• header

THURSDAY

Hallå hallå! Idag har vi varit hemma hela dagen (förutom en långpromenad så Nikola kunde sova i vagnen) och bara myst. Han har varit lite hängig i veckan (misstänker att det var biverkningarna på mpr-vaccinet) men idag verkar han må bra igen, förutom lite krasslig i magen. Vi reser ju på söndag så hoppas hans mage är bättre då! :-)

Strax innan 18 kom Aleks hem och tog över och jag stack iväg till gymmet en stund. Blev inte mer än 30 minuter men bättre än inget. Att gå iväg och träna 2-3 kvällar i veckan har blivit min egna lilla stund för mig själv och det har gjort det mycket lättare att komma iväg. Det är antingen att gå iväg dit eller stanna hemma och hjälpa till med matlagning, matning, KLADD och allt vad det innebär, och sedan nattning som ibland kan ta väldigt lång tid. Inte så svårt val när man redan gjort allt det hela dagen haha. Herråååå!!! Aleks peppar mig alltid att gå iväg också så det är skönt. Tror han uppskattar sina ensamma stunder med Nikola också. <3

Nu är det dags för middag här hemma. Det blir kyckling, potatis och butternutpumpa i ugn. Och så bea till det såklart. Mmmm!! Och sedan ska vi se ett avsnitt av Locke & Key, en fantasyserie som finns på Netflix. Inte bästa vi sett men ändå helt okej!

// Hey hey! Today we’ve been at home all day (except a long walk with Nikola so he could sleep in the stroller) just cuddling. He has been a bit low this week (I suspect side effects from the vaccine) but today he seems to be fine again, except a bit bad in the stomach. We’re traveling on Sunday so I hope his stomach is better by then! :-)

Aleks came home before 18 and took over, and I went to the gym for a while. Not more than 30 minutes but better than nothing. To go and work out 2-3 nights per week has become my own little moment for myself and it has made it so much easier to go there. It’s either go there or stay home and help with cooking, feeding, the MESS and all that, and then put Nikola to sleep which can take a long time sometimes. It’s not a hard choice when you’ve already done that the whole day haha. Byeeeee!!! Aleks is always pushing me to go as well so that is nice. I think he appreciates his alone moments with Nikola as well. <3

Now it’s time for dinner here. We’re having chicken, potatoes and butternut squash in the oven. With bearnaise sauce of course. Mmmm!! And then we’re gonna watch an episode of Locke & Key, a fantasy serie on Netflix. Not the best one we’ve seen but it’s pretty ok!

Just nu, nyduschad, mat (någon annan som ÄLSKAR när potatisen är lite bränd? hehe), och mys med Mani <3

// Right now, newly showered, food (anyone else who LOVES when the potato is a bit burned? hehe), and cuddle with Mani <3

1

12 Comments

Michelle

did you do a new lashlift? i know you have long lashes but they cant be that curled after a shower?

Reply
Rebecca

Hoppas du får en fortsatt fin vecka! Besök gärna min blogg om du vill läsa om psykisk ohälsa, exempelvis ätstörningar!

Reply
Victoria

Hej! Jag har länge letat efter ett likadant soffbord som ni har, var har ni köpt det? :) tack snälla på förhand!

Reply
Mathilda

Kan du inte göra ett inlägg om mani och niko? 🤗 Typ hur han mår med lillebror och om han fortfarande får ensamtid med er separat osv😍 Saknar Mani i inläggen😍😂❤️🥰

Reply
E

Som när man stekt kött i stekpannan och det ligger lite småbrända bitar kvar att knapra på. haha typ kanterna eller något smul liksom. asgott!

Reply
Cecilia

Potatis ska alltid vara bränd! Finns inget godare! Speciellt om man lämnar skalet på så det blir så där härligt krispigt.
Mmmm….fan nu blev jag hungrig. 😅

Reply
Krista

Sorry partypooper men akrylamid någon?? 😬 Och det är inget yada yada bara för att det inte varit på tapeten på ett tag. Akrylamid bildas i bränd mat och akrylamid är cancerframkallande.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*