• header

STORE IN THE MAKING

Yesterday in our popup store!

Hej hjärtan! Tack för era tips till inlägget nedan. Verkar som att det är just migrän med aura jag råkar ut för (väntar på att min läkare ska ringa upp mig as we speak) och det är så jäkla obehagligt när synen blir så konstig. Igårkväll hände det igen, satt och jobbade på datorn och plötsligt tappade jag all fokus och kunde inte läsa (känns ungefär som när man provar ett par glasögon som är alldeles för starka och i mitten av allt så är det som en “blixt” som bryter av synfältet så det blir som ett hack i allt). Men jag lyckades stoppa det för jag fick aldrig någon huvudvärk eller så. Tog en Alvedon och la mig i ett bad i mörkret, och sedan serverade Aleks mig min middag i sovrummet där jag satt och åt i mörkret haha. Somnade redan vid åtta och sov 12 timmar, känner mig som en ny människa idag men det känns fortfarande lite ansträngande att kolla på skärmen. Jag hoppas jag klarar av eventet ikväll och öppningen imorgon.

Ovan har ni lite bilder på hur det såg ut när vi fixade och donade i butiken igår! Långt ifrån klart men det kommer bli så himla fint. Ska in dit om några timmar och hjälpa till med att fixa det sista innan eventet ikväll. Det här är ju “bara” en popup-butik som vi kommer ha under 1.5 månad men vem vet, kanske vi öppnar en riktig butik i framtiden. :-)

Tänker att jag tar lite bilder på eventet ikväll sen så ni får se hur allt blev!

// Hi sweeties! Thank you for your tips to the previous post. It seems like I’m having migraine with aura (I’m waiting for my doctor to call me back as we speak) and it’s so scary when the vision becomes weird. Last night it happened again, I sat and worked on my laptop and suddenly I lost all the focus and I couldn’t read (it almost feels like when you’re trying a pair of glasses that are way too strong and in the middle of my view there is like a “lightning” that  causes a hack in the vision field). But I managed to stop it because I didn’t get a headache or so. I took a pain killer and a bath in the dark, then Aleks served my dinner in the bedroom so I sat there and ate in the dark haha. I fell asleep at 8 already and slept for 12 hours, I feel like a new person today but it still feels a bit weird to look at the screen. I hope I can get through the event tonight and the opening tomorrow. 

Here are some photos from what it looked like yesterday when we were fixing stuff in the store! Not close to done but it will be very nice. I’m gonna go there in a few hours and help to fix the last details before the event tonight. As you know this is “only” a pop up store that we will have for 1.5 months but who knows, we might open a real store in the future. :-)

I’m gonna take some photos at the event tonight so I can show you how everything turned out! 

13 Comments

johanna

Har själv migrän med aura och det suger, verkligen. Och jag upplever ofta synrubbningarna som tusen gången jobbigare än själva huvudvärken. Om det fortsätter så kan jag rekommendera att testa Kraniosakral terapi, det har hjälpt mig och minimerat mina migränattacker något otroligt!

Reply
Frida

Hej Kenza,

Det sjukaste har hänt nu. Killen med tatueringar du har på din plansch där, vad heter han? För cirka ett år sen så googlade jag nämligen på något kommer inte ihåg vad och hittade en bild på en kille som var så SJUKT snygg. Jag har försökt bildgoogla han, gå igenom ett helt tumblr konto där bilden skulle ha funnits men jag hittar ingenting. TILLS jag ser denna bild. Jag skrev ut bilden på killen och satte upp på jobbet pga snyggaste killen jag sett och jag sitter nu och försöker jämföra tatueringarna men han bara se att halstatueringen och rosen på armen är samma, resten kan jag inte se pga konstiga vinklar. SNÄLLA HJÄLP MIG!!!!!!!!!!

Reply
Louise

Det verkar ju ha hänt mycket omvälvande i ditt liv med sjukdom för dig och anhöriga, bröllop, massa jobb. Jag har också lidit av migrän väääldigt ofta i perioder, och för mig är det som värst när mitt tempo är för högt/jag ställer för höga krav på mig själv osv. Numera tar jag migrän som ett tecken på att sakta ner. Ta hand om dig och kanske prata med läkaren om vad din migrän kan bero på och om du kan undvika den :) kram!

Reply
Maria

Förstår att det är asjobbigt, har också migrän med aura. Det flimrar/blixtrar och jag ser mindre och mindre tills huvudvärken kickar in och håller i sig några dagar. Hinner jag ta smärtstillande i tid blir huvudvärken inte lika illa. Krya på dig och lycka till med eventet!

Reply
Morgan

Aww! I get those migraines too, the aura is the worst :( Sometimes I get very nauseous afterwards as well.. The only thing you can do is sleep it off.

xo

Reply
Camilla

Hej Kenza-
Som du skrivit tidigare att du har HYPOTYREOS, så kan det vara ett symptom på sjukdomen. Bara för att man äter Levaxin så kan man behöva reglera dosen tills den passar.
För mig svartnar det ofta, det trycker i huvudet, kalla fötter, värk i handleder, tappt hår, torra slemhinnor, omotiverad men rastlös….

VI ÄR MÅNGA SOM ÖNSKAR ATT VI INTE HADE DENNA AUTOIMUNA SJUKDOM!

Reply
Stavroula

Hope it will be so successful that you will open some more all around Europe! Happy to see that all your hard work is paying off.
But please, make a visit to a doctor as soon as possible. I am sorry but I am really worried. Kisses Xxx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*