• header

Monthly Archives: June 2011


ALL DAY, ALL NIGHT

Färdigfixade och redo för ännu en kväll här på Rhodos! Vi ska möta upp killarna nu och åka in till gamla stan där vi ska käka på någon mysig restaurang. Sedan lär det väl bli lite drinkar och dans. Jag kommer vara helt paj efter den här veckan haha..

Här har ni lite bilder från igår också. Vi började kvällen med massa champagne på stora fina utomhusklubben Paradiso, sedan in till stan för fler drinkar och dans. Vi dansade från bar till bar och hade jäkligt kul! När jag satt på marken med en hatt, en flagga och en Mythos kände jag fan att det var dags att dra hem, haha!

Ha en grym kväll, puss ♥

Siesta

Tjejerna ligger och vilar så jag försöker trycka så försiktigt och tyst jag bara kan på tangenterna, hehe.. Ska joina dem och ta en siesta jag med!

Man blir lite trött av att ligga i solen hela dagen, konstigt nog. Strax efter elva la vi oss vid poolen och gick inte in igen förrän vid fem (klockan är sex här nu). Så himla varmt och skönt! Vi har bara legat och lyssnar på musik, käkat chips och snackat. Grabbarna kom och joinade oss en stund också och vi bestämde att vi ska käka middag i gamla stan ikväll! Sen lär det väl bli party igen haha, fattar inte hur vi orkar…

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen! Det kommer bli dåligt med blogginlägg den här veckan, dels för att jag vill njuta av min semester och dels för att internetet krånglar hela tiden.. Men något/några inlägg per dag ska jag försöka ge er! Vi hörs lite senare ikväll… Puss!

30e juni 2011 – på Rhodos

Good morning good moooooorning! Läget? Här är det sådär alltså.. Galet slitna efter de här partynätterna, men vi var hemma innan tre inatt så vi har fått sova lite! Annars så är allt bra! Jäkligt bra! Hade ännu en rolig kväll med hela gänget och idag vaknade vi upp till ännu en solig och varm dag. Tjejerna är nere och handlar lite vatten och sånt medan jag bloggar. Sitter i vardagsrummet där Humlan & Dilay bor, jag och Nadia tog det stora sovrummet med bubbelbadkar! :)

Idag kör jag på trekantsbikini, fick en sån himla ful bränna igår efter bandeaubikinin så jag byter lite dag till dag för att jämna ut det. Överdelen är den man fick med i SOLO (den jag hade på mig på omslaget) och trosan köpte jag på H&M.

Nu blir det sol och bad hela dagen. Puss! Ta hand om er! ♥