• header

#KENZASLASTRIDE PT.III

KenzaZouiten_dag2och4-18

Ni hittar del 1 från min möhippa HÄR och del 2 HÄR! :-)

Som jag skrev så kom vi hem vid halv sju på söndagsmorgonen, så det var inte lätt att kliva upp 3 timmar senare och checka ut från lägenheterna. Vi alla mådde piss och kramade om varandra för att orka, hahaha. Tjejerna hade sagt att planet hem skulle gå på kvällen, så de hade bokat in en lunch på W innan vi behövde röra oss till flygplatsen.

// You can find part 1 from my bachelorette trip HERE and part 2 HERE! :-)

As I wrote earlier, we got home at 6.30 on Sunday morning so it wasn’t easy to get up 3 hours later and check out from the apartments. We all felt like shit and hugged each other to get us through, hahaha. The girls said that the flight back home was in the evening, so they had booked a lunch at W before we had to go to the airport.

KenzaZouiten_dag2och4-19

Men när vi kommer fram till W så överraskar de mig ännu en gång. Vi skulle inte alls hem idag, utan vi skulle checka in här en natt och åka hem imorgon istället! Alltså gissa hur glad jag blev? En natt till med drömgänget!!!

// But when we arrived to W, they surprise me once again. We weren’t going home today, we were checking in here one night and the flight back home was tomorrow instead! Can you imagine how happy I was? One more night with the dream team!!!

KenzaZouiten_dag2och4-20 KenzaZouiten_dag2och4_c-1

Några var tvungna att åka hem pga jobb (eller vidare på ny resa), men deras plan gick inte förrän på kvällen så vi alla la oss vid poolen och återhämtade oss med cola och burgare. Och dopp i kall pool, det är fan det bästa när man är bakis!

// Some of us had to go home because of work (or on to a next trip), but their flights was in the evening so we all hung out by the pool and recovered with coke and burgers. And a swim in the cold pool, that is the best thing when you’re hungover!

KenzaZouiten_dag2och4-21

Vid fyra-tiden så var våra rum färdiga och vi gick upp för att ta en liten behövlig powernap. När vi sov rullade det in champagne (och vi märkte ingenting….haha) som vi sedan skålade med när vi gjorde oss i ordning för kvällen. Älskar utsikten från W’s rum!!

// Around 4, our rooms were ready and we went up to take a little well needed power nap. When we we’re sleeping someone came in with champagne (and we didn’t notice anything….haha) and we had some while getting ready for the night. I love the view from W’s room!!!

KenzaZouiten_dag2och4_st-17

På söndagskvällarna är det alltid party på W, tjejerna hade planerat in det så därför åkte vi inte hem förrän på måndagen. Jag trodde jag inte skulle klara av en 3e kväll (jag är ju för fan gammal nu! sånt orkar jag inte längre haha), men jag kände mig som en ny människa efter tuppluren. Hoppade i min mintgröna klänning från House of CB och var redo för ännu en kväll!

// On Sunday evenings there is always a party at W, the girls had planned that so that’s why we didn’t go home until Monday. I didn’t think I could do a third night (hell I’m old now! I can’t do that shit anymore haha), but I felt like a new person after the power nap. I put on my mint green dress from House of CB and was ready for another night!

KenzaZouiten_dag2och4_c-3

Mitt hjärta och jag! <3

// My sweetheart and I! <3

KenzaZouiten_dag2och4-23

Festen var igång!

// The party was on!

KenzaZouiten_dag2och4-22

Jag och mina fina tjejer.

// Me and my beautiful girls.

 

KenzaZouiten_dag2och4-25 KenzaZouiten_dag2och4-24

Fick en present från gänget på W! Så himla snällt. ROCK THAT AISLE, yes I will. ;-) (gissa vem som kastade sig över den gröna macaronen, haha Klara <3)

// I got a gift from the W team! So nice of them. ROCK THAT AISLE, yes I will. ;-) (guess who threw herself over the green macaron, haha Klara <3)

KenzaZouiten_dag2och4_st-20

Hälften av gänget gick upp för att sova efter W-festen, och hälften av oss (me included, måste ju fan leverera på min egen möhippa haha) gick ut och dansade!

Här är jag och bästa Stella som tog alla fina bilder och videos under helgen. <3333 Ni är många som frågat om Madde, hon var tyvärr tvungen att avboka i sista sekund pga sjukdom och hon var SÅ saknad under helgen. <3

// Half of the crew went up to sleep after the W party, and half of us (me included, I had to go all in on my own bachelorette party haha) went out dancing!

Here’s me and the best Stella who took all the pretty photos and videos during the weekend. <333 Many of you have been asking about Madde, unfortunately she had to cancel the trip in the last minute because of her health but we missed her SO much. <3

KenzaZouiten_dag2och4-28 KenzaZouiten_dag2och4-27 KenzaZouiten_dag2och4-26

Hahaha. Jag bjuder på detta. Att checka ut på måndagsmorgonen och åka hem var inte det roligaste. Men hur sliten jag kände mig så var jag helt ÖVERLYCKLIG efter den fina helgen med mina fina vänner. Jag kan inte ens beskriva hur tacksam jag är för att de gjorde allt detta för mig. Jag hade en av de roligaste helgerna i mitt liv och jag kommer minnas detta för alltid. Tack igen tjejer, ser så fram emot att ha er vid min sida på bröllopet också!! <3

// Hahaha. This one is on me. Checking out from the hotel on Monday morning and go home was not funny. But even though I was so tired, I was also super HAPPY after this amazing weekend with my amazing friends. I can’t even describe how thankful I am that they did all this for me. I had one of the most fun weekends in my life and I will remember this forever. Thanks again girls, I’m so looking forward to having you by my side at the wedding as well!! <3

26 Comments

Cindy

You have the greatest friends, Kenza!!! I’m not even surprised that your friends threw something this extravagant for you because you honestly deserve it!!!!!! You’re genuinely kind and super hardworking. Hope you’re fully recovered from this epic weekend!

I CAN’T WAIT TO READ YOUR WEDDING POSTS!

Reply
Pandora

I love these photos. I just got married and I can totally feel the joy you are feeling right now :D
It’s the best feeling ever.
I can’t wait to see all your wedding photos xx

Reply
Sofia

Tur att du hade med dig den snygga partyklänningen! Vilka vänner du har – håll hårt i dem.

Reply
Scarlett

So excited for the wedding and all the pictures!! You are going to look phenomenal and superhappy, i just know it ;)) may i ask where the red/white striped jumpsuit (playsuit) is from? Xxx

Reply
M

Vilken möhippa!! Imponerande att ni alla stod upp på benen dag 3, skitsnygga dessutom ?

Reply
Pauline

Kenza! Din röd/vit randiga klänning/jumpsuit, vart är den ifrån? Sååå fiiin <3

Reply
Sofie

HERREGUD vilken möhippa! Lyllos dig som har så fina vänner som ordnar en sån panghelg! :)

Reply
Dixi Wonderland

Så mycket kärlek <3 Jag har följt dig sen start och det var länge sedan du skrev inlägg med så mycket kärlek i. Man kan verkligen känna din lycka och det har varit så roligt att få läsa detta Kenza. Är så enormt glad för din skull. Jag är glad att du har så fina vänner i ditt liv, att din familj mår bra trots allt jobbigt som varit och att du ska få mannen i dina drömmar. Du är värd allt detta och med tanke på hur mycket jag älskat att läsa om din möhippa så lär jag väl storgråta när jag läser om ditt bröllop ;)

Reply
noor

You have such great friends for doing this for you!! If you ever feel down… think about them and how much they love you!
I was wondering… where is Stella in ‘Kenza’s last ride pt II’? You have mentioned all your friends but I couldn’t find her in the post!:-)

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Since Stella is working for me, we mostly hang out when we work together. Of course she is my friend too, she’s a sweet girl and I really care for her, but we have only known each other for a couple of months. :-)

Reply
Laetitzia

Looks like you had a blast! Is it true that Angelica injected her ass, like Kylie Jenner etc?

Reply
Dalal

haha I love the last picture <3 and the fact that you're friends with Angelica Blick. You ladies seemed to have a blast <3

Reply
Jenny A

Ska jag va helt ärlig så verkar du ha lagt på dig en del. Kanske blir så när man festar och stressar för mycket och aldrig sover. Förstår. För dina ben ser faktiskt tjocka och gropiga ut på bilden med den orangea bikini bilden. Annars va du fin på alla de andra bilderna. Kram

Reply
Cajsa

Vilken jävla onödig kommentar. Vet inte hur gammal du är men usch vad omoget. Hennes ben ser verkligen inte tjocka ut på bilden med orangea bikinin. Tycker det är synd att du tar ut ditt illamående på någon annan som har det bra och trivs med sig själv. Ingen frågade dessutom om din “ärliga” åsikt, sådant håller man till sig själv och nu så stämmer ju detta inte heller. Dags att lära sig att hålla truten.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*