• header

THE RING

KenzaZouiten_THERING_ny-1KenzaZouiten_THERING-3KenzaZouiten_THERING-1

My beautiful engagement ring <3

Här är den, den vackraste ringen jag någonsin sett. Min drömring.

Jag har sett lite frågor från er så jag ska försöka få med allt här. Hur stor är diamanten? 1.01 karat. Visste Aleks vad jag ville ha för ring? När vi förra året pratade om att det kanske var dags att ta the big step snart så berättade jag för honom att jag ville ha en enkel ring i guld (ej för gult guld, min har lite rött i sig) med en sten. Aleks designade ringen själv hos guldsmeden och inuti står det Aleks ♥ Kenza. Den är verkligen perfekt. Visste jag eller någon att Aleks skulle fria? Nej, ingen visste! Jag hade väl på känn att det skulle hända någongång i vår/sommar men som ni ser i klippen blev jag väldigt chockad. Hade inte ens en tanke på att det kunde hända under festen! Finns det längre klipp på när Aleks friade? Ja det finns ett långt klipp, men vi känner att vi vill hålla det för oss själva.

Och den stora frågan….. När blir bröllopet? Vi har lite smått börjat prata om nästa sommar. Det enda är att vi så gärna vill hinna flytta innan, men vi siktar på augusti nästa år och så får vi se hur det går med lägenheten. Vi bestämmer oss nog för exakt datum inom de närmsta månaderna. 1 år innan känns väl lagom att börja planera? Har dock redan börjat fundera på hur klänningen ska se ut. :-) Ahhh detta känns helt sjukt. Jag är så lycklig!!! Herregud vad jag älskar den mannen.

// Here it is, the most beautiful ring I’ve ever seen. My dream ring.

I’ve seen your questions and I’ll try to answer them here. How big is the diamond? 1.01 carat. Did Aleks know what kind of ring I wanted? Last year when we talked about that maybe it was time to take the big step soon, I told him that I wanted a simple ring in gold (not too yellow gold, my ring has a bit red in it) with one stone. Aleks designed the ring himself at the gold smith and inside it says Aleks ♥ Kenza. It is perfect. Did I or anyone else know that Aleks was going to propose? No, nobody knew! I guess had a feeling that it would happen this spring/summer but as you can see in the videos I was very shocked. I didn’t even have a thought on that it could happen during the party! Is there a longer video of the proposal? Yes there is a long video, but we feel that we want to keep it to ourselves.

And then the big question…. When is the wedding? We’re talking about next summer. The only thing is that we really want to move before we get married, but we have our eyes on August next year and then we’ll see how it goes with the apartment. We will decide the exact date within the next couple of months. 1 year before the date is enough to start planning right? I’ve already started thinking about what my dress will look like though. :-) Ahhh this feels so weird. I’m so happy!!! I love that man so much. 

73 Comments

Elena

Oh man that ring really is perfect! And so is your man! <3 How cute that he designed the ring by himself! Absolutely awesome!!! :)
Puss from Germany
Elena
___________________________________
http://saintjeans.de/

Reply
Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Är så glad/lycklig för eran skull. Min chansning är att du kommer låta Ida Sjöstedt designa din klänning och jag hoppas att du kommer låta oss få se en bild med dig i klänningen. Eftersom jag jobbat i en bröllopsbutik så ligger detta nära mitt hjärta :D GRATTIS!!!

Reply
M

Seriously? How is her nails relevant to this post? Would you say the same thing to someone in real life when they’re happily showing you their engagement ring? No you wouldn’t so don’t do it behind a screen either.

Reply
Maria

I love those kind of rings, simple and chic <3
I'm happy for you! I'm in desperate waiting for your dress fitting posts haha (ofc, if you'll show us the process, i mean not the dress you'll choose, maybe the other variants)

Reply
Emelie

Att vara förlovad i mer än ett år betyder otur… Det bör även regna någon gång under bröllopsdagen. Regn står för lycka och fertilitet, om man nu tror på skrönor ;)

Reply
Jennie

Är så jäkla glad för eran skull!
Ringen är helt fantastisk och av det lilla vi får se av din och Aleks’ relation tycker jag att ni verkar så trygga med varandra och i slutändan är det fan allt som behövs.
GRATTIS båda två!

Reply
R

Verkligen en jättefin ring!
Kommer du att ha två ringar sen? Många har ju förlovningsring och sen vigselring. Den är ju verkligen så fin ensam på fingret dock :)
Stort grattis till er, har följt din blogg i ca sju år nu och trots att jag inte känner dig blev jag så rörd när jag såg mollys snap!

Reply
YTA

Omg !!!! I am so excited totally excited for your wedding, Alex’s really did well the ring is PERFECT. I can totally Understand that you want to keep that video private thanks again for showing us so much of your life :*

Reply
Jill

So happy for you! The ring is absolutely gorgeous!!! x
And 1 year is enough (at least from my experience, I planned my wedding in 4 months and no regrets!)
Be happy!
Jill
Jill D Blog

Reply
Josefin

Ring, dress, ring, dress. How superficial does this post sound? Its about love, not damn rings or dresses… And those nails…urgh.
Not a fan of natural beauty, right?
All the best for your wedding plans though.

Reply
Hanna

Of course it’s all about love BUT a girls wedding dress is the most importaint clothing in her whole life, especially for a fashionista like Kenza. And please, that ring is gorgeous so just let her be exited about it! I’d be if I had one like that too.

Reply
Hedvig

In Sweden people like you are called “bitter fitta”
How jealous can a person be?! Please chill and stop send stupid comments.

Reply
Emelie

In Sweden there is something called särskrivning as well, and is something disgustingly sad and hilarious. In England we learn how to spell.

Reply
Evelina Johansson

That comment was incredibly unnecessary, if you don’t have anything nice to say please stay quiet!

Reply
CAMILLAESI

Men ååhh, att han har designat den själv är ju bara för söt. Grattis till er igen verkligen. Ni är drömparet påriktigt alltså

Kram<3

Reply
Linda

Grattis till er båda! Ett år räcker väl att planera men vill ni gifta er i en populär kyrka (till exempel..) så bör man boka så fort man kan. Så vet ni redan var och vilket datum så hade jag bokat redan.
Detta gäller även festlokal. Herrgård/ slott kan va bra att boka. Dessutom gifter dem flesta sig på sommaren så va OBS på detta. Tips bara! Än en gång stort grattis <3

Reply
Hedvig

Otroligt fin ring !!?? ser framemot att få följa er med både flytt och bröllop – hoppas du vill visa mycket för oss! ?❤️

Btw dina naglar är Goals ????

Reply
Madde

Kenza, du bara måste ha en bröllopsklänning ifrån Ida Lanto! Du hade varit så gudomligt vacker i något designat av henne. Grattis och lycka till, ser fram emot att följa din blogg nu när ni ska flytta samt gifta er! Eller vad pratar jag om, jag följer alltid din blogg med samma glädje!

Reply
soska

Vara Kenza!
Jag tror att du själv kommer tillverka din egen bröllopsklänning! Kommer stå sen i samarbete med ivyrevel ☺ du är värt all lycka, så fin människa du är!

Reply
Ottilia

Wow! Vad roligt Kenza! Känns kul när man följt dig sen du typ startade bloggen och nu ska du gifta dig! Så coolt. Bröllop är fantastiskt. Du har ett roligt år framför dig!!

Reply
Jen

Vad för färg och calarity har diamanten? Väldigt fin och elegant infattning! Grattis!

Reply
Wilma Karlsson

Hej!
Jag läser Fanny staafs blogg också och hon har precis utbildat sig till bröllopsplanerare och ska nästa år öppna eget företag. Så om jag var du skulle jag kolla lite på hennes blogg och kolla om hon är någon som du skulle kunna tänka dig att anlita som bröllopsplanerare. Vet att hon gör det väldigt billigt nästa år då hon precis öppnat sitt företag. Så kolla gärna! :)

Reply
Emma

Men alltså HUR fin ring? Du kan skatta dig lycklig som hittat en sån fin kille. Finns ingen bättre känsla än att vara kär. :)

Reply
På andra sidan Atlanten

Otroligt vacker. Visste han vilken “cut” du ville ha? Här i USA är brilliant cut (den du har) absolut vanligast, så jag ville ha en emerald cut (rektangulär), vilket jag också fick:) Stort grattis!

Reply
Matilda

Jättefin! Hade dock aldrig vågat ha en så dyr ring , hade säkert tappat bort den klumpig som jag är ;)

Reply
Emma

Ringen är verkligen jättefin! Jag ska gifta mig i år och vill ge ett tips: boka lokal redan nu! Många ställen blir fullbokade redan 1,5-2 år innan. Augusti låter bra med tanke på din pollenallergi. Lycka till!

Reply
Li

Stort Grattis till er båda! Helt underbar ring ? Jag och min fästman har också tänkt att gifta oss nästa sommar i augusti. Han friade i USA i början på året. Helt underbart o jag ä7r så glad att du också får upplevs denna lyckokänsla ??

Reply
Tuni

so damn beautiful :) Wish you both all the best ! Sending love and greetings from Copenhagen, Tuni <3

Reply
Ellinor

Stort grattis till er båda, ni är så otroligt fina ihop. <3
Har sett klippen och läst ditt inlägg om frieriet, alltså jag blir rörd till tårar. Ni ser verkligen ut till att vara menade för varandra, ni ser så lyckliga ut ihop. Jag känner dig inte men jag är verkligen glad för din skull.

Reply
Marie

Jättefin ring!
Kan du inte ge tips på vigselring att kombinera ihop med din förlovningsring?

Reply
Monika

Beautiful, delicate ring! <3 I think it's perfect. I have the same type in silver. ;)
Congratualtions once again. Good luck! :)

Reply
Sofia Hägglund

Fantastisk, Grattis!! :D
1 år är helt perfekt att börja planera, jag och min fästman ska gifta oss nästa sommar i augusti, vi började att planera i April! Man behöver all tid man kan få :D Stor kram till er båda!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*