• header

BACK AT IT

At the workout studio this morning!

YES äntligen är jag tillbaka med träningen! Det känns så jävla skönt, men läskigt också hur svag kroppen blivit på dessa månader då jag inte tränat. Det går så fort.. Jag kommer iallafall köra 2 gånger i veckan nu med min PT Damla fram till jul och sedan fortsätter vi igen i januari när jag är tillbaka från Maldiverna! Förutom dessa två pass så fortsätter jag med mina långpromenader (en av många bra grejer med att ha hund, man blir liksom tvungen att gå ut och gå!) och det blir runt 2 mil i veckan.

Nu kurrar magen, ska ner till Stureplan och möta upp Ines för en lunch! PUSS ha en bra fredag!

// YES I’m finally back with my workout! It feels so damn nice, but it’s a bit scary how weak my body has gotten these months that I haven’t worked out. It goes so fast… Anyway I’m gonna do 2 workouts a week until Christmas with my PT Damla and then we will continue in January when I’m back from the Maldives! Except for these two workouts I will also continue with my long walks (one of many good things about having a dog, you are kinda forced to go out and walk!) and that is about 20 km a week.

My belly is screaming for food now, I’m gonna go down to Stureplan and meet up with Ines for a lunch! Have a nice Friday! xx

2

19 Comments

Fana

Vart är kläderna ifrån???!?? Snälla kenza svara så sjukt snygga byxor. Kram o ha en mysig första advent 😊💕😊💕

Reply
Josephine

Skönt att du är tillbaka då, själv vill jag börja med yoga igen men hemma, dock är jag så trött och får inte till det.

Reply
Matilda

Skönt, man blir ju så mycket gladare och mår mycket bättre av att röra på sig! Release the endorphins liksom ;);)

Reply
Annie

Hej Kenza!
Jag kollade igenom dina storys på insta för ett tag sedan och såg att du skrev något om att du nästan aldrig dricker alkohol längre. Finns det någon speciell anledning till det? Jag är 21 år och har insett att jag mår så fruktansvärt dåligt efter jag druckit, alla mina rutiner rasar samman och det tar ofta en vecka innan jag mår bra i kroppen igen efter en utekväll. Hatar att må så dåligt, men det är så svårt när alla kompisar dricker varje helg och det alltid är ett stort fokus på alkohol. Om man säger att man inte dricker så accepterar dom det tillslut, men jag tycker det är svårt att stå emot när alla väl taggar igång osv. Jag känner ingen som tagit avstånd till alkohol så därför blev jag nyfiken på vad dina tankar var kring detta. Har du även tips på hur man rent konkret kan vara nykter i en omgivning där alla andra dricker?
Kram

Reply
Alea

Varför tränar du ens? Kan du inte njuta av din graviditet oxh äta och unna dig? Du är ytlig allt ska handla om magmuskler tom när man är gravid skärp dig Kenza!!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: För att det är bra för mig! Vet du, man kan både äta, njuta OCH träna ;-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*