• header

Jag älskar dig syster.

Igår la jag upp en bild på mig och min storasyster på min Instagram. En sån bild som alla andra människor lägger upp, på sig själv och ens syskon/vän/förälder.. Jag frågade självklart min syster om lov innan eftersom att jag har såpass många följare & läsare.

Det här är alltså min storasyster. Min syster som jag känt hela mitt liv, som hållit mig i handen sen dag 1, som jag har vuxit upp med, som alltid finns där för mig. Och att folk har mage till att på denna bild skriva elaka kommentarer om henne? Jämföra oss två. Vem är snyggast, vem är fulast. ALLTSÅ JAG SPYR. Hur kan man vara så utseendefixerad? Hur kan man vara så elak? Jag ville nästan ta bort bilden. Jag blev arg för att folk förvandlade en bild på mig och min älskade syster, till något fult. Jag hittade även bilden på en “skvallerblogg”, där var kommentarerna ännu värre.

Jag blir också arg för att när jag lägger upp en bild på mig och min bror så är det ingen som jämför oss två. Det är ingen som skriver “herregud vad du är snyggare/fulare än din bror”. Alltid ska det vara tjejer som jämförs. Alltid ska det vara TJEJER som jämför tjejer. Sluta upp med det, det är så fruktansvärt onödigt.

Translation.

Här är jag och min vackra storasyster. Vi skiter fullständigt i hur vi ser ut, för vi älskar varandra ändå.

659 Comments

Mikaela

Ni har sjukt lika ögon och ögonfärgen! Så häftigt att se! Och jag blir så arg att folk har mage att skriva så till dig Kenza, om dig och din syster. Fruktansvärt omoget.

Reply
lamyyy

Both of you are very beautiful, just have a different style :))
kisses from Bosnia and Herzegovina

Reply
Emelie

Ni båda är riktigt vackra! Skit i vad avundsjuka människor skriver, förstår att du blir arg men försök att strunta i dem! Hoppas du får en bra dag i övrigt, kram! :)

Reply
cajsa

asså ni är ju SJUKT vackra båda två! skit i alla andra som säger nåt annat, idioter är dem…
Btw är du galet bra Kenza och jag blir alltid glad när jag går in på din blogg, puss <3

Reply
Vickan

NI E SJUKT SJUKT VACKRA BÅDA TVÅ!:) helt ärligt. Ni e så lika men ändå så olika, på ett positivt sätt. :)

Reply
Vicky

Jag tycker att ni är mycket lika, det som gör er olika är ju era stilar och det har ni ju valt själva, bara för att din syster inte har samma stil gör de väl inte henne ful? trött jag blir på människor, kenza du är stark som står på dig och behåller bilden! syskon är det bästa som finns och det är olikheterna som gör oss vackra! du är lik henne upp i dagen, hade du klippt dig och färgat håret som henne hade ni sett ut som tvillingar!

Reply
Lina Tsutsumi

Det är så himla tråkigt att det alltid är tjejer som ska jämföras med varandra. Jag tycker att ni är jätte fina båda två! Det fina är ju att ni är så olika varandra, men ändå lika utseendemässigt (: Jag förstår inte att folk har mage att säga något elakt till det här fotot. Tycker verkligen det är ett jätte fint kort på dig och din syster! (:

Reply
cn

Inget fel på din syster, hon ser ju jätte bra ut precis som du! Att vi inte har kommit längre i utvecklingen när det kommer till utseendefixering är bara tragiskt..

Reply
Marie

Det kan jag tänka mig…. Hemskt.
Jag tycker ni är lika och väldigt fina på ert eget sätt. Din syster är orginell och det är häftigt.
För att inte fastna på utseende än en gång. En väldigt vacker bild. Önskar jag sade en syster o krama. Ni har tur som har en av varje. Boy, girl.

Reply
Sofie Ö

Försök att inte Bry dig ett skit om de elaka kommentarerna!
Att folk inte har något bättre för sig är ju helt otroligt…
Och ta inte bort den fina bilden på er, tänk vad den betyder för dig och låt inte några idioter förstöra de!

Nu är otroligt vackra båda två, och det va superkul att få se hur din stora syster ser ut :)
Kramar från Sofie

Reply
Lisa

Varför ska alltid tjejer/kvinnor bedömmas utifrån sitt utseende medan pojkar/män bedöms utifrån prestation. Jag blir så arg och besviken på samhället. För mig visar den där bilden syskonkärlek och det fina med att ha den förmånen i livet att ha ett syskon som alltid finns vid ens sida. Fortsätt finnas till för varandra och ge varandra kärlek och styrka!

Reply
Linda

BRA inlägg Kenza!
Det värsta med den bästa uppfinningen Internet är att alla fega, bittra, elaka, avundsjuka människor nu kan gömma sig bakom en “skärm” och uttrycka sig hur de än vill. Det är ju helt sjukt.
Din syster är ju för övrigt jättefin!

Reply
Nina

A sister is a gift to the heart, a friend to the spirit, a golden thread to the meaning of life.
You are both very beautiful :)

Reply
Bella

JÄTTEJÄTTEBRA skrivet!!! Blir också illamående över hur utseendefixerade människor kan vara, i synnerhet mot kvinnor. Alla människor är vackra, inklusive du och din syster. PUSS

Reply
Alexander

Jag tycker ni är lika snygga. Snyggt med rött hår på din syrra. Ha det bra !

Reply
Lina

Jag tycker ni TVÅ är jätte fina!!!! Jag har 7 syskon själv och den ena är verken lik den andra och det jämnför oss också så jag vet precis hur det känns! Ta inte åt dig, det har jag slutat med. Om folk mår bättre av att sitta och tycka och tänka på det sättet som dom gör så är det inte ens värt att bry sig.

You go girl!

Reply
Honda

Men Kenza skit i va de skriver ,ni båda hur fina som helst.så dont give a Shit about what people say.Lägg gärna mera bilder på henne,

Reply
Anna

Strunta i alla bittra människor som har mage att påpeka något sådant, ni är så fina båda 2! <3

Reply
Emma

Såg det på Instagram och blev så jävla arg å era vägnar.
Hur folk kan bete sig på ett sådant svinigt vis kan jag aldrig förstå?!

Både du och din syster är skitsnygga, men egentligen spelar det ju ingen som helst roll hur ni ser ut, utseendet är inte allt!

Reply
Sara

Klart är utseende fixering fel och ni är vackra båda två, tycker bara det är intressant att någon som är emot utseende fixering själv valt att jobba i en bransch som går runt på utseende fixering.

Reply
Nora

Hi Kenza,

People can be so mean..you two are both beautifull!!Ignore those stupid people, who have nothing else to do then put people down! And like you said..the appearance is not important..beauty comes from inside! People who write that stuff are the ugly ones!!

Much loveeeeeeeeeeeeeeeee nora

Reply
Annie

Jag blev först jätteglad över bilden. Din systers drag i ansiktet liknar mina och jag har alltid tyckt att de är vackra. Jag tycker att din syster är riktigt fin, men sen såg jag vad alla andra skrev och då tog även jag åt mig. Så himla onödigt. Bittra människor, yttra er negativa inställning någon annanstans!

Reply
Anonym

Ush jag förstår precis vad du menar! Folk jämför mig alltid med mina 2 systrar, iaf förut! Nästan så man vill spy! Både du och din syster är vackra, och även om det låter utjatat – insidan räknas!!!
“A beutiful personality creates a pretty face”

Reply
Amanda

Blir också irriterad på att tjejer jämför tjejer. Har man inget snällt att säga ska man vara tyst. Jag tycker iallafall att ni är himlans vackra båda två.

Reply
M

Att alla alltid ska hålla på.. Usch vad tråkigt..

Om alla kollar över ögonen så ser ni hur lika det faktiskt är! Jag menar, bägge två har riktigt fina ögon!

Reply
Bunny

Alltså nä usch… såndänt gör mig så arg!!! Hon är ju så vacker, och precis som du sa, utseende har ju ingenting med bilden att göra! Härligt fina är ni båda två men de finaste är ju att ni är syskon och där för varanda :)

Reply
Ebba

Helt rätt! Jag är så trött på att alla hela tiden ska jämföras både i verkligheten och på nätet! Det är alltid utseendefixerat och det tycker jag är fel! Om man inte har något bra att säga/skriva så kan man vara tyst!
Superfin bild på två människor som älskar varandra oavsett vad som händer! Det borde man se oftare!

Reply
Maddo

JAG HATAR UTSEENDE FIXERINGEN!!!!
Varför ska det alltid ta en sådan plats? Vad spelar det för roll vad någon annan tycker om en? Huvudsaken är att man själv trivs med sig själv, och det gör man om man SKITER i vad andra tycker och tänker om en.

Jag bara en sak att säga om denna bild:
Så härligt att du och din syster har så starka band till varandra.

Reply
Emelie

Jag håller med dig Kenza, det där beteendet är så vidrigt!

Hur som, jag är en av de som tycker att bilden (och ni båda två) är skitfina.

Reply
elina

jag tycker ni är hur vackra som helst, båda två, precis som alla människor är vackra på sitt sätt. ni gör helt rätt i att skita i alla idiotiska kommentarer, människorna har ju uppenbarligen inget bättre för sig. fortsätt som du alltid har gjort, din blogg är grym och jag läser den dagligen :) kram!

Reply
Lina

Jag tycker ni båda är apsnygga och jag älskar att ni har så olika stil.
fuck folk som håller på och diskuterar sånt, de har inget liv. och sen säger de att det är yttrandefrihet att få säga att någon är ful. HAHAHA så jävla idiotiskt.

Snygga tjajjor!!

Reply
martina

Bra skrivet Kenza! det är sjukt att tjejer alltid ska jämföras ! himla fin bild på er i alla fall och era ögon är sjukt lika!

Reply
E

Folk är sjuka i huvudet. Förstår inte hur man som människa med samvete kan sitta och vräka ur sig saker om andra människor. Varför sänka andra för att höja sig själv? SICK!

Din syster är hur vacker som helst, sjukt coolt hår!!

Reply
Linnéa

Jag brukar inte kommentera men det här är ju helt galet! Ni ser jättefina ut tillsammans. Älskar din systers röda hår och prickiga skjorta(har en liknande). Jag har en stora syster och vi älskar varandra även om vi har olika stilar, för vem bryr sig? Så dåligt att tjejer ska alltid dömmas (och dömma för den delen). Hoppas du förstår att inte hela världen är galna det finns faktiskt resonliga människor där ute. Hälsa till din syster!

Reply
Mr p

Förstår din frustration, men allvarligt talat. Att det alltid ska vara “tjejer” som jämförs är väl inte riktigt sant?

Reply
Lana

Ni är sjukt fina båda två, det är insidan som räknas, och folk som ej förstår det kan endast dränkaa sig själva i simsjön.
Hälsa min kusin ALEX :) Brate cuvaj zenu i njenju familiju!

Reply
Tina

Ni är väldigt syskonlika, alltså lika vackra båda två!! Alla som säger något annat är väldigt fula människor på insidan!

Reply
Evelina

Jag blir faktiskt lite mörkrädd när man ser kommentarerna som finns på Instagram. Det känns som att majoriteten vill kasta skit när de kommenterar på kända personers bilder. Kastar de inte skit på personen som lagt upp bilden så skrivs det elaka kommentarer till andra som kommenterar.

Reply
snöfrid

Jag har läst kommentarerna och blir fucking jävla mörkrädd av att läsa hur folk skriver. Och jag blir ännu mer förbannad när de skyller ifrån sig på att de har yttrandefrihet?! Asså wtf?! Hur kan man vilja skriva något som BARA sårar? av vilken anledning? Yttrandefrihet my ass! Det är bara ren mobbing!
Jag hoppas att både du och din systrer har en fin dag trots omogna kommentarer. Kram

Reply
Linda

Hon är sjukt snygg!! Asså älska att hon har en egen stil o allt.
Folk har inget liv eller s¨å är de missnöjda med sitt så de måste hacka på andra. Jag har aldrig förstått denna världen :S

Reply
Ola

And remember: haters gonna hate, so don’t care about that. Important is the connection between you and your sister!:)

Reply
Maria

Kenza ni är vackra både två <3 strunt i alla elaka kommentarerna! kör din grej som du alltid gör. kram :)

Reply
Anna

Jag håller med till tusen procent.
Du och din syster är skitsnygga. Men även om ni hade sett förjävliga ut finns det ingen anledning att påpeka det.

Reply
Kia

Så himla fina båda två!! Ingen har rätt att döma eller diskutera någon annans utseende på det viset!

Kram Kia

Reply
Elin

Skitbra att du säger ifrån Kenza! Åh vad jag hatar att leva i ett sånt här samhälle ibland.

P.S. Ni är båda underbart vackra!

Reply
Camy mwaah

I have to admit I agree with each word you wrote & you shouldn’t really care for comm’s, many people said it because they’re just jealous, who cares, keep head up.
& You both look so stunning!❤

Reply
Angelica

Blir så arg! Såg att en skvallerblogg frågat om ni är lika och kommentarerna var hur ful syrra du har och sen försvarat sig med “vadå jag står för vad jag tycker!”. Ja fast nu var frågan ifall ni var lika och inte vad man tyckte! Jag står också för vad jag tycker och det är inte samma sak som att spontant säga att någon är ful. Nu vet inte jag om jag tar illa upp för att jag själv är tatuerad och har piercingar men “hon ser ut som en pundare?” nej? Hon har kort lugg och en piercing, ingen skulle kommentera det om hon hade ändrat på de så sakerna. Hur kan en liten ring plötsligt göra någon till pundare? Jag hoppas bara att de som kommentera är max 15 för det gör det liiiite mer okej och förhoppningsvis så ångrar det sig om något år.Det sköna med att bli äldre är hur mer självsäker man blir, skulle någon säga något sånt om mig så hade jag bara “jaha och du är? Hur kommer mitt liv ändras för vad du okända människa tycker om mig?”. Såna människor förstår inte att man mer undrar vad felet är på dom som håller på så.

Reply
Isabelle

Jag tror inte att folk som säger elaka saker om någon annans utseende är så nöjda med sitt eget utseende. Både du och din syster är verkligen vackra och ingen av er bör ta åt er vad småungarna säger. För dom har fel.
Kram!

Reply
Amy

Mycket bra skrivet! Det är helt galet hur utseendefixerade alla är i dagens samhälle. Ni är två vackra tjejer som är unika på era egna sätt! :)

Reply
Pernilla

Än är inte den sista idioten född.

Ni är jättefina båda två. Tyckte det igår på instagram och tycker det idag!

Reply
Emma

Vad ledsen jag blir, usch vad onödigt av folk! Det är en jättefin bild, och vad lika ni är kring ögonen :)

Reply
maja

Jag blir så fruktansvärt less på att tjejers utseende ständigt ska jämföras och spyr jag med när jag ser hur folk kan vara så otroligt elaka. Måste bara säga att din syster är skit snygg. Verkligen, verkligen snygg!!! Skulle vara kul att se mer av henne, men förstår varför om det inte skulle ske. Ni är båda väldigt vackra, fast det hoppas jag att ni redan insätt !

Reply
Emma

Jag såg också alla hemska kommentarer och jag blev riktigt förbannad! Hur kan någon annan bestämma vad som är snyggt och inte snyggt. Vem som är snygg och och inte snygg?!

Att man överhuvudtaget ens får tanken att jämföra andra är för mig helt sjukt. Alla människor är vackra på sitt sett och vi kan ju tacka gudarna för att inte alla ser likadana ut!

Både du och dina syster är otroligt vackra. Skitsnygga är vad ni är! Och jag slår vad om att ni båda har en grym personlighet som gör er snyggare än skitsnygga!

Det är sorgligt hur en del tjejer håller på och jämför sig själv och andra, att man inte tänker ett steg längre och funderar på hur det skulle kännas om någon sa/skrev så till än själv.

Nej som sagt, ni är skitsnygga och det alla andra skriver är bara ren bullshit!

Reply
Josefin

Spyr på hur världen ser ut idag. Hur folk kan ha mage att sitta och skriva sådana saker. Att folk nu för tiden bara ska hitta massa jävla fel på allting. Ni är såååå fina, båda två!! Puss på er

Reply
Dixi Wonderland

Jag tycker du och dina syskon är väldigt lika vid ögonen och jag förstår att det inte är roligt när såna kommentarer ramlar in men kom ihåg att såna patetiska kommentarer säger allt om personerna som skriver dom! Du och din syster har ju två helt olika stilar och jag älskar att du tar avstånd från allt som har med utseendefixering att göra. Självklart jobbar du mycket med utseende gällande kläder osv men du verkar ha båda fötterna på jorden! Hoppas att du och din syster får en super fin dag!

Reply
Lovisa

huvudet på spiken kenza. hoppas din syster inte tog för illa upp, folk är idioter. ni är vackra båda två!

Reply
Camilla

Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur människor har mage till att skriva vissa saker. Jag har också tänkt tyckt och brytt mig emellan åt. Men det är ju mina åsikter som jag håller för mig själv! Hur fungerar dem i verkligheten? Går de fram till folk och säger”Gud vad din kompis/studier/bror/hund är ful!” Förhoppningsvis inte och jag förstår inte hur man kan vara så fruktansvärt feg att känna att det är okej att sitta bakom en jäkla dator skärm i sitt sunkiga tonårsrum och skriva såna saker. Jag hoppas ni alla växer upp en dag och inser att ni inte blir coolare eller mer accepterade av era lika tramsiga tonårskompisar för att ni “vågar” skriva taskiga kommentarer. Hur tror ni Kenza hennes syster och hennes familj känner sig? Hur hade ni känt er om någon hade lagt upp en bild på er för att din syster var stolt över dig och så skriver alla hur mycket fulare du är? Vad katten spelar det för roll? Vad trodde ni att de såg exakt likadana ut? Jag säger bara skäms på er för jag skäms enda in i hjärtat för er skull. Och det är inte ens min last att bära! Själv tycker jag att den här bilden är den vackraste jag sett på länge och att kenzas syster är extremt snygg!

Reply
Aleksa

Why do you even care? I mean, you’re right – there always will be someone who’s eager to insult you or your family just for making you feel bad and insecure. Don’t let them get to you by writing posts like that. The only thing you should remember is “what they say of you says more of them than of you”. Don’t pay any attention and keep going!

xoxo

Reply
Emelie

Hur många år äldre är din syster? :) Jag tycker bilden var jättefin, hoppas hon inte tar åt sig av idioterna!!!

Reply
Hawis

Herregud vilka människor det finns. Hoppas din syster inte tar åt sig, för hon är jätte vacker!!! Kram <3

Reply
Malin

Tråkigt att höra! Hade blivit så jävla förbannad och blir det också när jag läser det du skrivit. Det är så sorgligt att det alltid ska bli så här. Man läser kommentarer överallt. ¨

Mår folk så pass dåligt i samhället att de behöver trycka ner andra människor för att må bra??!!

Jag tycker att ni båda är hur vackra som helst. Dock ser jag ingen likhet? Är ni kanske halvsyskon? :)

// Malin

Reply
Anna

Såg några av kommentarerna igår när du la upp bilden. Jag tycker också att det är förjäkligt att folk ska hålla på och tänka på utseendet HELA tiden. Men jag måste bara få lägga till att det inte alltid är tjejer som jämför tjejer. De av de tyska kommentarerna igår på din instagram var ju faktiskt killar.
I vilket fall som helst är det ett hemskt samhälle som vi lever i då utseendet hela tiden ska bedömas och kritiseras eller höjas till skyarna. Det är ju faktiskt bara ett ansikte och en kropp och inte så mycket mer.

Reply
AmandaS

Det första jag tänkte när jag såg bilden var hur otroligt vacker hon var och hur mycket ni påminde om varandra i utseendet! Stå på er och ta ingen skit, det gör aldrig jag! Det kommer man längst på.

Reply
Anna

Så JÄVLA bra skrivet!! Försök att inte ta åt dig av vad alla misslyckade puckon skriver, förstår dock att det såklart är lättare sagt än gjort.

Reply
Johanna

så taskiga människor det finns som skriver sånt.. de är säkert bara avundsjuka! Du och din syster är jättefina båda två! fortsätt att ta hand om varandra!

puss och kram!

Reply
G

Jag förstår dig precis. Jag har själv två systrar (och två bröder) som jag älskar mer än något annat och hade blivit rasande om vi blivit jämförda på det sättet. Inte konstigt att du sällan lägger upp bilder på nära och kära… Ni båda är jättefina!! Kram

Reply
Agnes

Jag blir förbannad! Att människor inte kan uppföra sig. Hoppas ni kan skaka av er kommentarerna. Det finns så mycket annat i livet som är viktigare än att vara snygg. Jag jobbar i en mansdominierad bransch och jag tvivlar på att mina manliga kollegor blir granskade hur de ser ut dagligen och får kommentarer som är en del av min vardag. Trött på människor idag!

Syskonkärlek är underbart, nu fick jag en släng av hemlängtan till familjen 50 mil bort :)

Reply
Sonia

Båda är vackra på sitt sätt! Fattar inte hur man kan jämföra sådär!
Kram <3

Reply
- a

Förstår inte hur man kan ha mage till att hålla på så där. Ni är fina båda två!

Reply
Tess

Fy fan vad bra skrivet Kenza. TACK för att du faktiskt tar upp ett sådant här ämne. Du och din syster är otroligt vackra båda två, på helt olika sätt. Det är verkligen otroligt fint att du visar din kärlek så öppet i din blogg. Kram

Reply
Maria

I think people complain and write nasty things because they are unhappy about their appereance. In this society people who are pretty are treaten better, but young girls don’t understand that not everyone can look like models. It is pretty obvious that you got a lot good things haha :D i also think to myself sometimes: why am I not that pretty? why do i have to look like a mystic creature on every picture? :D but thats life, and a lot of girls don’t even try to make something out of them. not everyone can look good without make up, and i bet stars also don’t look that flawless. but if you experiment a bit with make up evryone will find something that fits them and they feel automatically prettier. and this confidence make them even prettier.
i personally think your sister is pretty and she has her personal style, and i like that! :3 but i would have never thought that it is your sister :o her skin is much lighter! :D probably you don’t even read this, because you get a lot comments, but i hope i could help you to deal with it. you can’t stop ppl from comparing others. it’s society which spoiled them.
have a wonderful day with your sister <3

Reply
jennifer

Jag reagerade nog mest på hur lika ni är… Eller ja, ni är ju syskon så jag borde väl inte vara så förvånad, men det är verkligen som Kenza-kopia med en annan stil, särskilt likt är ögonen! Fina båda två! :D

Ha en bra dag!

Reply
pamela

DET ÄR SÅ JÄVLA VIDRIGT ATT MÄNNISKOR ÄR SÅ JÄVLA UTSEENDEFIXERADE. ASSÅ HELT SERIÖST VARFÖR SKA DET ALLTID VA SÅ JÄVLA VIKTIG OM VEM SOM ÄR FINAST OCH VEM SOM INTE FIN. ATT MAN SLÖSAR SÅ JÄVLA MYCKET TID PÅ ATT ANALYSERA ANDRA MÄNNISKOR. ASSÅ JAG VET HELT ÄRLIGT INTE VART VÄRLDEN PÅ VÄG. DIN SYSTER ÄR FIN SÅ SOM HON ÄR. TYCKER JAG ILLAFALL:)

Reply
Bam

Jag tittade på bilden före jag läste texten, tänkte bara att din syrra ser riktigt cool ut. Fattar inte hur folk tänker ibland alltså.

Reply
Martina

Hej Kenza,

Jag såg dessa elaka kommentarer igår och fick ont i magen… Jag förstår inte hur man kan vara elak och göra så att andra blir sårade… Har man inget vättigt att skriva ska man vara tyst!

Alla människor är lika mycket värda och man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad! De ska vi vettiga människor vara glada över att vi blivit lärda en gång i tiden!

Karma, det tror jag stenhårt på. Om man blir illa behandlad av någon, kommer den personen på någon vis få tillbaka det. och de bästa är att du behöver inte göra någonting!

Reply
Tatiana Oliveira

Jelous people will be jelly . Dont mind those kind of people , you both are damn beautiful , but i know that the real meaning behind this picture is the love that connect both of you soo let them hate :p . Luff you <3

Reply
Angelica

OMG! Jag börjar nästan gråta!!! Ni är ju hur fina som helst båda två och det är ju helt fantastisk att ni har varandra, att du har en syster liksom!!!

Kan inte någon starta en blogg där bara elaka kommentarer tillåts så de har någonstans att hålla till istället för att trycka ner på exempelvis dig som är en så fantastisk, driven och cool brud!

SKIT I ALLA, love is all that matters <3 TA HAND OM VARANDRA!

Reply
Lina

Ni är sjukt fina oavsett vad varför ens lägga ner tid på att bry sig om folks avundsjuka FUCK dom!!! Jävla idioter fyfan ! Älskar din personlighet kenza bry dig inte

Reply
Martina

Super fina båda två! Älskar din systers hårfärg hihi, jag har också rött hår och det är så himla snyggt :D

Reply
sara

Jag tycker hon påminner jätte mycket om Demi Lovato :p och Demi är jättesöt!

Reply
Jonna

BRA att du tar upp det här! Blev så arg att jag skakade när jag såg kommentarerna på en skvallerblogg. Ursäkta språket men tjejer kan ibland vara så otroligt fittiga. Hoppas att din syster inte tog åt sig, och om du ser den här kommentaren… hälsa henne att ni är precis lika vackra!

Reply
anee

It will be always like this.
Mean people, with ugly comments, will keep talking. And exist.
Unfortunately.
you r almost a celebrity, so you must understand that,and learn that those things dont touch you. It will never stop, so deal with it! And never,ever be sad because of it!
greets from Serbia! :*

Reply
???????????????????????????

Detta väcker så mycket ilska. Men samtidigt så vet man att de som ligger bakom kommentarerna är själv små, osäkra själar.
Såhär tycker jag! Man ska inte respektera de människor/de åsikter som inte respekterar en själv. Såna människor & åsikter kan man strunta i, de är inte ens värda att höja på ögonbrynen åt.

Det är en konst att ta åt sig av det goda & bortse från det negativa, men med allt som ni gått igenom tillsammans borde ni inte lyssna på några småfjortisars utseendefixerade kommentarer. Det är liksom nonsens, mindre värt än en fis i rymden. :)

Reply
Lilly

KENZA, SKIT I DE HATERS! Ni två är de vackraste syskonen jag har sett, både på insidan och utsidan!
// Lilly!

Reply
Linda | KEEPMEINSANE.BLOGG.SE

Jag blir så trött på att människor ska vara så jävla utseendefixerade att man känner att man måste jämföra två systrars utseenden. Kan man faktiskt inte se en bild utan att direkt börja värdera någons yttre?

Reply
lina

Gah blir galen på all jävla utseendefixering. ÅÅåhhhhh kokoar i mig. Blir SÅ förbannad och man tappar ju hoppet om allt när man läser så inihelvetes korkade kommentarer på den där skvallerbloggen också.

Irriterande också när folk skriver “Näää ni är sååå fiiina” “Både du och din syster ser väldigt bra ut”
Asså. jag förstår att det är välmenat, MEN DET SPELAR LIKSOM INGEN FUCKING ROLL OM MAN ÄR “FIIIIIIIIIN” ELLER “FUL”.

Reply
Narcissa

Detta är jätteviktigt. Vet du varför ingen kommenterar din bror? För att killar bedöms efter prestationer, tjejer efter sitt utseende. Vi lever i ett samhälle där både killar och tjejer objektifierar tjejer. Vet ni vad objektifieringen leder till? ÖKAT ANTAL VÅLDTÄKTER/VÅLD MOT KVINNOR.

Världen behöver hjälp, och du med så stor blogg har verkligen möjlighet att hjälpa till Kenza.

Reply
Josefin Borgman

Håller med dig, vissa är så otroligt utseendefixerade, det är riktigt vidrigt!

Jag tycker att både du och din syster är otroligt fina och vackra! Sen att jag inte tycker ni är väldigt lika har väl inte med saken att göra, fina är ni båda två!

Reply
Ninon

This is one of the issues in our society: always looking at the appearance and always critize other people. I know it’s hard, but try to ignore this kind of mean people. They don’t worth it at all. If you are not twins, it’s totally normal that you don’t look like exactly the same. Moreover, your sister is really lovely. Hope this ugly comments didn’t ruin your day.

Wish you a great friday anyway.

Reply
Sofia

Tråkigt att du ska behöva skriva ett sådant här inlägg.

Ska jag vara helt ärlig, så när jag först såg denna bilden föll mina ögon direkt på din syster och jag tänkte att hon var riktigt snygg. Jag gillar hennes stil.

Ni är inte extremt lika, vilket gör att ni båda ser väldigt bra ut på olika sätt, och det är väl det som är så bra med oss människor. Att hur olika vi än kan vara så kan alla vara snygga. Det är tråkigt, som du skriver att folk är så fruktansvärt utseende fixerade, men som du säkert vet så är det nog mer som tycker att ni är väldigt fina båda två, bara det att de inte skriver det. Som jag, jag kommenterade inte på bilden för jag kände inte att det behövdes. Men nu ville jag i alla fall skriva något.

Reply
sofia centre

skit i dem, ni är lika fina båda två!!!!! de är bara avundsjuka!! kra :) <3

Reply
Alexandra

Tyvärr kan jag inte säga att jag är förvånad. Men det är tragiskt att människor tycker sig ha rätt att säga vad som helst till vem som helst på nätet. Bara för att man sitter anonymt bakom en dataskärm så ska man inte bete sig annorlunda mot om det hade varit i “verkliga” livet. Det där “om du inte har något snällt att säga kan du lika gärna vara tyst” borde fler tänka på. Eller bara att bete sig schysst. Väldigt enkelt egentligen. Hur som helst så är ni lika vackra båda två. Och att ni är systrar ser man helt klart. Förstår om du vill ta bort bilden, men jag tycker du ska låta den vara kvar. Visa att du inte bryr dig om vad de här idioterna skriver. Visst jag förstår att det inte är lätt. Men på nåt sätt känns det som att idioterna vinner om du tar bort bilden. Och det ska de inte få göra tycker jag.

Reply
Alexandra

Ja usch säger jag. Jag blir alltid jämförd med min tvillingsyster och det är otroligt onödigt och patetiskt. Vi är perfekta precis som vi är och jag förstår inte hur folk kan vara elak mot en människa som inte gjort nåt ont.
Du är världens vackraste och likaså din syster!

Reply
Sandra

Tack för det här inlägget.. Bra att någon ryter ifrån över denna ständiga utseendefixering..
När jag ser syskonbilder tittar jag nog automatiskt på *likheter/skillnader* men det stannar vid det och blir liksom inte någon bedömning om vad som skulle vara finare eller inte.. Tex när jag ser denna bilden så tänker jag “åh ni har samma ögonfärg <3"
Det är ovärderligt att ha fina bilder på sig och sin familj tillsammans, det är sånna viktiga minnen..

Reply
filippa

snyggheten är på insidan, men ni har det även på utsidan asså! Underbart vackra och lika är ni. skit i alla andra <3
kram

Reply
Amina Fahim

Jag hoppas inte du tar detta på fel sätt nu, men det är väl din halvsyster? Jag menar eftersom hon ser helt svensk ut & du är halv marockan precis som jag.
Ni är väldigt vackra båda två!
Jag hoppas att du förstår vad jag menar & inte tar denna kommentaren som något negativt. Jag har undrat det sen jag såg bilden på er två på instagram men visste inte hur jag skulle formulera min fråga utan att få det att låta negativt.

Reply
Sofia

Ni är så otroligt vackra båda två och man ser verkligen på era ögon att ni är systrar! :D ha en superbra fredag Kenza! :D

Reply
Vanes

wow! your sister is really beutiful, you two are different at first sight, but then I must say you´re really similar! you have the same eyes and lips!:) both of you are gorgeous!:)
xx Vanes

Reply
Camilla

Det finns så fega och vidriga människor som inte har något bättre för sig än att klanka ner på andra. Hoppas din syster inte tog illa upp! Hon är vacker som hon är :)

Reply
Julia

Läste vad en del skrev också och blev chockad. Förstår inte varför man ens skriver sånt där. Förstår om det diskuteras om era drag, om man tycker niär lika osv. Men varför prata om vem som är snyggast?! Idioti. Jag blev glad över att se bilden i alla fall. Jättekul att se era likheter och sådär. Era ögon och läppar är verklige jättelika! Kram :) u

Reply
felicia

Hamnade av en slump på en blogg – din. Och blev rörd till tårar av din text. Gud vad du verkar vara intelligent och stark! Nu har du en till följare. Girl power, syskonkärlek och vackert tänkande!

Reply
Jennifer

Att folk kommenterar och skriver att ni är lika fina båda två skrämmer mig för det är inte vad det handlar om. Då kan man lika gärna skriva att ni är lika fula eller vad som helst. DET HANDLAR INTE OM YTAN. Varför ens kommentera ett utseende. Förstår varför ni tjejer mår så dåligt, sluta jämför er med allt och alla!

Reply
Emma Hamberg

Jag tycker ni är jätte fina på olika sätt. ni är fina på ERA sätt. sluta vara så jävla omogna och trycka ner nån som är helt oskylldig och inte gjort något! Om du/ni tycker Kenza är så fin och ser upp för henne skriv fan inte något dumt om hennes syster, hennes syster är hennes familj hennes egna kött och blod! och om ni vill ha hennes uppmärksamhet gör fan inte det genom och säga att hennes syster är ful osv. Ge er! Hon är lika vacker som Kenza. tack för mig!

Reply
Mia

Jag tror en del är avundsjuka, en hel del därför dem skriver så. Men va glad att du har en syster, det är inte alla som har det och jag tror på mer eller mindre att den som har det är lycklig lottad!!

Reply
J

Det förvånar mig inte överhuvudtaget att folk har mage till, undra varför? 1. De sitter bakom en dator, 2. Så tänker majoriteten av tjejer i tanken; typ ‘hon är mycket brunare än mig’ eller ‘hon är mycket smalare än mig’, det är sån otroligt utseendefixering i dagens samhälle att jag gadligen går ut med fett hår och trasiga smutsiga kläder för att bara strunta i alla måsten och normer som är FEL.

Du ska givetvis inte ens ta det personligt för så är internet, det är elakt, mörkt och jävligt korkat. Det är svårt för det handlar om dina nära och kära men egentligen så kommer det alltid finnas här och de kommer aldrig att sluta.

Keep on going sweetie.

Reply
Nathalie

Så JÄVLA bra skrivet, Kenza! Förstår verkligen inte hur folk kan ha mage att skriva så hemska saker. Gömma sig bakom sina datorskärmar och leka tuffa. Kärlek till dig och din vackra syster <3

Reply
natyra gashi

Så bra skrivet! Jag brukar inte kommentera här så ofta och tror inte att jag har gjort det på din instagram men jag kommenterade igår på insta pga av att det gjorde mig så arg att se så taskiga kommentarer! Du ska verkligen inte ta åt dig av kommentarerna då jag tycker ni är så vackra Min mamma brukar säga fast på vårt språk “veq kush tka inati” det betyder att om någon har något negativt att säga om dej eller något du gör som inte konstruktivt på något sätt alls handlar det om avundsjuka och osäkerhet. Sådana människor behöver man inte och man ska inte lyssna på dem. Skrev också på din insta som du skriver här att tjejer ska sluta upp att jämföra. Sluta upp med det helt. “just because she’s beautiful doesn’t mean you aren’t” Du kanske såg min kommentar! KRAMMMM!!!

Reply
denise

you are both beautiful dont care what people say
i am glad you made this statement here.
yesterday i read the comments on instagram and i was really ashamed!!

Reply
Jessica

Shiiit din syrra och du är båda super vackra kan inte fatta att folk håller på och kränker andra hon är ju super vacker!!

Reply
MICHELLE

Ni är ju SKIT SNYGGA båda två! Himla kul att ni har så olika stil (efter vad man kan se på bilden) också. :)

Så himla synd att vi tjejer måste jämföra oss med varandra så ofta.

Reply
Amanda

Jag tycker att ni båda två är jättevackra!! Vafan ere för mongon som ska hålla på liksom?

Tycker iallafall att både du och din syster är väldigt fina.

Reply
Chanelle

Oj, vad elaka människor kan vara! Jag blev förvånad hur vacker din syster är. Det är ovanligt att 2 systrar blev så snygga båda 2 :) Hoppas hon skiter i vad folk säger. För hon är vacker, precis som sin syster!

Reply
Sanna

Skit i alla avundsjuka människor som måste trycka ner andra för att själva må bra! Ni båda är dödscoola olika stilar som gör sej riktigt grymt på båda å ni älskar varandra det är det som räknas!

Reply
Elin

Väldigt olika men jäkligt tuffa båda två. Och smarta ser det ut som ;). Det är verkligen tråkigt att folk är så elaka. Tjejer, kom ihåg systerskapet och var snälla mot varandra och lyft fram andra tjejer istället för att trycka ned varandra!!!

Reply
Jakob Andersson

Så fantastiskt jävla (rent ut sagt) bra skrivet Kenza! YOU GO GIRL! Syskonkärlek är fantastisk och det finns inget bättre än att syskon som man älskar mer än livet självt. Åh. Nu längtar jag efter mina storebröder sådär extra mycket!

Sist men absolut inte minst: Så bra att du tar upp ämnet och hela detta snevridna ideal.

Kram!

Reply
zobeideh

Så JÄKLA BRA SKRIVET!! jag såg alla kommentarer igår på instagram och blev riktigt irriterad på alla otroligt elaka och onödiga kommentarer.

Reply
Josefin

Så himla fina. Det är alltid avundsjuka människor som ska trycka ner andra. Lyssna inte på dom. Älskar din blogg. :)

Reply
Corny

Din syrra är skitsnygg, och det säger jag inte för att jag tycker synd om er pga detta, utan för att jag VERKLIGEN VERKLIGEN tycker det.
Älskar hennes stil!!

Reply
Lina

Jag såg inlägget på skvallerbloggen och blev så arg. Jävla pissblogg i övrigt, kan ingen bara avslöja hon som driver den.. hon är inte frisk! Fy fan, så undrar folk varför du ofta lämnar din familj utanför bloggen liksom.
Varken du eller din syster är det minsta fula.

Har själv haft sån hårfärg som din syster för övrigt, men det var så jobbigt att hålla färgen pigmenterad. Tipsa henne om Revlon färgbomb, fire red.. min bästa vän under tiden som rödhårig. :)

Reply
Lina

Jag tycker ni är jättefina båda två! Om folk inte kan se det är det deras förlust. Kram till er båda!

Reply
Anna

Väl rutet, Kenza! Jag blev också fruktansvärt arg när jag läste det du berättade. Kram till er, två underbara systrar!

I dag på bloggen: 8 matmåsten i New York!

Reply
Jungarå Fotografi

Usch vilka vidriga människor det finns! Jag blir så jävla arg! De ska åsikter om allting för de har inget liv själva! Blä blä blä! Bra att du står på dig!
Din syster är jättevacker! Det är du med och din lillebror!

Reply
Emma Sjögren

Som många andra skriver, skit i de dem! De är bara avundsjuka!

Otroligt fina syskon, och va roligt att få se en bil på henne. Älskar hennes frisyr, tänkt om man själv skulle passa i det :)
Kram

Reply
Lovisa

Håller med dig helt! Ni är jättevackra båda två! förstår inte varför folk ska hålla på sådär. När man kommenterar bloggar/instagram får man tänka att ni ochså är människor!

Reply
emii

Herregud – ni är superfina båda två! Vem är folk att döma som inte ens känner er!? Bra inlägg av dig tycker jag!!!

Reply
Casey Vendélle

Det är så intressant att läsa kommentarerna på det här inlägget. Du riktar kritik mot utseendefixeringen som några av dina följare visar och resten regerar med att försvara er skönhet. Som att det är det viktiga, ifall ni är fula eller snygga.
Det är vidrigt.
Du lägger upp en bild på nån du älskar och som för dig har en obeskrivlig skönhet som inte ens går att mäta.

Reply
F

Gud vilka fruktansvärt hemska människor det finns! Jag tycker att din syster är otroligt vacker, likaså du. Ni är inte speciellt lika, men så fina på olika sätt. Tjejer ska alltid kritisera andra, hitta fel, jämföra och vara elaka. Det är bara att försöka låta sånt rinna av en. Det är inte värt att bli ledsen på grund av några osäkra små tjejer som inte förstår att ord sårar. De har uppenbarligen problem med sig själva och mår bättre av att trycka ner andra.

Kram på er! <3

Reply
Amanda

Så tråkigt att vi är så brutalt utseendefixerade och att det är så himla viktigt hur TJEJER ser ut, medans killar kommer undan med att se ut som dom känner för. Åh jag blir så TRÖTT! Fan, man borde verkligen sluta med smink och alla produkter som ska ge “skönhet” för vad är skönhet egentligen? Vi är alla lika fina inombords, suck…..!

Reply
Lisa

Vad finns det ens att klaga på hos någon av er?
Båda 2 är jättevackra, och ni har såna otroligt fina ögon bägge 2 också! :)
Kram!

Reply
emma

Att folk har mage till det! Jag tycker din syrra är cool och snygg! Ni är lika ni har samma fina ögon!

Reply
Linn

Folk är så jävla dumma i huvudet och elaka. Spyr på alla ytliga idioter. Ni är fantastiskt fina båda två. Förvisso på helt olika sätt – men vem fan bryr sig om det?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*