• header

Monthly Archives: July 2012


OS

Jag och Aleks tittar på OS varje dag, mest på kvällarna då. Jag tycker att det är skitkul! Sitter alltid på nålar när de visar gymnastiken. Det är så jävla coolt, men simningen är nog ändå det vi följt mest just pga Phelps. Man kan ju inte låta bli att imponeras av honom. NITTON OS-medaljer varav 15 guld… FETT! Vilka sporter/grenar tycker ni är roligast att titta på?

Annars då.. Röven och benen värker efter löprundan idag och det känns riktigt bra. På väg tillbaka väntar alltid en miljon uppförsbackar och trappor, och så solen rakt i ryggen på det. Ni kan ju gissa vem som såg ut som en svettig gris efteråt haha..

Nu ska vi fortsätta mysa här. Puss på er!

Bild från en plåtning jag gjorde tidigare i somras! Detta omslag + omslaget jag gjorde för bröllopstidningen kommer snart ut.

Nu kör vi!

När jag låg och dog bakis-döden i lördags lovade jag mig själv att från och med nu bli bättre på att ha hand om min stackars kropp. Ni vet hur det är, man ligger där med världens bakfylla och ba “ALDRIG MER… från och med nu ska jag sluta röka, jag ska sluta festa, jag ska äta nyttigt och träna flera gånger i veckan“….haha.. Det är väl lite lättare sagt än gjort när man är en sån latmask som jag, men jag håller alltid mina löften så nu har jag snörat på löparskorna och är redo för en springtur.

Detta måste bli en vana. Varannan dag? Är ni med mig?
(vet inte hur många gånger jag skrivit exakt det där…aja, 10e gången gillt!)

LOVICH

Jag somnade i soffan framför världens sämsta film igår (och Aleks som alltid påstår att det är JAG som väljer de sämsta filmerna? haha) och när jag halvt sovandes la mig i sängen “råkade” jag shoppa lite via min iphone. När jag kollade mailen imorse såg jag ett bekräftelse-mail.. Jahaaaa, jag beställde visst ett par skor från USA inatt?!

Det blev iallafall bootsen ovan! Från Jeffrey Campbell såklart. Jag beställde dem från den amerikanska sidan Solestruck, har aldrig beställt därifrån förut men jag hoppas att skorna kommer fram. 334 dollar kostar dem och så blev det lite frakt också, och tull och sånt när jag hämtar ut paketet.

Om de är lika sköna som de är snygga lär jag bo i dessa boots i höst. :)