• header

SPRING INSPO

*inlägget innehåller reklamlänkar till Ivyrevel

Dress here 

Sweater here, skirt here, pants here

Dress here, sweater here

Dress here, coat here

Såhär kommer jag klä mig i vår! Dvs i flera olika nyanser av beige, grått och vitt. Älskar att köra en hel look i samma färg men i olika nyanser. Det ser så genomtänkt ut då tycker jag! Bar en av looksen ovan idag, den med de beiga byxorna, samt en kamelfärgad kappa över. Hade till och med med mig kameran för att fota till bloggen (tänkte försöka blåsa lite liv i outfitkategorin igen) när jag var iväg och lunchade med Dani men det gick åt helvete för Nikola var på sitt värsta humör någonsin idag. :-))) Bättre försök nästa gång. Vi fick iallafall en välbehövlig nap ihop på nästan 2 timmar (!) när vi kom hem så nu mår vi båda lite bättre igen.

Nu ska vi äta upp gårdagens rester och titta på Messiah! Vi började titta på den igår och den är så jäkla bra. Finns på Netflix!

// This is how I will dress this spring! With that I mean different shades of beige, grey and white. I love going for a whole look in the same color but different shades. I think it looks good! I wore one of these looks today, the one with the beige pants, with a camel colored coat over. I even brought my camera with me to take photos for my blog (I thought I was going to breathe some life into the outfit category again) when I was out for lunch with Dani but that didn’t go well at all because Nikola was on his worst mood today. :-))) Better try next time. We did get a well-needed nap together for almost 2 hours (!) when we got home so now we’re both feeling a bit better again.

Now we’re gonna eat up yesterday’s left-overs and watch Messiah! We started watching it yesterday and it is so damn good. You can watch it on Netflix!

1

25 Comments

k

you honetsly look really exhausted as well. i did notice it already on you ig story yesterday (I DONT say you look like shit or so that is NOT what i mean). you look like you did when you got pregnant and lost a lot of weight because of throwing up so much. you seem much slimmer again and just out of energy. i dont know how to fix it right now with a baby but i just hope you take good care of yourself and dont undereat since you sure need all energy you can get right now. but i also get that it can be hard to have appetite when you are in such a lack of sleep plus when a baby wont give oneself time for anything.

Reply
Stop commenting others body!

Why do you have to comment on her body? She can look slimmer if she pull in her belly and angle her body as she photographs, which makes her look slimmer. The fact that she looks tired is because she has a baby.. She has explained several times that she sleeps poorly because the baby requires a lot of energy. So stop!

Reply
Kicki

Stop caring about her weight, it is not your concern! You are not well, seek treatment.

Reply
noor

That pants looks soooo good on you! Lately I cannot stand skinny jeans so I only wear them when all my clothes are in the washing machine. Hello flaired pants and mom jeans 😎

Reply
Erika

Jag är nyfiken så detta är inget påhopp.
Vad är skillnaden på när det är betalt i samarbete med eller reklamlänkar som du nu skrev? På instagram skrev du i samarbete med och här är det reklamlänkar även fast inlägget / bilderna handlar om ivy.
Vet att det är ditt eget företag 😊

Reply
Sara

Jag förstår det ungefär såhär: När det gäller reklamlänkar får Kenza en liten summa för varje gång en läsare klickar på länken. Inga klick – inga pengar. I ett betalt samarbete har Kenza redan fått betalt för att genomföra det. :)

Reply
Vs

Något känns annorlunda med ditt utseende sedan några inlägg tillbaka, kan inte sätta fingret på det men i dagens inlägg syns de extra mycket, tycker du är lite lik din vän ines på vissa av dagens bilder :) ni är båda vackra så inget negativt!!! :)

Reply
Kasia

Messiah is so damn good! I watched the whole series and I am very satisfied! Your clothes look better when you have you make up done. It’s such a big difference!

Reply
Sar

Din stil Kenza .. WTF!! What has happened! Its all over the place. Ser inget fint på dig längre

Reply
Anna

Men gud blev heeelt kär i de beiga byxorna! Vilken storlek har du i dom? Vet inte vilken storlek jag ska beställa. :)

Reply
malena baumgartner

beautiful outfit Kenza, matching your new furniture *.*
Are you going to show us your new furniture??

love and greetings from Austria

Reply
Mej

Apropå nikolas dåliga sömn, vet att du säkert får Massor av tips, men om det är polyperna som gör det så kanske ni ska testa att ställa spjälsängen så huvudet är högre än resten av kroppen, så kanske han sover bättre och du med!

Reply
V

Hm, tyckte kappan var snygg men kollade materialet, bara viskos, polyester osv. För 1600 sek?!

Reply
S

Tack för att du skrev detta! Tyckte också den var snygg och var sugen på att beställa, men med det materialet måste den kännas tunn och plastig :/ Då kan jag sluta fundera på den iallafall!

Reply
Sabrin

Pågå måste rekommendera att du ska kolla på The Prodigy på Netflix, sjukt bra!!

Reply
Paula Smilee

Jag tycker du ser helt fantastisk ut och lika vacker som alltid. 😍😍😍 Och skit snygga outfits…

Tråkigt med folk som ska kommentera ens utseende ..

Reply
Katarina

Fullkomligt älskar dina kläder, jag äger själv en klänning från Ivyrevel svart med v-ringning och stora puffärmar i organza har fått så många
komplimanger för den!! Titta gärna in på min chefs entreprenörsblogg https://thinkpinkbella.se/ där du kan läsa om en annan stark kvinna!! Allt gott till dig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*