• header

HOW I STAY TANNED WITH TANREVEL

– In paid collaboration with Tanrevel –

Keeping my face tanned all year around with this little spraytan kit from Tanrevel!

Det är ju ingen hemlighet att jag trivs bäst med lite bränna, speciellt nu när jag inte hinner/orkar sminka mig lika ofta. Får ofta frågan hur jag kan vara brun mitt i vintern men det är ju klart brännan är fejk! :-)))

Den här lilla brun utan sol-maskinen från Tanrevel har jag använt flitigt sedan förra sommaren. Både riktig bränna och fuskbränna (brukar ju gå och få spraytan på hela kroppen ibland) försvinner snabbare i ansiktet än på kroppen så jag kompletterar med denna ca 2 gånger i veckan, på både sommaren och vintern för att hålla ansiktet lika brunt som kroppen. Jag tycker den är lätt att använda, luktar gott och ger en fin gyllene ton. Har förklarat lite nedan hur man använder den!

// It’s no secret that I’m most comfortable with a bit of tan on, especially now when I don’t have time/energy to do my make up every day. I often get the question how I can be tanned in the middle of the winter, but of course the tan is fake! :-)) 

I’ve used this little tan machine from Tanrevel a lot since last summer. Both real tan and fake tan (as you know I go and get spraytan on my whole body sometimes) fades away faster in the face than on the body so I use this one about 2 times a week, both in summer and winter, to keep my face as tanned as my body. I think it’s easy to use, smell good and gives a nice golden tone. I’ve explained how I use it below!

Man laddar lilla maskinen med en medföljande USB-sladd (jag brukar ladda min var 5e gång typ), fyller på den med vätska och så sprayar man genom att dra ner “luckan”!

// You load the little machine with a USB that comes with it (I load mine like every 5th time), fill it with fluid and then you spray by pulling it down!

Innan jag använder den ser jag till att tvätta ansiktet ordentligt för att få bort rester från smink eller andra produkter. Sedan sprayar ca 10-15 cm från ansiktet i långsamma rörelser, börjar i pannan och jobbar mig nedåt. Se till att spraya i 1-2 minuter för att uppnå ett ordentligt resultat.

PS. Maskinen stängs av efter 45 sekunder pga en säkerhetsspärr, men det är bara att stänga luckan och fortsätta om man vill ha mer färg. Ju fler lager desto mer bränna. :-)

// Before I use it I make sure to wash my face properly to remove make up or other products. Then I spray like 10-15 cm from my face in slow motions, I start in my forehead and work my way down. Make sure to spray for 1-2 minutes to get a good result.

PS. The machine turns off after 45 sec, but you can just close it and open it again if you want to continue and get more color. The more layers, the more tan. :-)

FÖRE OCH EFTER TANREVEL
// BEFORE AND AFTER TANREVEL

Innan och efter jag använt den! Ser ut som att jag har röd ögonskugga på bilderna men nej det är bara en trött mami ni ser haha. Iallafall, man ser resultat direkt men färgen verkar också under ett par timmar! Jag föredrar att använda den på kvällen och så tvättar jag av överflödig färg på morgonen därpå.

// Before and after I’ve used it! It looks like I have red eyeshadow in the photos but no that’s just a tired mom you see haha. Anyway, you can see result right away but the color also gets deeper during a few hours! I prefer to use it in the evening and wash off the excess color in the morning. 

Tog en bild morgonen efter också, där jag tvättat ansiktet och använt mina krämer – samt sminkat ögon och bryn. Har alltså inget smink på hyn här utan den jämna färgen ni ser är från Tanrevel! :-)

// I took a photo in the morning after as well, where I’ve washed my face and used my moisturizer etc – plus done make up on eyes and brows. So I have no make up on my skin here, the color you see is from Tanrevel! :-)

– This post is in collaboration with Tanrevel.

1

16 Comments

Milou

Bästa produkten, använder den varje dag! Min kille är som besatt också haha, tack Kenza <3

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Yes a bit on my pillow when I sleep with it on (before I wash it off the first time), but it goes away when you wash the pillow cover :-)

Reply
Sana

Hi!
Did you use tanrevel while you were pregnant? I got my tanrevel today, and I am 7 month pregnant, but now when I read the instructions, it says that pregnant women may cause skin problems by using this product:-(
I really want to try it out, but not sure how serious the warning is.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*