• header

STAYING IN

Staying in with my little family today <3

Hej hjärtan! Hoppas ni mår bra. Här i Stockholm öser regnet ner och vi är bara hemma hela dagen. Vi försökte ge oss ut på en liten promenad men det var inte så kul för varken oss, bebis eller hund så vi vände och gick hem igen haha. Har tvättat och fixat här hemma medan Nikola har sovit (han är fortfarande lite trött efter babysimmet igår) och nu har Aleks precis slängt ihop en pasta av lite rester vi hade i kylen! Så ni ska vi käka och titta på en dokumentär.

Får hoppas på lite bättre väder imorgon, då ska jag brunch med mina bästisar! <3

// Hi sweeties! I hope you’re fine. Here in Stockholm the rain is pouring down and we are just at home all day. We tried to go out on a little walk but it wasn’t fun for us, baby or doggie so we turned back home again haha. We have been doing the laundry and fixing stuff at home while Nikola has been sleeping (he is still a bit tired after the baby swim class yesterday) and now Aleks just made a pasta with some leftovers we had in the fridge! So now we’re gonna eat and watch a documentary.

Let’s hope for better weather tomorrow, because I’m gonna go for brunch with my besties! <3

6 Comments

D

Bara en liten nyfiken fråga. Vad har hänt med stalkern som stalkade dig? Har han fått fängelse? Du behöver såklart inte svara om du inte vill. Kram från moi ❤️

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*