• header

MUKBANG

New video up! Pregnancy mukbang + week 32 update. 

Jäklarrrr vad många av er tjatat om min mukbang haha, men nu är den äntligen uppe! Min kompis Ines joinade mig och vi sitter och pratar om allt möjligt (det är det som är mukbang tydligen, man filmar sig själv när man sitter och äter och pratar haha… så sjukt att det blivit en sån stor grej!!), men mycket om graviditet såklart. Ni får även en vecka 32-uppdatering och en titt på magen. <3

PS. Ni fick bestämma vad vi skulle äta och det blev pizza, burgare och sånt. Vilket var det vi var sugna på också. Om det är någon som på något sätt påverkas negativt av att se oss äta massa “onyttig” mat så kanske ni inte bör kolla. Det är upp till er själva.

// Wooow so many of you have been writing to me and asking about my mukbang haha, but now it’s finally up! My friend Ines joined me and we sit and talk about a lot of different stuff (apparently that’s a mukbang, you film yourself when you sit and eat and talk haha… it’s crazy that it has become such a huge thing!!), but a lot about pregnancy of course. You also get a week 32 update and a look at my belly. <3

PS. You got to decide what you wanted to see us eat and that was pizza, burgers and stuff. Which was what we were craving for as well. If anyone knows that you in any way will be affected negatively to see us eat lots of “unhealthy” food, then maybe you shouldn’t watch. That’s up to you.

41 Comments

Jenny

Här märker man åldersskillnad… kan inte förstå det roliga – men så blev jag också uppfostrad att inte leka med maten.

Reply
P

Tydligen blev du inte uppfostrad med har du inget snällt att säga så var tyst istället.

Reply
M.T.

Du försöker bara tysta ned oliktänkande. Tysnadskulturen lever starkt hos vissa..

Reply
S

Vart någonstans tycker du att dem “leker” med maten? Dem såg mer ut att njuta och äta upp. :) Det är nog måååånga fler i världen som beställer skräpmat en fredag kväll. Skillnaden är att vi gör det privat. – Och att dem filmade det. Det är precis som att sitta rakt emot sin vän, äta och prata. Men men, vi alla är olika.

Reply
Frida

Hejhej!
Jag och min kompis är sugna på att åka till Zanzibar men jag är lite orolig över tidvattnet. Jag har hört att norra sidan ska vara opåverkad men vi har hittar fler hotell på den östra sidan, hur var det för er när ni var där? Tack för en fin blogg och lycka till med Bebor!😍

Reply
StrongMama

hahah alltså vilken video, jag har aldrig förstått grejen med mukbang, jag tycker sånt är rätt äckligt att man ens VILL se och BER om det men om det bara var en video med någon som äter så som ni gör här så absolut inget konstigt med det men just tanken och fixeringen kring att BE någon och tjata på att någon ska göra det.. den är sjuk.

Ni däremot, asroliga i videon!!!

Reply
Emelie

Alltså, va fan?! Detta är ju bara sjukt. Varför liksom? Skulle det vara kul på något sätt? Fattar inte grejen…

Reply
Nina

Eran mukbang fick mig idag att springa till max och köpa burgare, pommes o mozzarella sticks. Det var så GOTT!

Reply
Matilda

Aldrig hört talas om mukbang men sorry det var det konstigaste hahaha, förstååår inte grejen! Men andra gör det ju så bara att acceptera ;);)

Reply
Anna

Måste bara skriva – läste bloggen igår promenerandes på väg hem på mobilen, jag tror ni bor runt hörnet från oss så har sett din man förut på Ica. Iaf, ser i ögonkanten att jag håller på att gå in i en hund, tittar upp och då är det du, din man och hund, inget konstigt förutom så sjukt meta att titta upp från mobilen o se dig i typ identisk outfit i 3D 😂 Fick vända mig om sen o kolla att jag inte hallucinerade…

Reply
Liv

Känns inte helt rätt i magen att se detta. Att vräka i sig (och slänga) enorma mängder mat är inte en trend som bör framhävas i tider där Svenska folket peakar i mätningar kring i enorma mängder matsvinn. Ur ett hållbarhetsperspektiv gör det ont att se.

Kram på dig

Kenzas svar: Va? Äta måste man få göra. ”Vräker i oss”….. så mycket var det inte. Det lilla som blev kvar åt Aleks upp sen, förutom pommesen som inte var nice att värma upp. Vi slänger VÄLDIGT sällan mat i vårt hem, kanske för att jag är gift med en levande papperskorg. Kram!

Reply
Julia

Håller med! Rolig idé och utförande absolut men vad var syftet med att medvetet köpa för mycket mat som lämnas kvar? Inte ens två personer som inte är gravida (och därmed har normala matsäckar) hade klarat av att äta den mängden mat…

Reply
Lina

Du tappar lite syftet med din kommentar när du skriver “Att vräka i sig enorma mängder mat…..” och sedan lägger (och slänga) i parentes i meningen.

Syftet var ju att fokusera på matsvinnet, inte hur dem, enligt dig, “vräker” i sig mat? Right? Please stop shamea.

Reply
Elvira

Liv? Ingen har sagt att de slängde maten de inte åt upp. Tror helt klart Aleks åt upp resten tillsammans med Ines pojkvän. Bara för att de inte äter upp allt i videon betyder de inte att de slängs. Pizza går att värma i både ugnen & micron.

Kram på dig.

Reply
Dego

Hahahah folk är ju roliga.. för det första VEM FAN BRYR SIG om ni råka slänga skräpmaten ni inte åt upp.. kan nog garantera att varenda jävel som kommenterar något annat leker och ljuger för sig själv att de inte gör så. För det andra.. omg ni åt såååååå lugnt och chill så fattar inte hur man tolkade det som vräka i sig? Aja, förmodligen avundsjuka jävlar som önskar de kunde äta utan att ha ångest efteråt. För det är vad svenskt samhälle är! Folk vågar inte ens äta en sallad längre för de tror de blir feta! Att folk slänger mat, det är inte problemet.. problemet är att folk slänger mat för de ska gå på olika djeter varje fucking dag så då måste de slänga sin ”onyttiga” mat hemma.

Ps. Hoppas du kan läsa dessa kommentarer lika roat som jag och ba skratta åt hur fåniga människor faktiskt kan vara.. hur fördomsfulla dem är och att de illa tvunget måste pika dig för att höja sig själv. Låt dem göra det och fortsätt med ditt! (Även om det är att härma andra ibland.. för vem fan gör inte det?! Så spydig kommentar som att ”ska man alltid göra som man blir tillsagt” var ju riktigt roligt. Som om du nu gör allt dina följare ber dig om.. hade ju varit omöjligt!)

Heja dig Kenza och alla oss andra som ocå beställde på max och SLÄNGDE resterna!

Reply
Dead

Förstår inte grejen med dig. Jag trodde du var en sån som gör sin egen grej, men börjat inse att saker du gör är precis som alla andra sk influencers. Du behöver ju inte göra en mukbang bara för att alla andra gör det och att folk ber dig om det? Ska man alltid göra som man blir tillsagd? Uf nä har börjat tappa respekten för dig som jag alltid hade.

Reply
sriracha

Det måste vara jobbigt att ha så höga krav på folk, en mukbang och respekten är borta 😂 Hoppas du är lite mer accepterande mot dina nära och kära i allafall.

Reply
Anna Rudin

Wow vad olika vi lever😅 här lagas det mat varje dag och bakas lite då och då. Är lyx att äta ute tycker jag och dessutom dyrt😳
Så varje dag lagas det mat så att både jag och killen har matlåda till jobbet dagen efter😊
Är gravid i vecka 24 och planerar att göra egen barnmat sen också i den utsträckning man orkar.
Kram!

Reply
Petra

Anna, var också beredd på att din bebis kanske ratar hemlagat….det gjorde min. Ville ha köpeburkar, de slank ner utan problem, medan min hemlagade mat fick trugas med.

Reply
S

Reagerar på vilken skitmat ni frossar i er fastän ni bär på två foster som håller på att utvecklas och verkligen är känsliga. Ett glas rött i veckan är ingenting jämfört med detta och vad ni beskriver att ni under graviditeten käkar. Cravings? Men om ni ”krävde” ett pack cigg och en flarra vin hade ni nog stått emot, så varför kan ni inte stå emot era ”cravings” på skräpmat? 🙄 Men just det, ni är inga experter. Era bäbisar kommer nog ut till synes välmående ändå, dock påverkar ni anlagen framöver i deras liv med det ni inmundigar nu. /Orolig läkare

Reply
Cecilia

Men SNÄLLA ge dig!! Tror det är betydligt ohälsosammare att försöka få människor att må dåligt genom att sprida OSANN fakta?? /orolig för din kompetens som läkare

Reply
Mia

Ändå fint att se att du har en ”orolig läkare” som stöttar, uppmuntrar och följer din graviditet. Tur det finns experter som kan tala om för oss dödliga vad vi gjort för fel 😅

Reply
Johanna

Om du vore läkare tror jag absolut inte du skulle rekommendera ett glas vin i veckan när man är gravid. Att alkohol skadar fostret är bevisat. Att äta skräpmat då och då skadar däremot absolut inte fostret om man äter hälsosam mat däremellan. Och att ha cravings betyder inte att det är det enda man stoppar i sig hela dagarna, om du nu är “expert” borde du veta det :) Att du ens jämför mat med alkohol och cigaretter känns väldigt outbildat. Jag åt precis som vanligt när jag var gravid (dvs bra, varierad kost och skräpmat då och då) och mitt barn mår jättebra ;) Däremot drack jag absolut ingen alkohol! Att du är läkare gör mig dock väldigt orolig. Ta hand om dig! /Orolig medmänniska

Reply
Kristin

HELT rätt att äntligen få se folk som faktiskt äter!! Till er som tycker det här är fjantigt ohälsosamt etc, problemet ligger nog hos er själva..att sitta och äta mat är verkligen inget konstigt. Ni sitter väl och klagar även på folk som äter ”för lite” vad det nu innebär.
SKIT ROLIG VIDEO!!!😍😍😍

Reply
Tanja

I normally appreciate your updates but personally I think this video was unnecessary. I never heard of mukbang before but I do not like this planned waste of food. I skipped most of it.

Reply
Alice

Mukbang härstammar från Korea där matkulturen är att måltider ska ske i sällskap med andra (mat smakar godare med sällskap etc etc) så dessa blev en grej för då kunde ensamma människor få sällskap vid måltider genom att titta på streams på de som gör mukbangs. De flesta fenomen som inte kommer från ens egna kultur slutar vara konstiga när man har context.

Reply
Emma

Tack! Äntligen en rimlig kommentar! Alla dessa ”jag har aldrig hörttalas om det och därför är det onödigt” är precis samma som dom som säger ”jag har aldrig blivit sexualiserad av en man därför händer det inte”. Blir. Så. Less. Låt en kvinna leva liksom och välja själv!

Reply
Tina

Kollade i 15 sek.. dummaste jag nånsin sett. vem vill kolla på folk som äter?

Reply
Sarah

Åh HERRE, vilket kommentarsfält….. 😂 Det kunde man i och för sig lista ut på förhand. Jag tyckte i alla fall att videon var asnajs, så gött att se folk äta något annat än smoothiebowls eller sallader på typ två spenatblad och lite frön. Men fint att veta att folk i det här kommentarsfältet aaaaldrig slänger minsta lilla mat eller aaaaaldrig äter något onyttigt. Tur att de är så perfekta för själv är man verkligen inte det, hehe.

Reply
Dego

Hahahaha! Bästa! Håller med dig 100procent. Förutom att sorligt nog är det fan inte perfekt att äta endast de där smoodie & sallad.. ännu mindre perfekt att lägga sig i vad andra äter. Perfekt skulle vara att sköta sitt och stötta andra i sina val i livet INTE förvänta sig att varje individ lever som en själv hihi.

Reply
Veronica

Tyckte det var en jättebra video, ser gärna fler mukbangs :). Stackars Mani bara, han såg så hungrig ut..

Reply
Elin

Men gud vilka trötta människor som kommenterat. Kollar i vanliga fall inte på mukbang, men det var en jättemysig video. Skrattade mycket och fick lite sällskap till min egen mat.

Reply
S

Men alltsåååå det är ju för att ni köper den tråkigaste pizzan som finns med verkligen inga toppings! Pizza går ju att variera i oändlighet med vad man har på…. Förstår inte grejen med att doppa i bea heller, ska det va nån sås så är det såndär vit kebabsås ;) Kul hur trenderna är olika i olika städer faktiskt!
Förstår inte heller grejen med att se på när folk äter.. Alltsååå ni är sjukt distraherade o så, o jag tycker själv det är obehagligt att äta i sällskap med nya människor haha. Så weird! Kul att höra hur det går för dig o bebben <3

Reply
Sara

Fick du inte halsbränna? Jag får halsbränna så fort jag kollat på ett pommes typ, är gravid i vecka 31. Äter helst inte sån mat heller, känns det inte bra för mig är det inte bra för bebisen heller. Men jag fattar ju att ni äter annat också.

Reply
M.T.

Ditt kändisskap åsyftar alltså att marknadsföra kött- och skräpätande för gravida kvinnor?

Reply
Eva

Jag förstår att syftet är att det ska vara roligt och att ni har koll på läget. Men jag hoppas inte detta får andra gravida att tänka att det inte påverkar barnen vad mamman äter. Vad mamman äter påverkar barnets utveckling, risk för framtida fetma och också vad barnen kommer tycka om att äta i framtiden mm. När vi säger att man behöver äta mer som gravid så är det inte kalorier det handlar om utan mer näringsämnen.

Reply
AC

Måste bara säga att folk i ditt kommentarsfält har blivit galna. Brukar verkligen aldrig kommentera men jag vill bara säga att STRUNTA i alla dessa negativa bittra (hemska) människor alltså. I mina ögon har du vuxit så otroligt under din graviditet och sedan ni startade podden för du är så jordnära och GOD. All lycka till er fina familj

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*