• header

COMING SOON…..

*reklam för min parfym Alani NIGHT

Alani NIGHT coming soon!!!

Som många av er har gissat på så släpper jag en ny parfym snart! Efter succén med Alani så var vi såklart tvungna att ta fram en kvällsdoft också, lagom till jul & nyår. Jag själv har kört Black Opium i många många år inför festkvällar och Alani NIGHT påminner om den, fast enligt mig mycket godare såklart hehe. Gillade man min förra parfym så kommer man gilla denna också, precis som Alani så är Alani NIGHT en exotisk och blommig parfym, men lite kryddigare än sin föregångare. En riktigt sensuell, feminin och självsäker doft. Funkar såklart även på dagen men eftersom att den är lite intensivare så tycker jag att det är mer en kvällsdoft. Kul att ha båda och variera mellan!!

Toppnoter: päron, kaffe, rosépeppar
Hjärtnoter: apelsinblomma, jasmin, liljekonvalj, mysk
Basnoter: cederträ, sandelträ, patchouli, vanilj, bärnsten, cashmeran

Alani NIGHT släpps den 5e december hos Nordicfeel. Perfekt julklapp hörni. Woopwoop!!!

// As many of you have guessed, I’m releasing a new perfume soon! After the success with Alani, we had to create an evening fragrance as well right in time for Christmas & New Year’s. I have used Black Opium for many many years for night outs and Alani NIGHT reminds me of that one, but according to me it’s even better hehe. If you liked my previous perfume you will like this one too. Alani NIGHT is just like Alani an exotic and floral perfume, but a bit more spicy than the previous one. A sensual, feminin and confident scent. It also works for daytime of course but since it’s a bit more intense I think it’s more of an evening fragrance. Fun to have them both and switch between them!!

Top notes: pear, coffee, rose pepper 
Heart notes: orange blossom, jasmine, lily of the valley, musk
Base notes: cedarwood, sandalwood, patchouli, vanilla, amber, cashmeran

Alani NIGHT will be out on December 5th at Nordicfeel. Perfect Christmas gift. Woop woop!! 

1

14 Comments

CK

Ok you did warn us but its getting really way too much now. you had a collab on sunday with nelly, yesterday for birthposter and for nordicfeel with you skincare countine. today again birthposter and daniel wallington and now for your perfume…..i mean wtf??? yes you warned us but how can you be so gready that you desperately want to get now all the money towards the end of the year just because you did not work that much last year…its not like you dont have or earn crazy much money anyways…

Reply
CK

*advertising for the mama-magazine wheather it was payed or not its still advertising the magazine….

Reply
Emma

Önskar att det gick att köpa i fysisk butik eller att man kunde köpa små provflaskor. Känns ju surt att köpa en dyr parfym utan att ens veta hur den luktar :/

Reply
Natta

Succén? Den är rabatterad och går fortfarande att köpa på Nordic Feel trots att man kan köpa från fler länder…. Biancas var succé.

Reply
StrongerLife

Jag tycker det är så synd att de inte släpps hos butiker för jag är inte den som köper hem parfymer utan att veta om de faktiskt luktar gott och passar just mig. Andra vet jag inte hur de gör, de kanske bara struntar i om de passar eller inte, de bara kör på för att det är den stora Kenza som har gjort parfymen ;) hehe
Men skämt å sido så är det som att köpa grisen i säcken.
Tror du att de kommer ut till butiker längre fram eller?

Reply
Sarah

Kommer man kunna beställa hem varuprov av denna? :-) Det är annars en önskan i all vänlighet att ta med till vem som nu beslutar sånt hehe, man vill ju gärna kunna lukta på en parfym innan man köper den.

Reply
Zarah-Lou

Jag ÄLSKADE din första doft så denna kommer jag garanterat att “chansa” på också. Jag köpte din utan att kunna dofta på den, första gången i mitt liv jag gör något sådant, jag är kinkig med dofter ;) Men ja, totally succé på den doften! Älskar den OCH flaskan!

Reply
B

Märks att nordicfeel överskattade dig. Biancas parfym tog slut på typ tre dagar, så jag vet inte hur du kan kalla din för succé när ribban är höööögt upp.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*