• header

Jag behöver er hjälp!

Imorgon har jag ju en bloppis och kommer sälja sjukt mycket kläder och skor. Eftersom att en del av grejerna är saker som jag fått gratis så vill jag ge bort pengarna till välgörenhet. Jag hade planerat att ge kunderna tre förslag på välgörenhetsorganisationer, så får de själva välja vilken de vill att deras pengar ska gå till. Men jag har inte hunnit styra upp något så jag kör enkla vägen och donerar summan till en organisation. Ni bestämmer vilken!

Vilken organisation tycker ni är bäst? Vilken tycker ni att pengarna ska gå till?

// As you know I’m having a flea market tomorrow and I will sell a lot of my shoes and clothes. Since I got some of the stuff for free, I want to give the money for charity. Which is your favorite charity organisation?

1

976 Comments

Lisa

Jag tycker att pengarna ska gå till skitungarna! Tjejerna gör sådant fantastiskt arbete och är så tacksamma för att hjälp de får för att fortsätta driva sin verksamhet för de utsatta barnen!

Reply
Johanna

Jag kan inte specifikt säga en organisation som jag tycker är lämplig, men kanske någon som ligger just dig varmt om hjärtat? Det jag tycker är det absolut viktigaste när det kommer till att skänka pengar är att skänka det till något där man vet att alla pengar går till det utlovade. Inom vissa organisationer är det knappt hälften av pengarna som går fram av olika anledningar, vilket jag finner helt sjukt.

Välj någon som ligger dig varmt om hjärtat som du kan lita på.

Reply
Linda!

Hej! Tycker att du verkligen ska ge det till djur, vilken som helst om inte alla organisationer som hjälper djur, för själv är jag en stor djurvän, hoppas du också är det, för tänk på alla djur som inte har hem eller blir utkastade o inte har mat, tänk på alla djuren som blir upphängda levande medans folk tar av deras päls så dom får skrika o lida o sen dö. hjälp katt / hund hem, wwf, allt sånt, folk blundar för djuren så mycket, dom kan inte göra något dom kan inte be om hjälp som vi människor kan, djuren i dagens samhälle behöver mest hjälp, så hjälp dom kenza ! eller s¨ger du lite till djuren och lite till människor.. Men jag röstar starkt på djuren och hoppas du gör det valet !

Reply
Petronella

Barncancerfonden
>> IS Foundation <<
till förmån för nåt hund -eller katthem
Min stora dag
Childhood foundation
till någon del inom WWF…

Reply
Josefne

Jag tycker någon organisation som hjälper personer med sjukdomar som cancer, HIV etc. och/eller Min stora dag. Tycker de gör ett riktigt fint jobb för de barn som drabbats av cancer!

Reply
Maya

Jag tycker du borde dela upp pengarna på tre, 1/3 till UNICEF 1/3 till CANCERFONDEN 1/3 till WWF. Då hjälper du ju fattigdom, sjukdom och djur. Men om du bara ska välja en organisation tycker jag du borde välja Unicef.

Reply
D

HJÄLP SYRIEN KENZAA!!!! Även om du inte skickar allt dit, hjälp dem lite ändå, hjälp syrien kenza!

Reply
SN

Hej Kenza! Först och främst vill jag bara säga att du är jätte vacker och du är en as grym tjej med en sjukt fin personlighet. Att du tänker donera summan till välgörenhet är bara för underbart. Om bara resten av oss vore lite mer som du skulle världen vara en bättre plats att leva i. Fortsätt göra din grej tummen upp. Stort hjärta är vad du har. Jag tycker att du borde donera pengarna till http://solidaritetscenter.se/. Pengarna går oavkortat till folket i Syrien. Dom har det väldigt svårt där just nu, dom är i brist på mat och vatten. Barnen blir föräldrar lösa. Dom lever helt enkelt i krigszon. En liten gåva skulle verkligen hjälpa jätte mycket! Jag hoppas verkligen att du väljer denna organisation och om inte undrar jag ifall du kan skriva lite om den på din blogg så att dom som läser din blogg blir upplysta om situation i Syrien och kanske själva väljer att ge bort en viss summa. Vill bara säga det igen du är verkligen en tung brud, ändra aldrig på dig, du verkar verkligen ha fötterna på jorden. Hoppas att du väljer denna organisation. Kärlek till dig :)

Reply
frida

Jag skulle bli så glad om du ville ge pengarna till ett barnhem i Tanzania. Jag var själv där och volontärarbetade i höstas och vet att pengarna verkligen kommer till nytta. Barnhemmet drivs av två svenska tjejer som gör allt dom kan för att barnen ska ha det bra. Dock fattas det pengar…

Reply
Clara

Jag röstar för att pengarna ska gå till Barncancerfonden, det känns fint att hjälpa drabbade barn och deras anhöriga. Jag brinner för den organisationen och det skulle betyda mycket om du skänkte pengar dit! :-)

Reply
Kajsa

Svårt att välja, finns hur många som helst och vad du än väljer kommer någon sura över valet. I en drömvärld skulle pengarna skänkas till ALLA organisationer men det är givetvis endast ett drömscenario… Så, välj helt enkelt det DU tycker är viktigt att stödja :) Personligen skulle jag nog ge pengar till WWF, Djurens Rätt, Naturskyddsföreningen eller UNICEF. Lycka till!

Reply
Julia

Är inte helt undra på vad organisationen heter men patrik pelosio Sveriges gamla “värsting” var på vår skola och föreläste om sitt liv som gammal “gangster”. Han hade startat en organisation för fattiga barn här i Sverige. Och dit tycker jag pengarna ska gå så vi kan hjälpa våra egna medborgare :)

Reply
Jennie

Men, du skrev ju om hon som har ett barnhem och dom hon startat själv. Varför inte skänka pengarna till henne?? Kanske kan täcka containerkostnaden :)

Reply
Sandra

Hej Kenza! Jag tycker verkligen du ska stötta de i syrien. Just nu är det krig, bomber och allt man kan tänka sig. Jag har släkt där, och tre har tyvärr gått bort pågrund av allt som händer där just nu. Barn blir föräldralösa, och människor dör varje dag där. Själv skickar jag pengar dit. Hoppas du väljer det rätta valet. Kramar, Sandra.

Reply
Sandra

Fortfarande Sandra. Detta står på FN:s hemsida om vad som pågår i Syrien.

”I Syrien har civilbefolkningen i snart två år lidit till följd av det utdragna kriget. Många har förlorat nära och kära och lämnat sina hem och ägodelar. Över en halv miljon syrier har flytt från sitt land och två miljoner människor är på flykt i Syrien, hälften av dem beräknas vara barn. Fyra miljoner människor är beroende av katastrofhjälp i form av mat och andra förnödenheter från FN och lokala hjälporganisationer. Vintern i regionen är hård med snö och de lägsta temperaturerna på tio år vilket ökar utsattheten.”

Reply
Emma Jönsson

Hej! Min bror fick cancer ganska nyligen och de har varit väldigt tufft för honom och oss alla. Han har orkar mycket mer och fått uppleva glädje för allt barncancerfonden gjort för oss och honom. Jag tycker alla är värda det som drabbas av något så hemskt som cancer. Det är väldigt viktigt att man som sjuk få göra nåt kul tex skidresa för att orka. Det har hjälp oss mycket för det fantastiska arbetet barncancerfonden lagt ner och gjort för oss, om jag kunde skulle jag vilja tacka dom för allt så därför tycker jag att pengarna ska gå till barncancerfonden. Kram Emma <3

Reply
Linn

Hej! Många organisationer uppmärksammas redan via reklam, TV sändingar osv. Därför tycker jag att du skall skänka pengarna till djurens rätt (i Sverige) eller PETA (USA) för att de inte får tillräckligt med uppmärksamhet. Djur är helt försvarslösa och har inte möjlighet att föra sin talan så då borde du som “officiell” person kan göra detta för dem och hjälpa dessa fantastiska bästa vänner till oss (många gånger) hemska och grymma människor.

Reply
Rebecca

Jag tycker det är viktigt att uppmärksamma Novahuset, en liten ideell förening där man bland annat arbetar med män, kvinnor och hbtq-människor som blivit utnyttjade sexuellt, har sex som skadebeteende eller mot ersättning eller som lever i en destruktiv relation. Det som är viktigt i deras arbete är att de uppmärksammar och tar emot män vilket de flesta liknande organisationer inte gör. De arbetar även för att utbilda yrkesverksamma i sexuellt utnyttjande då de nästan aldrig får någon utbildning i det överhuvudtaget! De behövs verkligen i vårat samhälle!

Novahuset.com

Reply
agnes sikström

Hjärtbarnsfonden, som låtar svenska barn hjärtan slå längre! Varje dag för två- tre familjer veta i Sverige att deras barn har et hjärfel. Min syster fick en dotter januari 2013 som föddes med hjärtfel. Men tack vare operationer och underbar personal är nu min prinsessa 5 månader. Så snälla skänk pengarna dit för de behövs, de räddar liv.

Reply
belle

Jääklar vad mycket olika folk har föreslagit, bra!… men greenpeace. Djur, natur, människor, allt i ett! Bästa. Och just nu ärre extra mycket fokus på arktis och att oljebolg inte ska börja borra efter olja i det extremt känsliga klimatet, det är så korkat så du förstår inte… vid alla tester har det redan skett olyckor som tyder på att de har noll kontroll och det finns ingen som helst säkerhetsplan som kan heta duga. djur, natur, människor. löööv.
anywho, fin tanke av dig kenza! att ge till välgörenhet (mitt konto är också öppet för välgörenhet men tror inte det vinner med all denna konkurrens)

Reply
sumeya

Jag tycker att du ska skicka pengarna till syrien, det är ett land som.är ett STORT behov utav hjälp

Reply
Lina

Ung cancer eller cancerfonden, min pappa dog i cancer framför mina ögon när jag var 10 år gammal. Det är en sådan sak som har påverkat mig starkt då min pappa är min förebild, han var en fantastisk person.

Det var nu 8 år sedan han lämnade oss, 8 år sedan jag skrek av förskräckelse på sjukhuset, 8 år sedan hans sista tårar föll ner från hans kinder när han insåg att han aldrig skulle få se sin familj igen.

Reply
Sara

Vilken go människa du är Kenza! :) Utan en värld där barn kan vara trygga = ingen framtid. Ge pengarna till UNICEF så den fördelas över hela världens barn om du vill ge flest och bäst hjälp!

Reply
Johanna

Läkare utan gränser, dom gör ett underbart och fantastiskt jobb för så lite pengar, det är dessutom en livsviktig organisation, dom har räddat så otroligt många liv genom sitt modiga arbete!

Reply
Johanna Björk

Hej!

Jag är i Nicaragua sen en tid tillbaka och volontärar för en organisation som heter La Esperanza Granada. Oss volontärer jobbar som engelsklärare och lärarassistenter, organiserar välgörenhetsgrejer då och då. Jag vet att La Esperanza alltid behöver hjälp för att hålla igång.

Reply
Emelie

Ung Cancer. Utan tvekan. En av få organisationer där pengarna kommer att användas till nånting vettigt. De har hjälpt så otroligt många, inte på en medicinsk nivå men på en psykisk, som är minst lika viktig. Snälla skicka inte pengarna till Rädda Barnen eller någon av FN’s organisationer.

Reply
Jessica

Hej Kenza!
Jag förstår attalternativen om vilken välgörenhetsorganisation du ska ge pengarna till är många, men jag kan garantera dig att den organistation som kämpar med hela sitt hjärta för unga tjejer i Etiopien, heter Agmal. Agmal – african girl makes a living, hjälper unga mammor med att skapa en situation för de själva där de kan vara egna företagare. Istället för att arbeta 9 timmar per dag med att hugga sten, får de istället fler möjligheter. Läs mer om det här : http://www.agmal.se
Jag var själv i etiopien med dessa unga mödrar och mötte de tillsammans med deras barn. Den mest fantastiska uplevelsen i mitt liv.
Vilket val du är gör är det helt rätt att stödja och hjälpa andra mot bättre förutsättningar.
mvh/ jessica

Reply
Hanna Klintenheim

Vore roligt om pengarna gick till något i Sverige, kort väg för pengarna och mindre svinn. En cancerfond skulle göra att pengarna går till något som berör exakt alla. En fond där resurserna går även till efterarbetet och inte bara forskning, som t.ex. Rosa bandet, är fint.
Om du istället vill hjälpa till globalt, tycker jag Chime for Change är aktiva, alerta och välbehövda för kvinnor i världen. “Find a project. Donate. Make real change happen for girls and women.” Du hittar mer om dem på deras Facebook-page: https://www.facebook.com/ChimeForChange

Och pengarna gör skillnad! Har väldigt, väldigt nära som är cancerdrabbade och som har fått ta del av det eftervårdsarbete fondpengar går till. Du gör en fin gärning.

Reply
Stina

Barncanerfonden genom Juliaresan.se. Dom ska precis nu till att cykla från Öland till Sicilien för att hedra sin vän Julia som omkom i cancer genom att cykla dit Julia drömde om att resa och samla in pengar till barncancerfonden under tiden.. Så det är ju ett väldigt aktuellt projekt!

Reply
Cilla

WSPA! Djur som har blivit torterade bland annat som blir räddade och får det bättre!

Reply
Anna

Någon djur fond, det är alltför få personer som bryr sig pm att djuren faktiskt utrotningshotas!! Det är massa djur som håller på att dö ut så snälla skänk till djuren!

Reply
Emma

Otroligt generöst av dig Kenza! Verkligen toppen!
Den organisation som ligger mig närmast hjärtat är Stockholm stadsmission. De arbetar för “en mänskligare stad”. De hjälper människor i nöd på olika sätt. Hemlösa kvinnor kan tex komma till deras verksamhet Klaragården, där får de mat, de finns möjlighet att duscha och man kan vara med i olika workshops de har. De driver även akutboenden och långtidsboenden för de som vill ha hjälp med och arbeta sig bort från hemlöshet och eventuella missbruk. Listan på saker de gör är lång, kollo på sommaren för familjer som inte har råd att åka på semester, secondhand butiker runt om i sthlm där alla pengar går till de olika hjälp verksamheterna. Men den verksamhet som jag tycker är den “finaste” om man nu får säga så.. är Crossroads. Det är en plats dit hemlösa eu medborgare kan komma, få mat och en hjälp med att söka jobb, få betyg översatta och även chansen att löra sig bättre svenska. Detta är människor som hamnat i hemlöshet inte för att de gjort något dumt utan att de inte fått chans till jobb.

Jag hoppas du väljer en organisation som du står för. Jätte fint av dig Kenza!

Reply
Erica Persson

Min stora dag. Det är en fantastisk organisation på alla sätt, verkligen beundransvärd. Pengarna jag fick in på mitt projektarbete gick dit och jag har aldrig sett någon bli så glad och överväldigad som barnen på det sjukhuset jag fick besöka.

Reply
Elin

Jag tycker du ska överväga att skänka pengarna till Tjejjouren :) Det är en ideell organisation där vi tjejer som engagerar oss gör det utifrån att vilja stötta och hjälpa våra medsystrar. Vi är beroende av bidrag för att kunna upprätthålla vår verksamhet.

Hör gärna av dig om du vill veta mer, och god lycka på loppisen :)

Elin

Reply
Lina

BARNCANCERFONDEN<3
BARNCANCERFONDEN<3
BARNCANCERFONDEN<3
BARNCANCERFONDEN<3
BARNCANCERFONDEN<3
BARNCANCERFONDEN<3
BARNCANCERFONDEN<3
BARNCANCERFONDEN<3
BARNCANCERFONDEN<3
BARNCANCERFONDEN<3
BARNCANCERFONDEN<3

Reply
Sara

WWF för att bland annat stödja naturen som klädindustrin hjälper till att förstöra i och med utsläppen. Kan ju vara bra :)

Reply
angelica

hjärt & lung fonden ! Då hjärtinfarkt och hjärtstillestånd kan drabba både gammal som ung (vilket jag tycker är skrämmande) krävs mer pengar till rätt läkemedel och forskning.

Reply
Mia

LÄKARE UTAN GRÄNSER
– Inga dåliga rykten(pengarfuffel) de använder verkligen pengarna där de behövs som mest. Det är en seriös organisation.
Annars:
STOCKHOLMS STADSMISSION
-En organisation som är så nära oss flesta, man kan faktikst känna problemen i sammhället.

Reply
Magda

Hjärnfonden! det finns för lite forskning om alla de sjukdomarna och framförallt inga botemedel

Reply
Mia

Om du ska skänka till någon cancer-fond tycker jag inte till bara Barncancerfonden för det är lika hemskt med “vuxna” som har cancer. Jag har två familjemedlemmar som kämpar mot cancern just nu, det är hemskt att barn ska behöva vara ovetandes om ens förälder ska klara sig. En vuxen har ofta barn, och en partner som får det hemskt om sin familjemedlemm lider av cancer.
LÄkARE UTAN GRÄNSER är ett utmärkt val då dom räddar många, både vuxna och barn över hela världen, dom finns där det behövs, Unicef och Barncancerfonden är såna som alltid får pengar genom tv-galor och liknande.. Jag tycker iaf att det är grymt att du ger pengarna till vägörenhet!!

Reply
chubby

Tobiasregistret, det är inte många som känner till dem. Hade varit kul om någon ville uppmärksamma dem också då det är ett väldigt bra register som faktiskt gör skillnad

Reply
Elina

Det vore helt fantastiskt om du ville göra en god gärning för världens djur och natur, de behöver verkligen stöd. WWF!!!
Världsnaturfonden med andra ord :)

Reply
Sofia

Ingenjörer och Naturvetare utan gränser. http://www.inug.se/

En helt ideell förening som inte lägger stor del av sina pengar på administrativa kostnader och reklam. Föreningen jobbar för att hjälpa människor hjälpa sig själva och uppnår fantastiska resultat, även om de idag är i ganska liten skala.

Reply
Maya

Jag tycker att du ska skänka pengarna till dieapetes forskningen det är inte så lycka som ränker på att den finns… :(
Dem vill hitta en medicin som tar bort diabetesen. En i familjen har bland annt diabetes de är inte så roligt om något händer.

Reply
Rebecca

Hej Kenza!
Jag tycker att du ska skänka pengarna till cancerföreningen!
I mars 2013 fick jag diagnosen hodgkins lymfom – cancer i lymfkörtlarna! Hela min värld rasade. Jag läste mycket och hittade en bok som heter “Prinsessan” ifrån 1966. När den boken skrevs så dog 70 av 100 inom 5 år av hodgkins, idag överlever ~95%! Vilka framsteg! Det jag vill säga är att forskningen kan gå framåt och rädda så många mer! Och tack vare ett bidrag till Cancerfonden så kan det bli så vid fler cancerdiagnoser – att i stort sett alla överlever, eller att man kan leva på hoppet av siffran att många gör det (som jag gör just nu)!
Kram

Reply
Emelie

Vilken bra idé att donera pengarna! :) Jag skulle säga till Min stora dag, eller barncancerfonden.

Hoppas att du får mycket sålt idag! :)

Reply
Josefin

WWF HELT KLART. Man får inte glömma bort djuren. Många avdöm som är på väg att bli utrotade, och många som redan är det.

Reply
Anna-Diana

Läkare utan gränser, så dem får “supplies” och kan hjälpa barn som vuxna i drabbade u-länder medecin mm!
Kram

Reply
Katiapolo

Jag skulle säga: Cancerfonden och resten av fonderna men varje år dör mest folk av hjärtsjukdomar. Vi kvinnor är svårt drabbade ut av det för att vi har symptomer som vi kan inte tyda!
Du är en underbar tjej Kenza, ha en fantastisk dag<3
Kram<3

Reply
Anna

Jag föreslår Cancerfonden. Alldeles för många människor på vr jord drabbas av denna fruktansvärda sjukdom.

Reply
Ida

Antingen Min stora dag eller barncancerfonden!
Har hört att både Unicef och röda korset tar ut typ 30-40% av pengarna de får in

Reply
Isabelle

Djurensrätt eller någon annan organisation som hjälper djur. Ofta när det är insamlingar glöms djurens hjälpprogram bort:-(

Reply
Malin

WWF, Djurens rätt eller WSPA! Hjälp djur och natur, du är ju redan världsförälder bl.a. Snälla tänk på djuren denna gång!! :)

Reply
Petra

Jag tycker att du borde skänka pengarna till Maskrosbarn. Det är en ideell förening som stödjer ungdomar som växer upp med missbrukande och psykiskt sjuka föräldrar. De gör ett magiskt arbete med ungdomarna, med läger, chat och samtal, samt information till skolor med föreläsningar. Allt för många växer upp i dessa förhållanden, men allt för få får hjälp och många skäms.

http://www.maskrosbarn.org/

http://www.uppdragbarn.se/tag/maskrosbarn/

Reply
Helena

Hej Kenza! Jag vill föreslå “Hundstallet”. De gör ett sånt fantastiskt jobb för övergivna och plågade hundar! Men det är ju dyrt med veterinärkostnader som behövs. De skulle nog bli glada för ett bidrag :-) Ett väldigt bra initiativ av dig vad du än väljer i alla fall! Kram Helena

Reply
blabla

AYD i Ghana, i kampen mot HIV/AIDS, främst gällande små barn. Jag har själv varit där och konstaterat vilket fantastiskt jobb de gör men de behöver mycket mer hjälp för bromsmediciner!

Reply
Sara

Jag tycker du ska skänka pengarna till en insamling som heter “Alvas änglar”.

Reply
Matilda

Jag tycker att du skall ge pengarna till Emmas skitungar (http://skitungarna2011.blogspot.se/?m=1) Jag vet att du har donerat dit innan! Jag tycket att pengarna skall gå dit då det är en liten organisation till skillnad från Unicef som endast går runt på donerade pengar. Är det ingen som donerar så går inte organisationen runt. Emma är en fantastiskt tjej som har givit ett antal pojkar ett bättre liv, men inteminst, en framtid. För att hjälpa Emma fortsätta med det hon gör så är tycker jag att du skall donera pengarna till henne!

Reply
Djurens Värde/ Fashion without blood

Någon organisation för djur är ett exempel :) Det är många djur som far illa runt om i världen. Djur utrotas, utsätts för forskning, utnyttjas i nöjesbranschen, vanvårdas osv. Det finns organisationerna djurens rätt, forska utan djurförsök och wspa som hjälper utsatta djur på olika sätt. Du kan hitta mer info på Facebook sidorna djurens värde och fashion without blood :)

Reply
Elin

WWF eller något annat som hjälper djur. Många glömmer bort att djur också behöver hjälp så jag tror att det vore bra!

Reply
eline

omg i love that idea!
Maybe you can split the money up and give it to mutiple foundations?
I always find the cancer foundation worth giving money too. And foundation that help girls in pour country’s
I think It’s great that you are doing this :)
xx

Reply
johanna

Min bästa kompis har startat upp en välgörenhetsorganisation helt själv vid sidan av hennes juridik studier, efter hennes erfarenheter som voluntär i Afrika. Stöd henne, de andra är stora organisationer där en del av pengarna faller i administrativ avgifter, här går varenda slant direkt till arbete! När hon inte fått in tillräckligt med pengar, tar hon pengar ur sin egen ficka för att se till att killarna får gå i skolan och ha tak över huvudet!

läs mer här; http://www.yasinifoundation.com

Reply
Charlotte

DJURRÄTT absolut! Om du vill ha stort, WWF men för Sverige tycker jag Djurrättsalliansen gör ett SKITVIKTIGT jobb och de behöver verkligen pengar. De demonstrerar, räddar försöksdjur, tar hand om plågade djur osv osv osv.

Reply
sara

barncancer fonden.
Har själv haft cancer så vet att pengarna verkligen kommer tillnytta. Var nyss på ett storläger som anordnas av den fonden, ett läger med ungdommar som haft cancer, var skit roligt!

Reply
Liza

Många skriver barncancer fonden, jag anser det vara helt rätt! Men hur många unga är det inte som dör i cancer? Så jag tycker tt du ska skänka pengarna till cancer-forskningen. Det gynnar alla åldersgrupper som drabbas av denna hemska sjukdom. Kram och lycka till idag!!

Reply
Jessica

Barncancerfonden är självklart bra jag skulle helst vilja se att pengarna hamnar hos barn som är i AKUT behov av hjälp till ett bra liv. Det vill säga utsatta barn i u-länderna, där dem svälter. (http://www.youtube.com/watch?v=Z93V4Ofxn6I – Varning för starka scener…) Jag är inte så insatt i vilka dem bästa organisationer är som jobbar där nere. Men jag ber dig, snälla!

Reply
sofia - en blogg om tv-serier

Jag tycker att du ska ge pengarna till skitungaran :) Efter som det är ett så litet ställe som inte har möjlighet att markandsföra sig för att få in stöd. För dom eller liknande ställen blir varje krona viktig.

Nu säger jag inte att plan och alla andra ställen är mindre viktiga, men många har ett mycket större kontaktnät där de kan få in pengar på….

Reply
sandra -+jurist

Hej Kenza, en liten (sann) berättelse: En av mina närmaste vänners syster fick cancer för ca 10 år sedan. Hon överlevde detta men nu har hon fått tillbaka sin sjukdom. Det som är fantastiskt denna gång är hur mycket behandlingsmetoderna och tekniken utvecklats under tiden från när hon var sjuk tidigare. Den 31 maj 2013 fick Hanna en stamcells-transplantation av sin syster, min kompis, Emelie som vi hoppas kommer lyckas. Detta alternativ fanns inte förut. Därför tycker jag du ska sponsra Cancerfonden för att behandlingarna mot cancer ska kunna utvecklas.

Reply
Eve

Då de stoira organisationerna alltid får pengar oavsett genom diverse reklaminsatser osv. så tycker jag att du ska ge pengarna till de behövande i Syrien. Läget för dessa är akut och det är heller inget område dit det “strömmar in” pengar precis.

Väldigt fint av dig att välja att donera bort pengar :) !

Reply
Hallon

Jag tycker att du ska skänka pengarna till Min stora dag!
Om jag var sjuk så skulle jag definitivt vilja ha en organisation som de som uppfyller min sista önskan… Kram

Reply
matilda

Jag hade helt klart valt invisible children eller Unicef eller liknande. De behöver all hjälp de kan få!

Reply
Leanna

Hjälp de drabbade i Syrien!! Det är katastrof där just nu och många göäer bort dem:(

Reply
Maria

MIN STORA DAG! De hjälper svårt sjuka barn att uppfylla sina drömmar.. Otroligt fint!

Reply
karin

böllopsgåva till pinsessan Madelene – min stora dag eller childhood. Precis som hon bad om :)

Reply
lisa larsson

MIN STORA DAG!
det är en underbar organisation, där alla pengar går till att låta sjuka barn få upplevelser som lättar upp sjukhusvistelser och sjukdom. Jag vet att pengarna går dit dem ska, då min lillebror är sjuk, och förra vintern fick min familj en resa till Åre där vi fick åka limousin med gladiatorerna och se världscupen. Det var så skönt att få tänka på annat ett tag, mitt i alla sjukdomstankar!

Så min stora dag tycker jag är ett självklart val då det hjälper barn med alla typer a sjukdomar, inte bara en!

Reply
Sarah

Åh vad du är fin!!! Det finns ju så många fina och bra organisationer. Ung Cancer är en fin och bra. Dem är bäst och finns verkligen där för oss som har cancer.. En annan är wsap, en djurskyddsorganisation!

Reply
Hannah

Djurens rätt!
De behöver lite mer hjälp en alla stora organisationer som får så mkt bra hjälp redan!

Reply
Rebecca M.

Då jag själv brinner för djur och uppfattar att det inte är lika många räddare på den sidan som för människan, tycker jag t.ex. Hundstallet eller någon annan djurorganisation.
Tack! Kram

Reply
emma

Hej Kenza! Va fint av dej att donera pengarna du tjänar in! <3 Mitt förslag är nog barn eller bröstcancerfonden eller skicka till någon organisation som sysslar med forskning så man kan komma på läkemedel. Forskning kring hjärnskador tror jag också skulle vara en bra ide! Kram på dej Kenza!! :) <3

Reply
saras hemligheter+-+att+överleva+våldtäkt

Hej!
Jag säljer armband till förmån för sexualbrottsutsatta i Sverige. Armbanden är av lila silikon med vit text “What if it happened to you? – AgainstRape.se” och kostar 50 kronor. Ditt bidrag går till ett förebyggande arbete mot sexuella övergrepp genom föreläsningar i skolor. Vill du köpa ett armband eller veta mer om AgainstRape? Mejla [email protected] :-)

Reply
Johanna Jansson

Rspca eller en annan välgörenhet för djur. SOS-animals hjälper hemlösa hundar i Spanien

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*