• header

Monthly Archives: May 2012


99:-

Jag köpte två linnen inne på Ginatricot för några dagar sedan. Skitsnygga i ryggen och tyget är tillräckligt tjockt för att skippa bh (som jag brukar göra, med nipple covers eller freebra) utan att flasha något. Finns i massor med olika tryck och kostar bara 99 kronor styck! KAP. Ska nog ta och köpa ett till.

Testade dem här med mina snygga Levi’s shorts. Nitarna har jag satt på själv.

Mihi

Idag hade jag tänkt ha på mig den här fina skjortklänningen från www.mihi.se men vädret sög så det blev för kallt.

Tycker iallafall att den är jättefin! Den är längre baktill och har ett stort hål i ryggen. Knapparna är guldiga så det lär bli snyggt med mitt stora bälte (det med 2 guldiga spännen) i midjan. Undvik de upprullade armarna, det är egentligen trekvarts-ärm men jag funderar på att klippa av dem. Tycker sånna här klänningar är finare utan ärm.

31a maj 2012

När jag känner mig nere kollar jag igenom mapparna på min dator. Jag har en mapp för varje resa och jag blir så himla glad av att titta igenom dem. Så fulla av underbara minnen!

Jag minns min och min pojkväns första resa ihop. Vi hade setts i nästan ett år men bara varit flickvän-pojkvän i några månader. Vi bestämde oss för att åka till Thailand två veckor. Jag visste att det var nu vi skulle se om vi fungerade ihop eller inte. De gjorde vi och vi hade helt två underbara veckor ihop. Vi sa de tre orden till varandra för första gången och jag visste på en gång att det här var mannen jag ville tillbringa resten av mitt liv med.

Bjussar på några roliga bilder från resan. :)

Haha eh, behöver väl inte berätta hur fulla vi var när sista bilden togs…