• header

BOAT

KenzaZouiten_boat_St-3 KenzaZouiten_boat_n-1 KenzaZouiten_boat-3 KenzaZouiten_boat-2 KenzaZouiten_boat_St-2 KenzaZouiten_boat_St-1 KenzaZouiten_boat_c KenzaZouiten_boat-1

An evening in Budva! My dress is from Boohoo.

En kväll bokade vi in oss på en liten båttur som tog oss längs kusten! Det var väl inte sådär jättespännande egentligen men mysigt att åka båt och se de vackra vyerna. :-) Vi tjejer satt på ena sidan, pratade om livet (så häftigt att tjejerna blivit så stora nu att man kan ha riktiga diskussioner med dem) och vinkade till alla vi åkte förbi. På kvällen hade vi bokat bord på en restaurang som vi ätit på tidigare. Vet inte vad den heter men den ligger uppe på “fortet” i gamla stan. Sån magisk utsikt! Där åt vi massa gott och såg solen gå ner, och sedan månen gå upp bakom bergen (sista bilden). Saknar redan våra mysiga kvällar där nere!!

Nu tänkte jag röra mig hemåt från kontoret och packa min lilla resväska. Tidigt imorgonbitti flyger jag och Stella till Italien för ett event med Guess!

// One evening we booked a little boat ride that went along the coast! It wasn’t super exciting but it was cozy to go on a boat and see the beautiful views. :-) Us girls sat on one side, talked about life (it’s so cool that the girls are big enough now to have real discussions) and waved to everyone we passed. In the evening we had booked a table at a restaurang Aleks and I have visited before. I don’t know the name of it but it’s up on the “fort” in old town. Such a magical view! We ate lots of delicious stuff and watched the sun go down, and then the moon go up behind the mountains (last photo). I already miss our cozy evenings down there!!

I’m gonna leave the office soon and go home and pack my little suitcase. Stella and I are flying to Italy tomorrow morning for an event with Guess!

32 Comments

Dixi Wonderland

Jag satt faktiskt igår och tänkte på ditt tidigare samarbete med Guess när du var så himla sjuk. Kom ihåg att jag tyckte du var en sån kämpe som gjorde ett så bra jobb så super kul att du fortfarande jobbar tillsammans med dom :D

Reply
Anna

Hey Kenza, your dress is very cute! I guess it’s the combination of white & blue that always looks fresh. It seems like you had a lovely day in Budva, having a dinner with a great view just might be the best thing ever.

Sending love from Helsinki! xx
http://www.arcticvanilla.com/

Reply
Emilia

Jag skulle älska om du kunde filma i Italien!! Men det är ju du som bestämmer såklart, älskar dig och din videos❤️

Reply
Matilda

Åh älskar Montenegro! Var där för tre år sedan i Herceg Novi (men tog även en buss till Budva en dag) och vill verkligen tillbaka, så himla fint. Men denna sommaren blir det Kroatien, så får se vilket jag gillar bäst ;)

Reply
V

Vad hände egentligen med den stora tävlingen/utlottningen du hade för ett halvår sedan? Skulle inte vinnarna postas i början av året?

Reply
Angelika

#Kenzagotstuckinastripestrend hehe I thought this # gonna be shorter ? Beautiful! ❤

Reply
Julia

SÅ FIN! Kan du snääälla länka klänningen?? Hittar den inte… KRAMA DU VACKRA ❤️

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*