• header

DENIM TRENCH

– In collaboration with Ivyrevel –

Coat from Ivyrevel HERE (I’m wearing size 36. we also have it in black!) // old Ivyrevel dress // shoes from Superga // bag from Gina Tricot

Code KENZA20 gives you 20% off everything at ivyrevel.com (valid for 48h) ♥

God morgon hjärtan!

Hoppas ni sovit gott, för det har inte jag haha. Nu börjar det bli tungt om nätterna också, kan inte hitta en enda skön position att sova i och jag springer på toaletten minst 3-4 ggr per natt. Känner mig rätt sliten idag men får köpa med mig en stor latte påväg till poddstudion sen! Tänkte röra mig om typ en timme, ska bara äta upp min frukost och göra mig i ordning.

Här har ni en look jag bar i helgen. Har längtat efter att få bära denna denimkappa och nu finns den äntligen i butik. Den är så himla fin! Hade jag kommit i några av mina ljusa slitna jeans hade jag burit den ihop med det också, så vårfräscht. Glöm inte använda rabattkoden ovan om ni handlar något hos oss, vi har en hel del nytt (massvis med bikinis och baddräkter t.ex!) så in och kika vittja. :-)

// Good morning sweethearts! 

I hope you’ve slept well, because I haven’t haha. It’s getting heavy at night as well now, I can’t find one single position that feels good to sleep in and I run to the bathroom at least 3-4 times per night. I feel so tired today but I’ll buy a big latte with me on my way to the podcast studio later! I’m gonna leave in about an hour, I’m just gonna Finnish my breakfast and get ready. 

Here’s a look I wore this weekend. I’ve been longing to wear this denim coat and now it’s finally in store. It’s so pretty! If I could fit in one of my ripped light blue jeans I would have worn it together with that as well, so fresh. Don’t forget to use the discount code above if you buy something on our site, we have a lot of news (for example lots of bikinis and swimsuits!) so go and take a look. :-)

– In collaboration with Ivyrevel.

28 Comments

Clara

har du tappat vikt igen? :) No shaming bara nyfiken för du ser ut smalare igen :)

Reply
Emma

Om du behöver be om ursäkt för att du frågar så är förmodligen frågan för personlig för att ställa.

Tycker du själv inte att det är ohövligt av personer du inte känner att de ställer frågor huruvida du gått upp eller ner i vikt? Framförallt om de antar att din kropp förändrats åt det ena eller andra hållet.

Reply
clara

det är lite personlig, jo. men hon var rätt öppen med ämnet under hennes graviditet

Reply
Ellen

Håller med dig. Bara att vända sig om i sängen är ett projekt. Å så fort jag ska vända mig så trycker det på blåsan direkt å så måste jag upp å kissa haha. Då går vi båda in i v 36 idag :) wow! Känns så overkligt. Idag var det ett år sen jag fick mitt missfall efter andra ivf försöket. Aldrig kunde jag tro att jag nu skulle komma såhär långt. Sjukt.

Reply
lissel

Oh ska in och kika :) ser så fint ut att gå i liknande klänningar som gravid, men inte min grej .. samtidigt så kan man ju knappt ha något annat nu haha

Reply
Pernilla

Vad var det för pris som man skulle få under påsken, den där man skulle leta efter ägget på ivy revels sida?
Måste ha missat om ni redan skrivit detta någonstans!

Kram

Reply
LN

Denim är jeans, alltså bomullstyg med blå och vit varp, alt mörkare. Är det en vit “denimkappa” – ja då är det en kappa i bomull. Det blir lixom fel om man säger jeanstyg, när det inte är det.. :-)

Reply
Elisabeth

Her tar du faktisk feil. Ordet «denim» stammer fra stedet (Nimes) stoffet opprinnelig kommer fra, og det er måten tyget er vevet på som egentlig kalles denim, i motsetning til mange andre bomullsstoffer/tyg som veves med en tråd over tenningen og en tråd under, såkalt lerretsvev (canvas). At mesteparten av denimtyget/stoffet tradisjonelt farges blått, betyr ikke at denim ikke kan være t ex hvit eller svart.

Reply
Patrycja

Great outfit, saved the first picture :) I just went to ivyRevel website, how cool to see a model posing in bikini and her stretchmarks not being photoshopped!

Reply
Saskia

Hey Kenza !

Why doesn’t IvyRevel use more sustainable fabrics in the clothes (organic cotton, linen, hemp etc)? I love the designs and many items but do not want to buy such unsustainable and polluting fabrics.

Reply
Matilda

Det får plats mer i blåsan än vad man tror som gravid. Om du undviker dryck sista timmen innan natten och inte kissar så fort du får känningar så lär du om blåsan att bara säga till när den faktiskt är full, och inte bara när livmodern retar kissreflexen. Så ska du nog bara behöva gå upp 1ggr/natt

Reply
Linn

Hade lika när jag var preggo. Kissade säkert 7 ggr per natt från v22. Trots att bebis sov som en kratta sen så var jag ändå mer utvilad än under graviditeten haha

Reply
Rebecca Erkenstam

Mitt vatten gick på morgonen 40+4 när jag gick på toaletten. Gick och väckte min sambo och följande konversation utspelade sig:
Jag: godmorgon älskling, har du sovit gott?
Han: jaa (sömndrucken)
Jag: bra för mitt vatten gick precis

Har aldrig i mitt liv sett någon vakna så snabbt!! Han studsade upp och frågade om bi behövde skynda oss. Haha! Jag hade inga värkar ens. Vi ringde i alla fall och fick komma in på kontroll någon timme senare (på karolinska i Solna, som jag födde på!).

Längtar så mycket till nästa gång!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*