• header

Jag älskar dig syster.

Igår la jag upp en bild på mig och min storasyster på min Instagram. En sån bild som alla andra människor lägger upp, på sig själv och ens syskon/vän/förälder.. Jag frågade självklart min syster om lov innan eftersom att jag har såpass många följare & läsare.

Det här är alltså min storasyster. Min syster som jag känt hela mitt liv, som hållit mig i handen sen dag 1, som jag har vuxit upp med, som alltid finns där för mig. Och att folk har mage till att på denna bild skriva elaka kommentarer om henne? Jämföra oss två. Vem är snyggast, vem är fulast. ALLTSÅ JAG SPYR. Hur kan man vara så utseendefixerad? Hur kan man vara så elak? Jag ville nästan ta bort bilden. Jag blev arg för att folk förvandlade en bild på mig och min älskade syster, till något fult. Jag hittade även bilden på en “skvallerblogg”, där var kommentarerna ännu värre.

Jag blir också arg för att när jag lägger upp en bild på mig och min bror så är det ingen som jämför oss två. Det är ingen som skriver “herregud vad du är snyggare/fulare än din bror”. Alltid ska det vara tjejer som jämförs. Alltid ska det vara TJEJER som jämför tjejer. Sluta upp med det, det är så fruktansvärt onödigt.

Translation.

Här är jag och min vackra storasyster. Vi skiter fullständigt i hur vi ser ut, för vi älskar varandra ändå.

659 Comments

Lina

Jag håller helt med dig, helt sjukt vad människor ska hålla på hela tiden! Ni är vackra båda två. Jag tycker att ni är väldigt lika också. Puss på er!

Reply
Lina

Asså det är helt sjukt men jag får höra nästan VARJE DAG att vi är jättelika du och jag… fast jag tycker inte det! Möjligen att vi båda har brunt hår typ haha. Men jag tar det som en komplimang :)

Reply
Linda

Fyfan vilka människor det finns.. Blir så ledsen på sånt.
De enda jag reagerade på var att ni inte var så lika, men vackra båda två!
Älskar din systers stil, eller det var ser. Hon verkar ascool!

Reply
E M E L I E

Ni är jättefina båda två! Man ser att ni är syskon i ansiktet och dragen :) Det att folk håller på sådär är deras egen dåliga självkänsla! Det är bra att du tar upp det, för tjejer ska typ konstant jämföra sig med varandra, det är så synd om de som har sådant dåligt självförtroende och bekräftelsebehov. Stackars små brudar … :/

Reply
Sofie

BRA INLÄGG KENZA. Du verkar vara klok och ha vettiga åsikter och tankar, trots att dom inte alltid kmr fram så mkt på bloggen, men det är helt klart förståerligt!

Ni är båda superdupervackra, vad fan snackar folk om??? Alla är vackra på olika sätt, och hur härligt är inte det? Hoppar verkligen inte att ni tar åt er!!!!!! KRAM

Reply
emy

Fucking stört?? Jag tycker ni är fina och snygga båda två. Ni har olika stilar, MEN ni är båda vackra.

Fattar inte hur människor kan ta sig friheten att skriva sån skit, och verkligen inte i detta fall, när ni båda två verkligen är flawless.

Man slutar fan aldrig att förvånas av mänskligheten!

Reply
Viktoria

jag såg vad människor hade kommenterat och det är ju hemskt! att människor ska hålla på att jämföra och trycka ner hela tiden, bara för att må bättre själv. Men förstår inte hur de kan må bra av att trycka ner andra. Ni är så fina, båda två <3

Reply
Ebba

Folk som skriver att andra folk är fula är ofta bara avundsjuka och osäkra i sig själva! Ta inte åt er nån av er för ni är hur vackra och fina som helst båda TVÅ! Kram till er bägge!

Reply
Sofia

Det är så fucking sjukt att folk sitter och skriver sånt, ingen känner er så varför ens uttala sig om er? Att man inte har något bättre för sig är nästan läskigt! You go Kenza

Reply
snus

Dumma fjortisar som är så sjukt utseendefixerad, det är galet :/ Aja ta det lungt, ingen vågar nånsin säga det face to face :P

Reply
Lovisa

inte för att göra dig upprörd eller så, men det känns lite som att du ville få taskiga kommentarer om din syster när du la upp den bilden..? jag menar du har väldigt många följare och läsare som du sa och folk som läser din blogg och så gillar ju DIN stil, och många som gillar den stilen du har ogillar ofta den stilen din syster har. du kanske skulle tänkt igenom lite bättre innan du la upp den bilden. eller så hade du redan gjort det och fick den respons du faktiskt ville; taskiga kommentarer om att din syster är fet och ful osv. jag förstår mig inte riktigt på det. hursomhelst; tänkt dig för nästa gång du lägger upp nåt, just eftersom du har så många följare.

Reply
Sanna

Kenza när jag såg denna bilden i din Instagram det första jag tänkte var “Åh vilka söta syskon” Du kenza bry dig inte hon är underbart vacker som dig och din bror och alla andra! Man ska fan inte bry sig om en jävla utséende som många gör. Det söta jag tyckte med er var vilka vackra ögon ni har alltså så underbart fina syskon ögon ni har om jag kan kalla det så haha ♥ Bry dig inte om dem ni är fina, om du ser detta säg till din syster att hon är inte en mista dugg ful! ♥ kraam

Reply
Karin

Gud vad kul att se en bild på din syster! Ni har verkligen lika ögon! Så dumt att människor alltid måste lägga elaka kommentarer bara för att göra dig ledsen och arg. Så onödigt och idiotiskt.

Men kul ändå att du lägger upp bilder på din familj, tycker det är så roligt att se!

Reply
Sara

Ni är väldigt vackra både två på olika vis, dock fortfarande väldigt vackra.
Till er som inte kan skriva något bra om någon annan, varför skriver ni alls? Det är ni som gör världen till ett bittert ställe, usch på er! Kan ni inte skriva något bra, skriv inget alls!

Reply
Karin från norr

Jag tycker att det är fint/coolt att se att era drag som är identiska (ögonen osv.) fast ni har två helt olika stilar.
Båda stilarna är as snygga och din systers stil är met min stil och ni båda är lika vackra!

Reply
olivia

man kan ju också tänka på att de som skriver positiva saker om andras utseende är ju lika utseendefixerade som de som skriver negativa saker om andras utseende. Att bli bekräftad efter hur man ser ut är bara hemskt och ytligt.

Reply
Angelica

Väldigt bra skrivet Kenza. Jag tycker ni är jättefina. Båda två har så otroligt vackra ögon!

Reply
Emelie

Man ser på era fina ögon och läppar att ni är systrar :) Skulle ni ha haft samma “stil” så hade ni nog sett väldigt lika ut och ingen skulle säga något. Men alla är ju olika och det skulle vara väldigt konstigt och tråkigt annars! Synd bara att det ska finnas avundsjuka människor som inte förstår detta och att skönhet kommer inifrån, och har man den så strålar det om en och man är helt enkelt inte elak för man vet att det är så onödigt och puckat!

Reply
Klara

Jag tycker din syrra är skitsnygg och jävligt cool! Inte för att det spelar någon roll….men jag tycker ni är väldigt lika också! :)

Reply
Alexandra

Du är verkligen värdens bästa kenza och jag älskar att du ser människors personlighet istället för deras utseende, det är nog en av de bästa egenskaperna man kan ha tycker jag. Tack för att du är den bästa förebilden :D

Reply
Ronja

Gud vad ledsen jag blir när jag ser sådant.. Att människor ens kan tänkta tanken att skriva något så taskigt.. Dom borde SKÄMMAS ordentligt ! Ni är super fina tillsammans och jag visste inte ens att du hade en syster och då har jag följt din blogg i några år! NI ÄR SUPER VACKRA BÅDA TVÅ!! You go girl <3

Reply
Susanne

Varför är det så här? Ligger vårt värde som människa i hur vi ser ut? Betyder det alltså att vår lott i livet ska handla om de tillgångar vi föds med? Hur sjukt är inte det? Våra handlingar och hur vi är som personer är äl trots allt vad som räknas? Om vi nu borde dömma varandra över huvud taget! Vore det inte rätt härligt om folk fick se ut och uppföra sig som de ville, så länge man inte skadar någon annan? För livet är så mycket goare om man kan titta på sina medmänniskor med kärlek och ett öppet sinne, den saken vet vi alla egentligen stämmer! Nej, ärligt talat – detta tycker jag är både sjukt och äckligt! Skäms!

Reply
Jess

Folk är så jävla svartsjuka!! Bägge två är riktigt fina, din syrra har ögon to die for :) hatar sånna jävla skönhetsideal att man måste se ut på ett visst sätt för att va snygg.. Man ska gå sin egen väg och skita i vad folk tycker. GIRL power ;)

Reply
V

Tycker att hon är skiit fin. så jävla vackert face och snyggt hår.
Problemet med ungdomar är att de är så okunniga och ganska korkade faktiskt. det sprids för mycket hat på nätet mot tjejer, överviktiga, invandrare och ja rena mobbning pågår det på nätet.

Reply
Stina

Jag brukar aldrig kommentera här men nu kände jag mig tvungen. Så otroligt respektlöst beteende att skriva sådana saker !! Sen sitter folk o “gråter” över att ni bloggare inte vill dela med er mer av erat privatliv. Konstigt, eller hur? Vem vill lägga upp bilder på sin familj, det käraste man har, när folk sitter och skriver idiotiska kommentarer?? Ni är otroligt vackra båda två och det finns inget bättre än att ha en syster som står en så nära :) kram till er båda!!

Reply
Michaela

Ni är jätte vackra båda två, folk som påstår något annat är dumma i huvet.

Reply
Hannah

FAN va snygga ni är båda två! Skit i vad folk säger de såna som inte kommer komma nå vart! Jätte vackra båda två!

Reply
Rebecka

Ett väldigt fint kort. Ni båda är unika och vackra på sitt sätt! Att folk skriver såna kommentarer bottnar antagligen i avundsjuka. Ta åt dig av de fina kommentarerna istället! :)

Reply
Sigrid

Bra skrivet Kenza! Att tjejer går emot varandra på det sättet är fruktansvärt, det måste få ett slut!!!! Sluta upp med allt hat för tusan
Kramar till vackra du och dina vackra syster

Reply
Linnea

Folk är dumma. De är säkert bara svartsjuka för vad ni har tillsammans<3! Ni är riktigt fina båda två så är det bara!
Kram

Reply
Alma

Ni båda två är ju så himla vackra! Jag förstår inte vilket slags liv människor som skriver hatkommentarer har… de har nog inget. Så onödigt! usch… Jag mår illa!

Reply
IDA

Väldigt olika! Men fina båda två! :D
Spyr också på folk som kommenterar onödiga taskiga saker…

Reply
A

VÄRLDENS VACKRASTE SYSTRAR! ALLA SOM SÄGER NÅGOT ANNAT KAN KÖRA UPP SINA FINGRAR I RÖVEN O SLICKA PÅ DET. FUCKFACES!

HELT FANTASTISKT FINA. PS: TA EJ BORT BILDEN! EVER!!!!!

FAN VAD JAG SKRIKER MED CAPS HAHA MEN AJA PEACE OUT!

Reply
lisen

det är så obehagligt att folk kan hitta på såna saker. du och din syster är fruktansvärt vackra. skönhet går inifrån och ut, så alla som sitter o kommenterar elakt på internet måste vara jävla bergstroll hela bunten.

Reply
louise

wow! hon är sjukt snygg. även om det inte spelar någon roll;) älskar hennes stil också. tack för att vi äntligen fick se en bild på syrran:)

Reply
M

Jag är inte ditt största fan Kenza , men de var förbannat bra skrivet. Jag så också vad den bloggens inlägg och kommentarerna till de och blev uppriktigt sagt arg och ledsen att unga människor håller på så.

Reply
Jossan

För det första: Folk (läs osäkra fjortisar) är så fruktansvärt fega, de hade ALDRIG våga säga sakerna de skriver på nätet till dig irl.
Och för det andra: Det är i huvudsak insidan som räknas och är hon din syster är hon säkert lika vacker på insidan som du är.
Hälsa din syster att jag älskar hennes stil! Piercingar och lite Rockabilly/Retro är skitsnyggt! Önskar jag själv vågat klä mig så. :)

Reply
Vanessa

Väldigt bra skrivet!
Jag kan inte annat än att hålla med dig och kan inte fatta hur människor kan sitta och jämföra två olika människor utifrån en bild. Förstår inte hur människor kan ha så lite liv. Fortsätt stå upp för vad du tycker , du gör inte mer än rätt! Du är en förebild! Puss

Reply
Sanna

jag tycker ni är hur vackra som helst !
Folk är bara så jävla dumma i huvudet att dom tar sig rätten att uttrycka sina åsikter som ingen har frågat om. Fattar inte att människor inte kan se det vackra i alla människor. Alla har något !

Ni har massor BÅDA två !

Reply
Jasmin

Ni båda är jättefina tycker jag! :) Ni verkar dock ha lite olika stil men båda ni är väldigt fina och hon är cool med sitt röda hår :) Du är ju också väldigt fin du, Kenza! :)

Reply
Sara

Kommenterar iprincip aldrig bloggar men blev så sjukt förbannad då jag läste detta. Om jag var du hade jag nästan mailat den skvallerbloggen där allt står och be om ip-adressen så man kan anmäla. Skulle säkert inte leda till någonting, men förhoppningsvis tar de som skrivit elaka kommentarer det som en käftsmäll och kanske håller tyst nästa gång! Familj är det närmsta man har, och jag kan inte ens tänka hur det skulle svida att få läsa elaka kommentarer om sina käraste. Ni är jättefina båda två!

Reply
L

Ni har såååååååå fina ögon!!!! Det var det första jag tänkte på när jag såg bilden “ååååh jag vill ha sån ögonfärg” inte satt jag väl och jämförde. Visst kollade man väl om ni var lika, men det gör man ju jämt när man ser bilder på syskon tillsammans! Eller jag gör iaf;) Men det är ju bara likheter man kollar efter då..
Två olika skönheter, så fina båda två! Önskar ibland att jag hade en syster.. Men det kanske är bäst att jag har 2 bröder istället haha! Kram ❤

Reply
Selin

Vet du vad Kenzas pissa snett på de, det brukar vi säga när de andra människorna kommenterar något dumt;) ni båda är jättevackra;)

Reply
Ida

Ni är superfina bägge två! Bortsett från håret så är ni identiska :P
Stå på er, bägge två!

Reply
Malin

Hur fina som helst. Vad heter din storasyster? Är det hon som är mamma till Anya?

Reply
paulina

jag tycker ni ser underbara ut båda två! tycker det var modigt av henne att va med på en bild! måste säga att jag älskar hennes stil!

och visst, att ha en syster är det bästa som finns! sisterpower<3

Reply
Johanna

Såg också det på en skvallerblogg, maginnehållet vändes. Idioter!!

Ni är fina båda två på erat egna sätt. Helt olika stilar, men jättefina båda två!

Reply
Elin

Tänk att folk kan ha så mycket tid över att lägga på nätmobbing, och så lite empati att de inte förstår hur vidrigt de beter sig!

Ni är båda otroligt vackra tjejer, och att döma av det lilla som du har berättat på bloggen verkar ni ha en väldigt fin och stark relation.

Så himla tröttsamt också, att tjejer alltid ska jämföras och bedömas. Kan inte folk bara skärpa sig?!

Reply
Matilda

Tack Kenza för att du säger ifrån! Det är hemskt att se människor klanka ner på andra grundat på utseende! Hur ska vi få folk att sluta? Ett projekt via bloggen kanske? :D Det har jag ideer till, du skulle nog kunna nå ut till unga tjejer via bloggen!
Ville bara säga att ni är underbart vackra, kramar till er!

Reply
Sofia

Jag brukar aldrig kommentera bloggar, men nu kände jag att jag måste göra det!
Ni är inte så lika, men ni är båda väldigt vackra!

Att du även tar upp att ingen jämför dig och din bror är ett fin bild på att du sprider bra budskap och är en bra förebild.

Reply
Linnéa Eliasson

vilken fräck hårfärg hon har :)
Ni är väldigt lika med ögonen och ögonbrynen :)
Båda ni 2 är super fina :) Bara folk som är avis

Reply
flisan

Bara avundsjuka personer som skriver så , blir nästan ledsen när man läser sådant .
Du och din syster är lika vackra !
Massor med kramar till er!

Reply
Yarem

Finns tyvärr så sjukt många idioter i denna värld. Förstår mig inte på människor som börjar jämföra och säga vem som är snyggast eller fulast när en känd person lägger upp en bild på sig själv och en annan, speciellt inte om de två personerna är syskon.
Precis som jag kommenterade på din bild Kenza, så är din syster sjukt vacker, precis som du. Hoppas din syster inte tar åt sig av de elaka kommentarerna!

Reply
Selma

Tycker syster din är huuur fin som helst!! Jag hoppas att hon förstår att människor skriver elaka kommentarer för att de är avundsjuka. Det är det enda som ligger bakom de där kommentarerna. Ni är väldigt lika över ögon och mun. Tycker att det är charmigt att ni har väldigt olika stil.
Försök se de fina kommentarerna istället för de negativa, det kan låta omöjligt, men överlag har fler tyckt att hon varit otroligt fin (vilket stämmer!).
Försök vara starka!! Puss

Reply
Elina

Jag blir så ledsen över sånt här, varför är vi inte snälla och rädda om varandra? Speciellt ni som bloggar, ni delar med er av så mycket till oss också får ni ingenting tillbaka. Jag tycker ni båda är superfina och ni är väldigt lika i ansiktet. Men jag måste bara säga vilket hår din syster har! Riktigt coolt!

Reply
MIND OF MY

Det gör mig arg och ledsen! Finns det något värre än hur illa tjejer kan bete sig mot andra tjejer? Måste säga att jag faktiskt undrar ibland.. och det gör mig ledsen att vi kan vara så trångsynta och göra så mot varandra och oss själva. Ni är underbara och vackra båda två! På insidan och på utsidan :)

Reply
Sanna

Jag spyr också på folk som jämför systrar med varandra, min syster och jag blir jämförda hela tiden, hatar det. En påpeka att jag var så smal och fin och sa sedan att min syster var rultig. Det sluta med att jag gav han en rak höger. Du och din syster är fina på olika sätt för ni har olika stilar ser man. Men ni är väldigt lika, om man kallar en av er snygg blir båda snygga, för lika är ni :D

Reply
Uma

Jag börjar nästan gråta vad hemska människor det finns! Hur kan man kommentera så hemska saker? Dessutom ljuger dom som skriver såna där
dumma grejer för ni är båda två så sjukt vackra!

Reply
L

Håller med dig till 100%!!
Är så sjukt trött på utseendefixeringen som mest verkar gälla tjejer som ska jämföras. Är det inte i skolan, på stan, på bussen, en blogg så är det på facebook där killar och tjejer sitter och betygsätter och bedömer andra tjejers utseende.

När blev insidan så ointressant?

Ps. idag gick det en kille bakom mig och sa nåt i stil med “fat girl..” jag är tjock och har storlek 42 (räknas som tjockt så..) men har dessutom en ätstörning som förstört och förstör mitt liv.
Såna där kommentarer hjälper inte direkt mitt mående. Det är inte själva grejen att någon ser att jag är tjock, utan att det måste påpekas. Och syftet är att såra.

Reply
isabella falck

jag tycker personligen att ni inte är så lika. men ack så vackra ni båda är. jag förstår dig verkligen hur du känner, och den känslan gör en galen.
du har en rikigt vacker syster, tråkigt att dagens ungdomar inte har vett på att vara trevliga.

Reply
teresa

båda ni är vackra, man ska inte jämföra några alls för alla är vackra på sitt egna sätt!

Reply
Johanna

Underbart vackra båda två! Fruktansvärt hur folk beter sig.. Omoget och pinsamt. Bra att du inte tog bort bilden.

Reply
Fiona

Tycker det är otroligt pinsamt att man ska jämföra människor. Vi är alla vackra på vårt eget vis. Dessutom ser hon ju ut som Demi Lovato, så om någon säger hon är ful är det bara vidrig svartsjuka!

Reply
Christie

Those people are such losers to write that stuff. It’s sad how some women seem determined to tear other women down.

Use your brain! If you go around attacking other women over their looks, you’re helping contribute to a culture where you will eventually be attacked over your looks too!

Reminds me of that song… STUPID GIRLS by PINK!

Reply
chily

jag tycker det är så himla himla sorgligt att denna utseende fixering existerar utifrån ett patriarkalt samhälle vi lever i. där vi tjejer eller kvinnor ska leva upp till ett visst ideal och att våra kroppar ska sexualiseras vilket gör att vi oftast inte vet om “vi duger” eller “inte duger”. och vilket jag tror är en av anledningarna till att vi tjejer känner någon form av “konkurrens” mellan oss. vad som är snyggt, vad som är fult eller hur vi ska vara för att leva upp till något som egentligen inte ska spela någon roll. jag tycker vi kvinnor ska gå ihop och stötta varandra och bryta normer istället för att ställa oss mot varandra.

Reply
Karin

Folk är fan inte kloka, försök strunta i deras bittra kommentarer! Ni är jättefina. Jag önskar att jag med hade en syster, det är skittrist att vara ensam.

Reply
Gabriella

Din syster är hur vacker som helst! Jag hoppas verkligen inte att något får henne att tro annat.Kram på er.

Reply
Emilie

Vissa människor är bara för äckliga, förstår inte hur man kan skriva något sådant? Fattar noll.
Ni är lika vackra båda två, och wow vilka ögon,och det är bra att du uppmärksammar detta Kenza! En till anledning till varför du är en stor förebild till mig! Kram

Reply
Vendela

BRA KENZA SKIT I ALLA IDIOTER ALLT ÄR AVUNDSJUKA NI ÄR HELT UNDERBARA OCH SYSKON ÄR DET FINASTE SOM FINNS

Reply
nadine

Just ignore these sorry little internet trolls, they are repulsive. You and your sister are both beautiful individuals and the fact you have such a close, special relationship is all that matters. People are so fixated on the shallowness that they miss the point of the picture which clearly shows how happy you both make each other.

Reply
niko

EXAKT Så sa jag till min sambo igår.. jag var inne på skvallerbloggens.se och såg alla vidriga kommentarer. Vafaan, är dem på riktigt som skriver så? Det spelar ingen roll om hur man ser ut…alla är vi vackra på vårt aätt. Hmmm, vilket år var det nu igen? Just det…2013!!!!!!!! Vakna folk, älska varandra. Spread love like ypu spread hate

Reply
Mathilde

Oh Kenza, don’t listen to the terribole comments, they are just so jaloux of you and you sis, your both very beautiful, and theese motherf^ckers are just some idiots!!

Keep your head up high Kenza, no one can take the relationship you have with your sister away <3

Reply
Elli

Jag känner igen mig så väl. Jag är storasyster, och min lilla, underbara vackra syster är den som alltid uppmärksammats mer för sitt utseende. Det var jobbigt när jag var yngre, men nu när vi båda är i mitten av 20-års åldern så är det inte samma sak. Men det är så galet hur vi ser på utsidan.

Ni är båda vackra, men fokus ska inte ligga där. Ni är båda ni, det ska fn räcka så!

<3

Reply
Ellen

Så sjukt bra skrivet Kenza, kunde inte ha skrivit det bättre. Vart är världen på väg liksom. Jag tycker allt handlar om utseende idag vilket är sjukt jobbigt.

Du och din syster är så otroligt vackra♥

Reply
Vendela

Det är ju helt sjukt!!Men sån är världen!!
Ärligt talat, det första jag tänkte på när jag såg bilden och din syster så var det att: VILKA VACKRA ÖGOn!!!

Reply
Emelie

Verkligen så jävla idiotiskt av folk att skriva så! Men snälla snälla Kenza, skriv inte att det alltid är tjejer som hatar på andra tjejer! Jag tror stenhårt på att genom att hela tiden upprepa det som ett mantra så bidrar en till att upprätthålla en sådan syn på tjejer! “Tjejer kan inte leka två och två”, “tjejer snackar alltid skit om varandra” osv osv i all oändlighet är sånt jävla kvinnohat! Kvinnor värderas ständigt lägre än män, bidra inte till att sprida sådana budskap. Systerskap Kenza <3

Reply
Diana

Har aldrig kommenterat här men var bara tvungen nu. Jag hade också blivit riktigt förbannad om någon sagt så om min storasyster som är mitt ALLT. Folk är sjuka i huvudet..
Ni är jättefina! Sköt om er, Kram!

Reply
Johanna

Tycker ni är skit snygga båda två! Ta inte åt er av vad de skriver. Dom vet verkligen inte vad dom snackar om. Ser faktiskt lite likhet mellan er, speciellt kring ögonen. Kramar ;)

Reply
Lina

Jag brukar aldrig kommentera bloggar men jag kände att jag behövde det nu blir så upprörd. Att andra ska ha så jävla kul och jämföra & kommentera utseenden. Det enkla är att de kan kritisera hur mycket som helst bakom en dator eller mobil men om det skulle vara i verkligheten skulle de inte våga säga ett piss! Säger bara hate haters!
Alla är vackra på sitt sätt men troligen är det väl för att de inte har något liv och är avundsjuka på er. Jag tycker i alla fall att ni är jättesöta & fina ihop! :)

Reply
Elisa

Det känns ganska bra att se alla de som kommenterar med att ni är båda väldig vackra men på två olika sätt eftersom ni är ju två olika personner. I värsta fall, kan man ju bara skita i vad dem andra säger även om det är svårt!

Reply
abbz

BAJS PÅ ALLA som har ballar att skriva något så jävla lågt. Blir själv irriterad för sånt gör man ju bara inte!

Reply
Emma

Your sister is very beautiful and so are you. Don’t mind the jealous people who just want to drag you guys down.

Love,
Emma

Reply
Jennifer

Får alltid höra samma saker om mig och mina syskon. Skitbra att du skiter i det och gör precis vad du och dina vänner/familj vill! Ni är skitsnygga båda två, ha det superbra!

Reply
Sofia

Det första jag tänkte på nu när jag såg bilden är att hur fina båda ni är! Båda ni är vackra människor! <3
Blev lite ledsen när jag läste att folk hade varit elaka :(

Reply
Lovisa

Bra inlägg. Blir så upprörd och irriterad över att det alltid finns människor som är negativa över saker de inte har att göra med och tydligen är tvugna att dela med sig av. Tyvärr verkar det finnas allt för många människor som inte fattar hur man ska bete sig mot andra och som inte förstår eller har riktiga och värdefulla åsikter. De borde skämmas över sin brist på kunskap och över att det inte besitter någon form av social intelligens.

Hoppas du kan strunta i alla negativa åsikter! Du och din syster är underbara!

Reply
jenny

Hej kenza! Jag tycker att både du och din syster är jätte vackra! Jag förstår mig inte på dem elaka människorna som pratade illa om din syster! Egentligen spelar det ingen roll hur ens familjemedlemmar eller syskon ser ut! Även Om dem skulle ha tre ögon eller nått så skulle man älska dem ändå, för hur dem är som personer är det viktiga! Jag tkr inte att du ska bry dig om dem elaka kommentarerna! Det va bra att du skrev om det på bloggen och liksom sa ifrån! Ha en jätte bra dag kenza, Kram! <3

Reply
Camilla

Fyfan för haters! Här får ni båda en peppkram och jag hoppas verkligen inte att ni tagit åt er av detta evigt äckliga näthat. KRAM – you go girl!

Reply
Carro

Tycker verkligen att det är helt sjukt att folk kan skriva så, bara för att dem kan. Uppenbarligen. Avundsjuka och vet vilka knappar dem ska trycka på. Spela roll om ni är lika eller inte, alla syskon är inte lika.. det kan man inte direkt styra över, och att ens kunna kommentera att någon är ful – varför? Jag skulle aldrig kunna göra det då jag aldrig medvetet skulle försöka trycka ner någon, och jag kommer nog heller aldrig kunna förstå dem som gör det. Sjukt.

Reply
nahla

Det första jag tänkte på när jag såg bilden var vilken vacker bild på er två! Hur mycket ni påminde om varandra i utseendet! Stå på er och ta ingen skit!!! Du vet att allt det där är rena avundsjukan… Tyvärr!!

Reply
Anna

Dear kenza,
You are really an awsome person. Someone you can look up to. Someone you could call a “friend” even if you’ve never talked. You are an inspiration.
BUT it’s not because of your beauty…it’s because of you! Your heart, your soul, your mind…
Girls who are hating about you, are not even worth to look at. Those peoples have no life, they are so jealous that they can’t live your life, but aren’t getting, that is their own fault and not yours! Please don’t even think about what they said about your sister. She is very beautiful in her own way, like everyone else. It’s so courageous to show us everyday a part of your life. Some people really appreciate that, and they see it maybe as a help to know that the next day will be better and they are not alone with problems in life.
So PLEASE don’t care about the others! You have good friends, a stromg family and a man who stands by your side no matter what.
Kenza you are an inspiration, because of your character!
Thank you for beeing a strong woman showing us how precious life is, my dear.
Never forget it please :)
Hugs from germany <3

Reply
Erika

RIKTIGT BRA SKRIVET!!! Det är så himla onödigt med sådan kommentarer. Alla är vackra på sina sätt och sedan ser jag inte vad de får ut av att skriva att någon är ful! Ni är lika vackra båda två! Personer som gör så har tyvärr ingen självkänsla eller insikt av vad ord kan göra och hur de sårar en!
Det jag kan säga om bilden är att ni inte är lika varandra och att den är fin på er! Gillar inte när folk blir så avundsjuka, men de har inte de så bra. Bra att du regerar på detta sätt för det är inte rätt att döma någon pga sitt utseende!

Reply
drgdxhfxhfc

translation is horrible,but I don’t understand much.I think you and your sister are both beautifull,but so different.you sister has awesome style,she looks great,so do you,these stupid people that upset you need to be ignored,there is no other way…

Reply
Louise

Underbart Kenza! Det är den största anledningen till att jag läser din blogg, du har ett hjärta och en hjärna.

Du är inte bara en förebild till utsidan, utan också till insidan.

Reply
Mimi

Det syns lite att ni är syskon!!!
Kanske olika stilar, men det gör ingen av er fulare.
Ni båda är två vackra brudar så skit i vad andra säger, för många kommer ändå alltid att kommentera och försöka hitta fel hos någon annan för att ha något att prata om.
Du är unik Kenza, förstå det bara :-)

Reply
Nat

Stupid society…Your sister is beautiful, original just like you. ORIGINAL people! Everyone have beauty.
Pieprzone debile ;) (kiss from Poland.)

Reply
despina

Your sister is very beautiful..you are both very beautiful but different and I think that is awesome ! <3

Reply
Hanna

Åh gud vad sjukt! & för den delen så är ni båda så jävla snygga, ni ser knappt ut som syskon förutom vissa små detaljer och så : )

Reply
QUEENEILEEN

Så himla bra att du säger ifrån! Du är ju verkligen en tjej som många ser upp till och att du är en bra förebild gör mig så himla glad! :)

Reply
Sophie

Det är 2013 och och det fortfarande förekommer såna kommentarer är hemskt! Ta inte emot er av några kommentarer för ni är så vackra båda två!

Reply
Regina

Tur att kärlek övervinner allt äckligt hat! Alltid och oavsett. Du ser ut att ha en awesome syster! Människor kan vara så vidriga mot varandra.

Kärlek och respekt, ska det vara så jävla svårt?

Reply
Alma

Jag brukar nästan aldrig kommentera bloggar, men nu kände jag att jag måste det! Tycker att du har så himla himla rätt!
Du och din syster är otroligt fina båda två. Har aldrig förstått mig på det där med nätmobbning!?
Man ser verkligen att ni är syskon. Samma ögon!
Kramar till er <3

Reply
Moa

Jag tycker ni är jättefina båda två! Tycker ni är ganska lika runt både ögonen och munnen!
Himla kul att se henne också! Så lika men ändå så olika..(:

Reply
Em

Det som finns mellan syskon är något stort, mäktigt, de bästa som finns.
Syskon är det allra finaste man har, syskonkärlek!

Ni är vackra!

Reply
En Stolt Läsare

Kenza Jag Älskar dig du är så stark och självständig! Du gör helt rätt! När jag läste texten ville jag bara läsa den igen! Ni är båda super fina

Reply
Liv Oda

Jeg er dårlig på å kommentere, men dette måtte jeg faktisk si noe om. Dere er helt ufattelig vakre begge to! Fantastisk fine :)

Reply
Inge

Ughh.. People should remember that a body is only something you use to live..
Een though it sounds cliché, poeple aren’t body’s, poeple are spirits

Apart from that i think you both look great. I’d love to see more of a more of a smile on your faces next time though hahaha

Reply
Marieke

My first reaction (i was speaking out loud, telling it to my boyfriend) was ” Wow, look! Kenza’s looks like her sister! And they’re both beautiful”
After looking at the picture, i started reading your text.. All i want to say: Don’t listen to all the jealous girls.. BAH. You’re both better than that!:)

Reply
Evelina

När kommer den nya headern upp? Förstår att du har mycket att göra men skulle va kul :)

Reply
Polly

Both of you are beautiful! Just don’t give a fuck about the haters…That’s what jelousy does-makes you hate…. Having a sister with whom you get along is the best*** xx

Reply
ida

gud vad lika ni är! även om ni har olika stilar så ser man verkligen att ni är syskon! :)

Reply
Sofie

Ni är jätte fina båda två!! :*
men den skvallerblogg du antagligen syftar på skrev ju i sig faktiskt inga åsikter om hur ni ser ut, mer än att ställa frågan “är de lika”
sen valde ju läsarna istället att kritisera.. tyvärr :/
Men själva bloggen anser jag inte gjorde något fel.

Reply
Johanna

Jag såg några av kommentarerna på Instagram och jag blev så himla ledsen. Förstår inte varför tjejer (killar också, men särskilt tjejer) alltid har ett sådant behov av att trycka ner varandra, tänk om man istället lagt ner tiden som man använder till att kommentera nedvärderande kommentarer på att uppmuntra och skriva något snällt istället. Jag tycker att ni är otroligt vackra båda två, på ert egna unika sätt!

Reply
Eleonora

Jag tycker att både du och din syster är jättevackra på erat eget vis! Och alla dessa som kommenterar fula saker har inget bättre för sig än att kommentera andras liv! Jag är helt hundra på att de är avundsjuka och mycket osäkra personer.
Tycker i alla fall att ni verkar ha en helt underbar relation och att ni har haft en fin barndom tillsammans!
Många kramar från en som vet hur det känns!

Reply
Thilda

Förstår mig verkligen inte på vissa människor! Vilka idioter det finns där ute :( ni är båda otroligt vackra och att ha en syster är bland det finaste som finns <3 härligt att du säger ifrån så vissa kanske vaknar upp lite.
Kram

Reply
Emmy

Skit it’ va andra säger Kenza!! Alla vi människor är fina och inga, inte ens vanligt folk ska kommentera! Jag brukar inte kommentera din blogg men jag gör det för det är så fruktansvärt dåligt att göra det och jämföra!! Denna låt stämmer så bra: “because you’re amazing, just the way you are..” :) <3

Reply
Amanda

Ni är enligt mig väldigt olika förutom ögonen! Sen att ni två har helt olika stilar osv gör ju också sitt, men inte fasen är ni fula. Väldigt vackra båda två! :D

Reply
Mariza

Tycker både du och din syster är väldigt söta och har era coola stilar som sticker ut. Dock måste jag skriva att jag tycker din syster ser mer naturlig ut (absolut inget ELAKT menat) men du solar ju mkt och har väl nästan alltid,på kort och framförallt plåtningar,en hel del smink och det blir kanske lite skillnad. Som sagt,inget ILLA menat,du är jätte vacker utan allt det också kenza. Men alla människor är vi vackra,finns inget som betyder fult egentligen,allt något är fint på ett eller annat sätt!!!! Kramelikram

Reply
Irma

Fattar inte hur vissa människor tänker, SÅ lågt.
Men är ni biologiska systrar? Lika vackra båda två.

Reply
Johanna

åh så vackra ni är båda två! Strunta i de dumma kommentarerna! Ni båda utstrålar så mycket lycka..

Reply
Julia

Herregud. Jag tycker faktiskt inte att någon av er är fulare eller vackrare. Det syns att ni båda har bra gener och ni är väldigt vackra båda två, och ser väldigt olika ut!

Reply
Cattis

What? Din syster är ju supersnygg! Men det är klart att det alltid finns avundsjuka puckon. Särskilt tjejer, tyvärr. Bilden är ett tydligt exempel på att skönhet ser ut på olika sätt och jag tycker att man inte kan jämföra det eller gradera, allt är upp till den som tittar.

Reply
Vicky

Ni är bada vackra, pa helt olika sätt! Ni har bada en stil man inte annat än bli avis pa :) Tummen upp för er underbara syskonkärlek!! :D

Reply
Camilla

People are terrible! You’re both extremely beautiful and look so much alike. The eyes, eyebrows and lips especially are so similar :)

Reply
tina

Jag kommenterar sällan bloggar, men just i detta fallet tycker jag att jag borde skriva ett par ord. Kenza du är verkligen toppen! Det är verkligen hemskt att folk verkligen lägger ner sin tid på något onödigt att kritisera någons utseende. Det är sjukt hur människor kan bära sig åt, hur kan man vara så elak?? jag funderar på om de verkligen är gjorde av sten? Varför skall utseendet ta så mycket fokus? Istället för att lägga märke till hur kärleksfull bilden är. Jag tycker du är jättestark som håller ut! Keep up the good work you are doing kenza! :D

Reply
MyBoberg

Ni är helt fantastiska och vackra båda två! Försök att skita i alla idioter som säger något annat! Ta åt er av alla fina kommentarer som alla skrivit nu!!!

Reply
Tilda

Har ni samma föräldrar? Ni ser inte sådär extremt lika ut förutom ögonen! (Jag går i nian och möter sådant där snack varje dag vad gäller utseende, jag vänder bara ryggen och går för vem fan bryr sig. Det finns ingenting att diskutera om det, det spelar verkligen ingen roll hur man ser ut.)

Reply
Malin "Pinkpiercing" Johansson

Alltså, fan va sjukt!! Du och din syster är lika fina, även om jag tycker att ni inte är så himla lika varandra. Ni båda har två helt olika stilar, det är fan coolt!

Att tjejer måste jämföra två eller flera tjejer på en bild, som du säger, är fan helt sjukt, fattar inte att folk bara måste vara så jävla elaka! :(

Reply
Lina

Jättefint foto. Tråkigt att folk jämt måste jämföra och än tråkigare att de inte har vett nog att förstå att hålla sina åsikter för sig själva. Hemska, ytliga, patetiska människor finns det tyvärr gott om. Ta hand om varandra, alltid. En syster är bland det bästa man kan ha <3

Reply
Lovisa

Jag tycker båda är jättefina! :) men ni är inte så lika, är ni halvsystrar? ) kram! :)

Reply
harriet

din syrra verkar ju ascool! :) hur stor åldersskilnad är det mellan er? har du många syskon? stå på dig Kenza! kram

Reply
Ploy

Åh vad kul att se din syster! och bra att du ryter tillbaka! Folk borde veta vart gränsen går tycker man, men tydligen inte…

Reply
evelina

“Postat av: Sara

Klart är utseende fixering fel och ni är vackra båda två, tycker bara det är intressant att någon som är emot utseende fixering själv valt att jobba i en bransch som går runt på utseende fixering.”

Ja men bara för att Kenza jobbar i en utseendefixerad branch så sitter inte hon och klankar ner på andra ellerhur? Den branchen och hur tjejer är mot varandra har inget med varandra att göra.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*