hon inte min Angie! Så vacker. Jag ser typ ut som en helt annan person med luggen men det är kul att byta lite ibland. :-)

Jag och Angelica lärde känna varandra 2011 genom våra bloggar och åkte samma vår iväg på en riktig partyresa ihop. Till….AYIA FUCKING NAPA. Åh herregud haha. Vi var ändå rätt städade. Kolla bilden här! Hur små?! Vi kände knappt varandra när vi åkte iväg men jag är glad över att vi vågade göra det ändå, för mer än 7 år senare är vi fortfarande goda vänner. Hon är en vän som gång på gång visat att hon finns här genom både lycka och sorg. Sånna håller man hårt i. <3

// I’m gonna give you a bunch of photos from the photoshoot tomorrow but I wanted to start with these portraits which are my favorites. What a beauty she is my Angie! So beautiful. I almost look like a different person with the bangs but it’s fun to change sometimes. :-)

Angelica and I got to know each other in 2011 through our blogs and that spring we went to a real party trip together. To….AYIA FUCKING NAPA. Oh Gosh haha. But we behaved. Look at this photo! How tiny?! We barely knew each other when we went on this trip but I’m glad we did, because more than 7 years later we are still good friends. She’s a friend who has proven many times that she’s here through both happiness and grief. Don’t let go of those. <3

13 Comments

Nathalie

Underbart med såna vänner och det var fasen bra modigt gjort att dra iväg sådär 😍 Sjukt snygga är ni båda två!

Reply
Elena

Oh gosh I remember buying a similar jeans dress from H&M back then because I saw it on your blog
didnt wear it once :D

Reply
Sanna

Ni är så vackra båda två! Du passar jättebra i lugg Kenza! Vilken tur att ni har funnit varandra och hållit ihop under åren.

Reply
Kristina

Lite roligt att du tycker hon är så vacker för ni ser typ likadana ut. Ni har extremt lika anleten, väldigt små skillnader i era ansikten. Förutom erat hår då där ser ni ju olika ut. Men det är klart att man finner sina egna anletsdrag attraktiva och ni är ju båda supervackra men antar att du inte märkt hur lika ni ser ut? ;) Kram!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*