• header

BTS

*this photoshoot was in paid collaboration with Nelly

Behind the scenes with Nelly!

Dagen innan vi åkte så plåtades jag ju för Nelly! Vi fotade/filmade två kampanjer (jul & nyår) och här ser ni bts från en av dem. Denna kampanj går live senare denna månad och då släpps även plaggen. Älskade typ alla looksen och funderade på vilken jag själv ska köra på när vi går in i 2020 (hur sjukt?! 2020 var liksom VÄRSTA MATRIX FRAMTIDEN när man var liten) men sedan kom jag på att vi typ inte kommer fira nyår i år. Vet liksom inte ens om jag kommer vara vaken vid tolvslaget haha. Eller man kan ju faktiskt ändå göra en mysig middag hemma osv. Vad gör ni, ni som har små barn hemma? :-)

Men på tal om annan högtid, det är ju Alla helgons dag idag och vi ska strax åka till kyrkogården. Tända ett ljus på Aleks mammas grav och ett ljus för pappa i minneslunden. Första gången vi åker dit med Nikola och det känns fint på något sätt. Jag tror verkligen att de vakar från ovan och ser sitt lilla barnbarn. <3

// The day before we left I did a photoshoot for Nelly! We shot/filmed two campaigns (Christmas & New Years) and here’s bts from one of them. This campaign will be live later this month and then these pieces will be out too. I kinda loved all the looks and started thinking about what outfit to wear when we enter 2020 (how crazy is that?! 2020 was such a MATRIX FUTURE when we were kids) but then I remembered that we probably won’t celebrate new year’s this year. I don’t even know if I will be awake at 12 haha. But of course we can do like a cozy dinner at home etc. What do you do, you who have little kids at home? :-)

But speaking of another thing, it’s All saints Day today and we’re gonna go to the cemetery soon. Light a candle at Aleks mother’s grave and a candle for my dad in the memorial place. First time we go there with Nikola and it feels beautiful somehow. I really believe they watch us from above and see their little grandson. <3

35 Comments

Hanna

Asså skaffa dig en hobby. Sitter du hemma varje dag och väntar på att en främling ska kommentera om HENNES samarbete? Vem är du som bestämmer om hennes samarbeten är bra eller ej? Hennes blogg och instagram = hennes val. Ingen tvingar er att följa henne…

Reply
lovisa

always the same stupid mirror pic (mirror reflextion with half open mouth and finger on the mouth or faking to fix smth else last minute) in these bts posts 😂

Reply
Maria

I’ll spend my first Christmas in Stockholm (and my first Christmas ever cause we don’t celebrate it in my country) and I’m so excited and looking for a nice outfit, gonna celebrate it with my boyfriends friends in an old castle with dinner and I neeeed some advise from Swedish girls about what to wear haha.

Reply
josse

Haft egengjord mysig 3- rätters middag med endel avbrott och spel med svärmor hos henne eller oss dom senaste 3 åren, senast var min pojkväns bror och tjej med. super mysigt men inget mer avancerat än så :) Min son blir 3 nu i November och i år kommer vi ha vår 4,5 månaders med oss också men orkar jag inte till 12 slaget är de verkligen inte hela världen😅

Reply
Emma

Förra nyåret när min dotter var 4 månader gammal, firande vi i vår lilla familj hemma i pyjamas. Trerätters och mys. Tittade på fyrverkerierna från vårat vardagsrumsfönster. Mitt finaste nyår ❤️

Reply
Sofia

Där vi bor ordnar kommunen med fyrverkerier kl 17, just så att även barn kan vara med och titta. Efteråt blir det middag med syster med familj samt mamma och hennes sambo. Mina barn är 3 och 5 och är inte vakna när klockan slår 00 och det är inte säkert jag är det heller. Sålänge vi fått fira med barnen på kvällen så är inte 00-slaget lika viktigt längre.

Reply
Sofia

Är mamma till en 1-åring. Förra nyår vad hon 1,5 månader och då var vi hos kompisar och kom hem 02. Min dotter, som lider av FOMO och gärna inte sover, var vaken från 18-02… men på gott humör och ej grinig. Och sen sov vi alla till 11. Det var tider det 🙏🏼 I år överväger jag starkt att föreslå dagsfirande/fest på nyårsafton. Jag kommer aldrig tycka det är värt det att hålla sig vaken över tolvslaget för att sen vakna vid 06 när hon gör dag… nej, jag firar gärna men då dagtid ☺️ Raketer kan jag se andra nyårsaftnar när våra sovtider rätat till sig lite (så om 15 år då? Hehe). Dagsfest ftw!

Reply
Paola

Asså Kenza! När jag såg din rubrik blev jag först PAFF! Vet Kenza vilka BTS är? Ska hon skriva ett helt inlägg om dem? VA? WOW! Och sedan när jag ser bilderna inser jag nej hon menar behind the scene hahaha…. Undra om jag var den enda som reagerade så! Om du inte vet vilka BTS är så rekommenderar jag att kolla in dem ;) haha bara en rolig side note!

Reply
Tessi

Ni kan väl fortfarande fira med vänner trots att ni har en bebis? Du har väl fler vänner med barn? Sen visst väljer man att va hemma så det är ok med men det är ju inget måste:)

Reply
Zandra

Vi har alltid haft trerätters med kompisar på nyår sen vi fick barn. Klär upp oss fint & har en helt underbar kväll! Några tar alkohol & några kör alkoholfritt som det även är på nyårsfester :) det dekoreras och blir fint, samt att vi kör spel 😃 är SÅ mkt mysigare än en rejäl fest! Har dock alltid föredragit finmiddag i trevligt sällskap än att tex gå på krogen på nyår 😃

Reply
Amanda

När tänker du kommentera ditt stöttande av en förtryckande militärdiktatur?

Reply
Amanda

Följt dig i många år och har tyckt att bloggen har varit värd att besöka, men nu är det bara massa samarbeten. Det är så otroligt trist och opersonligt. Finns det ingen inspiration till att skriva annat?

Reply
Hanna

När ska berätta för oss hur du tänkte med visitdubai samarbetet? Ser bara massa reklam konstant på dina sociala medier. Undrar hur du tänker egentligen.

Reply
Mikaela

kan du visa vad du har shoppat i dubai snälla? vill veta vad du köpte på chanel.. :D

Reply
Jaana

Hi Kenza!

I am coming to celabrate new years to Stockholm, so could you please tell me where is the best bar to celabrate and drink wine etc. And dance 😊 💃

Reply
Karolina

Vi firar nyår själva under småbarnsåren, ibland möjligtvis med ett annat par . Låter skittrist men det funkar för oss och det är mysigt att stå ihop vid 12 slaget och njuta av den familj vi har skapat ❤

Reply
Hej

Spännande att du hinner göra flera betalda samarbeten på bloggen men du pallar inte svara på kritiken från amnesty och hundratals andra. Vilken känsla det måsta vara att vara så högt upp att man inte ens orkar bry sig om mänskliga rättigheter.

Reply
Taleen

I don’t have children yet but my sister and her friends who also have babies usually gather and eat raclette. Everyone brings their travel beds for the babies (depending on the age they will or will not sleep 😜) and it’s a very cozy night with lots of fun and playing with the babies or watch them play together.

Reply
SB

När ska du bemöta kritiken om Dubai som utlovat? Vore intressant att höra hur du försökt påverka och interagera med lokalbefolkningen på plats, som du skrev att du skulle göra.

Reply
josefine

When are you going to comment your Dubai trip that alot of people are waiting on? Its bad enough that you even went on a paid trip to this place, but its even worse how you’re ignoring everyone that is genuinly interested in hearing your reasons behind this choice.

You lost many longtime followers by going on that trip, and you will probably lose even more when you’re just ignoring these comments about it, knowing that you have recommended and sugar coated this country, all in the name of money.

Reply
Di

The followers she lost are mean and jugging. It is better they leave this side if they don’t bring positivity! There is the door for you too.
So Josefine, what do you do for the world to be a better place?

Reply
Marie

Vi har senaste 3 åren bara varit hemma med vår dotter som nu är 3 år. Vi har lagat tre rätters och haft det mysigt med henne. Nu har vi en till på 8 månader så det blir förmodligen lika lugnt iår igen 😊

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*