• header

CAMEL

*contains adlinks for Ivyrevel

Wearing Ivyrevel coat HERE and sweater HERE (the pants are also Ivyrevel but sold out) // boots from Asos // bag from Saint Laurent

Hej bloggen! Har precis kommit hem efter att ha käkat brunch på Daily’s med Mika, Dilay och Miléa. Så mysigt! <3 Efteråt gick vi till en lekplats så att Miléa fick leka av sig lite, och sedan mötte vi upp Aleks och Mani för en promenad i Hagaparken. Nu är vi tillbaka hemma och Nikola har precis vaknat så jag ska amma och sedan ska vi bara mysa här hemma. Se någon film och ta det lugnt. Det börjar dock bli svårare och svårare att titta på tv när Nikola är vaken för han börjar liksom vrida hela sin kropp mot tvn?! Antar att han dras till ljuset och alla färger så vi får hela tiden se till att han är vänd åt andra hållet. Samma sak med mobilen, kan typ inte hålla på med den när jag ammar längre för han släpper bröstet och försöker kolla på den. Men men det är väl bra för mig med antar jag, att titta mindre på skärmar. ;-)

Här ovan har ni en outfit från tidigare i veckan! Både byxorna och kappan är nya favoriter hos mig och kommer användas mycket i höst! Älskar kamelfärgade kappor, så snyggt till blåjeans också.

// Hi guys! We just got home after having brunch at Daily’s with Mika, Dilay and Miléa. So cozy! <3 Afterwards we went to a playground so Miléa could play and then we met up with Aleks and Mani for a walk in Hagaparken. Now we’re back home and Nikola just woke up so I’m gonna feed him and then we’re just gonna stay in and cuddle. Watch a movie and chill. It’s getting harder and harder to watch tv when Nikola is awake though because he is starting to turn his whole body towards the tv?! I guess he’s drawn to the light and all the colors so we have to make sure that he is facing towards the opposite way. It’s the same with my phone, I can barely use it when I breastfeed now because he lets go of the boob and try to look at my phone. Well well it’s good for me too I guess with less screen time. ;-)

Above you have an outfit from earlier this week! Both the pants and the coat are new favorites here and I will use them a lot this fall! I love camel colored coats, so nice with blue jeans as well.

24 Comments

C

Snygg! Så synd att den är så dyr 😭 Kostar ju som en tredjedel av vad jag får ut i föräldrapenning i månaden på 5 dagar/v 😔

Reply
Ronja

Första gången jag “lurat mig själv” till att köpa något från Ivy, både kappan och mjukiströjan kommer bli så positivt kommenterade under min vistelse i Asien i slutet av december. Sååå snygga grejer! och jag kan sluta ha panik över val av kappa.

Reply
Kommentar?

Bggh
2019-09-25 18:19
Vad anser du om konsumtionshetsen du bidrar till?

Reply
Carola
2019-09-26 17:45
Hela samhället har en konsumtionshets tyvärr. Det är inte Kenza ansvarig för. Du kan nog ställa samma fråga till personalen ssom står bakom disken på exempelvis H&M, modeller som går catwalk, folk som arbetar som marknadsförare, produktutvecklare etc etc. Vi alla är ansvariga för konsumtionen. Så istället för att du frågar Kenza så kanske du ska vända dig till din omgivning först. Påverka dom så att de tänker två ggr innan de handlar. Använd hjärnan och kreativiteten lite.

Reply
Bggh
2019-09-28 11:26
Jag vänder mig till vem jag vill, likt du till mig även om frågan inte var till dig. Även du klarar nog av att se skillnad mellan individers köpval och Kenzas vilja att påverka köpvalen för tusentals människor. Hoppas jag?

Reply
Sara
2019-09-28 13:10
”Använd hjärnan” och så jämför du influencers med folk som står i kassan på hm? Helt dum i huvudet.

Reply
hannah

love this coat. it looks amazing but its already super long on you. so it wont work on me who is quite a bit shorter than you haha.

oh and can you please drop me the link to the international site where i can order your parfume. when you posted in in your story i didnt have time to oder it right away but made sure to copy/paste the link (it was this https://www.nordicfeel.fi/checkout one) but somehow i wont be able to change the country on the site at the checkout (in the link you had linked in your story i was able to do so)….

Reply
Maria

Min datter som er en uke eldre en nikola gjør det samme med tven, så er vel ganske vanlig. Vrir hele kroppen i rare stillinger, alt for å se tven 😂😂

Reply
Felicia

Så fin outfit! Blev äntligen lite peppad inför hösten när jag såg din bild på Instagram haha, och blev lite kär i dina byxor. Kommer de komma in igen? Kram

Reply
Junaid

The best in country beanies and hats are available at https://manky.se/ don’t put it into the log. Just go, check a few and fill up your life with great stuff, stitched with more carefully. I guarantee you will love them. You can thank me later or not. Just go and buy. :) :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*